Te_salat Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Το θεμα ειναι οτι, αφου τα σκαμε που τα σκαμε, να μενουμε και ευχαριστημενοι ρε Κωστα. Και βλεπω οτι δεν εισαι. Δεν ειναι τα πολλα προβληματα, ειναι ο τροπος που ο καθενας τα αξιολογει αυτα. Σίγουρα μετράει το πως αξιολογεί καθένας τα διάφορα προβλήματα. Το συγκεκριμένο πάντως οφείλεται όπως διαπίστωσα, στην εφαρμογή του app store. Αυτό ειναι ανεπίτρεπτο για την ολη φιλοσοφία της apple. Φυσικά δεν ειναι μόνο αυτό. Υπάρχουν διάφορα με κυριότερο την αστάθεια στην αυτονομία. Οταν ξεφυγεις απο την τυπική χρήση, κινδυνεύεις με απρόσμενο battery drain. Ο λόγος που το κρατάω είναι γιατι θέλω να δω το ios 8 ώστε να ξέρω αν θα συνεχίσω η οχι. Οταν αγοράζεις iphone απο μια εταιρεία που φημίζεται για την προσοχή στην λεπτομέρεια, έχεις μεγαλύτερες απαιτήσεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 τις τελευταίες σελίδες πολλά περίεργα διαβάζω ρε παιδιά; είναι όντως κατώτερο των προκατόχων του το ios 7; αξίζει εν τέλει αν κάποιος θέλει να δοκιμάσει ios προερχόμενος απο καλό και σταθερό android? έφυγε το one μου σήμερα και εντός των ημερών θα παρω το 5s...οπως και να χει θα την κάνω τη δοκιμη ελέω και του ios 8 που έρχεται στο άμεσο μέλλον.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 τις τελευταίες σελίδες πολλά περίεργα διαβάζω ρε παιδιά; είναι όντως κατώτερο των προκατόχων του το ios 7; αξίζει εν τέλει αν κάποιος θέλει να δοκιμάσει ios προερχόμενος απο καλό και σταθερό android? έφυγε το one μου σήμερα και εντός των ημερών θα παρω το 5s...οπως και να χει θα την κάνω τη δοκιμη ελέω και του ios 8 που έρχεται στο άμεσο μέλλον.. Όλα έχουν να κάνουν σε ποια συσκευή αναφέρεσαι, εάν μιλήσουμε για iPhone 4, 4S ανταποκρίνονται πολύ καλύτερα με iOS 6 λειτουργικό παρότι υποστηρίζονται και από το iOS 7, με μία εκκαθάριση της συσκευής είναι αξιοπρεπής η υποστήριξη. Εάν μιλήσουμε για iPhone 5 και πολύ περισσότερο για iPhone 5S δεν το συζητάμε κάν το iOS 6. Σε γενικές γραμμές μία έκδοση 7.1.1 σε clean συσκευή μετά από setup as new είναι ό,τι καλύτερο και πλήρες για οποιαδήποτε iOS συσκευή! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 τις τελευταίες σελίδες πολλά περίεργα διαβάζω ρε παιδιά; είναι όντως κατώτερο των προκατόχων του το ios 7; αξίζει εν τέλει αν κάποιος θέλει να δοκιμάσει ios προερχόμενος απο καλό και σταθερό android? έφυγε το one μου σήμερα και εντός των ημερών θα παρω το 5s...οπως και να χει θα την κάνω τη δοκιμη ελέω και του ios 8 που έρχεται στο άμεσο μέλλον.. Καλυτερα να δοκιμασεις μονος σου, γιατι αν διαβαζα αυτο το νημα, χωρις να εχω τη συσκευη, σιγουρα θα εβγαζα διαφορετικα συμπερασματα απο αυτα που εχω σημερα, ως κατοχος της αυσκευης. Οταν φτανουμε να κανουμε θεμα το κυκλακι (γνωστο προβλημα που λυνεται με επανεκκινηση-εχει να μου το κανει πανω απο ενα μηνα) τι να πω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 ουτως η αλλως ο κυβος ερρίφθη από την στιγμή που έδωσα το One..θα ειναι το επόμενο τηλεφωνο μου αφού είναι και καλός συνδυασμός αν έχεις ταμπλετ. έχω βέβαια υψηλές απαιτήσεις ερχόμενος από μια ταχύτατη και σταθερότατη συσκευή. δεν με νοιαζει τόσο το τι μπορεί να κανει το ios η δεν μπορεί εναντι του android. ζητάω μια καλοφτιαγμένη συσκευη, που είναι ούτως η αλλως, και ένα σταθερό λειτουργικό. Να κάνω μια αλλαγή από το android.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 ουτως η αλλως ο κυβος ερρίφθη από την στιγμή που έδωσα το One..θα ειναι το επόμενο τηλεφωνο μου αφού είναι και καλός συνδυασμός αν έχεις ταμπλετ. έχω βέβαια υψηλές απαιτήσεις ερχόμενος από μια ταχύτατη και σταθερότατη συσκευή. δεν με νοιαζει τόσο το τι μπορεί να κανει το ios η δεν μπορεί εναντι του android. ζητάω μια καλοφτιαγμένη συσκευη, που είναι ούτως η αλλως, και ένα σταθερό λειτουργικό. Να κάνω μια αλλαγή από το android.. Ποτε με το καλο παραλαμβανεις και τι χρωμα? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Καλυτερα να δοκιμασεις μονος σου, γιατι αν διαβαζα αυτο το νημα, χωρις να εχω τη συσκευη, σιγουρα θα εβγαζα διαφορετικα συμπερασματα απο αυτα που εχω σημερα, ως κατοχος της αυσκευης. Οταν φτανουμε να κανουμε θεμα το κυκλακι (γνωστο προβλημα που λυνεται με επανεκκινηση-εχει να μου το κανει πανω απο ενα μηνα) τι να πω. Σοβαρά Γιάννη? Για διάβασε τα δικά σου ποστ σε καθε thred που ψυριζεις τα πάντα. Εκεί είναι δίκαια και σοβαρά προβλήματα. Πολύ αντικειμενικός είσαι. Εγώ τουλάχιστον έχω την συσκευή και δικαίως διαμαρτυρομαι. Εσύ παίρνεις σβάρνα όλα τα φόρουμ περί android και κατακρίνεις πράγματα χωρίς να τα έχεις δει. Παράδειγμα το LG2 που σε κάποιους χάνει την ώρα αν αφήσεις κλειστή την συσκευή όλο το βράδυ. Κι εκεί λύνεται το πρόβλημα, δεν είναι όμως ενοχλητικό? Ξέχασα, για σένα είναι ενοχλητικά μόνο όσα δεν αφορούν το ios. Δεν είναι οτι κολλάει απλά η ροδέλα, ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ κι ολας. Αποδεικνυεται αν πάρεις ενα screen shot με την χρήση και μετα απο μια ωρα ενα αλλο χωρίς να εχεις χρησιμοποιησει την συσκευή. Θα δεις οτι εχει αδικαιολόγητο χρόνο χρήσης σ αυτή την μια ώρα. Σταμάτα με επανεκκίνηση αλλά μόλις ξανά πας στο app store να κατεβάσεις μια εφαρμογή η να κάνεις update ξαναρχίζει. Υπερασπιζεσαι την αυτονομία η οποία παραμένει μικρή παρόλο που αναγκαζομαστε να αποκλείουμε την θέση σε όλες τις εφαρμογές πλην χαρτών, και δεν επιτρέπουμε στις εφαρμογές να αναναιωνονται στο background. Οκ πριν ημουν με παλιότερη έκδοση και JB. Τώρα που είμαι στην τελευταία και με συσκευή που έχει στηθεί απο την αρχή, γιατί πέφτει σαν ψηφιακός λεπτοδεικτης όταν την χρησιμοποιησεις; Σε 4ωρες και 48 λεπτά εχω χρηση 1+18' και 84% μονο με μια κλήση, ανάγνωση mail και απλη παρακολουθηση της συσκευης μεσω του μενου - γενικα - χρήση ανά διαστήματα. Είμαι μονο με 3g. Ειναι σοβαρή αυτονομία αυτό? Ναι ξέρω είναι προβληματική η συσκευή μου. :) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Σοβαρά Γιάννη? Για διάβασε τα δικά σου ποστ σε καθε thred που ψυριζεις τα πάντα. Εκεί είναι δίκαια και σοβαρά προβλήματα. Πολύ αντικειμενικός είσαι. Εγώ τουλάχιστον έχω την συσκευή και δικαίως διαμαρτυρομαι. Εσύ παίρνεις σβάρνα όλα τα φόρουμ περί android και κατακρίνεις πράγματα χωρίς να τα έχεις δει. Παράδειγμα το LG2 που σε κάποιους χάνει την ώρα αν αφήσεις κλειστή την συσκευή όλο το βράδυ. Κι εκεί λύνεται το πρόβλημα, δεν είναι όμως ενοχλητικό? Ξέχασα, για σένα είναι ενοχλητικά μόνο όσα δεν αφορούν το ios. Δεν είναι οτι κολλάει απλά η ροδέλα, ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ κι ολας. Αποδεικνυεται αν πάρεις ενα screen shot με την χρήση και μετα απο μια ωρα ενα αλλο χωρίς να εχεις χρησιμοποιησει την συσκευή. Θα δεις οτι εχει αδικαιολόγητο χρόνο χρήσης σ αυτή την μια ώρα. Σταμάτα με επανεκκίνηση αλλά μόλις ξανά πας στο app store να κατεβάσεις μια εφαρμογή η να κάνεις update ξαναρχίζει. Υπερασπιζεσαι την αυτονομία η οποία παραμένει μικρή παρόλο που αναγκαζομαστε να αποκλείουμε την θέση σε όλες τις εφαρμογές πλην χαρτών, και δεν επιτρέπουμε στις εφαρμογές να αναναιωνονται στο background. Οκ πριν ημουν με παλιότερη έκδοση και JB. Τώρα που είμαι στην τελευταία και με συσκευή που έχει στηθεί απο την αρχή, γιατί πέφτει σαν ψηφιακός λεπτοδεικτης όταν την χρησιμοποιησεις; Σε 4ωρες και 48 λεπτά εχω χρηση 1+18' και 84% μονο με μια κλήση, ανάγνωση mail και απλη παρακολουθηση της συσκευης μεσω του μενου - γενικα - χρήση ανά διαστήματα. Είμαι μονο με 3g. Ειναι σοβαρή αυτονομία αυτό? Ναι ξέρω είναι προβληματική η συσκευή μου. :) Εγω χρησιμοποιω τη συσκευη μου, με υπηρεσιες τοποθεσιας ενεργες και με ανανεωση εφαρμογων στο backround. Δεν περιοριζω τη χρηση που θελω να κανω. Το g2 εχει σημαντικα κατα τη γνωμη μου προβληματα στο hw, οπως ειναι η ελαττωματικη κεραια τπου gps και το χασιμο της ωρας οταν ειναι σβηστη η συσκευη. Αυτος ειναι λογος αντικαταστασης απο το σερβις, δεν ειναι απλα ενα sw bug. Ειλικρινα δεν ξερω απο τι προκαλειται το κυκλακι. Μου εχει παρουσιαστει 3-4 φορες στο αιφον, ποτε στο ipad και εχω πολυ καιρο να το δω. Τελος παντων, η αυτονομια της συσκευης ειναι αυτη που ειναι Κωστα. Εμενα μου φτανει. Εσενα που δεν σου φτανει, ειτε θα επιλεξεις καποια αλλη συσκευη, με καλυτερη αυτονομια, ειτε θα παρεις power bank ή κατι αλλο τελος παντων. Επαναλαμβανω παντως οτι ο χρηστης galanakop που συχνα επικαλεισαι τις αποψεις του και τη γνωμη του, ειχε γραψει οτι το 5s εχει καλυτερη αυτονομια απο το νοτε3. Αν θελεις, μπορω να βρω ευκολα το ποστ. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 (edited) Ποτε με το καλο παραλαμβανεις και τι χρωμα? αν δεν βρω κάτι αξιόλογο από αγγελία, θα το παραγγείλω μεσα στη βδομαδα από σκρουτζ για να έχω και εγγυηση απο infoquest οπως συμβουλεψατε..θελω μονο space gray 16αρι(δυσευρετα τα βλέπω).. Edited June 14, 2014 by gsir Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Εγω χρησιμοποιω τη συσκευη μου, με υπηρεσιες τοποθεσιας ενεργες και με ανανεωση εφαρμογων στο backround. Δεν περιοριζω τη χρηση που θελω να κανω. Το g2 εχει σημαντικα κατα τη γνωμη μου προβληματα στο hw, οπως ειναι η ελαττωματικη κεραια τπου gps και το χασιμο της ωρας οταν ειναι σβηστη η συσκευη. Αυτος ειναι λογος αντικαταστασης απο το σερβις, δεν ειναι απλα ενα sw bug. Ειλικρινα δεν ξερω απο τι προκαλειται το κυκλακι. Μου εχει παρουσιαστει 3-4 φορες στο αιφον, ποτε στο ipad και εχω πολυ καιρο να το δω. Τελος παντων, η αυτονομια της συσκευης ειναι αυτη που ειναι Κωστα. Εμενα μου φτανει. Εσενα που δεν σου φτανει, ειτε θα επιλεξεις καποια αλλη συσκευη, με καλυτερη αυτονομια, ειτε θα παρεις power bank ή κατι αλλο τελος παντων. Επαναλαμβανω παντως οτι ο χρηστης galanakop που συχνα επικαλεισαι τις αποψεις του και τη γνωμη του, ειχε γραψει οτι το 5s εχει καλυτερη αυτονομια απο το νοτε3. Αν θελεις, μπορω να βρω ευκολα το ποστ. Ο Galanakop έγραψε ότι το Μ8 έχει καλύτερη αυτονομία από τα S5 και Note 3. Αποκλείεται να μίλησε για το iphone 5s γιατί γνωρίζω την άποψη του από μεταξύ μας συνομιλίες. Επίσης άλλο το εμένα μου αρκεί η αυτονομία και άλλο είναι καλή. Κι εμένα μου αρκεί τις καθημερινές που είμαι στο γραφείο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα την βγάλω άριστη. Με wifi είναι πολυ καλή. Το 3g καταποντιζει την αυτονομία του iphone περισσότερο απο καθε άλλη συσκευή. Το Πάσχα που ήμουν έξω και η χρήση ήταν μόνο φώτο και λίγη ενημέρωση, διαρκούσε από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ. Καμιά συσκευή μου απ όσες πέρασαν τα 2 τελευταία χρόνια από τα χέρια μου, δεν με άφησε στην διάρκεια της μέρας με παρόμοια χρήση. Συνεπώς θα πρέπει να βρεθεί λύση στο επόμενο iphone. Τα καλά του 5s και του ios 7 τα γράφω συνεχώς σε διάφορα θέματα. Δεν μπορώ όμως να εχω δυο μέτρα και δυο σταθμά. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Τον καιρό που το Νοτελι έφυγε από την 4.3 και αναβαθμιστικε στην 4.4.2 μέχρι να σταθεροποιηθεί με wifi και σε κύκλο ημέρας είχε καλύτερο αποτέλεσμα το iPhone με την 7.0.4 αν θυμάμαι καλά. Σε wifi όμως και όχι σε 3g. Μετά βέβαια με τις αναβαθμίσεις το Νοτελι ξέφυγε ως γνωστόν και λογικοτατον... Ότι λέω το λέω από προσωπική εμπειρία και μόνο Edit Όπως και τώρα το m8 είμαι είδη στην δεύτερη μέρα χρήσης με 4+ οθόνη και έχω ακόμα άλλο ένα 33% για να τελειώσει η μπαταρία!!! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Επίσης άλλο το εμένα μου αρκεί η αυτονομία και άλλο είναι καλή. Κι εμένα μου αρκεί τις καθημερινές που είμαι στο γραφείο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα την βγάλω άριστη. Με wifi είναι πολυ καλή. Το 3g καταποντιζει την αυτονομία του iphone περισσότερο απο καθε άλλη συσκευή. . Αυτο το δεχομαι, αλλα, αλλο δεν με φτανει η μπαταρια του και αλλο εχει battery drain , οπως πολλα android, που μπορει να το αφησεις με 40% το βραδυ και να ξυπνησεις το πρωι με κοκκινη μπαταρια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 εχω κανει ολα τα βηματα σωστα για το subscibed calendar αλλα δεν μου εμφανιζει ποιος εχει γενεθλια "σημερα" παρα μονο ποιος εχει "αυριο" εχω εχω ενεργη την εντολη για την συνοψη σημερα γνωριζει κανεις τι λαθος κανω? Από τότε που βγήκε το ios 7 τα ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ δεν εμφανίζονται στο ΣΗΜΕΡΑ ενώ λειτουργούσε κανονικά στο ios 6. Είναι ένα από τα βασικότερα προβλήματα που έφερε το ios 7. Σε ενα φιλου μου που εχει το 5αρι toy το εμφανιζε κανονικα.... :( Μήπως ήταν ακόμα με ios 6 η μήπως δεν ήταν ολοήμερα γεγονότα αλλά απλές υπενθυμίσεις με αρχή και τέλος. Εάν εμφανίζει ολοήμερα γεγονότα στο σήμερα θα ήθελα να μάθω πως. Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Από τότε που βγήκε το ios 7 τα ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ δεν εμφανίζονται στο ΣΗΜΕΡΑ ενώ λειτουργούσε κανονικά στο ios 6. Είναι ένα από τα βασικότερα προβλήματα που έφερε το ios 7. Μήπως ήταν ακόμα με ios 6 η μήπως δεν ήταν ολοήμερα γεγονότα αλλά απλές υπενθυμίσεις με αρχή και τέλος. Εάν εμφανίζει ολοήμερα γεγονότα στο σήμερα θα ήθελα να μάθω πως. Έχεις δίκιο σ αυτό. Σήμερα έχω δύο συμβάντα τα οποία φαίνονται στο ημερολόγιο αλλά όχι στο σημερα. Δεν έχει λογική, ουσιαστικά είναι bug αφού το "Σημερα" είναι το πλέον κατάλληλο σημείο για να εμφανίζονται ώστε να ξέρεις τι έχεις να κάνεις μέσα στην μέρα. Επίσης στο ios 8 θα πρέπει να επιτρέπουν καο σε εφαρμογές τριτων να εμφανίζουν γεγονότα στο σήμερα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Για να πω κ εγώ την άποψη μου ... Το θέμα με το κυκλακι το έχω αντιμετωπίσει 2,3 φορές με επανεκκίνηση στρώνει ....battery drain δεν έχω κ θεωρώ την 7.1.1 από τις πιο σταθερές εκδόσεις .... Από αυτονομία είμαι μια χαρά κ με ικανοποιεί ,λίγο καλύτερο το νοτε 3 ( το g2 αξεπέραστο πραγματικά) .... Επίσης έχω κατα βολευτεί με το μέγεθος ειδικά τώρα το καλοκαίρι κ όσο για μεγάλη οθόνη έχω την ταμπλεταρα μου για να απολαμβάνω τις ταινίες σε ταξίδια .... Ελπίζω το 6αρι να μην είναι μεγαλύτερο από s4 .... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Για να πω κ εγώ την άποψη μου ... Το θέμα με το κυκλακι το έχω αντιμετωπίσει 2,3 φορές με επανεκκίνηση στρώνει ....battery drain δεν έχω κ θεωρώ την 7.1.1 από τις πιο σταθερές εκδόσεις .... Από αυτονομία είμαι μια χαρά κ με ικανοποιεί ,λίγο καλύτερο το νοτε 3 ( το g2 αξεπέραστο πραγματικά) .... Επίσης έχω κατα βολευτεί με το μέγεθος ειδικά τώρα το καλοκαίρι κ όσο για μεγάλη οθόνη έχω την ταμπλεταρα μου για να απολαμβάνω τις ταινίες σε ταξίδια .... Ελπίζω το 6αρι να μην είναι μεγαλύτερο από s4 .... Μα δεν είπα ότι η συσκευή έχει battery drain. Απλά καταναλώνει υπερβολικά όταν την χρησιμοποιεις με 3g. Χθες μου έβγαλε σε 17 ωρες & 35 λεπτά, χρηση 7 ώρες + 7 λεπτά. Η πραγματική χρήση βέβαια, με ανοικτή οθόνη σε καμία περίπτωση δεν ήταν πάνω από 2,5 το πολύ 3 ώρες. Δεν ξέρω πως μετράτε την αυτονομία εσείς, όμως για μένα όπως είπα, με μικτή χρήση 3g-wifi 65-35, είναι κατώτερη από του S4 και πολύ περισσότερο από του Μ8. Με σκέτο wifi είναι στα επίπεδα του S4. Το μέγεθος της μπαταρίας δεν βοηθά. Δεν ευθύνεται το ios ούτε η οθόνη η οποία είναι από τις πιο οικονομικές σε ενέργεια. Το πρόβλημα είναι όταν βρίσκεσαι μακριά από φορτιστή και χρειαστείς να κάνεις κάποια πράγματα παραπάνω. Εκεί θα μείνεις αν δεν βρεις τρόπο να φορτίσεις. Σημερα προμηθεύτηκα ένα καλώδιο πολύ καλής ποιότητας και αντοχής για το αυτοκίνητο και μια power bank για εκδρομές και ταξίδια. Οπότε παύει να με απασχολεί το θέμα. Κατά τα άλλα το τηλέφωνο μου αρέσει πολύ. Με την 7.1.1 είναι πολύ γρήγορο, το UI είναι υπέροχο αισθητικά με αποτέλεσμα να εθίζεσαι σ αυτό. Και το θέμα θερμοκρασίας είναι βελτιωμένο στην 7.1.1 Αν το χρησιμοποιεις με θήκη δεν γίνεται αντιληπτή η αύξηση. Συν ότι η θερμότητα φεύγει πίσω και όχι στην οθόνη όπως συμβαίνει στα samsung κλπ πλαστικά που έχουν διπλό καπάκι. Ένα εσωτερικά που προφυλάσσει τα εξαρτήματα και το καπάκι της μπαταρίας. Έτσι δεν καίγεται το αυτό σου όταν είναι ζεστό. Το μέγεθος της οθόνης για την χρήση που κάνω είναι οκ. Ειναι ελάχιστες οι φορές που αισθάνομαι περιορισμένος. Το 4,7" του i6 θα είναι η χρήση τομή. Αν όλα είναι όπως τα περιμένουμε, θα είναι μια συσκευή που μπορείς να την κρατήσεις άνετα 2 χρόνια. Η κάμερα του iphone 5s είναι από τις καλύτερες σε γενική χρήση. Με άριστα το 10 παίρνει παντού 8 ενώ στην βιντεοσκοπιση 9,5. Την προτιμώ έναντι του ανταγωνισμού ο οποίος έχει σημεία που παίρνουν 9 αλλά και πολλά που είναι για 6. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Επίσης στο ios 8 θα πρέπει να επιτρέπουν καο σε εφαρμογές τριτων να εμφανίζουν γεγονότα στο σήμερα. Δυστυχώς Κώστα και στο ios 8 στην beta 1 συνεχίζει να μην εμφανίζει τα ολοήμερα γεγονότα στο σήμερα και δεν νομίζω να συνεχίζει να είναι bug καθότι "έπεσε" πολύ κράξιμο σε φόρουμς για τα ολοήμερα γεγονότα. Θεωρητικά μέχρι τώρα θα έπρεπε να είχε διορθωθεί. Μάλλον δεν δίνει σημασία η apple. Η όπως λένε "it is not a bug it is a feature". Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Δυστυχώς Κώστα και στο ios 8 στην beta 1 συνεχίζει να μην εμφανίζει τα ολοήμερα γεγονότα στο σήμερα και δεν νομίζω να συνεχίζει να είναι bug καθότι "έπεσε" πολύ κράξιμο σε φόρουμς για τα ολοήμερα γεγονότα. Θεωρητικά μέχρι τώρα θα έπρεπε να είχε διορθωθεί. Μάλλον δεν δίνει σημασία η apple. Η όπως λένε "it is not a bug it is a feature". Bug, δεν ειναι. Απο επιλογη το εχουν ετσι. Κακως βεβαια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 (edited) Μα δεν είπα ότι η συσκευή έχει battery drain. Απλά καταναλώνει υπερβολικά όταν την χρησιμοποιεις με 3g. Χθες μου έβγαλε σε 17 ωρες & 35 λεπτά, χρηση 7 ώρες + 7 λεπτά. Η πραγματική χρήση βέβαια, με ανοικτή οθόνη σε καμία περίπτωση δεν ήταν πάνω από 2,5 το πολύ 3 ώρες. Δεν ξέρω πως μετράτε την αυτονομία εσείς, όμως για μένα όπως είπα, με μικτή χρήση 3g-wifi 65-35, είναι κατώτερη από του S4 και πολύ περισσότερο από του Μ8. Με σκέτο wifi είναι στα επίπεδα του S4. Το μέγεθος της μπαταρίας δεν βοηθά. Δεν ευθύνεται το ios ούτε η οθόνη η οποία είναι από τις πιο οικονομικές σε ενέργεια. Το πρόβλημα είναι όταν βρίσκεσαι μακριά από φορτιστή και χρειαστείς να κάνεις κάποια πράγματα παραπάνω. Εκεί θα μείνεις αν δεν βρεις τρόπο να φορτίσεις. Σημερα προμηθεύτηκα ένα καλώδιο πολύ καλής ποιότητας και αντοχής για το αυτοκίνητο και μια power bank για εκδρομές και ταξίδια. Οπότε παύει να με απασχολεί το θέμα. Κατά τα άλλα το τηλέφωνο μου αρέσει πολύ. Με την 7.1.1 είναι πολύ γρήγορο, το UI είναι υπέροχο αισθητικά με αποτέλεσμα να εθίζεσαι σ αυτό. Και το θέμα θερμοκρασίας είναι βελτιωμένο στην 7.1.1 Αν το χρησιμοποιεις με θήκη δεν γίνεται αντιληπτή η αύξηση. Συν ότι η θερμότητα φεύγει πίσω και όχι στην οθόνη όπως συμβαίνει στα samsung κλπ πλαστικά που έχουν διπλό καπάκι. Ένα εσωτερικά που προφυλάσσει τα εξαρτήματα και το καπάκι της μπαταρίας. Έτσι δεν καίγεται το αυτό σου όταν είναι ζεστό. Το μέγεθος της οθόνης για την χρήση που κάνω είναι οκ. Ειναι ελάχιστες οι φορές που αισθάνομαι περιορισμένος. Το 4,7" του i6 θα είναι η χρήση τομή. Αν όλα είναι όπως τα περιμένουμε, θα είναι μια συσκευή που μπορείς να την κρατήσεις άνετα 2 χρόνια. Η κάμερα του iphone 5s είναι από τις καλύτερες σε γενική χρήση. Με άριστα το 10 παίρνει παντού 8 ενώ στην βιντεοσκοπιση 9,5. Την προτιμώ έναντι του ανταγωνισμού ο οποίος έχει σημεία που παίρνουν 9 αλλά και πολλά που είναι για 6. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Κώστα , το 3G όντως θέλει βελτίωση .....κ σε όλα τα αλλά που είπες .... Εγώ την αυτονομία την μετράω με 3d παιχνίδια το νοτε 3 μου έβγαζε με βαριά παιχνίδια περίπου 3 ώρες το 5s 2,5 .... Edited June 15, 2014 by aris_volos Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Bug, δεν ειναι. Απο επιλογη το εχουν ετσι. Κακως βεβαια. δεν ισχυει αυτο .ειδα με τα ματια μου κινητο φιλου μου που στο σημερα του εμφανιζε γενεθλια καπoιου μεσω tou subscribed calendar... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 (edited) Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Κώστα , το 3G όντως θέλει βελτίωση .....κ σε όλα τα αλλά που είπες .... Εγώ την αυτονομία την μετράω με 3d παιχνίδια το νοτε 3 μου έβγαζε με βαριά παιχνίδια περίπου 3 ώρες το 5s 2,5 .... Αυτό ναι. Από παλιά το λέω. Στα games iPhone και iPad είχαν πολύ καλύτερη αυτονομία. Αυτό γιατί δίνεται μεγάλη προσοχή στην GPU. Σε καμία android συσκευή πλην note2 δεν τολμουσα να παίξω βαριά παιχνίδια. Κατανάλωναν και δημιουργούσαν υπερθέρμανση. Σε γενική χρήση όμως όπως και να το κάνουμε, οι απαιτήσεις των εφαρμογών αλλά και του ίδιου του iOS λόγο περισσότερων δυνατοτήτων έχουν ανεβεί πολύ από το 2010, ενώ το μέγεθος της μπαταρίας ελάχιστα. Οι οποίες βελτιώσεις δεν αρκούν για να καλύψουν τις αυξημένες απαιτήσεις. Χρειάζεται αύξηση η αυτονομία κατα 25-30% ώστε να μην υπάρχει άγχος. Συνήθως όταν δεν μπορούμε να φορτισουμε κάνουμε και πιο σκληρή χρήση. Στα ταξίδια θέλεις να περάσεις την ώρα σου, να βγάλεις φωτογραφίες βίντεο. Οπότε η αυτονομία παει περίπατο. Γι αυτό πήρα μια power bank σε μέγεθος μπαταρίας κινητού που χωρά σε οποιαδήποτε τσέπη και το παει μέχρι 50-60%. Και μια μεγάλη για το tablet. Edited June 15, 2014 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 δεν ισχυει αυτο .ειδα με τα ματια μου κινητο φιλου μου που στο σημερα του εμφανιζε γενεθλια καπoιου μεσω tou subscribed calendar... Τα γενέθλια εμφανίζονται αλλά δεν εμφανίζονται γιορτές και ολοήμερα γεγονότα (all day events). Προφανώς οι αμερικάνοι ενώ γιορτάζουν (birthdays) γενέθλια και επειδή δεν έχουν ονομαστικές εορτές τους υπόλοιπους μας έχουν "γραμμένους". Παράδειγμα, έχω ημερολόγιο παγκόσμιες ημέρες που θα ενδιέφερε πληροφοριακά και τους αμερικανούς αλλά δεν εμφανίζονται στο σήμερα. Επίσεις θα μπορούσα να έχω ένα ημερολόγιο "σαν σήμερα" όπου θα έχω ιστορικά γεγονότα κατεγραμένα αλλά ούτε και αυτό θα εμφανιζόταν στο ΣΗΜΕΡΑ. Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Συνήθως όταν δεν μπορούμε να φορτισουμε κάνουμε και πιο σκληρή χρήση. Στα ταξίδια θέλεις να περάσεις την ώρα σου, να βγάλεις φωτογραφίες βίντεο. Οπότε η αυτονομία παει περίπατο. Γι αυτό πήρα μια power bank σε μέγεθος μπαταρίας κινητού που χωρά σε οποιαδήποτε τσέπη και το παει μέχρι 50-60%. Και μια μεγάλη για το tablet. και σε ενα meeting εχεις το κινητο με το powerbank κολλημενο; :shifty: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Τα γενέθλια εμφανίζονται αλλά δεν εμφανίζονται γιορτές και ολοήμερα γεγονότα (all day events). Προφανώς οι αμερικάνοι ενώ γιορτάζουν (birthdays) γενέθλια και επειδή δεν έχουν ονομαστικές εορτές τους υπόλοιπους μας έχουν "γραμμένους". Παράδειγμα, έχω ημερολόγιο παγκόσμιες ημέρες που θα ενδιέφερε πληροφοριακά και τους αμερικανούς αλλά δεν εμφανίζονται στο σήμερα. Επίσεις θα μπορούσα να έχω ένα ημερολόγιο "σαν σήμερα" όπου θα έχω ιστορικά γεγονότα κατεγραμένα αλλά ούτε και αυτό θα εμφανιζόταν στο ΣΗΜΕΡΑ. Ακριβώς. Κι εγώ έχω ένα ημερολόγιο που δείχνει τις εορτές και τις ημέρες που είναι αφιερωμένες σε κάτι. Στο "Σημερα" δεν μου γράφει τίποτα για την σημερινή εορτή, παρόλο που έλαβα ειδοποίηση. Στο "Αυριο" μου γράφει απλά ότι έχω ένα προγραμματισμενο ολοήμερο γεγονός. Δεν λέει πιο είναι αυτό. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 ουτε γενεθλια εμφανιζει σε μενα... μονο αν εχω αποθηκευμενη την επαφη στα contacts moy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts