free4you Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 (edited) Το ίδιο πράγμα είναι. Ποια είναι ίδια??? Υπάρχει κάπου η official rom??? Και 2 ακόμα απορίες!!! Δεν μπορώ να συνδεθώ στο Kies για να περάσω το backup μου, είναι φυσιολογικό??? Και πως περνάμε άλλο θέμα στην rom??? Διάβασα ότι θέλει flashαρισμα με CWM mode!!! Πείτε μου ότι δεν χάνεται το customization που έχω κάνει μέχρι τώρα στην rom!!! Edited September 20, 2013 by free4you Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxat Δημ. September 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Από εδώ κατεβάζουμε τo Ελληνικό Firmware ή Baseband (Δεν έχω καταλάβει την διαφορά)... Την Ελληνική rom που την βρίσκουμε??? Εδω θα μπεις φιλε μου http://www.sammobile.com/firmwares/2/ . Κανε εγγραφη στο site και μετα πατα το link και θα σε παει κατευθειαν εκει που πρεπει να το κατεβασεις. Στο kies αν εχεις περασει custom rom δεν μπορεις να συνδεθεις. Καινουριο θεμα περνας οπως λεει στις οδηγιες. Το θεμα θα σου αλλαξει μονο δεν θα πειραξει κατι στις ρυθμισεις σου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
free4you Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Καινουριο θεμα περνας οπως λεει στις οδηγιες. Το θεμα θα σου αλλαξει μονο δεν θα πειραξει κατι στις ρυθμισεις σου!!! Που υπάρχουν οδηγίες για το πως περνάς θέμα??? Δεν έχω βρει πουθενά!!! Εκτός και αν εννοείς ότι είναι η ίδια διαδικασία με το να flashαρεις rom!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Περίπου. Ενα αρχείο zip είναι που το περνάς με recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxat Δημ. September 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Που υπάρχουν οδηγίες για το πως περνάς θέμα??? Δεν έχω βρει πουθενά!!! Εκτός και αν εννοείς ότι είναι η ίδια διαδικασία με το να flashαρεις rom!!! Μπαινεις σε cwm recovery και κανεις install from sdcard. Το αφηνεις να τελειωσει κανεις reboot και ολα ετοιμα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
free4you Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια, ήσασταν κατατοπιστικότατοι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undo77 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Έχω ξαναβάλει την μαμά ROM (Ελληνική) μεσώ Odin και το κινητό έχει κολλήσει εδώ και πόση ώρα στο λογότυπο της Samsung. Τι κάνω τώρα???????Έχω πελαγώσει....:(:(:( Παράθεση ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ...Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΌΛΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να μπεις recovery και να κάνεις όλα τα wipe Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Ακριβώς. Vol. Up + Vol. Down + Home button + power button. Μετά επιλέγεις wipe data/factory reset και έπειτα wipe cache. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_mercy72 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Λοιπόν μετά από πολύ διάβασμα έκανα και εγω root το τηλέφωνο και προσπαθώ να απεγκαταστήσω κάποιες εργοστασιακές εφαρμογές αλλά τίποτα. Μπορεί κάποιος να μου πει πως γίνετε και με ποιο πρόγραμμα. Δοκίμασα με το titanium αλλα δεν κατάφερα τίποτα.Ευχαριστώ και συγνώμη για την παιδική απορία αλλά καθότι νέος στο root φοβάμαι να πειράξω πολλά πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Λοιπόν μετά από πολύ διάβασμα έκανα και εγω root το τηλέφωνο και προσπαθώ να απεγκαταστήσω κάποιες εργοστασιακές εφαρμογές αλλά τίποτα. Μπορεί κάποιος να μου πει πως γίνετε και με ποιο πρόγραμμα. Δοκίμασα με το titanium αλλα δεν κατάφερα τίποτα.Ευχαριστώ και συγνώμη για την παιδική απορία αλλά καθότι νέος στο root φοβάμαι να πειράξω πολλά πράγματα. Κι όμως με το titaniumθα τα βγάλεις. . Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterist Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Καλησπερα κι απο'μενα. Θα ηθελα να ρωτησω κι εγω με τη σειρα μου το εξης: Εβαλα την baseband S7562DDBMD1 (S7562XXBMF2_S7562ODDBMF1_S7562DDBMD1) με την προοπτικη να περασω την PMP Light ROM v7. Τα εκανα ολα βημα βημα και ολα πηγαν καλα μεχρι που μπηκα να κανω install την PMP Light ROM v7. Στο install zip from sd card - choose zip from sd card βγαζει E:can't mount/sdcard το ιδιο βγαζει στο choose zip from internal sd card (can't mount/emmc/) Δοκιμασα το αρχειο σε αλλη καρτα στην εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου αλλα το ιδιο. Επισης τα ιδια βγαζει οταν παω να περασω το superuser δεν μ'αφηνει. Οποτε ειμαι με την baseband S7562DDBMD1 (S7562XXBMF2_S7562ODDBMF1_S7562DDBMD1) εκανα τη συσκευη root και δεν μ'αφηνει να περασω τιποτα απο sd. Η μια εκ των δυο sd ειναι 32gb την φορμαρισα με το MiniTool Partition Wizard Home Edition εκανα ακριβως οτι λεει ο οδηγος για την μνημη ΕΔΩ με το ενα παρτ σε fat32 και το αλλο ext2 . Οποτε θα ηθελα τα φωτα σας. Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas47y Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Καλησπερα κι απο'μενα. Θα ηθελα να ρωτησω κι εγω με τη σειρα μου το εξης: Εβαλα την baseband S7562DDBMD1 (S7562XXBMF2_S7562ODDBMF1_S7562DDBMD1) με την προοπτικη να περασω την PMP Light ROM v7. Τα εκανα ολα βημα βημα και ολα πηγαν καλα μεχρι που μπηκα να κανω install την PMP Light ROM v7. Στο install zip from sd card - choose zip from sd card βγαζει E:can't mount/sdcard το ιδιο βγαζει στο choose zip from internal sd card (can't mount/emmc/) Δοκιμασα το αρχειο σε αλλη καρτα στην εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου αλλα το ιδιο. Επισης τα ιδια βγαζει οταν παω να περασω το superuser δεν μ'αφηνει. Οποτε ειμαι με την baseband S7562DDBMD1 (S7562XXBMF2_S7562ODDBMF1_S7562DDBMD1) εκανα τη συσκευη root και δεν μ'αφηνει να περασω τιποτα απο sd. Η μια εκ των δυο sd ειναι 32gb την φορμαρισα με το MiniTool Partition Wizard Home Edition εκανα ακριβως οτι λεει ο οδηγος για την μνημη ΕΔΩ με το ενα παρτ σε fat32 και το αλλο ext2 . Οποτε θα ηθελα τα φωτα σας. Ευχαριστω εκ των προτερων Αν τα έχεις αποθηκέψει στην ext2 νομίζω ότι το τηλέφωνο δεν την αναγνωρίζει μονο Fat 32 αναγνωρίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterist Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 (edited) Αν τα έχεις αποθηκέψει στην ext2 νομίζω ότι το τηλέφωνο δεν την αναγνωρίζει μονο Fat 32 αναγνωρίζει Το εχω αποθηκευσει στο partition του fat32 και το θεμα ειναι οτι εκανα προσφατα root τη συσκευη και πηρε κανονικα με την ιδια καρτα το superuser ενω μετα την αλλαγη της rom δεν. Να δοκιμασω με καποιο προγραμμα να επαναφερω την καρτα ολη σε fat32 και ξαναδοκιμασω? Εχετε καποιο προγραμμα υπ'οψιν να διαβαζει την καρτα και να την ξαναεπαναφερει στην αρχικη της κατασταση γιατι με το MiniTool Partition δεν παιζει. Edited September 29, 2013 by lefterist Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas47y Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Το εχω αποθηκευσει στο partition του fat32 και το θεμα ειναι οτι εκανα προσφατα root τη συσκευη και πηρε κανονικα με την ιδια καρτα το superuser ενω μετα την αλλαγη της rom δεν. Να δοκιμασω με καποιο προγραμμα να επαναφερω την καρτα ολη σε fat32 και ξαναδοκιμασω? Εχετε καποιο προγραμμα υπ'οψιν να διαβαζει την καρτα και να την ξαναεπαναφερει στην αρχικη της κατασταση γιατι με το MiniTool Partition δεν παιζει. το MiniTool Partition κάνει καλά την δουλειά του ..δοκίμασε με μια κάρτα εως 16 GB γιατί οι 32 άρες έχουν πρόβλημα συμβατότητας ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterist Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 το MiniTool Partition κάνει καλά την δουλειά του ..δοκίμασε με μια κάρτα εως 16 GB γιατί οι 32 άρες έχουν πρόβλημα συμβατότητας ακόμα Ειχα 8αρα και δουλευε μια χαρα κι εβαλα 32αρα. Οταν βαζω την 8αρα κανει ακριβως το ιδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas47y Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Ειχα 8αρα και δουλευε μια χαρα κι εβαλα 32αρα. Οταν βαζω την 8αρα κανει ακριβως το ιδιο. Ξανακάνε την 8 άρα Primary partition fat32 και ξαναδοκίμασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lekkast Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Καλησπερα!Χρειαζομαι λιγη βοηθεια,προσπαθω να κανω ρουτ την συσκευη και μολις επιλεξω το SuperSU η το Superuser ξεκιναει αλλα καποια στιγμη εμφανιζει το παρακατω μηνυμα : E:failed to verify whole-file signature E:signature verification failed με κοκκινα γραμματα,τι πρεπει να κανω;Εντωμεταξυ το custom binary download μετραει καθε φορα που δοκιμαζω και το κινητο ανοιγει με θαυμαστικο κιτρινο.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Είμαι σε αναμονή του baseband για να κατέβει.Το θέμα με τα Ελληνικά λύθηκε στην PMP 8.5 light ? Γιατί στην πρώτην σελίδα το λινκ με το αρχείο δεν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas47y Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Χρήστο είδα στο Xda ότι πέρασες την PMP Light ROM v8.5 και ότι είχες κάποια προβλήματα .. πες μας εντυπώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Εγώ μόλις το ρούταρα και την πέρασα,καλή δείχνει και αρκετά smooth,αλλά το μοναδικό και βασικότατο πρόβλημα μέχρι στιγμής είναι,πως δεν μπορεί με την καμία να συνδεθεί η συσκευή στο ίντερνετ μέσω wifi :cry: Δεν ξέρω αν δοκιμάζοντας κάποιον άλλο kernel φτιάξει,γιατί είναι κρίμα,μου αρέσει και δείχνει ελαφριά ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosGR8 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Μπορεί κάποιος να μου πει σίγουρα εάν αυτή είναι η official rom που έχει το κινητό? http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-S7562&pcode=EUR#firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas47y Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 (edited) Μπορεί κάποιος να μου πει σίγουρα εάν αυτή είναι η official rom που έχει το κινητό? http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-S7562&pcode=EUR#firmware Ναι αυτη ειναι η official rom .......δες την φωτο ..κρατησα τα στοιχεια ..... πριν περασω την PMP Light ROM v7 Edited October 3, 2013 by kostas47y Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Λύθηκε το θέμα με το ίντερνετ και πάει μια χαρά τώρα. Θυμίστε μου,υπάρχει κάποια ρύθμιση για να στέλνει μηνύματα με περισσότερους από 60 χαρακτήρες ή πρέπει να βάλω κάποια εφαρμογή από το μάρκετ,κι αν ναι,ποια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosGR8 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Βάλε το Handcent SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts