Jump to content

iPhone 5S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι συσκευές αυτές είναι ανά κατασκευασμένες καθώς δεν πέρασαν τον πρώτο έλεγχο επέστρεψαν επιδιορθώθηκαν και δίνονται ως αντικατάσταση. Δεν έχουν παρελκόμενα και συσκευασία, είναι σκέπτεσαι συσκευές :)

Οκ σίγουρα κάποιες refurbished συσκευές είναι αυτό το οποίο περιγράφεις, αλλά φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν και "μεταχειρισμένες". Παράδειγμα η δική μου συσκευή αν αντικατασταθεί εν τελη, η χαλασμένη θα επιστρέψει θα διορθωθεί και θα δωθεί ως refurbished. Τουλάχιστον αυτό γινόταν στην Αγγλία άρα δεν είναι πάντα συσκευές που δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ. Και στην τελική αυτό είναι και το λογικό να γίνεται, αλλιώς και η εταιρεία χάνει οικονομικά και η σπατάλη υλικών και πόρων θα ήταν τεράστια. Υποτίθεται ότι σέβονται και το περιβάλλον :lol::p

Υποθετω, ετσι. Δεν ξερω σιγουρα.

Μπορει να ειναι αυτο που λες. Μπορει και να ειναι μεταχειρισμενα που επεστραφησαν στο εργοστασιο (οπως το δικο σου, που τους εδωσες). Γνωμη μου, αφου μπαινει εργοστασιο και ξαναβγαινει, καινουριο δεν το λες?

Σορρυ κάναμε ταυτόχρονα το ποστ και είπαμε πάνω κάτω το ίδιο πράγμα :D Ναι καινούργιο το λες όπως και να 'χει ελπίζω ότι είναι να γίνει να γίνει γρήγορα, γιατί έχω μείνει με ενα Huawei Y220 και λίγο σπάζομαι :P

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οκ σίγουρα κάποιες refurbished συσκευές είναι αυτό το οποίο περιγράφεις, αλλά φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν και "μεταχειρισμένες". Παράδειγμα η δική μου συσκευή αν αντικατασταθεί εν τελη, η χαλασμένη θα επιστρέψει θα διορθωθεί και θα δωθεί ως refurbished. Τουλάχιστον αυτό γινόταν στην Αγγλία άρα δεν είναι πάντα συσκευές που δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ. Και στην τελική αυτό είναι και το λογικό να γίνεται, αλλιώς και η εταιρεία χάνει οικονομικά και η σπατάλη υλικών και πόρων θα ήταν τεράστια. Υποτίθεται ότι σέβονται και το περιβάλλον :lol::p

Σορρυ κάναμε ταυτόχρονα το ποστ και είπαμε πάνω κάτω το ίδιο πράγμα :D Ναι καινούργιο το λες όπως και να 'χει ελπίζω ότι είναι να γίνει να γίνει γρήγορα, γιατί έχω μείνει με ενα Huawei Y220 και λίγο σπάζομαι :P

Σε ενισχυση αυτου που λεμε, σκεψου απλα οτι τιποτα δεν εμποδιζει την απλ, να επιδιορθωσει τη συσκευη σου και να τη βαλει σε κουτακι να την πουλησει ως καινουρια. Αν αλλαξει πλακετα (δηλ. ΙΜΕΙ) , μπαταρια και καπακια, ειναι εντελως καινουρια.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Σε ενισχυση αυτου που λεμε, σκεψου απλα οτι τιποτα δεν εμποδιζει την απλ, να επιδιορθωσει τη συσκευη σου και να τη βαλει σε κουτακι να την πουλησει ως καινουρια. Αν αλλαξει πλακετα (δηλ. ΙΜΕΙ) , μπαταρια και καπακια, ειναι εντελως καινουρια.

Σίγουρα! Κανείς μας δεν ξέρει τι πραγματικά αγοράζει :D Πάντως αν τελικά πάει για αντικατάσταση ξέρετε περίπου πόσες ημέρες θα κάνουν να μου δώσουν συσκευή;

Σίγουρα! Κανείς μας δεν ξέρει τι πραγματικά αγοράζει :D Πάντως αν τελικά πάει για αντικατάσταση ξέρετε περίπου πόσες ημέρες θα κάνουν να μου δώσουν συσκευή;

λογικά άμεσα με τη διάγνωση! 10 εργάσιμες θέλουν για διάγνωση κατά μέσω όρο

Στην infoquest στην Αθήνα θέλει ακριβώς 3 εργάσιμες.

Δηλαδή μόνο η οθόνη θα μείνει;;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Δηλαδή μόνο η οθόνη θα μείνει;;

Ξερω γω τι θα μεινει;;

:p

Εγώ ξέρω ότι τα refurbished είναι από επιστροφή από πελάτες τα οποία επισκευαζονται και στέλνονται πίσω βέβαια σε άλλους πελάτες για να μην υπάρχει αναμονή.

Φυσικά περνάνε όλα τα τεστ και αλλάζουν όλα τα προβληματικά μέρη

Nokia 8800 Scirocco

Ναι αλλά το να θέλεις να γυρίσεις μέσα σε μια βδομάδα ειναι πρόβλημα ...

Και όταν το κανείς και το ξανακάνεις γνωρίζοντας ότι εκεί θα καταλήξεις ξανά ειναι λίγο χαζό ..:O

Το μικρόβιο του γκατζετάκια - πορωμένου (πες το όπως θες) είναι ταυτόχρονα και η κατάρα του.

Εγώ προσωπικά δεν το βλέπω έτσι. Μου αρέσει να δοκιμάζω και άλλες συσκευές. Είναι το χόμπυ κα η δουλειά μου.

Απλά απο τώρα θα έχω στανταρ το αιφονε και τα υπόλοιπα με κάρτα ;)

Να προσθέσω πως δεν τίθεται θέμα σύγκρισης (πάλι) λειτουργικών μια και όπως σωστά είπε ο συμφορουμίτης δεν υπάρχει "δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το android αλλά δεν θέλω γιατί δεν μου αρέσει"...

Αν και διαφωνώ για την εμπειρία χρήσης που προσφέρουν αρκετά τηλέφωνα. Για παράδειγμα ακόμα και σήμερα πιάνω συσκευές που μου φαίνονται άθλιες σε σχέση με το S3 μου ειδικά αυτά που κοστίζουν μέχρι 200 ευρώ.

Για τον χρόνο αξιοποίησης εξαρτάται απο τον άνθρωπο, τι γνώσεις του αλλά και το μεράκι του. Κανένα htc, LG ή Sony δεν με δυσκόλεψε, πόσο μάλλον nexus ή samsung! Ομως αρκετά κινέζικα λόγω ρομ ναι με έκαναν να ψάχνω.

Τώρα που θα τα έχω μαζί και τα δύο θα σας πω καλύτερες εντυπώσεις πάντως στο ταξίδι μου στο Λονδίνο το 4αρι αιφονε με συντρόφευσε άνετα σε όλα (βίντεο, φωτό, ιντερνετ browsing, check-in maps κλπ)

Edited by aliengoa

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Στην infoquest στην Αθήνα θέλει ακριβώς 3 εργάσιμες.

λογικά άμεσα με τη διάγνωση! 10 εργάσιμες θέλουν για διάγνωση κατά μέσω όρο

Έχω την αίσθηση ότι στην τελική όλοι στην infoquest τα στέλνουν, αλλά δεν είμαι και σίγουρος! Το δικό μου νομίζω έχει μείνει στην iStorm Θεσσαλονίκη!

Εγώ ξέρω ότι τα refurbished είναι από επιστροφή από πελάτες τα οποία επισκευαζονται και στέλνονται πίσω βέβαια σε άλλους πελάτες για να μην υπάρχει αναμονή.

Φυσικά περνάνε όλα τα τεστ και αλλάζουν όλα τα προβληματικά μέρη

Μάλλον όλοι εκεί καταλήγουμε :lol: :P

Εμένα πάντως δεν με καλύπτει το iPhone 100%.

Όταν πραγματικά το χρειάζομαι η η μπαταρία θα με προδώσει η θερμοκρασία θα μ ενοχλήσει.

Δεν κάνει για σκληρή χρήση και πολύ φοβάμαι αυτο δεν θα αλλάξει ούτε στο 6αρι.

Σήμερα το βράδυ χρειάστηκε να κάνω γυρω στην μισή ώρα πλοήγηση με Google maps. Το ειχα συνδεδεμένο με την USB του car stereo για να φορτίζει, οπως κάνω με όλες τις συσκευές μου.

Καλώδιο εχω υφασματινο των 20 ευρω.

Αντι να φορτίζει έχασε στην μισή ώρα 10%. Με τον ίδιο τρόπο ολες οι άλλες συσκευές μου έπαιρναν αλλά πολύ αργά.

Με την θερμοκρασία, εντάξει εδω έχουμε μια η ωρα την νύχτα 27 ° c και τα αν δεν έχεις αναμενο αιρκοντισιον το δωμάτιο βρίσκεται στους 30°.

Δεν ανεβάζει πολυ ψηλά, η θερμοκρασία στην μπαταρία είναι 38-40° γίνεται όμως ενοχλητικό.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Βρίσκεσαι και συ σε τέλμα...και γω αναμένω συσκευή εμφανισιακα με m8, λειτουργικό iOS, και κάμερα k zoom, θα μας κάνουν να κυκλοφορούμε με τρεις συσκευές...εντωμεταξύ αυτο το χάλι με τους maps της Apple θα φτιάξει; Άριστοι οι google maps αλλά...

Βρίσκεσαι και συ σε τέλμα...και γω αναμένω συσκευή εμφανισιακα με m8, λειτουργικό iOS, και κάμερα k zoom, θα μας κάνουν να κυκλοφορούμε με τρεις συσκευές...εντωμεταξύ αυτο το χάλι με τους maps της Apple θα φτιάξει; Άριστοι οι google maps αλλά...

Το κακό είναι ότι θελω να παραμείνω σε ios. Το εχω φέρει πλήρως στα μέτρα μου και μ αρέσει πάρα πολύ το UI.

Ειδικά τωρα το καλοκαίρι με βολεύει και το μέγεθος.

Αύριο εχω αεροπορικό ταξίδι. Να δούμε με τι ποσοστό στην μπαταρία θα φτάσω το απόγευμα στην Αθήνα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Te salat για κάθε εμπειρία σου εχω και εγω αντιστοιχη απο την αναποδη! Χαρακτηριστικα αναφέρω drain στο s3 κατα την ωρα πλοήγησης με το sygic. Drain αρκετές φορές σε παιχνίδια στο note 8. Γενικά δεν είναι χαρακτηριστικα προβλήματα γιατί τα εχουν ολες οι συσκευές. Ειδικά δε στο ανδροιδ υπήρξαν καποια μαργαριτάρια βλ lg 4x που μονο προσβολή για το ανδροιδ ηταν. Και ομως υπάρχουν ανθρωποι που δεν είχαν θεματα ή δεν τους ένοιαζε.

Θελω να πω δλδ πως δεν κρίνεις το μηχανημα αυστηρά αλλά μόνο σύμφωνα με τις ανάγκες και τι σε βολεύει.

παρε ενα power bank :)

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Όταν πραγματικά το χρειάζομαι η η μπαταρία θα με προδώσει η θερμοκρασία θα μ ενοχλήσει.

Σήμερα το βράδυ χρειάστηκε να κάνω γυρω στην μισή ώρα πλοήγηση με Google maps. Το ειχα συνδεδεμένο με την USB του car stereo για να φορτίζει, οπως κάνω με όλες τις συσκευές μου.

Αντι να φορτίζει έχασε στην μισή ώρα 10%. Με τον ίδιο τρόπο ολες οι άλλες συσκευές μου έπαιρναν αλλά πολύ αργά.

Με την θερμοκρασία, εντάξει εδω έχουμε μια η ωρα την νύχτα 27 ° c και τα αν δεν έχεις αναμενο αιρκοντισιον το δωμάτιο βρίσκεται στους 30°.

Δεν ανεβάζει πολυ ψηλά, η θερμοκρασία στην μπαταρία είναι 38-40° γίνεται όμως ενοχλητικό.

Και με καλωδιο και να χανεις και μαλιστα στην μιση ωρα 10% μου φαινεται υπερβολικο. Ποτε δεν μου εχει τυχει ουτε στους google maps, ουτε στους χαρτες της apple. Τσεκαρε τι ρευμα δινει η πηγη σου γιατι μπορει στο τελος να μην στο φορτιζει οπως νομιζεις, ή να στο φορτιζει με παρα πολυ αργο ρυθμο, οποτε να πρεπει να αγορασεις καποιο αλλο.

Δοκίμασε να δώσεις από τον αναπτήρα του αυτοκινήτου κατευθειάν, παρά από το Stereo. Νομίζω πως όλες οι συσκευές με ανοιχτό 3G και GPS και κάποιο app που λειτουργεί αυτά τα πράγματα εκείνη την ωρα καταναλώνει αρκετή μπαταρία!

Όσο για την δική μου ιστορία, το iStorm τελικά έστειλε την συσκευή στην infoquest στην Αθήνα. Κλασσικό. Αυτοί θα κάνουν κανα 10 μέρες ακόμα μπορεί και παραπάνω να εξαντλήσουν όλες τις εκδοχές, γιατί δεν θα εμπιστευτούν την διάγνωση του iStorm. Και ποιός την πλήρώνει; Φυσικά ο χρήστης όπως πάντα! Εμένα το μόνο που με ενοχλεί στα Apple είναι το ελληνικό service! Σε οποιαδήποτε χώρα έχει επίσημα Apple Stores ξεμπερδεύεις το πολύ σε ένα τριήμερο! Άραγε θα μας τα φέρουν ποτέ και προς τα εδώ;

Edited by Ragezer

Δοκίμασε να δώσεις από τον αναπτήρα του αυτοκινήτου κατευθειάν, παρά από το Stereo. Νομίζω πως όλες οι συσκευές με ανοιχτό 3G και GPS και κάποιο app που λειτουργεί αυτά τα πράγματα εκείνη την ωρα καταναλώνει αρκετή μπαταρία!

Όσο για την δική μου ιστορία, το iStorm τελικά έστειλε την συσκευή στην infoquest στην Αθήνα. Κλασσικό. Αυτοί θα κάνουν κανα 10 μέρες ακόμα μπορεί και παραπάνω να εξαντλήσουν όλες τις εκδοχές, γιατί δεν θα εμπιστευτούν την διάγνωση του iStorm. Και ποιός την πλήρώνει; Φυσικά ο χρήστης όπως πάντα! Εμένα το μόνο που με ενοχλεί στα Apple είναι το ελληνικό service! Σε οποιαδήποτε χώρα έχει επίσημα Apple Stores ξεμπερδεύεις το πολύ σε ένα τριήμερο! Άραγε θα μας τα φέρουν ποτέ και προς τα εδώ;

Το στερεοφωνικό μου είναι συμβατό με iPhone γι αυτό χρησιμοποιώ την USB.

Θα δοκιμάσω από τον αναπτήρα.

Το στερεοφωνικό μου είναι συμβατό με iPhone γι αυτό χρησιμοποιώ την USB.

Θα δοκιμάσω από τον αναπτήρα.

Θα σου πω κάτι που σκέφτομαι. Δεν είμαι ειδικός ούτε έψαξα, οπότε αυτό που θα σου πω παίζει να είναι τελείως άκυρο! Όταν γράφει ότι το usb στο στερεοφωνικό, είναι συμβατό με το iPhone μπορεί απλά να εννοεί ότι μπορείς να το φορτίσεις χωρίς προβλήματα. Ίσως όμως την ώρα που το iPhone καταναλώνει τόση πολή ενέργεια η τάση που δίνει το στερεο να μην επαρκεί. Anyway ελπίζω να βρεις την λύση σου!

Θα σου πω κάτι που σκέφτομαι. Δεν είμαι ειδικός ούτε έψαξα, οπότε αυτό που θα σου πω παίζει να είναι τελείως άκυρο! Όταν γράφει ότι το usb στο στερεοφωνικό, είναι συμβατό με το iPhone μπορεί απλά να εννοεί ότι μπορείς να το φορτίσεις χωρίς προβλήματα. Ίσως όμως την ώρα που το iPhone καταναλώνει τόση πολή ενέργεια η τάση που δίνει το στερεο να μην επαρκεί. Anyway ελπίζω να βρεις την λύση σου!

Όχι όταν λέμε συμβατό εννοούμε ότι με το που το συνδέσεις αρχίζει να παίζει και βλέπεις στην οθόνη τι παίζει, και όλα τα χειρίζεσαι από το κοντρόλ. Ίσως δίνει λίγα αμπερ.

Όμως με τα προηγούμενα iPhone 4 & 4s δεν είχα πρόβλημα.

Κανονικά κανένα USB αυτοκινήτου δεν βγάζει πάνω απο 500mA οπότε ίσως και να μην μπορεί να δώσει το ρεύμα που χρειάζεται για να φορτίζει κανονικά. Ακόμα και ο αναπτήρας του αυτοκινήτου υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί να τροφοδοτήσει μια συσκευή που χρειάζεται αρκετό ρεύμα αν και είναι πολύ σπάνιο.

"Before the battery charging specification was defined, there was no standardized way for the portable device to inquire how much current was available. For example, Apple's iPod and iPhone chargers indicate the available current by voltages on the D− and D+ lines. When D+ = D− = 2.0 V, the device may pull up to 500 mA. When D+ = 2.0 V and D− = 2.8 V, the device may pull up to 1 A of current.[76] When D+ = 2.8 V and D− = 2.0 V, the device may pull up to 2 A of current.[77]

Dedicated charging ports can be found on USB power adapters that convert utility power or another power source (e.g., a car's electrical system) to run attached devices and battery packs. On a host (such as a laptop computer) with both standard and charging USB ports, the charging ports should be labeled as such"

ΠΗΓΗ

Ισως εν τέλει να έχει μεν υποστήριξη για το iPhone αλλά να μην το φορτίζει σωστά ενώ δουλεύει.

Edited by aliengoa

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Όχι όταν λέμε συμβατό εννοούμε ότι με το που το συνδέσεις αρχίζει να παίζει και βλέπεις στην οθόνη τι παίζει, και όλα τα χειρίζεσαι από το κοντρόλ. Ίσως δίνει λίγα αμπερ.

Όμως με τα προηγούμενα iPhone 4 & 4s δεν είχα πρόβλημα.

Όμως τα 4 και 4S είχαν μικρότερη οθόνη, που χρειαζόταν λιγότερο ρεύμα! Δεν ξέρω μάλλον ανοησίες λέω!

Εγω εχω δυο ανταπτορες αυθεντικούς, έναν σπίτι και έναν στη δουλεια, στο σπίτι με αυθεντικό καλώδιο αλλα στη δουλεια μουφέξ...δε μου βγαίνει απο το μυαλό οτι η αποφόρτιση γίνεται πιο γρήγορα όταν ειναι φορτισμένο απο τη δουλεια...

Οκ δεν το γνώριζα αυτό. Όταν δούλεψα στο Apple Store του Brighton τα refurbished mac ήταν μεταχειρισμένα που απλά αντικαθιστούσαν κάποια κομμάτια και το εξωτερικό τους. Θεώρησα πως το ίδιο συμβαίνει και με τα iPhone. Όταν λες είναι κομμάτια που προορίζονται για αντικατάσταση, εννοείς ότι κρατάνε "στοκ" κάποιες συσκευές για να αντικαθιστούν τις προβληματικές;

Υπαρχουν και ανακατασκευασμενα και ολοκαινουρια. Ειναι ευκολο να δεις αν ειναι καινουριο κυριως με το σηριακο.

Οταν ειχα αλλαξει το 3γς (τελειο τηλεφωνο αλλα ειχε κανει κρακ στο πλαςτικο καλυμα και σκεφτηκα αφου το καλυπτει η εγγυηςη γιατι να μην παρω ενα πιο καινουριο) μου ειχαν δωσει ενα ανακατασκευασμενο (σειριακος αρχιζε απο 5Κ ) που ειχε μεγαλο προβλημα στην οθονη, το κουμπι και το ακουστικο. Μαλλον με νομισαν για μλκ επηδει ημουν ξενος (και δεν το ελενξα οταν το πηρα στο γκισε). Οταν πηγα σπιτι και το δουλεψα φλιπαρα και τους πηρα τηλεφωνο και επςεςα σε μια Ελληνιδα και μου ειπε να το αλλαξω μεχρι να βρω καποιο καλο. Πισω λοιπον στο Κονβεντ Γκαρντεν επεσα σε εναν ευγενικο τζινιους ο οποιος μου ειπε αν θελεις σου αλλαζω την οθονη το κουμπι και το ακουστικο αυτην την στιγμη ή σου δεινω ενα αλλο, φυσικα του ειπα θελω αλλο. Ανοιξε ενα ντουλαπι και εβγαλε καποιο που ηταν μονο του (δηλαδη το ντουλαπι ειχε μονο αυτο το τηλεφωνο) σε ενα προχειρο μικρο κουτι με φενιζολ. μου ειπε κοιταξε το αν εχει καλη ποιοτητα ηχου κλπ. Το ελενξα και ηταν καλυτερο απο το πρωτο που ειχα. Μαλιστα ειχε κατασκευαστει Οκτ 2010 οταν ειχε πια σταματησει να πωλειται το 3 γς. Το συγκεκριμενο ηταν ολοκαινουργιο απο τα τελευταια που κατασκευαστηκαν. Ειχε την μπλε οθονη (αναλογα με τον προμηθευτη μπορει να πεςεις σε οθονη που κιτρινιζει ή σε αλλη που μπλειζει) αλλα ηταν σουπερ. Δουλευει τελεια σημερα 3.5 χρονια μετα.

Αρα πρεπει να ελενξεις αυτο που θα σου δωσουν αν δουλευει καλα και αν εισαι ικανοποιημενος με οθονη, σημα, ποιοτητα ηχειου/ακουστικου κλπ.

Edited by agid
Take five..

Δεν φτάνει το ρεύμα ρε παιδιά από το usb για να φορτίσει.

Ειδικά αν τρέχει εφαρμογή Gps με ανοιχτή οθόνη.

Όπου βλέπουμε δηλαδή θύρα usb σημαίνει το βάζω να φορτίσει και περιμένω να τελειώσει και γρήγορα;

500 δίνει το πολύ εκεί που το βάζεις. 3 ώρες και βάλε θέλει να φορτίσει.

Επειδή είναι μικρότερο από αυτό που χρειάζεται ξεφορτιζει κιόλας αν το δουλεύεις πολύ.

Στον αναπτήρα πρέπει να πάρεις φορτιστή μόνο για iPhone που έχεις να δίνει τα σωστά ρεύματα.

Το USB είναι πλήρως συμβατό όπως λες στο παίξιμο όχι στην φόρτιση

Nokia 8800 Scirocco

Δεν φτάνει το ρεύμα ρε παιδιά από το usb για να φορτίσει.

Ειδικά αν τρέχει εφαρμογή Gps με ανοιχτή οθόνη.

Όπου βλέπουμε δηλαδή θύρα usb σημαίνει το βάζω να φορτίσει και περιμένω να τελειώσει και γρήγορα;

500 δίνει το πολύ εκεί που το βάζεις. 3 ώρες και βάλε θέλει να φορτίσει.

Επειδή είναι μικρότερο από αυτό που χρειάζεται ξεφορτιζει κιόλας αν το δουλεύεις πολύ.

Στον αναπτήρα πρέπει να πάρεις φορτιστή μόνο για iPhone που έχεις να δίνει τα σωστά ρεύματα.

Το USB είναι πλήρως συμβατό όπως λες στο παίξιμο όχι στην φόρτιση

Συμφωνώ η συσκευή δεν έχει κανένα πρόβλημα, η συμβατότητα εγγυάται συνδεσιμότητα οχι φόρτιση! :)

• The title was changed to iPhone 5S
  • The topic was unpinned