Te_salat Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Μην λέμε συνέχεια τα ίδια. Πηγαίνω συχνά σε mall που έχει αναμεταδότες σήματος και είναι καμπάνα. Κάποια πράγματα πρέπει να τα παραδεχόμαστε. Και το Μ8 έχει αλουμίνιο αλλά δεν καίει. Ειδικά αν το έχεις χωρίς θήκη ακόμα καλύτερα. Το iPhone αν το ακουμπήσεις στο μπράτσο του διπλανού σου χωρίς να το περιμένει, θα τιναχτεί στον αέρα. Αν δεν το είχα τεστάρει και συγκρίνει με άλλες συσκευές δεν θα μιλούσα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Ωπ, γύρισες σε M8; Και oneplus; Αυτό το android μου φαίνεται εχει μηδέν αντοχή στο χρόνο τελικά...Βασικά λόγω Αιγύπτου καταλαβαίνω ότι χρησιμοποιείς πολύ ομιλία μέσω data οπότε δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχουν οι συσκευές σας, ειδικά εσένα Τεσαλατ μια με την μπαταρία, μια με την ζέστη, μια με κολλήματ κλπ... Το 4S έκαιγε πολύ περισσότερο απο το 5S! Αύριο αν προλάβω θα σας δείξω μέτρηση πάνω στο αλουμίνιο με μηχάνημα μέτρησης θερμοκρασίας (και με λέιζερ) στο αλουμίνιο μετά απο 30 λεπτά παιχνίδι infinity blade (μηχανή unreal Κλπ). @Τασο και το S4 ζεσταίνεται πάρα πολύ αλλά όλοι πιπίλα το κάνουν. Και δεν είναι καν αλουμίνιο! +@Tesalat Το έχουν τεστάρει και άλλοι! Δεν είσαι ο μοναδικός που κάνει δοκιμές ή δοκιμάζει συσκευές και μάλιστα ερασιτεχνικά χωρίς γνωσιακό υπόβαθρο. Χωρίς να θέλω να το παίξω "πολύς" ας δεχτούμε ότι ο καθένας έχει την άποψη του. Ψάχνω πάντως στο ίντερνετ γενικά να δω για το θέμα που λέτε αλλά δεν βρίσκω κάτι μεμπτό! Δεν είναι ότι δεν σας πιστεύω αλλά δεν έχει δημιουργηθεί καν ντόρος για αυτό (όπως όμως έγινε για το S4 και το Lumia 920/925 δικαίως). Εν τέλει, με εξαίρεση το 5S ποια συσκευή σας έκανε εντύπωση για την θερμοκρασία που αναπτύσσει; Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Δεν έγινα κατανοητος. Το iPhone ανεβάζει πολύ θερμοκρασία μόνο όταν έχει χάλια σήμα η περιοχή. Το chip που κανει την διαχείριση αυτό ευθύνεται για την θερμοκρασία έτσι είναι το συγκεκριμένο ολοκληρωμένο. Η συσκευή σε παιχνίδια και όλα τα αλλα μια χαρά δουλεύει. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Νομιζω οτι μεγαλο ρολο στην αισθηση θερμοκρασιας παιζει και το ελαχιστο παχος της συσκευης παντως. Το βλεπω και στο ipad , ακομα και στο ipod nano. Μεταλλικα και φλουδες ολα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Νομιζω οτι μεγαλο ρολο στην αισθηση θερμοκρασιας παιζει και το ελαχιστο παχος της συσκευης παντως. Το βλεπω και στο ipad , ακομα και στο ipod nano. Μεταλλικα και φλουδες ολα. Ή συσκευή ανεβάζει σε συγκεκριμένες λειτουργίες. Και εκεί είναι το περίεργο. Παίζεις παιχνίδια και είναι φυσιολογικά λίγο πιο θερμή. Μιλάς στο Skype η στο Viber και ζεματάει. Του αλλάζεις τα φώτα με WiFi και παραμένει φυσιολογικό. Από την άλλη 10 λεπτά στο Facebook με 3g το κάνουν να καίει. Μιλώ για περιπτώσεις που κάθεσαι σε μια καφετέρια τώρα το καλοκαίρι και η θερμοκρασία είναι 27+ όχι στο δωμάτιο με το αιρκοντισιον στο φουλ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athens_fans Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 (edited) Ή συσκευή ανεβάζει σε συγκεκριμένες λειτουργίες. Και εκεί είναι το περίεργο. Παίζεις παιχνίδια και είναι φυσιολογικά λίγο πιο θερμή. Μιλάς στο Skype η στο Viber και ζεματάει. Του αλλάζεις τα φώτα με WiFi και παραμένει φυσιολογικό. Από την άλλη 10 λεπτά στο Facebook με 3g το κάνουν να καίει. Μιλώ για περιπτώσεις που κάθεσαι σε μια καφετέρια τώρα το καλοκαίρι και η θερμοκρασία είναι 27+ όχι στο δωμάτιο με το αιρκοντισιον στο φουλ. Το τηλεφωνο δεν εχει κανενα θεμα με τη θερμοκρασια εκτος αν εχεις απο ελαττωματικη παρτιδα. Στη Λαμια με 31C τα παντα ολα ανοιχτα, χρηση viber, whats app και fb και δεν ζεματαει. Μην μπερδευουμε το οτι ελαφρως ζεσταινεται απο την συνεχομενη χρηση με το ζεματαει, καιγεσαι ή τιναζεσαι στον αερα. Edited August 29, 2014 by athens_fans Παράθεση GATE 13...TILL THE END OF THE WORLD... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Το τηλεφωνο δεν εχει κανενα θεμα με τη θερμοκρασια εκτος αν εχεις απο ελαττωματικη παρτιδα. Στη Λαμια με 31C τα παντα ολα ανοιχτα, χρηση viber, whats app και fb και δεν ζεματαει. Μην μπερδευουμε το οτι ελαφρως ζεσταινεται απο την συνεχομενη χρηση με το ζεματαει, καιγεσαι ή τιναζεσαι στον αερα. Χρησιμοποιώ ταυτόχρονα 2-3 τηλέφωνα και μπορώ να δω τις διαφορές. Χρησιμοποίησε το χωρίς θήκη όπως περιγράφω και δώσε στον διπλανό σου χωρίς να του πεις κάτι. Από την αντίδραση του θα καταλάβεις τι εννοώ. Και πέρυσι που το 4s έκανε τα ίδια πάλι για ελαττωματική συσκευή λέγατε. Τέλος πάντων δεν ζεσταίνεται. Άλλωστε τελειώνει το καλοκαίρι. :) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athens_fans Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Χρησιμοποιώ ταυτόχρονα 2-3 τηλέφωνα και μπορώ να δω τις διαφορές. Χρησιμοποίησε το χωρίς θήκη όπως περιγράφω και δώσε στον διπλανό σου χωρίς να του πεις κάτι. Από την αντίδραση του θα καταλάβεις τι εννοώ. Και πέρυσι που το 4s έκανε τα ίδια πάλι για ελαττωματική συσκευή λέγατε. Τέλος πάντων δεν ζεσταίνεται. Άλλωστε τελειώνει το καλοκαίρι. :) Φιλε μου χωρις θηκη το εχω, αν ειχα θηκη δεν θα ειχα αποψη. Για το 4s δεν νομιζω να σου εχω πει κατι γιατι δεν το ειχα. Παράθεση GATE 13...TILL THE END OF THE WORLD... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Παντως ως κατοχος 5ς δεν θα λεγα οτι εχω προβλημα θερμοκρασιας...Οχι μεγαλυτερο τουλαχιστον απο αλλα κορυφαια android smartphones... Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι για τις μπαταριες που φοραμε λιγο πολυ ολοι στις συσκευες μας λεγεται απο τον κατασκευαστη οτι οι υψηλες θερμοκρασιες τις καταστρεφουν (πανω απο 40 βαθμους).Οποτε γενναται το ερωτημα...Οταν ανοιγουμε αυτο το καταραμενο 3g 4g χαλαμε και τις μπαταριες μας? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και για του λογου το αληθες εχω ξαναποσταρει κατι τετοιο αλλα απαντηση δεν πηρα απο τα φανμποις... "Your device is designed to perform well in a wide range of temperatures, with 62° to 72° F (16° to 22° C) as the ideal comfort zone. It’s especially important to avoid exposing your device to temperatures higher than 95° F (35° C), which can permanently damage battery capacity. That is, your battery won’t power your device as long on a given charge. Charging the device in high temperatures can damage it further. Even storing a battery in a hot environment can damage it irreversibly. When using your device in a very cold environment, you may notice a decrease in battery life, but this condition is temporary. Once the battery’s temperature returns to its normal operating range, its performance will return to normal as well." Εδω προφανως οι ποιητες μας κανουν πλακα ετσι?Υπαρχει περιπτωση να μην ανεβαινει η θερμοκρασια πανω απο 35 βαθμους?Εδω ανοιγεις 4G και μετα τηγανιζεις αυγα πανω στην συσκευη.Ελεος δλδ!Απογοητεύτηκα! Επισης για εξοικονομηση ενεργειας λεει κλειστε ειδοποιησεις , υπηρεσιες τοποθεσιας , bluetooth και γενικα τα παντα! Ναι αγορασα smartphone για να παιρνω την γιαγια μου που εχει νοκια 3210. Ε ρε ξυλο που θελουν... Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Εννοείται αυτό όταν ζεσταίνεται έχει επίπτωση στην μπαταρία. Εδώ όμως δεν ζεσταίνεται τόσο η μπαταρία αλλα το ολοκληρωμένο για το δίκτυο και το αλουμίνιο. Η μπαταρία όταν φορτίζει ζεσταίνεται και ειδικά όταν παίζεις παιχνίδια και φορτίζει. Τότε έχεις σημαντικότερο πρόβλημα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 (edited) Τα iPhone όταν ζορίζονται από το chip του τηλεφώνου σε 3G η wifi βίντεο κλήση ζεσταίνονται υπερβολικά σε σχέση με την τυπική θερμοκρασία λειτουργίας τους. Τώρα λέξεις όπως θερμαίνεται, ζεσταίνεται, ψήνεται, βράζει, καίγεται, είναι έννοιες σχετικές για τον καθένα μας. Edited August 29, 2014 by dedalos Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές. Εκτός φυσικά από τις υπερβολικές. Τώρα βγήκε κάποια άκρη. Θα παρακολουθήσω σε βάθος χρόνου αλλά μπορώ να πω ότι δεν θα μου κάνει εντύπωση ίσως γιατί το έχω συνηθίσει και από αλλά τηλ. Οπότε καλό είναι να ακούγονται πολλές και διαφορετικές εμπειρίες. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Εννοείται αυτό όταν ζεσταίνεται έχει επίπτωση στην μπαταρία. Εδώ όμως δεν ζεσταίνεται τόσο η μπαταρία αλλα το ολοκληρωμένο για το δίκτυο και το αλουμίνιο. Η μπαταρία όταν φορτίζει ζεσταίνεται και ειδικά όταν παίζεις παιχνίδια και φορτίζει. Τότε έχεις σημαντικότερο πρόβλημα Πολυ σωστα αλλα οταν ζεσταθει αυτο το chip ζεσταινεται ολη η συσκευη επειδη η πλατη ειναι απο αλουμινιο αρα η θερμοκρασια επηρεαζει και την μπαταρια... Ειναι γενικα ενα θεματακι αυτο με τις θερμοκρασιες και τα δεδομενα κινητης... Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Πολυ σωστα αλλα οταν ζεσταθει αυτο το chip ζεσταινεται ολη η συσκευη επειδη η πλατη ειναι απο αλουμινιο αρα η θερμοκρασια επηρεαζει και την μπαταρια... Ειναι γενικα ενα θεματακι αυτο με τις θερμοκρασιες και τα δεδομενα κινητης... Εγω πάντως σήμα δεν έχω καθόλου εδώ που ειμαι. Με τα αλλα τηλέφωνα έκλεινε τουλάχιστον το 3G κάτι γινόταν αν δεν χρειάζονταν τα δεδομένα. Το διακόπτη έπρεπε να τον έχει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Εγω πάντως σήμα δεν έχω καθόλου εδώ που ειμαι. Με τα αλλα τηλέφωνα έκλεινε τουλάχιστον το 3G κάτι γινόταν αν δεν χρειάζονταν τα δεδομένα. Το διακόπτη έπρεπε να τον έχει Η μονη δυνατοτητα τωρα ειναι να κλεισεις τα data. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Η λυση ρε παιδια δεν ειναι να μην εχεις data!!! Χρησιμοποιω Data 10 ωρες την ημερα! Χωρις αυτα δεν θα μπορουσα να δουλεψω και πιστευω πως δεν ειμαι ο μοναδικος! Να βρουν μια λυση λοιπον και να αναβαθμισουν πια αυτο το παλιοτσιπακι να μην ζεματαει! Μου βγαζουν 8πυρηνους επεξεργαστες και 64μπιτους και η θερμοκρασια θερμοκρασια! Δεν εχει να κανει μονο με την απλ εχει να κανει με ολες τις συσκευες... Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Η λυση ρε παιδια δεν ειναι να μην εχεις data!!! Χρησιμοποιω Data 10 ωρες την ημερα! Χωρις αυτα δεν θα μπορουσα να δουλεψω και πιστευω πως δεν ειμαι ο μοναδικος! Να βρουν μια λυση λοιπον και να αναβαθμισουν πια αυτο το παλιοτσιπακι να μην ζεματαει! Μου βγαζουν 8πυρηνους επεξεργαστες και 64μπιτους και η θερμοκρασια θερμοκρασια! Δεν εχει να κανει μονο με την απλ εχει να κανει με ολες τις συσκευες... Αμα δεν εχεις σημα, τι να κανεις τα data ανοιχτα? Τα κινητα δουλευουν με δικτυα κινητης. Αρκει να υπαρχουν. :rolleyes: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Αμα δεν εχεις σημα, τι να κανεις τα data ανοιχτα? Τα κινητα δουλευουν με δικτυα κινητης. Αρκει να υπαρχουν. :rolleyes: Εχεις δικιο φιλε μου για τετοιες περιπτωσεις εννοειται! Αλλα διαβαζω παντου οτι υπαρχει προβλημα με την καταναλωση μπαταριας απο τα δεδομενα και προβληματα θερμοκρασιας και σου λενε κανε ενα downgrade στον παροχο για να σου βγει ο διακοπτης να τα κλεινεις. Εκει μονο διαφωνω.Τωρα αν δεν εχεις σημα ε δεν εχασες και τιποτα!:) Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Εχεις δικιο φιλε μου για τετοιες περιπτωσεις εννοειται! Αλλα διαβαζω παντου οτι υπαρχει προβλημα με την καταναλωση μπαταριας απο τα δεδομενα και προβληματα θερμοκρασιας και σου λενε κανε ενα downgrade στον παροχο για να σου βγει ο διακοπτης να τα κλεινεις. Εκει μονο διαφωνω.