Jump to content

Galaxy S Duos (S7562) : Root / Flash Custom ROM

xristosxat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ίδιο πράγμα είναι.

Ποια είναι ίδια??? Υπάρχει κάπου η official rom???

Και 2 ακόμα απορίες!!! Δεν μπορώ να συνδεθώ στο Kies για να περάσω το backup μου, είναι φυσιολογικό???

Και πως περνάμε άλλο θέμα στην rom??? Διάβασα ότι θέλει flashαρισμα με CWM mode!!! Πείτε μου ότι δεν χάνεται το customization που έχω κάνει μέχρι τώρα στην rom!!!

Edited by free4you

• Απαντήσεις 243
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Από εδώ κατεβάζουμε τo Ελληνικό Firmware ή Baseband (Δεν έχω καταλάβει την διαφορά)... Την Ελληνική rom που την βρίσκουμε???

Εδω θα μπεις φιλε μου http://www.sammobile.com/firmwares/2/ . Κανε εγγραφη στο site και μετα πατα το link και θα σε παει κατευθειαν εκει που πρεπει να το κατεβασεις. Στο kies αν εχεις περασει custom rom δεν μπορεις να συνδεθεις. Καινουριο θεμα περνας οπως λεει στις οδηγιες. Το θεμα θα σου αλλαξει μονο δεν θα πειραξει κατι στις ρυθμισεις σου!!!

Καινουριο θεμα περνας οπως λεει στις οδηγιες. Το θεμα θα σου αλλαξει μονο δεν θα πειραξει κατι στις ρυθμισεις σου!!!

Που υπάρχουν οδηγίες για το πως περνάς θέμα??? Δεν έχω βρει πουθενά!!! Εκτός και αν εννοείς ότι είναι η ίδια διαδικασία με το να flashαρεις rom!!!

Που υπάρχουν οδηγίες για το πως περνάς θέμα??? Δεν έχω βρει πουθενά!!! Εκτός και αν εννοείς ότι είναι η ίδια διαδικασία με το να flashαρεις rom!!!

Μπαινεις σε cwm recovery και κανεις install from sdcard. Το αφηνεις να τελειωσει κανεις reboot και ολα ετοιμα!!!

Έχω ξαναβάλει την μαμά ROM (Ελληνική) μεσώ Odin και το κινητό έχει κολλήσει εδώ και πόση ώρα στο λογότυπο της Samsung.

Τι κάνω τώρα???????Έχω πελαγώσει....:(:(:(

ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ...Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΌΛΑ

Ακριβώς. Vol. Up + Vol. Down + Home button + power button. Μετά επιλέγεις wipe data/factory reset και έπειτα wipe cache.

Λοιπόν μετά από πολύ διάβασμα έκανα και εγω root το τηλέφωνο και προσπαθώ να απεγκαταστήσω κάποιες εργοστασιακές εφαρμογές αλλά τίποτα. Μπορεί κάποιος να μου πει πως γίνετε και με ποιο πρόγραμμα. Δοκίμασα με το titanium αλλα δεν κατάφερα τίποτα.Ευχαριστώ και συγνώμη για την παιδική απορία αλλά καθότι νέος στο root φοβάμαι να πειράξω πολλά πράγματα.

Λοιπόν μετά από πολύ διάβασμα έκανα και εγω root το τηλέφωνο και προσπαθώ να απεγκαταστήσω κάποιες εργοστασιακές εφαρμογές αλλά τίποτα. Μπορεί κάποιος να μου πει πως γίνετε και με ποιο πρόγραμμα. Δοκίμασα με το titanium αλλα δεν κατάφερα τίποτα.Ευχαριστώ και συγνώμη για την παιδική απορία αλλά καθότι νέος στο root φοβάμαι να πειράξω πολλά πράγματα.

Κι όμως με το titaniumθα τα βγάλεις. .

Same Sh..t , Different Day

Καλησπερα κι απο'μενα. Θα ηθελα να ρωτησω κι εγω με τη σειρα μου το εξης:

Εβαλα την baseband S7562DDBMD1 (S7562XXBMF2_S7562ODDBMF1_S7562DDBMD1) με την προοπτικη να περασω την PMP Light ROM v7. Τα εκανα ολα βημα βημα και ολα πηγαν καλα μεχρι που μπηκα να κανω install την PMP Light ROM v7. Στο install zip from sd card - choose zip from sd card βγαζει E:can't mount/sdcard το ιδιο βγαζει στο choose zip from internal sd card (can't mount/emmc/) Δοκιμασα το αρχειο σε αλλη καρτα στην εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου αλλα το ιδιο. Επισης τα ιδια βγαζει οταν παω να περασω το superuser δεν μ'αφηνει. Οποτε ειμαι με την baseband S7562DDBMD1 (S7562XXBMF2_S7562ODDBMF1_S7562DDBMD1) εκανα τη συσκευη root και δεν μ'αφηνει να περασω τιποτα απο sd. Η μια εκ των δυο sd ειναι 32gb την φορμαρισα με το MiniTool Partition Wizard Home Edition εκανα ακριβως οτι λεει ο οδηγος για την μνημη ΕΔΩ με το ενα παρτ σε fat32 και το αλλο ext2 . Οποτε θα ηθελα τα φωτα σας. Ευχαριστω εκ των προτερων

Καλησπερα κι απο'μενα. Θα ηθελα να ρωτησω κι εγω με τη σειρα μου το εξης:

Εβαλα την baseband S7562DDBMD1 (S7562XXBMF2_S7562ODDBMF1_S7562DDBMD1) με την προοπτικη να περασω την PMP Light ROM v7. Τα εκανα ολα βημα βημα και ολα πηγαν καλα μεχρι που μπηκα να κανω install την PMP Light ROM v7. Στο install zip from sd card - choose zip from sd card βγαζει E:can't mount/sdcard το ιδιο βγαζει στο choose zip from internal sd card (can't mount/emmc/) Δοκιμασα το αρχειο σε αλλη καρτα στην εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου αλλα το ιδιο. Επισης τα ιδια βγαζει οταν παω να περασω το superuser δεν μ'αφηνει. Οποτε ειμαι με την baseband S7562DDBMD1 (S7562XXBMF2_S7562ODDBMF1_S7562DDBMD1) εκανα τη συσκευη root και δεν μ'αφηνει να περασω τιποτα απο sd. Η μια εκ των δυο sd ειναι 32gb την φορμαρισα με το MiniTool Partition Wizard Home Edition εκανα ακριβως οτι λεει ο οδηγος για την μνημη ΕΔΩ με το ενα παρτ σε fat32 και το αλλο ext2 . Οποτε θα ηθελα τα φωτα σας. Ευχαριστω εκ των προτερων

Αν τα έχεις αποθηκέψει στην ext2 νομίζω ότι το τηλέφωνο δεν την αναγνωρίζει μονο Fat 32 αναγνωρίζει

Αν τα έχεις αποθηκέψει στην ext2 νομίζω ότι το τηλέφωνο δεν την αναγνωρίζει μονο Fat 32 αναγνωρίζει

Το εχω αποθηκευσει στο partition του fat32 και το θεμα ειναι οτι εκανα προσφατα root τη συσκευη και πηρε κανονικα με την ιδια καρτα το superuser ενω μετα την αλλαγη της rom δεν.

Να δοκιμασω με καποιο προγραμμα να επαναφερω την καρτα ολη σε fat32 και ξαναδοκιμασω? Εχετε καποιο προγραμμα υπ'οψιν να διαβαζει την καρτα και να την ξαναεπαναφερει στην αρχικη της κατασταση γιατι με το MiniTool Partition δεν παιζει.

Edited by lefterist

Το εχω αποθηκευσει στο partition του fat32 και το θεμα ειναι οτι εκανα προσφατα root τη συσκευη και πηρε κανονικα με την ιδια καρτα το superuser ενω μετα την αλλαγη της rom δεν.

Να δοκιμασω με καποιο προγραμμα να επαναφερω την καρτα ολη σε fat32 και ξαναδοκιμασω? Εχετε καποιο προγραμμα υπ'οψιν να διαβαζει την καρτα και να την ξαναεπαναφερει στην αρχικη της κατασταση γιατι με το MiniTool Partition δεν παιζει.

το MiniTool Partition κάνει καλά την δουλειά του ..δοκίμασε με μια κάρτα εως 16 GB γιατί οι 32 άρες έχουν πρόβλημα συμβατότητας ακόμα

το MiniTool Partition κάνει καλά την δουλειά του ..δοκίμασε με μια κάρτα εως 16 GB γιατί οι 32 άρες έχουν πρόβλημα συμβατότητας ακόμα

Ειχα 8αρα και δουλευε μια χαρα κι εβαλα 32αρα. Οταν βαζω την 8αρα κανει ακριβως το ιδιο.

Ειχα 8αρα και δουλευε μια χαρα κι εβαλα 32αρα. Οταν βαζω την 8αρα κανει ακριβως το ιδιο.

Ξανακάνε την 8 άρα Primary partition fat32 και ξαναδοκίμασε

Καλησπερα!Χρειαζομαι λιγη βοηθεια,προσπαθω να κανω ρουτ την συσκευη και μολις επιλεξω το SuperSU η το Superuser ξεκιναει αλλα καποια στιγμη εμφανιζει το παρακατω μηνυμα : E:failed to verify whole-file signature

E:signature verification failed με κοκκινα γραμματα,τι πρεπει να κανω;Εντωμεταξυ το custom binary download μετραει καθε φορα που δοκιμαζω και το κινητο ανοιγει με θαυμαστικο κιτρινο.Ευχαριστω.

Είμαι σε αναμονή του baseband για να κατέβει.Το θέμα με τα Ελληνικά λύθηκε στην PMP 8.5 light ?

Γιατί στην πρώτην σελίδα το λινκ με το αρχείο δεν δουλεύει.

Χρήστο είδα στο Xda ότι πέρασες την PMP Light ROM v8.5 και ότι είχες κάποια προβλήματα .. πες μας εντυπώσεις

Εγώ μόλις το ρούταρα και την πέρασα,καλή δείχνει και αρκετά smooth,αλλά το μοναδικό και βασικότατο πρόβλημα μέχρι στιγμής είναι,πως δεν μπορεί με την καμία να συνδεθεί η συσκευή στο ίντερνετ μέσω wifi :cry:

Δεν ξέρω αν δοκιμάζοντας κάποιον άλλο kernel φτιάξει,γιατί είναι κρίμα,μου αρέσει και δείχνει ελαφριά ρομ.

Μπορεί κάποιος να μου πει σίγουρα εάν αυτή είναι η official rom που έχει το κινητό?

http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-S7562&pcode=EUR#firmware

Μπορεί κάποιος να μου πει σίγουρα εάν αυτή είναι η official rom που έχει το κινητό?

http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-S7562&pcode=EUR#firmware

Ναι αυτη ειναι η official rom .......δες την φωτο ..κρατησα τα στοιχεια ..... πριν περασω την PMP Light ROM v7

Edited by kostas47y

Λύθηκε το θέμα με το ίντερνετ και πάει μια χαρά τώρα.

Θυμίστε μου,υπάρχει κάποια ρύθμιση για να στέλνει μηνύματα με περισσότερους από 60 χαρακτήρες ή πρέπει να βάλω κάποια εφαρμογή από το μάρκετ,κι αν ναι,ποια;