Tasos19s Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Γιάννη δεν έχω πρόβλημα απλά διαπιστώνω ότι το ποσοστό που δείχνει δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα και ότι κάποιες φορές μερικές εφαρμογές τρίτων, δεν παγώνουν όπως επιβάλλει το multi tasking αυξάνοντας την κατανάλωση εκεί που δεν το περιμένεις. Αυτό δεν συμβαίνει κάθε μέρα. Γενικά είμαι ικανοποιημενος από την αυτονομία. Για να κάνω το τεστ μου πιο αξιόπιστο μπήκα στον κόπο να αφαιρέσω ολα τα cydia twraks και νσ κάνω καθάρισμα με iCleaner pro ώστε να μείνει μόνο το cydia που δεν επηρεάζει σε τίποτα. Οπως είναι τώρα το iPhone μου, νομίζω ότι δουλεύει σε slow motion. Αν για κάποιο λόγο αναγκαζόμουν να μείνω ετσι χωρίς JB θα το πουλούσα αμέσως. Η 7.1.1 έχει πολύ γρηγορότερα γραφικά γι αυτό κανείς δεν κάνει πλέον παράπονα. Εσύ έχεις μείνει πριν την 7.1 οπότε πρέπει να κάνεις κάποια tweak. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 (edited) Η εφαρμογή είναι το fileexplorer https://itunes.apple.com/gr/app/fileexplorer/id499470113?mt=8 Instashare http://i.imgur.com/qPUwXTc.jpg http://instashareapp.com Το μόνο μειονέκτημα δεν έχει ακόμα εφαρμογή για windows. Απ οτι κατάλαβα ειναι για μεταφορά απο iDivices σε υπολογιστή. Κάνει μεταφορά απο iPhone σε android? μην την αγοράσουμε τσάμπα γιατι ειναι και ακριβή. Αν και βλέπω στο screenshot οτι γίνεται. Edit Μπερδεύτηκα με το link για το fileexplorer. Ok δουλεύει το instashare και ειναι δωρεάν, αλλά η μεταφορά ειναι πολυ αργή για βίντεο. Στην ανάγκη όμως ειναι μια χαρά ευχαριστώ. Edited May 31, 2014 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Κωστα εχεις jb και θελεις η μπαταρια να ειναι ομαλη; Το αλλο με τον τοτο το ξερεις; :p Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Κωστα εχεις jb και θελεις η μπαταρια να ειναι ομαλη; Το αλλο με τον τοτο το ξερεις; :p Δημητρη, στο δικο μου τουλαχιστον τηλεφωνο δεν παρατηρω περιεργες συμπεριφορες, ουτε drain. (Χωρις jb ειμαι). Καμια φορα, μπορει να νομιζω οτι η μπαταρια πεφτει γρηγορα, αλλα αφηνω τη συσκευη απο τα χερια μου για μιση ωρα, μετα τσεκαρω και η μπαταρια ειναι ακομα στο ιδιο ποσοστο που την ειχα αφησει και ετσι καταλαβαινω οτι ηταν απλα η ιδεα μου. Το 5s ειναι ενα απροβληματιστο , ομαλο κινητο. Αν δεν ηταν, θα ειχε φυγει με συνοπτικες διαδικασιες, οπως και πολλα προηγουμενα κινητα μου. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Παιδιά αν δεν γνωρίζετε το θέμα jailbreak οπως είναι σήμερα, μην είστε απόλυτοι. Το cydia είναι πολύ πιο σοβαρό απ ότι το xda. Ειδικά τα paid tweaks ελέγχονται πριν δοθούν προς πώληση. Όταν ενα tweak δημιουργεί πρόβλημα διαπιστωνεται απο τους εκατοντάδες χρήστες και γίνεται γνωστό στην κοινότητα. Επίσης αν δημιουργεί drain δεν θα το κάνει από το 25% και κάτω. Προβλήματα έχουν μόνο όσοι βάζουν ότι βρουν μπροστά τους και από μη επίσημα Το πιθανότερο για μένα είναι το καλιμπραρισμα της μπαταρίας. Γιατί από την στιγμή που έπεσε στο 1% και το φορτισα πλήρως η κατανάλωση ομαλοποιηθηκε γραμμικά. Βεβαίως το ποσοστό δεν ανταποκρινεται στα mA που απομένουν, αλλά η διαφορά μετά το καλιμπραρισμα είναι μικρή. Όταν για παράδειγμα μας δείχνει 100% μετά απο 4 ώρες σε sleep mode, στην πραγματικότητα ειναι 96-97. Εκεί αντιστοιχούν τα mA που καταναλωθηκαν. Γι αυτό και οταν αρχίσουμε να το χρησιμοποιούμε, πέφτει απότομα απο το 100% στο 95. Η πραγματική κατανάλωση σε sleep mode με ολους τους συγχρονισμούς είτε έχοντας τα cydia tweaks είτε όχι είναι απο 0,7-1% Μετρημένη σε mA και όχι με το ποσοστό που δείχνει και ειναι πλασματικό. Όποιος λοιπόν θέλει να δει πραγματική κατανάλωση το βράδυ, ας μην το αφήσει αμέσως μετά απο πλήρη φόρτιση γιατί δεν θα πάρει σωστό αποτέλεσμα. Εγω χάνω σε 6 ώρες 4% χωρίς το Pebble και 7 με το pebble συνδεδεμένο. Τα tweaks δεν επηρεάζουν την κατανάλωση σε sleep mode. Την επιβαρύνουν ελάχιστα όταν κάνεις χρήση λόγο της αύξησης στην ταχύτητα των εφέ και γενικά του ui. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Μου φαίνεται ότι ψάχνετε στα άχυρα ψιλό!!! Το ίδιο πάθαινα και εγώ όλα τα προηγούμενα χρόνια αγαπητή φίλοι μου... Για μένα η κατανάλωση πλέον σημενει να βλέπω πως βγάζει την μέρα μετά από την χρήση που του κάνω... Για παράδειγμα, το s5 έχει καλύτερη μπαταρία στην ημέρα από το note 3 όσο για κάποιους αυτό φαίνεται αδύνατο... Όπως επίσης και το m8 έχει καλύτερη μπαταρία από το s5. Το 5s που το είχα η αλήθεια είναι ότι δεν με είχε απογοητεύσει αλλά σίγουρα δεν με ενθουσίασε στο θέμα μπαταρία... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Μου φαίνεται ότι ψάχνετε στα άχυρα ψιλό!!! Το ίδιο πάθαινα και εγώ όλα τα προηγούμενα χρόνια αγαπητή φίλοι μου... Για μένα η κατανάλωση πλέον σημενει να βλέπω πως βγάζει την μέρα μετά από την χρήση που του κάνω... Για παράδειγμα, το s5 έχει καλύτερη μπαταρία στην ημέρα από το note 3 όσο για κάποιους αυτό φαίνεται αδύνατο... Όπως επίσης και το m8 έχει καλύτερη μπαταρία από το s5. Το 5s που το είχα η αλήθεια είναι ότι δεν με είχε απογοητεύσει αλλά σίγουρα δεν με ενθουσίασε στο θέμα μπαταρία... Θα συμφωνησω στο πρωτο και το τελευταιο. Για τα ενδιαμεσα δεν γνωριζω, δεν εχω αποψη, αλλα κατα πως τα λες, το νοτε3 πρεπει να ειναι οισω απο Μ8 και s5?? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Κωστα ολα τα tweaks στο cydia ειναι βασικα daemons που τρεχουν πανω απο το λειτουργικο καπακι. ειναι δυνατον να ειναι τοσο καλα φτιαγμενα ωστε να μην εχουν θεμα; Αλλο η απροβληματιστη λειτουργια και αλλο η μακροπροθεσμη σταθεροτητα. Το 5s θα το εχεις πουλησει πριν δεις τις συνεπειες του jb στην μπαταρια και στην συσκευη γενικα. Συμφωνω με τα παιδια οτι το 5s ειναι ενα κορυφαιο κινητο ως εχει ,χωρις jb τουλαχιστον για μενα. Εννοειται ξερεις τι βαζεις εσυ μεσα στο κινητο αλλα και παλι δεν παυει να ειναι πανω απο το λειτουργικο. οσον αφορα το xda ,εχω να βαλω custom ρομ σε κινητο μου εδω και ενα χρονο. Xiaomi Mi2,Mi2s,iPhone5,Nexus5,Oppo Find7a τα ειχα ολα στοκ. Δεν εχω αγορασει το 5s για κυριο τηλ αλλα σε στοκ θα το ειχα και αυτο. Εννοειται δεν εχω μεγαλες απαιτησεις. ΥΓ.σημερα δεν ξερω αλλα μεχρι τωρα σε ολα συμφωνουμε ρε παιδι μου :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Δημήτρη δεν ισχύει αυτο. Τα tweaks γράφουν στο σύστημα. Το ζήτημα ειναι να μην επιλέγεις πράγματα που επηρεάζουν λεπτά σημεία. Το να επιτρέπει την επισυναψη αρχείου σε Mail, η το να αυξάνει την ταχύτητα γραφικών κάτι που στο android γίνεται μέσα απο τις ρυθμίσεις (τόσο απλά), δεν δημιουργούν προβλήματα. Υπάρχουν όμως tweaks που επεμβαίνουν σε πολλούς τομείς ταυτόχρονα τα οποία συνήθως δεν προσφέρουν τίποτα σπουδαίο και μπορεί να προξενισουν πολλά. Παν μετρο άριστον. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Πάντως το wifi direct δουλεύει μόνο σε Samsung. Δοκίμασα απο το note 8 αλλα και απο το s3 να στείλω σε nexus 5, nexus s, htc one m7 και σε lenovo p780 και δεν πετυχε ποτε ενω σε αλλο samsung δούλευε αψεγαδιαστα πχ σε s4, η μεταξυ τους note 8 με s3 Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Πάντως το wifi direct δουλεύει μόνο σε Samsung. Δοκίμασα απο το note 8 αλλα και απο το s3 να στείλω σε nexus 5, nexus s, htc one m7 και σε lenovo p780 και δεν πετυχε ποτε ενω σε αλλο samsung δούλευε αψεγαδιαστα πχ σε s4, η μεταξυ τους note 8 με s3 Καθόλου απίθανο. Η samsung αντιγράφει πιστά τις τακτικές της apple και προσπαθεί να σε αναγκάσει να έχεις μόνο δικές της συσκευές. Δεν το εχω δοκιμάσει εκτός Samsung. Θα βγάλω από το συρτάρι το Nexus 4 να δω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Τι θα γινει ρε παιδια ποτε θα βγει η 8? βαρεθηκαμε με την 7.1.1 ολο τα ιδια και τα ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Βιαζεσαι...εδω δεν εχουν σιδερωσει την 7 ακομα...ες αυριον (ισως) τα σπουδαια... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Τι θα γινει ρε παιδια ποτε θα βγει η 8? βαρεθηκαμε με την 7.1.1 ολο τα ιδια και τα ιδια. Ακόμα δεν ανακοινώθηκε, μην βιάζεσαι. Από Σεπτέμβριο και βλέπουμε. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Απο σεπτεμβριο?εγω νομιζα σ ε κανα μηνα λογω οτι ανακοινωνεται η 8 .Καταλαβα θα κατσουμε ακομα 3 μηνες με την 7.1.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Απο σεπτεμβριο?εγω νομιζα σ ε κανα μηνα λογω οτι ανακοινωνεται η 8 .Καταλαβα θα κατσουμε ακομα 3 μηνες με την 7.1.1? Εγώ είπα Σεπτέμβριο, μπορεί να είναι και Οκτώβριο, αναλόγως πότε θα ανακοινωθεί το επόμενο iPhone. Πάντα έτσι γινόταν με όλες τις εκδόσεις του iOS. Το ότι ανακοινώνεται σήμερα δεν σημαίνει ότι θα βγει και αμέσως. Για να βγει πρέπει πρώρα να δοκιμαστεί η νέα έκδοση. Οπότε πρώτα θα κάνει διαθέσιμες τις beta εκδόσεις του iOS 8 στους developers και μετά στους υπόλοιπους. Αν έχεις παρακολουθήσει τα προηγούμενα WWDC θα δεις ότι πρώτα βγαίνουν 7-8 beta και μετά βγαίνει η τελική έκδοση του λειτουργικού. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Με αυτά που διαβάζω περιμένω πως και πως το 6 για να μεταπηδήσω topic... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να ανακοινωθεί σήμερα το 6??? Χλωμό το κόβω να αλλάξει ημερομηνία κυκλοφορίας η apple.... Μακάρι βέβαια να μας διαψεύσει!!! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Όχι δεν θα ανακοινωθεί το 6 σήμερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να ανακοινωθεί σήμερα το 6??? Χλωμό το κόβω να αλλάξει ημερομηνία κυκλοφορίας η apple.... Μακάρι βέβαια να μας διαψεύσει!!! Μεχρι και το 2010 (iPhone 4) η συσκευή ανακοινώνονταν στο WWDC, από εκεί κι έπειτα οι ανακοινώσεις για το iPhone μεταφέρθηκαν το Σεπτέμβριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Μεχρι και το 2010 (iPhone 4) η συσκευή ανακοινώνονταν στο WWDC, από εκεί κι έπειτα οι ανακοινώσεις για το iPhone μεταφέρθηκαν το Σεπτέμβριο. Έτσι ακριβώς. Τίποτα δεν αποκλείεται για σήμερα, αλλά ας κρατάμε μικρό καλάθι. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 εγώ πιστεύω σήμερα θα ανακοινωθεί Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 εγώ πιστεύω σήμερα θα ανακοινωθεί Σήμερα το 5s μου θα γίνει "παλιό" ?? :p:p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Αντε ρε παιδια να βρω κι εγω κανενα μεταχειρισμενο 5ς που ψαχνω μια βδομαδα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Αντε ρε παιδια να βρω κι εγω κανενα μεταχειρισμενο 5ς που ψαχνω μια βδομαδα Να σου τυλίξω το δικό μου; :) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts