Jump to content

iPhone 5S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα μαγκες θελω να μου πει καποιος αν γνωριζει αν γινεται και πως μπορω να βαλω ενα αρχειο pdf στο Iphone 5s . εχω κατεβασει το adobe reader

Θα τα περάσεις μέσω iTunes. Θα συνδέσεις το κινητό με τον υπολογιστή, θα ανοίξεις το itunes, θα πας στην καρτέλα apps και κάτω κάτω υπάρχει ένα μενού file sharing. Εκεί θα δεις την εφαρμογή adobe reader στην αριστερή στήλη και στην δεξιά θα σου έχει δύο κουμπιά add ή save to. Πατάς add και περνάς το αρχείο.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επειδη εχει αναφερθει ποιο πριν αλλα δεν ημουν σιγουρος σχετικα με το βιντεο σε αργη ληψη. Και εγω οταν ειχα το 5s δεν μπορουσα να δω στον υπολογιστη τα βιντεο που ειχα τραβηξει σε αργη ληψη, οταν τα εβαζα πηγαιναν γρηγορα. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ενα τετοιο βιντεακι το τραβηξε ο αδερφος μου και το ανεβασε στο fb και ως προ εκπληξεως ειδα το βιντεακι του κανονικα σε αργη ληψη. Δεν ξερω γιατι γινεται αυτο και απλα ηθελα να σας το μεταφερω.
iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Επειδη εχει αναφερθει ποιο πριν αλλα δεν ημουν σιγουρος σχετικα με το βιντεο σε αργη ληψη. Και εγω οταν ειχα το 5s δεν μπορουσα να δω στον υπολογιστη τα βιντεο που ειχα τραβηξει σε αργη ληψη, οταν τα εβαζα πηγαιναν γρηγορα. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ενα τετοιο βιντεακι το τραβηξε ο αδερφος μου και το ανεβασε στο fb και ως προ εκπληξεως ειδα το βιντεακι του κανονικα σε αργη ληψη. Δεν ξερω γιατι γινεται αυτο και απλα ηθελα να σας το μεταφερω.

Στο MacBook προβάλλονται κανονικά σε αργή κίνηση.

καλησπερα μαγκες θελω να μου πει καποιος αν γνωριζει αν γινεται και πως μπορω να βαλω ενα αρχειο pdf στο Iphone 5s . εχω κατεβασει το adobe reader

Επειδή δεν μπορείς να έχεις πάντα iTunes οταν πχ είσαι στο γραφείο σου, καλό ειναι να εγκαταστάσεις κάποια εφαρμογή απο το App Store που εχει δυνατότητα σύνδεσης με Dropbox η ακόμα καλύτερα μεταφορά αρχείων μέσω του browser του υπολογιστή που χρησιμοποιείς.

Εγώ γι αυτές τις δουλειές χρησιμοποιώ το good reader.

Συνδέεται εύκολα με το PC του γραφείου αρκεί να ειναι στο ίδιο wifi και μεταφέρω οτι θέλω.

Παράλληλα έχω ρυθμίσει να κανει συγχρονισμό με ένα φάκελο του Dropbox στον οποίο έχω ολα τα αρχεία που χρειάζομαι ανά πάσα στιγμή διαθεσιμα.

Μ ένα κλικ κανει συγχρονισμό.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Στο MacBook προβάλλονται κανονικά σε αργή κίνηση.

Στο macbook ποιον player εχει? Quick time?

H με οποιον player και να παιξει παιζει σωστα?

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Στο macbook ποιον player εχει? Quick time?

H με οποιον player και να παιξει παιζει σωστα?

Τα ανοίγω μέσα απο την εφαρμογή iPhoto. Λογικα με quick time τα παίζει.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κατέβασε το document's 5 και είσαι οκ...

θα τα βλέπεις και θα τα αποθυκεύεις όλα από εκεί!

εχω κανει ολα τα βηματα σωστα για το subscibed calendar αλλα δεν μου εμφανιζει ποιος εχει γενεθλια "σημερα" παρα μονο ποιος εχει "αυριο" εχω εχω ενεργη την εντολη για την συνοψη σημερα γνωριζει κανεις τι λαθος κανω?

εχω κανει ολα τα βηματα σωστα για το subscibed calendar αλλα δεν μου εμφανιζει ποιος εχει γενεθλια "σημερα" παρα μονο ποιος εχει "αυριο" εχω εχω ενεργη την εντολη για την συνοψη σημερα γνωριζει κανεις τι λαθος κανω?

καλημερα !! και σε εμενα το ιδιο κανει..

αλλα με κουρασε και το αφησα αφου δεν βγαζω ακρη..:O

Σε ενα φιλου μου που εχει το 5αρι toy το εμφανιζε κανονικα.... :(

Και σε πολλούς άλλους εδω μεσα απο οτι εχω καταλάβει ..

Με εμάς δεν ξέρω τι γινεται ... :O

Τελευταία βδομάδα βλέπω στα δίκτυα wifi να αναφέρει δίκτυα "ονόματα" στα οποία ΔΕΝ είμαι με καμία έννοια κοντά για να μπώ.

Το κλείνω και ανοίγω και δε τα δείχνει πια. Αργότερα πάλι εμφανίζει πάλι κάποια άλλα που και αυτά δεν "παίζουν".

Restore?

Και σε πολλούς άλλους εδω μεσα απο οτι εχω καταλάβει ..

Με εμάς δεν ξέρω τι γινεται ... :O

Για ξαναπειτε ποιο ειναι το προβλημα. Εγω βλεπω οτι μια επαφη μου, που εχει σημερα γενεθλια, μου το γραφει στην καρτελα ΣΗΜΕΡΑ.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

οταν τραβας το notification bar στο γραφει πανω πανω? εμας οχι αυτο ακριβως ειναι το προβλημ,παρα μονο μας γραφει πχ οτι εxει καποιος γενεθλια αυριο κατω κατω... στο tomorrow..

οταν τραβας το notification bar στο γραφει πανω πανω? εμας οχι αυτο ακριβως ειναι το προβλημ,παρα μονο μας γραφει πχ οτι εxει καποιος γενεθλια αυριο κατω κατω... στο tomorrow..

Ναι, μου το γραφει πανω πανω.

Ειναι επαφη , που εχω αποθηκευμενη στο κινητο.

Και στο ημερολογιο επισης μου εμφανιζεται.

Δεν θυμαμαι για επαφες απο το fb τι γινεται...

Κι εμένα μου βγάζει τα γενέθλια πανω πάνω.

@@@

Πήγα στην 7.1.1 απο 7.0.4 JB εννοείται χωρίς Jailbreak πλέον.

Θα ήθελα οσοι θυμάστε την συμπεριφορά του τηλεφώνου πριν την 7.1 να μου πείτε αν είχατε παρατηρήσει αυτά που διαπίστωσα εγώ γιατί οταν αγόρασα το iphone δεν το δούλεψα ούτε λεπτό χωρίς JB.

Λοιπόν αυτό που παρατηρώ είναι οτι είναι πολύ πιο γρήγορο το άνοιγμα των εφαρμογών. Οχι μόνο οσων έχουν ανοίξει πριν αλλά γενικώς.

Η συσκευή ειναι στημένη κανονικά και φορτωμένη οπως ήταν πριν. Δεν μιλώ για ταχύτητα γραφικών, αυτη είναι σίγουρα βελτιωμενη σε σχέση με την 7.0.4 αν και θα έπρεπε να είναι ακόμα πιο γρήγορα.

Βελτιώθηκε τόσο το 5s με την 7.1 η κάτι άλλο την κρατούσε μπουκωμένη?

Για αυτονομία δεν ξέρω πρέπει να περάσουν μέρες για να δω πως πάει.

Κι εμένα μου βγάζει τα γενέθλια πανω πάνω.

@@@

Πήγα στην 7.1.1 απο 7.0.4 JB εννοείται χωρίς Jailbreak πλέον.

Θα ήθελα οσοι θυμάστε την συμπεριφορά του τηλεφώνου πριν την 7.1 να μου πείτε αν είχατε παρατηρήσει αυτά που διαπίστωσα εγώ γιατί οταν αγόρασα το iphone δεν το δούλεψα ούτε λεπτό χωρίς JB.

Λοιπόν αυτό που παρατηρώ είναι οτι είναι πολύ πιο γρήγορο το άνοιγμα των εφαρμογών. Οχι μόνο οσων έχουν ανοίξει πριν αλλά γενικώς.

Η συσκευή ειναι στημένη κανονικά και φορτωμένη οπως ήταν πριν. Δεν μιλώ για ταχύτητα γραφικών, αυτη είναι σίγουρα βελτιωμενη σε σχέση με την 7.0.4 αν και θα έπρεπε να είναι ακόμα πιο γρήγορα.

Βελτιώθηκε τόσο το 5s με την 7.1 η κάτι άλλο την κρατούσε μπουκωμένη?

Για αυτονομία δεν ξέρω πρέπει να περάσουν μέρες για να δω πως πάει.

Νομιζω οτι δεν ειχα δει καποια σημαντικη βελτιωση στην ταχυτητα, περα απο τα γραφικα.

Ναι, μου το γραφει πανω πανω.

Ειναι επαφη , που εχω αποθηκευμενη στο κινητο.

Και στο ημερολογιο επισης μου εμφανιζεται.

Δεν θυμαμαι για επαφες απο το fb τι γινεται...

και τι εχεις κανει ακριβως και σου βγαζει τα γενεθλια των επαφων σου?? εγω εχω περασει το subscribed calendar απο το facebook αλλα μου εδειχνε οτι εχει γενεθλια αυριο ενας πχ που δεν τον ειχα στις επαφες μου .στο σημερα δλδ γιατι δεν μου το δειχνει?Τι πρεπει να κανω δλδ?Βτς στο ημεραλογιο μου τα δειχνει ολα απο facebook ειτε τον εχω στις επαφες μου ειτε οχι.

Οσο για το ανοιγμα των εφαρμογων σαφως ειναι πιο γρηγορο με την 7.1.1 Ηταν το πρωτο πραγμα που παρατηρησα οταν την περασα.

και τι εχεις κανει ακριβως και σου βγαζει τα γενεθλια των επαφων σου?? εγω εχω περασει το subscribed calendar απο το facebook αλλα μου εδειχνε οτι εχει γενεθλια αυριο ενας πχ που δεν τον ειχα στις επαφες μου .στο σημερα δλδ γιατι δεν μου το δειχνει?Τι πρεπει να κανω δλδ?Βτς στο ημεραλογιο μου τα δειχνει ολα απο facebook ειτε τον εχω στις επαφες μου ειτε οχι.

Οσο για το ανοιγμα των εφαρμογων σαφως ειναι πιο γρηγορο με την 7.1.1 Ηταν το πρωτο πραγμα που παρατηρησα οταν την περασα.

Δεν έχω κάνει κάτι ιδιαίτερο.

Στα ημερολόγια είναι ενεργοποιημενο το γεγονότα FB και γενέθλια

Είναι προφανές ότι υπήρξε βελτίωση στην ταχύτητα ανοίγματος εφαρμογών σε σχέση με την 7.0.4 γιατί δεν γίνεται

Το jailbreak να κάνει την συσκευή αργή σε όλες τις εφαρμογές.

Άλλωστε πριν μέρες έκανα δοκιμές αφαιρώντας όλα τα tweaks. Άφησα μόνο το Cydia. Δεν είπα καμιά διαφορά.

Σε αντίθεση με την βελτίωση της ταχύτητας παρατηρώ επιδείνωση της ηδη κακής αυτονομίας. Δεν είναι σίγουρος αλλά ενώ είχα άριστη αυτονομία σε sleep mode και πρόβλημα μόνο με χρήση 3g, τώρα βλέπω ότι καταναλώνει πολύ περισσότερο σε αναμονή.

Στις 2 τα ξημερώματα το άφησα στο 97% και στις 9 το πρωί το βρήκα στο 73.

Στις υπηρεσίες τοποθεσίας έχω μόνο τον καιρό, την κάμερα και το Google maps.

Ανανέωση στο υπόβαθρο έχω τον καιρό, το gmail, Google maps, Pebble και run keeper.

Αυτά είχα και πριν εκτός από το gmail. Θα αφαιρέσω την εφαρμογή να δω αν είναι αυτό που κάνει την ζημιά.

Ότι λέει και ο Κώστας από πάνω. Δεν έχω κάνει κάτι ιδιαίτερο.

Αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι εμφανίζει το όνομα κάποιου από το FB που έχει γενέθλια. (και να μη τον έχω στις επαφές μου, να είναι μόνο επαφή από FB). Δεν είμαι σίγουρος και δεν βλέπω να έχει κάποιος εδώ κοντά για να τσεκάρω.

Νομίζω αυτός ο οδηγός θα σε βοηθησει.

http://www.hongkiat.com/blog/sync-birthday-event-iphone-cal/

δεν εχετε κανει αυτον τον οδηγο δλδ?

Eγω δεν θελω να μου εμφανιζει events ομως,μονο γενεθλια,αρα τι να τσεκαρω στο calendars?mono to birthdays?

Χωρις να εχει γινει ο παραπανω οδηγος?Πρεπει να εχω δωσει αδεια στο facebook για τα contacts μου επισης?

Δεν έχω κάνει κάτι ιδιαίτερο.

Στα ημερολόγια είναι ενεργοποιημενο το γεγονότα FB και γενέθλια

Είναι προφανές ότι υπήρξε βελτίωση στην ταχύτητα ανοίγματος εφαρμογών σε σχέση με την 7.0.4 γιατί δεν γίνεται

Το jailbreak να κάνει την συσκευή αργή σε όλες τις εφαρμογές.

Άλλωστε πριν μέρες έκανα δοκιμές αφαιρώντας όλα τα tweaks. Άφησα μόνο το Cydia. Δεν είπα καμιά διαφορά.

Σε αντίθεση με την βελτίωση της ταχύτητας παρατηρώ επιδείνωση της ηδη κακής αυτονομίας. Δεν είναι σίγουρος αλλά ενώ είχα άριστη αυτονομία σε sleep mode και πρόβλημα μόνο με χρήση 3g, τώρα βλέπω ότι καταναλώνει πολύ περισσότερο σε αναμονή.

Στις 2 τα ξημερώματα το άφησα στο 97% και στις 9 το πρωί το βρήκα στο 73.

Στις υπηρεσίες τοποθεσίας έχω μόνο τον καιρό, την κάμερα και το Google maps.

Ανανέωση στο υπόβαθρο έχω τον καιρό, το gmail, Google maps, Pebble και run keeper.

Αυτά είχα και πριν εκτός από το gmail. Θα αφαιρέσω την εφαρμογή να δω αν είναι αυτό που κάνει την ζημιά.

ακομα να το παραδεχτεις ε;

το jb στην εκανε.

:shifty: :rtfm: :lol:

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Με την 7.1.1 ειναι πολυ καλυτερη η συσκευή τα λέγαμε οτι δεν αξίζει να μείνεις στην 7.0.4 για το jailbreak. Μονο σε αυτονομία λίγο πάσχει
Nokia 8800 Scirocco

ακομα να το παραδεχτεις ε;

το jb στην εκανε.

:shifty: :rtfm: :lol:

Το jb δεν φταίει. Δεν μπορεί να κρατά την συσκευή στο άνοιγμα εφαρμογών.

Κάτι άλλο έκαναν και ανέβασε στροφές ο κινητήρας. Γι αυτό καίει περισσότερο.

Any way θα δούμε τι θα γίνει στο θέμα αυτονομίας και θα αποφασίσω.

Πιθανώς να το κρατήσω και να κουβαλάω μια θήκη-μπαταρία η power bank.

Τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει ότι όταν μιλάω με αριθμούς cosmote όπως είναι και εγώ ο ήχος ακούγεται λίγο σαν διαστημικος surround ή κάπως έτσι. Όταν πάλι μιλάω με Αλλα κινητά ή σταθερα ακούγεται κανονικά.

Το έχει κάποιος άλλος αυτό το θέμα; Είναι κάτι ή να μην δώσω σημασία.

OnePlus 6T

Τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει ότι όταν μιλάω με αριθμούς cosmote όπως είναι και εγώ ο ήχος ακούγεται λίγο σαν διαστημικος surround ή κάπως έτσι. Όταν πάλι μιλάω με Αλλα κινητά ή σταθερα ακούγεται κανονικά.

Το έχει κάποιος άλλος αυτό το θέμα; Είναι κάτι ή να μην δώσω σημασία.

Αν έχεις ανοιχτά τα δεδομένα 3G/4G είναι το HD Voice.

• The title was changed to iPhone 5S
  • The topic was unpinned