Jump to content

iPhone 5S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλα, η αυτονομια δεν ειναι το δυνστο χαρτι του, αλλα εμενα δεν με απογοητευει κιολας.

Ούτε εμένα...δεν ειναι οτι καλύτερο αλλα ούτε και χάλια...

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ούτε εμένα...δεν ειναι οτι καλύτερο αλλα ούτε και χάλια...

Δυστυχώς για κάποιο λόγο τρέχουν πολλές εφαρμογές και στο αιφονε και στον γαλαξία μου και πλέον με την αλλαγή του συμβολαίου μου και τα πολλά MB δεν κρατάει κανένα πάνω απο 1,5 ημέρα, που το θεωρώ λογικό για όλα τα τηλέφωνα όπως είπα πιο πάνω.

Μάλιστα, θα περίμενα και τα δυο να κρατάνε λιγότερο απο μία μέρα ή να τα βάζω τουλάχιστον για φόρτιση κάθε βράδυ.

Την μεγάλη διαφορά την είδα μόνο στον γαλαξία και μόνο με custom rom, greenfiy, boeffla kernel κλπ

Αρα θεωρώ ότι, (τουλάχιστον στο android), υπάρχει περιθώριο και είναι καλές οι μπαταρίες. Αλλά, προφανώς και οι κατασκευαστές το γνωρίζουν, θέλουν όμως να τρέχει το κινητό όπως το σχεδίασαν αυτοί. Για το iphone πάντως με 3GS, 4 και 4S jailbreaked πάντα μου κρατούσαν λιγότερο απο ότι "μαμά"!

Απο το iOS 7 και μετά δεν γνωρίζω για το JB και ούτε έχω την ανάγκη να ασχοληθώ πλέον.

EDIT: Άσχετο με το παραπάνω αλλά να μην κάνω 2ο ποστ. Δοκίμασε κανείς smartwatch ή fitness band με το αιφονε; Έχοντας δει το gear 2 (που είναι συμβατό μόνο με Galaxy) έχει αξιοπρεπή χαρακτηριστικά. Είδα το jawbone και κάτι άλλα. Πως συμπεριφέρονται με το αιφονε;

Edited by aliengoa

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Δυστυχώς για κάποιο λόγο τρέχουν πολλές εφαρμογές και στο αιφονε και στον γαλαξία μου και πλέον με την αλλαγή του συμβολαίου μου και τα πολλά MB δεν κρατάει κανένα πάνω απο 1,5 ημέρα, που το θεωρώ λογικό για όλα τα τηλέφωνα όπως είπα πιο πάνω.

Μάλιστα, θα περίμενα και τα δυο να κρατάνε λιγότερο απο μία μέρα ή να τα βάζω τουλάχιστον για φόρτιση κάθε βράδυ.

Την μεγάλη διαφορά την είδα μόνο στον γαλαξία και μόνο με custom rom, greenfiy, boeffla kernel κλπ

Αρα θεωρώ ότι, (τουλάχιστον στο android), υπάρχει περιθώριο και είναι καλές οι μπαταρίες. Αλλά, προφανώς και οι κατασκευαστές το γνωρίζουν, θέλουν όμως να τρέχει το κινητό όπως το σχεδίασαν αυτοί. Για το iphone πάντως με 3GS, 4 και 4S jailbreaked πάντα μου κρατούσαν λιγότερο απο ότι "μαμά"!

Απο το iOS 7 και μετά δεν γνωρίζω για το JB και ούτε έχω την ανάγκη να ασχοληθώ πλέον.

EDIT: Άσχετο με το παραπάνω αλλά να μην κάνω 2ο ποστ. Δοκίμασε κανείς smartwatch ή fitness band με το αιφονε; Έχοντας δει το gear 2 (που είναι συμβατό μόνο με Galaxy) έχει αξιοπρεπή χαρακτηριστικά. Είδα το jawbone και κάτι άλλα. Πως συμπεριφέρονται με το αιφονε;

Εγω cookoo watch εχω δεν ξερω αν εννοεις ακομη πιο εξελιγμενα ρολογια αλλα δεν το δουλευω. Στο 4s η εφαρμογη εκλεινε λογο μνημης και χανοταν η συνδεση και τωρα θελει να στειλω και το ρολοι στην εταιρια να αλλαξουν firmware γιατι το ios 7 εχει καποια χαρακτηριστικα που θελει το ρολοι αναβαθμιση για να δουλεψει σωστα και αρα τζαμπα καθεται.

Nokia 8800 Scirocco

cookoo διαβάζω και με πιάνουν τα γέλια! :P Πέρα από την πλάκα βλέπω αξιοπρεπή χαρακτηριστικά. Απο που μπορούμε να το πάρουμε; Είδα τιμές στο σκρουτζ αλλά δεν είδα κάποιο γνωστό μαγαζί.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Εγω cookoo watch εχω δεν ξερω αν εννοεις ακομη πιο εξελιγμενα ρολογια αλλα δεν το δουλευω. Στο 4s η εφαρμογη εκλεινε λογο μνημης και χανοταν η συνδεση και τωρα θελει να στειλω και το ρολοι στην εταιρια να αλλαξουν firmware γιατι το ios 7 εχει καποια χαρακτηριστικα που θελει το ρολοι αναβαθμιση για να δουλεψει σωστα και αρα τζαμπα καθεται.

Αυτά που λέγαμε για την μνήμη, που κάποιοι υποστηρίζουν ότι το ios μπορεί και με 512.

Στο 5s στις αρχές έκλεινε αραιά και που. Είχα στείλει mail στην pebble και μου είπαν ότι δουλεύουν πάνω σ αυτό.

Πράγματι μετά από κάποια updates δεν μου έχει κλείσει.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αυτά που λέγαμε για την μνήμη, που κάποιοι υποστηρίζουν ότι το ios μπορεί και με 512.

Στο 5s στις αρχές έκλεινε αραιά και που. Είχα στείλει mail στην pebble και μου είπαν ότι δουλεύουν πάνω σ αυτό.

Έτσι είναι! Και το 4S με το 5 έχουν τεράστιες διαφορές λόγω της μνήμης και όχι λόγω επεξεργαστή! Κακά τα ψέματα το iOS 7 έγινε απαιτητικό! Αυτό για την μνήμη πάντως το έλεγα και εγώ από την στιγμή που εμφανίστηκε το 5αρι. Μάλιστα, το τονίζω και για τους φίλους των WP8/8.1 αλλά δεν με πιστεύουν οι περισσότεροι τουλάχιστον γιατί υπάρχουν και αυτοί που έχουν δει τις διαφορές (πχ το δικό μου 620 με το 920). Το ελάχιστο σήμερα είναι 1 GB σε όλα τα λειτουργικά. Εδώ το MeeGo με το Ν9 είχε απο το 2011 1GB RAM!

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Θέλει και μνήμη αλλα θέλει και κάποιες εφαρμογές να υπάρχει δυνατότητα να τις επιλέγεις να μην κλείνουν αυτόματα από το σύστημα
Nokia 8800 Scirocco

Θέλει και μνήμη αλλα θέλει και κάποιες εφαρμογές να υπάρχει δυνατότητα να τις επιλέγεις να μην κλείνουν αυτόματα από το σύστημα

Αυτο θα ηθελα παρα πολυ να γινοταν στο android και να μην χρειαζεται να φορτωνει απο την αρχη ο dialer ή η gallery (για να γλιτωσω τα σχετικα λαγκς) αλλα δυστυχως δεν γινεται με καμια παναγια. Δεν γινεται σε κανενα λειτουργικο αυτο.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Οι βασικές εφαρμογές του συστήματος όπως το τηλέφωνο και αυτά δεν κλείνουν. Όμως έπρεπε να μπορείς μια τέτοια εφαρμογή όπως του cookoo να την βάζεις να μην κλείνει γιατί άδικα θα το συνδέσεις.

Όση ram και να έχει πάλι θα κλείσει κάποτε αλλα όσο πιο πολύ τόσο πιο σπάνια

Nokia 8800 Scirocco

Αρα ηταν θεμα update, οχι μνημης.:)

----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οι βασικές εφαρμογές του συστήματος όπως το τηλέφωνο και αυτά δεν κλείνουν. Όμως έπρεπε να μπορείς μια τέτοια εφαρμογή όπως του cookoo να την βάζεις να μην κλείνει γιατί άδικα θα το συνδέσεις.

Όση ram και να έχει πάλι θα κλείσει κάποτε αλλα όσο πιο πολύ τόσο πιο σπάνια

Για αυτο που λες, πιστευω θα επρεπε να μεριμνησει ο δημιουργος της εφαρμογης. Λεω τωρα, δεν ξερω, δεν ειμαι προγραμματιστης.

Αρα ηταν θεμα update, οχι μνημης.:)

----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για αυτο που λες, πιστευω θα επρεπε να μεριμνησει ο δημιουργος της εφαρμογης. Λεω τωρα, δεν ξερω, δεν ειμαι προγραμματιστης.

Άλλαξαν τις παραμέτρους ώστε να μην συμπεριλαμβάνεται σ αυτές που κλείνουν άμεσα όταν χρειάζεται μνήμη. ;)

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Άλλαξαν τις παραμέτρους ώστε να μην συμπεριλαμβάνεται σ αυτές που κλείνουν άμεσα όταν χρειάζεται μνήμη. ;)

Έτσι μπράβο! ;)

Δεν μπορεί να το κανει ο δημιουργός γιατί αλλιώς όλοι θα έβαζαν τις εφαρμογές τους να μην κλείνουν για να ανοίγουν ταχύτερα.

Σίγουρα κάτι θα διόρθωσαν αλλα θέλει τροπο για να γίνει πιο σωστή δουλειά

Nokia 8800 Scirocco

Δεν μπορεί να το κανει ο δημιουργός γιατί αλλιώς όλοι θα έβαζαν τις εφαρμογές τους να μην κλείνουν για να ανοίγουν ταχύτερα.

Σίγουρα κάτι θα διόρθωσαν αλλα θέλει τροπο για να γίνει πιο σωστή δουλειά

Σε καθε περιπτωση ειναι θεμα του κατασκευαστη της εφαρμογης.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΩ ΕΝΑ I phone 5s ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ??? ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

Υπάρχουν σελίδες που δίνεις τα στοιχεία της συσκευής και σου λένε πόσα χρήματα χρειάζεται για να το ξεκλειδώσεις ανάλογα με την εταιρία που το έχει κλειδώσει.

Υπάρχουν και ψεύτικα site πρόσεχε το λίγο.

Nokia 8800 Scirocco

το iphone 5s το εχω βρει σε καταστημα που λεει με ελληνικο μενου , αμερικανικη εκδοση, σημαινει κατι αυτο με την εκδοση?

το iphone 5s το εχω βρει σε καταστημα που λεει με ελληνικο μενου , αμερικανικη εκδοση, σημαινει κατι αυτο με την εκδοση?

Θα πρέπει να ρωτήσεις εάν είναι factory unlocked για να δέχεται ελληνική SIM, αν επιτρέπεται σε τιμή το βρίσκεις;

555 euro απο καταστημα κεντρο αθηνα, δεν ξερω αν υπαρχει και σε καλυτερη τιμη

κάπου εκεί παίζει από 535€ έως 600€, αν κρίνω από την τιμή η συσκευή είναι ξεκλείδωτη, αλλά για καλό και για κακό επιβεβαίωσέ το κι εσύ.

Έχει πολλά καταστήματα.

Θα πάρεις ευρωπαϊκή έκδοση για να δουλεύει και το 4g τα αμερικάνικα τα περισσότερα έχουν άλλες μπάντες.

Ψαξτο λίγο μην πάρεις έτσι στην τύχη.

540€ έχει σελίδες με ευρωπαϊκά τηλέφωνα.

Nokia 8800 Scirocco

Για τις μπάντες έχει απαντηθεί λίγο πιο πάνω από τον itscrist86. Εγώ έχω αμερικανικό και δουλεύει αψεγάδιαστα. 4G δεν έχω γιατί το συμβόλαιο μου δεν το επιτρέπει. Νομίζω θέλει πάγιο άνω των 35€.

Αλλά και σαν 3G μια χαρά είναι. 15 Mbps download μέσα στην Θεσσαλονίκη.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Για τις μπάντες έχει απαντηθεί λίγο πιο πάνω από τον itscrist86. Εγώ έχω αμερικανικό και δουλεύει αψεγάδιαστα. 4G δεν έχω γιατί το συμβόλαιο μου δεν το επιτρέπει. Νομίζω θέλει πάγιο άνω των 35€.

Αλλά και σαν 3G μια χαρά είναι. 15 Mbps download μέσα στην Θεσσαλονίκη.

Νομιζω απο Αμερικανικες συσκευες μονο στο a1533 δουλευει το 4g

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Νομιζω απο Αμερικανικες συσκευες μονο στο a1533 δουλευει το 4g

Cosmote, Vodafone δουλεύουν μάλλον στην μπάντα 3 που υποστηρίζεται κανονικά.

Μόνο όταν κάνει την μετάβαση στα 800MHz ίσως να έχουμε θέμα γιατί αυτή δεν υποστηρίζεται.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

• The title was changed to iPhone 5S
  • The topic was unpinned