Τωρα αν δεν εχεις σημα ε δεν εχασες και τιποτα!:) Τα δεδομενα στο iphone τρωνε μπολικη μπαταρια. Και οσο χειροτερο το σημα, τοσο περισσοτερη μπαταρια τρωνε. Αν θελεις να εισαι μονο με data (οχι wifi) τοτε δυσκολα θα βγαλεις τη μερα. Η θερμοκρασια ανεβαινει οταν δεν υπαρχει και καλο σημα(το κινητο ζοριζεται για να κρατησει τη συνδεση με το δικτυο). Η θερμοκρασια δεν ειναι τοσο μεγσλη. Εσυ την αισθανεσαι, λογω του αλουμινιου και του μικρου παχους. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Τα δεδομενα στο iphone τρωνε μπολικη μπαταρια. Και οσο χειροτερο το σημα, τοσο περισσοτερη μπαταρια τρωνε. Αν θελεις να εισαι μονο με data (οχι wifi) τοτε δυσκολα θα βγαλεις τη μερα. Η θερμοκρασια ανεβαινει οταν δεν υπαρχει και καλο σημα(το κινητο ζοριζεται για να κρατησει τη συνδεση με το δικτυο). Η θερμοκρασια δεν ειναι τοσο μεγσλη. Εσυ την αισθανεσαι, λογω του αλουμινιου και του μικρου παχους. Iσχυει αυτο που λενε για την κοσμοτε οτι τρωει την μπαταρια περισοτερο απο καθε αλλη εταιρεια?Το διαβαζω συνεχεια αλλα δεν διαβασα ποτε την εξηγηση γι αυτο. Μεχρι σημερα εχω την εντυπωση πως εχει την καλυτερη καλυψη εντος Ελλαδος. Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Iσχυει αυτο που λενε για την κοσμοτε οτι τρωει την μπαταρια περισοτερο απο καθε αλλη εταιρεια?Το διαβαζω συνεχεια αλλα δεν διαβασα ποτε την εξηγηση γι αυτο. Μεχρι σημερα εχω την εντυπωση πως εχει την καλυτερη καλυψη εντος Ελλαδος. Δεν ξέρω. Vodafone έχω πολλά χρόνια τώρα. Κοσμοτέ έιχα το 2001... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 (edited) Iσχυει αυτο που λενε για την κοσμοτε οτι τρωει την μπαταρια περισοτερο απο καθε αλλη εταιρεια?Το διαβαζω συνεχεια αλλα δεν διαβασα ποτε την εξηγηση γι αυτο. Μεχρι σημερα εχω την εντυπωση πως εχει την καλυτερη καλυψη εντος Ελλαδος. Προσωπικά δεν είδα διάφορα. Επιφυλάσσομαι για τα δεδομένα 3G γιατί δεν έκανα επαρκή χρήση (εννοώ επαρκή χρήση data μέσω vodafone γιατί στην cosmote χρησιμοποιώ καθημερινά - αλλά όχι για κλήσεις). Edited August 29, 2014 by aliengoa Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Κι εγώ την μισή μέρα είμαι με 3g γιατί στο εργοστάσιο το wifi είναι κοινόχρηστο και δεν τσουλαει. Αν βγω έξω το βράδυ τότε η χρήση μου είναι 80% 3g. Φυσικό είναι να μ ενοχλεί η υπερθέρμανση και η κατανάλωση. Και από την άλλη έρχεται κάποιος που χρησιμοποιεί σπάνια data να επιμένει ότι όχι δεν υπάρχει πρόβλημα. Ε δεν είμαστε όλες τις ώρες σε κλιματιζόμενους χώρους ούτε ζούμε σε χώρες που σπάνια η θερμοκρασία ξεπερνά τους 27°. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Δεν τίθεται θέμα σε περιοχές χωρίς καλή λήψη έχουμε υπερθέρμανση και μάλιστα σημαντική με δεδομένα ανοιχτά. Ας τελειώσει το θέμα έτσι κι αλλιώς αφορά 5s/5/4s/4 που έχουν περάσει από τα χέρια μου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts