Jump to content

iPhone 5S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Bigify ή Bigify+

Είναι εφαρμογή για να αλλάξεις το μέγεθος των εικονιδίων.

Edit: Δε δηλώνω fan του jailbreak, αλλά βάσει της ερώτησής σου, έψαξα και βρήκα την εν λόγω εφαρμογή.

Απο τις ρυθμίσεις του εκει που λεει Σελιδες/ρυθμίσεις εικονιδίων.

Πήγαινε το στο 90-95%.

Μην τα κάνεις μικρότερα γιατί αλλα θα πατάς και αλλα θα ανοίγουν.

Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο! Κώστα βρήκα βολικό μέγεθος το 80%. Για την ώρα δε βλέπω ανακρίβεια στο πάτημα. :)

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για εμενα Τασο δεν ειναι το θεμα του κοστους μιας μπαταριας. Για 20 ευρω, θα την αλλαζα καθε 6μηνο. Ο φοβος μου ειναι οτι θα στειλω για αλλαγη μπαταριας ενα κινητο αψογο και μπορει να παρω πισω ενα κινητο με προβλημα ή ενα κινητο με σημαδακια.

Δεν ειναι μονο θεμα κακου τεχνικου, αλλα ειναι και αρκετα ευαισθητα τα ρημαδια!

Νομιζω παντα η εγγυηση ηταν παγκοσμια και δεν υπηρχε προβλημα. Επισης εννοειται οτι quest > arvato. Και με διαφορα!!

Εντάξει εγώ το κάνω μόνος δεν το έχω σκεφτεί αυτό.

Πάντως δεν αξίζει να τρώμε την ώρα μας με την μπαταρία γιατί κι εγώ έχω κόλλημα αλλά πρέπει να μην μας ενδιαφέρει

Nokia 8800 Scirocco

DRR2 το cityshop δινει εγγυηση απο infoquest? Το καιζερ επισης αγγλικη συσκευη δινει? Θελω αν γινεται να γλιτωσω τον ανταπτορα σε καλη τιμη αν γινεται.Αν οχι no prob.

MacBook Pro 13.3'' retina

iPhone 6 gold

iPad Mini Retina space gray

iPod Nano white

Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow:

Καλημέρα όταν το παρηγγειλες είχες ρωτήσει και δεν στο ανέφεραν;πέρα απο κει αφού είναι ξεκλειδώτο δεν έχεις θέμα και σε καλύπτει η εγγύηση σε infoquest που για μένα είναι προτιμότερο απο arvato!!

Είχα ρωτήσει και μου είπαν ότι είναι ευρωπαικό και όταν πήγα εκεί είδα ότι είναι αμερικάνικο.

Αυτό με την εγγύηση το διάβασα στο φόρουμ της Apple.

DRR2 το cityshop δινει εγγυηση απο infoquest? Το καιζερ επισης αγγλικη συσκευη δινει? Θελω αν γινεται να γλιτωσω τον ανταπτορα σε καλη τιμη αν γινεται.Αν οχι no prob.

Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τον αντάπτορα να ξέρεις (δεν ξέρω για ποιο λόγο θες να το αποφύγεις)

Γιατί πρέπει να υπάρξει καλύτερη κάμερα και με περισσότερα mpx στο επόμενο iPhone.

Δείτε στην φωτογραφία που ανέβασα πόσο μικρή είναι η βελτίωση μετά απο 2 χρόνια. Η μία φώτο είναι από το 4s και η άλλη από το 5s.

2013-05-04_20_18_42_jpg_and_2013-05-04_11_24_53_jpg

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Το city εχει εγγυηση απο quest

Για τα αλλα δεν ξερω, αλλα μαλλον quest.

Παντως για το φορτιστη μη σκατε, 22 ευρω εχει ο φορτιστης.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Τe salat η καμερα του 5s ειναι χειροτερη απ του s4 που ειχες? Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απ την καμερα του note 3 και αγχωνομαι λιγο τωρα που θα περασω ξανα σε apple. PwzOr θελω να αποφυγω τον ανταπτορα γιατι εγω δει οτι το αγγλικο βυσμα ειναι αρκετα μεγαλυτερο σε ογκο και φανταζομαι με τον ανταπτορα θα παιρνει ακομα παραπανω ογκο. Καθαρα εμφανησιακο ειναι το θεμα εφοσον υπαρχουν απειρα σκρουτσομαγαζα κ μπορω να επιλεξω. Γνωριζουμε καποιο μαγαζι που δινει non british σε καλη τιμη?

μπορεις να αγοράσεις ένα πριζάκι και να ησυχάσεις, απλά θα συνδέσεις το καλώδιο USB και είσαι έτοιμος, εάν σε ενδιάφερει στείλε μου pm

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=43217&stc=1&d=1396179499

Γιατί πρέπει να υπάρξει καλύτερη κάμερα και με περισσότερα mpx στο επόμενο iPhone.

Δείτε στην φωτογραφία που ανέβασα πόσο μικρή είναι η βελτίωση μετά απο 2 χρόνια. Η μία φώτο είναι από το 4s και η άλλη από το 5s.

Εμένα η ίδια μου φαίνεται με διαφορετικό ήλιο

Nokia 8800 Scirocco

Βασικά λάθος μου, είναι αμερικάνικο όχι αγγλικό, τώρα το είδα καθώς έψαχνα στο ίντερνετ. το A1533 είναι αμερικάνικο, επίσης διάβασα ότι μάλλον δεν δουλεύει το 4G σε αύτην την περίπτωση. Συγνώμη για την αναστάτωση αλλά πρέπει να είμαι σίγουρος πριν δώσω τα λεφτά μου :)

Υ.Γ. το κατάστημα είναι το KAISERSHOP

Εχω την εντυπωση οτι δεν εχει προβλημα στο LTE το 1533.

Εδω ειναι η λιστα με την συμβατοτητα. Προσεξε τις μπαντες

http://www.apple.com/iphone/LTE/

Αν η τιμη ειναι καλη θα το αγοραζα χωρις δισταγμο.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπαρχει hype με τις φωτογραφικες των κινητων. Στην πραγματικοτητα ειναι ακομα μετριες και σε καλες συνθηκες παρομοιες με τα παλαιοτερα μοντελλα.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είχα ρωτήσει και μου είπαν ότι είναι ευρωπαικό και όταν πήγα εκεί είδα ότι είναι αμερικάνικο.

Αυτό με την εγγύηση το διάβασα στο

Οντως η εγγυηση αν εχεις το Αμερικανικο μοντελλο ειναι μονο στην Αμερικη. Ο λογος ειναι οτι δεν εχουν το συγκεκριμενο μοντελο για αντικατασταση. Αν η διαφορα τιμης ειναι σημαντικη ομως θα το ρισκαρα. Αλλιως Γερμανικο ή Αγγλικο.

Take five..

Οντως η εγγυηση αν εχεις το Αμερικανικο μοντελλο ειναι μονο στην Αμερικη. Ο λογος ειναι οτι δεν εχουν το συγκεκριμενο μοντελο για αντικατασταση. Αν η διαφορα τιμης ειναι σημαντικη ομως θα το ρισκαρα. Αλλιως Γερμανικο ή Αγγλικο.

Όσο αφορά την εγγύηση για συσκευές εκτος Ευρώπης υπάρχει ασάφεια. Ρώτησα πριν μερικούς μήνες στην iSquare τι γίνεται με τα iPhones από Αμερική και πήρα απάντηση "εξαρτάται το μοντέλο". Μου ζήτησαν IMEI της συσκευής (εννοείται δεν είχα) για πληροφορίες πήρα. Να είστε λοιπόν προσεκτικοί με αγορά από Αμερική, εν ανάγκη, επικοινώστε με την iSquare (είναι εξυπηρετικοί) και δώστε το IMEI για να διασφαλίσετε εάν καλύπτεται ή όχι! Για συσκευές από ευρωπαϊκή ένωση ισχύει κανονικά 2 έτη εγγύηση, μετά τη διευκρίνιση της Apple για Ελλάδα και Κύπρο.

για ενα ετος δεν ειναι η εγγυηση?

MacBook Pro 13.3'' retina

iPhone 6 gold

iPad Mini Retina space gray

iPod Nano white

Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow:

@ Harry_Green

Εφόσον είναι έτσι τότε το i5s είναι οκ. Μπροστά στις 8 ίντσες ενός tablet, ακόμα και οι 5,5" ιντσες ενος fablet είναι λίγες. Γι αυτό κι εγω προτίμησα τον συνδυασμό iphone5s + Note 8.

Για την κάμερα το ένα διαθέτει αυτό που λείπει στο άλλο.

Σε ξωτερικά πλάνα και τοπία είναι σαφώς καλύτερο το Note 8.

Σε εσωτερικούς χώρους και επίδομα όταν φωτογραφιζεις πρόσωπα είναι καλύτερο το iphone.

Σε βίντεο προτιμώ επίσης το iphone. Ειδικά στην ηχογράφηση παρόλο που δεν είναι στερεοφωνική δεν θα βρεις πουθενά πιο καθαρό ήχο σε βίντεο.

Εκτός αυτού το focus είναι ακαριαίο σε οποιοσδήποτε συνθήκες.

Ειδικά με το camera tweak από cydia, δίνω φως εκεί που χρειάζεται και εστιάζω αλλού εκεί που θέλω.

Στα μείον του iphone είναι ότι κουράζονται τα μάτια αν χρειαστείς να δουλέψεις αρκετή ώρα.

Γι αυτό αν πρόκειται να πάω κάπου όπου θα ασχοληθώ για πολύ ώρα, παίρνω στο τσαντάκι μου το Note 8.

Είναι ένα κλικ πιο αργό στο άνοιγμα εφαρμογών από το 5s. Δηλαδή κλάσματα του δευτερολεπτου και το ίδιο smooth σε όλα.

Υπάρχει ανάλογο section για επιλογή συσκευής θα παρακαλούσα το forum να μείνει καθαρό για θέματα που συσχετίζονται με το iPhone 5S,

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση :)

Επιλογή Συσκευής

για ενα ετος δεν ειναι η εγγυηση?

Για περισσότερες επίσημες λεπτομέρειες:

Εγγύηση Apple: Τι ισχύει τελικά επίσημα για την Ελλάδα;

@Harry_Green, @Te_salat, Τα μηνύματά σας μεταφέρθηκαν εδώ, εάν θέλετε μπορείτε να προτείτε διαφορετικό τίτλο, στον αντίστοιχο moderator του Subforum.

Διαφορές Note 3 vs iPhone 5S

Για περισσότερες επίσημες λεπτομέρειες:

Εγγύηση Apple: Τι ισχύει τελικά επίσημα για την Ελλάδα;

Δηλαδή, ακόμη κι αν προμηθευτώ συσκευή Αγγλίας ή Γερμανίας, θα έχω 2 χρόνια εγγύησης. Σωστά;

G.A.M.M. Enterprises Inc.

Δηλαδή, ακόμη κι αν προμηθευτώ συσκευή Αγγλίας ή Γερμανίας, θα έχω 2 χρόνια εγγύησης. Σωστά;

ναι σωστά, οι συσκευές που αγοράζονται από Ευρωπαϊκή ένωση έχουν εγγύηση 2 ετών και είναι αποδεκτή από τη iSquare, δεν έχει επιβεβαιωθεί το ίδιο για τις συσκευές που αγοράζονται από παρόχους, καθώς ισχύει η πολιτική του εκάστοτε παρόχου η οποία οφείλει να είναι 2 χρόνια λόγω οδηγίας της Apple!

Edited by DINFUN

ναι σωστά, οι συσκευές που αγοράζονται από Ευρωπαϊκή ένωση έχουν εγγύηση 2 ετών και είναι αποδεκτή από τη iSquare, δεν έχει επιβεβαιωθεί το ίδιο για τις συσκευές που αγοράζονται από παρόχους, καθώς ισχύει η πολιτική του εκάστοτε παρόχου η οποία οφείλει να έιναι 2 χρόνια λόγω οδηγίας της Apple!

Φυσικά, δεν πρόκειται να αγοράσω τίποτα μέσω παρόχων! :happy:

Ευχαριστώ, και πάλι, για την απάντηση. :)

Edited by DINFUN

Υπάρχει κάποιος που να επισκεύασε τη συσκευή του δωρεάν με εγγύηση στην infoquest μετα τον πρώτο χρόνο?

Μπααα,θεωρητικα ειναι ολα αυτα να εχουμε να λεμε...

Σημερα ημουν σε ενα σπιτι πηγα στις 7 η ωρα οταν και ειχα 100% μπαταρια.

Η χρηση ηταν η εξης:3 τηλεφωνημα συνολικης διαρκειας 5 λεπτων,3 τραγουδια(video) στο youtube,1,5 ωρες(συνολικα) μηνυματα i message και συνολικη χρηση 2,5.(η υπολοιπη μιση ωρα που περισσευει δεν ηταν κατι συγκεκριμενο,καποιες αλαλγες στις ρυθμισεις κλπ)

Συνολικα δλδ αναμονη 7 ωρες.

Μπαταρια αυτη τη στιγμη 39% ανοιχτο μονο το 3G και τα δεδομενα εννοειται.φωτεινοτητα στο 25%

Το σημα παρα πολυ ασχημο(1 γραμμη εως 3 ),3G συνολο να επιανε κανα 15 λεπτο και αυτο με τα "ζορια" στις 2,5 ωρες

Αυτος λοιπον ειναι ενας λογος που δεν αναβαθμιζω στην 7.1,λογω του διακοπτη 3G,An eixa kleisei to 3g η μπαταρια δεν θα τελειωνε τοσο γρηγορα.

Edited by m4rvel

Δεν κατάλαβα τι εννοείς.

Με το 7 ή το 7.1 θα είχες καλύτερη-μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας;

Μπααα,θεωρητικα ειναι ολα αυτα να εχουμε να λεμε...

Σημερα ημουν σε ενα σπιτι πηγα στις 7 η ωρα οταν και ειχα 100% μπαταρια.

Η χρηση ηταν η εξης:3 τηλεφωνημα συνολικης διαρκειας 5 λεπτων,3 τραγουδια(video) στο youtube,1,5 ωρες(συνολικα) μηνυματα i message και συνολικη χρηση 2,5.(η υπολοιπη μιση ωρα που περισσευει δεν ηταν κατι συγκεκριμενο,καποιες αλαλγες στις ρυθμισεις κλπ)

Συνολικα δλδ αναμονη 7 ωρες.

Μπαταρια αυτη τη στιγμη 39% ανοιχτο μονο το 3G και τα δεδομενα εννοειται.φωτεινοτητα στο 25%

Το σημα παρα πολυ ασχημο(1 γραμμη εως 3 ),3G συνολο να επιανε κανα 15 λεπτο και αυτο με τα "ζορια" στις 2,5 ωρες

Αυτος λοιπον ειναι ενας λογος που δεν αναβαθμιζω στην 7.1,λογω του διακοπτη 3G,An eixa kleisei to 3g η μπαταρια δεν θα τελειωνε τοσο γρηγορα.

Να σου πώ κάτι? κάνεις πολύ βαριά χρήση texting.

Αυτό σου σκοτώνει την μπαταρία.

Τι εννοεις τα μηνυματα μου τρωνε την μπαταρια; Εδω λεμε σε 2.5ωρες η μπαταρια μου ηταν 39 τα εκατο επειδη εστελνα μια μιση ωρα(συνολικα) μηνυματα;; Λογω του σηματος ειναι. Αυτα τα μνματα τα στελνω καθε μερα και η μπαταρια δεν πεφτει ποτε τοσο πολυ.. Και σημερα που ημουν στη νικαια με χαλια σημα η μπαταρια ειναι 35% με 3 ωρες χρηση χαλαρη.

Τι εννοεις τα μηνυματα μου τρωνε την μπαταρια; Εδω λεμε σε 2.5ωρες η μπαταρια μου ηταν 39 τα εκατο επειδη εστελνα μια μιση ωρα(συνολικα) μηνυματα;; Λογω του σηματος ειναι. Αυτα τα μνματα τα στελνω καθε μερα και η μπαταρια δεν πεφτει ποτε τοσο πολυ.. Και σημερα που ημουν στη νικαια με χαλια σημα η μπαταρια ειναι 35% με 3 ωρες χρηση χαλαρη.

Και το σημα επηρεαζει πολυ, αλλα και 1 μιση ωρα οθονη δεν ειναι λιγο. Ετσι και αλλιως, απο 100-0 % ποση ωρα οθονη ειναι νομιζεις;; 4-5 ;;

Το σημα επηρεαζει παρα πολυ.το εχω διπλοτσεκαρει και εχθες και σημερα που δεν ειχα καλο σημα με τπτ και ειχα ανοιχτο το 3g και δεν επιανε σχεδον ποτε και δεν μου εβγαλε το κινητο ουτε μιση μερα.Τπτ απολυτως επεφτε η μπαταρια παρα πολυ γρηγορα λες και ειχε προβλημα το κινητο.Και οταν εχω σημα κομπλε μια χαρα ειναι η μπαταρια με ανοιχτο κανονικα 3G κλπ.

Παιδια μηπως γνωριζει κανεις καμια αξοιπιστη εταιρια στο σκρουτζ για να παραγγειλω το iphone 5s 16 gb white/silver ?? εχω στο μυαλο μου τν http://www.cityshop.gr/index.php (εχει πολυ καλες κριτηκες!! ) αλλα επειδη ειναι η πρωτη φορα που θα παραγγειλω απ το ιντερνετ μην την πατησω...

• The title was changed to iPhone 5S
  • The topic was unpinned