Jump to content

NikosGR8

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by NikosGR8

  1. Εγώ δεν θα πάω στην Arvato γιατί το είχα ψάξει και είχα ακούσει τα χειρότερα. Θα το πάω στην Smartec, για την οποία διάβασα αρκετά θετικά σχόλια, τόσο στο Internet όσο και σε αυτό το Forum.
  2. Κι εγώ πήγα στο πλαίσιο μέσα στις πρώτες 7 μέρες και δεν έβγαλα άκρη. Οπότε θα πάω εκεί και αν το φτιάξουν καλώς.
  3. Σε ποιο service θα το πας? Γιατί έχω κι εγώ ένα πρόβλημα και σκέφτομαι να το πάω στο Smartec στο Χαϊδάρι.
  4. Αν θέλεις φίλε μου σου πουλάω εγώ το δικό μου. Κατάλαβα ότι δεν μου κάνει και κοιτάω για άλλο.
  5. Μπορεί κάποιος να μου πει σίγουρα εάν αυτή είναι η official rom που έχει το κινητό? http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-S7562&pcode=EUR#firmware
  6. Του έκανα reset και ενώ η κατάσταση έφτιαξε για λίγο μόλις κατέβασα ένα παιχνίδι για δοκιμή ξανάρχισε να κολλάει.
  7. Εμένα μου κάνει κάτι κολλήματα η οθόνη. Την πρώτη φορά που μου είχαν δώσει το μαύρο s duos καμιά φορά κόλλαγε η οθόνη και δεν μπορούσα να πατήσω τίποτα. Τώρα που μου το άλλαξαν και πήρα το άσπρο τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Κολλάει πολύ περισσότερο. Το πήγα στο πλαίσιο και ενώ το έκανε μπροστά τους μου έλεγαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω έτσι ώστε να δουλεύει κανονικά το κινητό?
  8. Καλησπέρα παιδιά. Είχα διαβάσει πιο παλιά ότι κάποιος είχε αλλάξει οθόνη σε αυτό το κινητό. Μπορείτε να μου πείτε από που μπορώ να αγοράσω οθόνη και πόσο θα μου πάει περίπου? Θα πήγαινα στην Vodafone αλλά εκεί θα μου πουν 100+.
  9. Το WiFi μου δεν ανοίγει καν πλέον. Υπάρχει κάποια εφαρμογή με την οποία να επιλέγω ποιες εφαρμογές θα μπορούν να κάνουν ενημέρωση και ποιες όχι?
  10. Ξέρει κανένας το τηλέφωνο του service που στέλνει η vodafone τα κινητά? Γιατί παίρνω στο 13830 και κάθε φορά μου λένε ότι το κινητό έχει σταλεί στο service, δεν μου λένε ας πούμε σε πόσες μέρες θα είναι έτοιμο.
  11. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς γίνεται το WiFi να μην ενεργοποιείται στην rom της Vodafone ενώ στην 2.3.7 του SlyKing να ενεργοποιείται αλλά να κολλάει το κινητό και να κλείνει το WiFi μόνο του?
  12. Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι. Και εγώ όταν τους το είχα πάει την rom της vodafone είχε. Απλά το έβγαλαν εκτός εγγύησης επειδή λέει ο τεχνικός ότι υπήρχε μοτίβο στην οθόνη και το κινητό θεωρητικά ήταν κλειδωμένο.
  13. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Οπότε τους το επιστρέφω και το αφήνω να το φτιάξουν αυτή τη φορά.
  14. Το κινητό πόσους μήνες έχει εγγύηση? Γιατί μου το επέστρεψαν χωρίς να το φτιάξουν και μου είπαν ότι βρίσκεται εκτός εγγύησης.
  15. Έχω αφήσει το κινητό μου στη Vodafone από τις 12 του μήνα για να μου φτιάξουν το πρόβλημα με το WiFi. Την Πέμπτη που μας πέρασε πέρασα από το κατάστημα και ρώτησα σχετικά με το αν προχωράει η διαδικασία και δεν μου απάντησαν συγκεκριμένα, απλά μου είπαν ότι μόλις επιστρέψει θα με ειδοποιήσουν. Την πρώτη φορά που τους το είχα πάει για το ίδιο πρόβλημα είχα το κινητό πίσω σε δύο εβδομάδες. Γνωρίζει κανείς πόσο καιρό πρέπει να περιμένω ακόμα για να πάρω το κινητό στα χέρια μου? Edit: Με ειδοποίησαν σήμερα για να τους πω το μοτίβο που έχω βάλει στην οθόνη και μου είπαν ότι θα με ειδοποιήσουν σε λίγες μέρες για το πότε θα παραλάβω το κινητό.
  16. Έχω πρόβλημα. Μου κόπηκε το καλώδιο του φορτιστή. Αυτό πώς το ζητάω στα μαγαζιά? USB σε micro-usb?
  17. Το δεύτερο εννοώ. Να μου δώσουν δηλαδή κινητό όσο το δικό μου θα το έχουν στο service.
  18. Τουλάχιστον δικαιούμαι να πάρω συσκευή αντικατάστασης?
  19. Και hard reset έκανα και άλλη rom πέρασα τίποτα. Bγάζει κάθε φορά το μήνυμα "Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση του WiFi". Με λίγα λόγια την Vodafone δεν την γλιτώνω πάλι έτσι?
  20. Ρε παιδιά πήγα και το πήρα σήμερα το κινητό και στο χαρτί από το service έλεγε αντικατάσταση πλακέτας. Το κινητό δεν είχε καθόλου μπαταρία και τώρα που φορτίστηκε το άνοιξα και είδα ότι τώρα το wifi δεν λειτουργεί καθόλου. Τώρα τι να κάνω? Πάλι 15 εργάσιμες?
  21. Εμένα είχε πρόβλημα η κεραία του WiFi.
  22. Άστα εγώ το έχω πάει 2 μέρες τώρα για service και δεν ξέρεις πόσο έχω ξεσυνηθίσει να χρησιμοποιώ άλλα κινητά. Παίζει άμα τους πιέσω να κάνουν πιο γρήγορα?
  23. Μείνε ήσυχος φίλε μου. Με το που θα παραλάβω το κινητό θα ενημερώσω για το αν λύθηκε το πρόβλημά του και ποια Rom έχει μέσα.
×
×
  • Create New...