jimlost Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Οτάν ανοίγω την συσκευή,μου βγάζει το σήμα της voda...πως το εξαφανιζω;;;και κάτι άλλο..πολύ καλό κινητό φενετε,άλλα και πολύ βαρύ.....και ενα ακόμα μείον οτι δεν βγαίνει η μπαταρία.....άλλα πολύ καλό φενετε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Καλα αυτό το beamer για ποιο λόγο να μην παιζει; Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lia88 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 καλησπερα και παλι...ενας φιλος μου κατοχος lumia 920 πηρε την αναβαθμιση σημερα το πρωι..εχει εγκατεστημενο το viber και το προβλημα ειναι πως λαβανει μηνυματα οταν ειναι μεσα στην εφαρμογη..οταν βρισκεται εκτος εφαρμογης δεν παιρνει ουτε κλησεις ουτε μηνυματα..αυτο συμβαινει μονο στο viber..σε αλλες εφαρμογες πχ.skype,whatsapp δεχεται κανονικα..τι μπορει να συμβαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 οταν γραφω μνμ πως εμφανίζω την αυτόματη διόρθωση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lia88 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 οταν γραφω μνμ πως εμφανίζω την αυτόματη διόρθωση ; Εγω παντως για την αυτοματη διορθωση ειχα παει ρυθμισεις,πληκτρολογιο και εκανα ενημερωση τα ελληνικα..!ελπιζω να βοηθησα..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Καλα αυτό το beamer για ποιο λόγο να μην παιζει; Μπορείς να το περάσεις με proxy όπως ανέφεραν τα παιδιά πιο μπροστά και δουλεύει άψογα. Τώρα γιατί δεν το δίνει η ΝΟΚΙΑ είναι άλλο θέμα. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπερα και παλι...ενας φιλος μου κατοχος lumia 920 πηρε την αναβαθμιση σημερα το πρωι..εχει εγκατεστημενο το viber και το προβλημα ειναι πως λαβανει μηνυματα οταν ειναι μεσα στην εφαρμογη..οταν βρισκεται εκτος εφαρμογης δεν παιρνει ουτε κλησεις ουτε μηνυματα..αυτο συμβαινει μονο στο viber..σε αλλες εφαρμογες πχ.skype,whatsapp δεχεται κανονικα..τι μπορει να συμβαινει? Ειτε έχουν θέμα οι servers του viber (έχει συμβεί και στο παρελθόν) είτε (και μάλλον αυτό συμβαίνει) υπάρχει ασυμβατότητα με την black. Οποτε αναμένουμε αναβάθμιση της εφαρμογής, σε κάνα χρονο δηλαδή με τους ρυθμούς που δουλεύουν εκεί στο viber. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Νομιζω οτι ειναι η πρώτη μας φορά, σαν άντρες, που περιμέναμε με τόση ανυπομονησία έναν "αράπη" (Black) για να μας φτιάξει τη μέρα... Νομιζω οτι το μεγαλύτερο ζουμί μετα την αναβάθμιση της Black είναι στο θέμα "Ρυθμίσεις"... Εδω και μισή ώρα που την έχω πλέον κι εγώ, βλέπω οτι εκεί μέσα έχει διάφορα καινούργια.. Όπως για παράδειγμα 1) "Λειτουργία Οδήγησης".. 2) Όπως ανέφερε ένας άλλος φίλος οτι μπορείς πλέον και στο μηνυμα να βάλεις δικό σου ήχο... 3) Κοινή Χρήση Ίντερνετ... Που σημαίνει οτι μπορείς να μοιραστείς τα mb του κινητού σου με άλλους 8 χρήστες... 4) Στην οθονη κλειδώματος, μπορείς να διαλέξεις μια εφαρμογή να προβάλεται με λεπτομέρεις στην αρχική οθόνη οταν το κινητό είναι κλειδωμένο... 5) Υπάρχει η επιλογή (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ), όταν κρατάς το κουμπί του "Πίσω", το κάτω αριστερά δηλαδή, που σου εμφανίζεις ποιες εφαρμογές είναι ανοιχτές, εμφανίζεται πάνω δεξιά το αγαπημένο (x) και μπορείς να τη κλείσεις (μεταξύ μας τώρα, αυτός ειναι ο πιο σοβαρός λόγος που δε θα έπαιρνα ποτέ iPhone... Απαράδεκτο να μην υπάρχει "Έξοδος" σε μια εφαρμογή...) 6) Στο Ήχος, εκεί που εμφανίζει για Dolby και τα σχετικά, δεν έχω ιδέα τι είναι και δε θα το πείραζα κιόλας, γιατί δεν πολυασχολούμαι με τη μουσική του κινητού. Εκει όμως έχει το άλλο το καλούδι, που λέγεται "αναστροφή για σίγαση".. Που γυρνάς το κινητό ανάποδα και μπαίνει στο αθόρυβο του κουδούνισμα... 7) Αυτο με τη νυχτερινη λειτουργία, στη Γρήγορη Ματιά, αν και το δοκίμασα, δε μου μειώνει καμια φωτεινότητα, άρα φαντάζομαι οτι κάτι κάνω λάθος... Καλό θα ήταν οταν ανακαλύπτουμε κάτι, να το γράφουμε εδώ, γιατί ίσως κάποιος δεν το έχει βρει... Οποτε, η ισχύς εν τη ενώσει.... :cool::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Τα κατάφερα! Στο βήμα που λέει ότι κάνουμε minimize το μάρκετ και κλείνουμε το proxy εγώ έκλεισα τελείως το wifi και το κατέβασα με data.. Με wifi κολλούσε! Ευχαριστώ για το τιπ πάντως την ήθελα πολύ την εφαρμογή Εγω ουτε με proxy δεν μπορω να κατεβασω το Nokia Beamer ... οταν ανοιγω το store δεν μου βγαζει το κουμπι "εγκατασταση" και μου γραφει οτι δεν ειναι συμβατο, ενω σε αλλες εφαρμογες με proxy ειμαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Εγω παντως για την αυτοματη διορθωση ειχα παει ρυθμισεις,πληκτρολογιο και εκανα ενημερωση τα ελληνικα..!ελπιζω να βοηθησα..! αυτο ηταν επρεπε να κανω ενημέρωση ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Νομιζω οτι ειναι η πρώτη μας φορά, σαν άντρες, που περιμέναμε με τόση ανυπομονησία έναν "αράπη" (Black) για να μας φτιάξει τη μέρα... Νομιζω οτι το μεγαλύτερο ζουμί μετα την αναβάθμιση της Black είναι στο θέμα "Ρυθμίσεις"... Εδω και μισή ώρα που την έχω πλέον κι εγώ, βλέπω οτι εκεί μέσα έχει διάφορα καινούργια.. Όπως για παράδειγμα 1) "Λειτουργία Οδήγησης".. 2) Όπως ανέφερε ένας άλλος φίλος οτι μπορείς πλέον και στο μηνυμα να βάλεις δικό σου ήχο... 3) Κοινή Χρήση Ίντερνετ... Που σημαίνει οτι μπορείς να μοιραστείς τα mb του κινητού σου με άλλους 8 χρήστες... 4) Στην οθονη κλειδώματος, μπορείς να διαλέξεις μια εφαρμογή να προβάλεται με λεπτομέρεις στην αρχική οθόνη οταν το κινητό είναι κλειδωμένο... 5) Υπάρχει η επιλογή (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ), όταν κρατάς το κουμπί του "Πίσω", το κάτω αριστερά δηλαδή, που σου εμφανίζεις ποιες εφαρμογές είναι ανοιχτές, εμφανίζεται πάνω δεξιά το αγαπημένο (x) και μπορείς να τη κλείσεις (μεταξύ μας τώρα, αυτός ειναι ο πιο σοβαρός λόγος που δε θα έπαιρνα ποτέ iPhone... Απαράδεκτο να μην υπάρχει "Έξοδος" σε μια εφαρμογή...) 6) Στο Ήχος, εκεί που εμφανίζει για Dolby και τα σχετικά, δεν έχω ιδέα τι είναι και δε θα το πείραζα κιόλας, γιατί δεν πολυασχολούμαι με τη μουσική του κινητού. Εκει όμως έχει το άλλο το καλούδι, που λέγεται "αναστροφή για σίγαση".. Που γυρνάς το κινητό ανάποδα και μπαίνει στο αθόρυβο του κουδούνισμα... 7) Αυτο με τη νυχτερινη λειτουργία, στη Γρήγορη Ματιά, αν και το δοκίμασα, δε μου μειώνει καμια φωτεινότητα, άρα φαντάζομαι οτι κάτι κάνω λάθος... Καλό θα ήταν οταν ανακαλύπτουμε κάτι, να το γράφουμε εδώ, γιατί ίσως κάποιος δεν το έχει βρει... Οποτε, η ισχύς εν τη ενώσει.... :cool::cool: no hard feelings αλλά: τα πιο πολλά από αυτά που γράφεις τα είχε και η Amber και η GDR3. στην γρήγορη ματιά αυτό που κάνει η νυχτερινή λειτουργιά είναι να μην έχει άσπρα γράμματα τόσο έντονα, αλλά κάποιο χρώμα πιο απαλό για τις ώρες που το εχεις ρυθμίσει, εδώ πρόσθεσε η νοκια στην black άλλα 2 χρώματα. ... όσο για τα Iphone ... το έχουν το μαγικό Χ για να κλείνουν οι εφαρμογές στο background... διπλό πάτημα στο πλήκτρο και μετά σου εμφανίζει τις εφαρμογές για να διαλέξεις ποιες θα κλείσεις... κάτι παρόμοιο δλδ με τα WP8 από την GDR3 και μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 H μονη διαφορα που βλεπω εγω ειναι οτι εγινε χειροτερη η καμερα...τιποτε αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 εμενα μου εκανε κατι "κολπα" στα καλα καθουμενα ζεσταινοταν, τελειωνε η μπαταρια γρηγορα.... εκανα ενα soft reset και αυριο θα δω τι λεει... ελπιζω να μην θελει hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 εχω αγορασει ενα παιχνιδι για το κινητο...μπορω να τοκανω και εγκατασταση στο pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 εχω αγορασει ενα παιχνιδι για το κινητο...μπορω να τοκανω και εγκατασταση στο pc? τα store ειναι διαφορετικα δεν μπορείς.. Τι αρνητικό βρηκες στην κάμερα; Υποτίθεται ότι βελτίωσαν τα χρωματα σε πιο ρεαλιστικά Επίσης αναβαθμίστηκε το Bluetooth σε 4 και καταναλώνει λιγότερη μπαταρία Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tainia Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 (edited) Η μπαταρία μου φαίνεται καλύτερη, είχα εχθές 15% για πολλές ώρες αναμονή και κάμποση χρήση και την πάλεψε ενώ πριν στη μια ώρα θα πήγαινε στο 7% και θα έκλεινε! update: εχθές το φόρτισα (μετά απενεργοποίησα το GSM) και σήμερα με λίγη χρήση είναι ακόμη στο 99% ενώ πριν θα ήταν στο 85% τέτοια ώρα το μεσημέρι (1 παρά)!!! Για να δούμε!!!! Edited January 15, 2014 by tainia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 H μονη διαφορα που βλεπω εγω ειναι οτι εγινε χειροτερη η καμερα...τιποτε αλλο. Γιατί το λές αύτο;τι διαφορά βλέπεις στις φωτογραφίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 το play το έγινε διαθέσιμο για την black μόλις την πέρασα αν και beta δουλεύει μια χαρά σε μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Εγώ έχω 3 θέματα: 1. (και βασικότατο) Εδώ και λίγο καιρό, μου κάνει κάτι που είχε ξανατύχει 1-2 φορές στο παρελθόν και είναι το drain battery χωρίς λόγο. To κακό είναι ότι τώρα τελευταία συμβαίνει πολύ συχνά. Υποψιάζομαι ότι όταν ανοίγω την κάμερα συμβαίνει. Σαν να μένει ανοιχτή δηλαδή. Δε γίνεται όμως πάντα, οπότε δε ξέρω τι φταίει ακριβώς. Το θέμα είναι ότι 2 φορές, το φόρτισα πριν κοιμηθώ και το πρωι δε χτύπισε το ξυπνητήρι γιατί είχε τελειώσει η μπαταρία!! Αποτέλεσμα να αργήσω στη δουλειά.. Δυστυχώς τη θέση ξυπνητηριού ανέλαβε πάλι το αξιόπιστο παλιό μου N70.. 2. Χτες πάτησα check για updates και κόλλησε εκεί κανα μισάωρο.. 3. Θέλω όταν είναι κλειστό το κινητό (για λόγους όπως ο πρώτος πχ) να προωθούνται οι κλήσεις σε άλλο αριθμό. Πώς γίνεται να το επιλέξω; Βρήκα που γίνεται η προώθηση, αλλά το θέμα είναι ότι μόλις το ενεργοποιήσεις ισχύει από εκείνη τη στιγμή.. Έχει κανείς κάποια λύση; Ειδικά στο 1 & 3..; :/ Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos138 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 καλησπερα σε ολους!!μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα στην αγορα του λουμια 920 σημερα σε λευκο χρωμα!!το κινητο φαινετε απιστευτο!!θα ηθελα να κανω 2 ερωτησεις και συγνωμη αν εχουνε ξαναυποθει!! 1)το κινητο που αγορασα ειναι νοκια λουμια 920.1 !!εχει καμια διαφορα?τι σημαινει το .1? 2)η πρωτη φορτιση πως ειναι πιο σωστα να γινει?το βαζω ενα 8ωρο μπριζα η το ανοιγω μεχρι να ξεφορτισει εντελως και τοτε το φορτιζω?? ευχαριστω :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 καλησπερα σε ολους!!μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα στην αγορα του λουμια 920 σημερα σε λευκο χρωμα!!το κινητο φαινετε απιστευτο!!θα ηθελα να κανω 2 ερωτησεις και συγνωμη αν εχουνε ξαναυποθει!! 1)το κινητο που αγορασα ειναι νοκια λουμια 920.1 !!εχει καμια διαφορα?τι σημαινει το .1? 2)η πρωτη φορτιση πως ειναι πιο σωστα να γινει?το βαζω ενα 8ωρο μπριζα η το ανοιγω μεχρι να ξεφορτισει εντελως και τοτε το φορτιζω?? ευχαριστω :D:D:D Απλά το σκίζεις χωρίς να προβληματιστείς ποτέ για το πότε θα το φορτίσεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 καλησπερα σε ολους!!μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα στην αγορα του λουμια 920 σημερα σε λευκο χρωμα!!το κινητο φαινετε απιστευτο!!θα ηθελα να κανω 2 ερωτησεις και συγνωμη αν εχουνε ξαναυποθει!! 1)το κινητο που αγορασα ειναι νοκια λουμια 920.1 !!εχει καμια διαφορα?τι σημαινει το .1? 2)η πρωτη φορτιση πως ειναι πιο σωστα να γινει?το βαζω ενα 8ωρο μπριζα η το ανοιγω μεχρι να ξεφορτισει εντελως και τοτε το φορτιζω?? ευχαριστω :D:D:D Με 'γειά σου! Το .1 σημαίνει ότι προορίζεται για την ευρωπαϊκή αγορά. Για την φόρτιση μην σε απασχολεί αν θα το φορτίσεις 8ωρο ή λιγότερο ή περισσότερο! Φόρτισέ το μέχρι να πάει στο 100% και μετά βγάλ'το άσχετα με το πόσες ώρες θα έχει στη φόρτιση! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Γιατί το λές αύτο;τι διαφορά βλέπεις στις φωτογραφίες; λοιπον οσον αφορα την καμερα παρατηρησα τα εξης 1. τα χρωματα ειναι πιο ξεπλυμενα...δεν ειναι τοσο ζωντανα οπως πριν 2. η φωτογραφια εχασε την καθαροτητα της 3. υπαρχει πολυς θορυβος ενω πριν ηταν σχεδον μηδενικος 4. το πιο σημαντικο...κατι αλλαξαν στους αλγοριθμους.Πριν επελεγες ISO 200 kai night mode για μια βραδυνη φωτο και οντως εβγαζε με iso 200. τωρα ενω επιλεγω ISO 200 τραβαει με ISO 800! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tainia Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Tips για τη μπαταρία: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Έχω πρόβλημα με την μπαταρία, μετά την αναβάθμιση έχω μεγάλο drain. έχω κάνει δυο soft reset αλλά τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 λοιπον οσον αφορα την καμερα παρατηρησα τα εξης 1. τα χρωματα ειναι πιο ξεπλυμενα...δεν ειναι τοσο ζωντανα οπως πριν 2. η φωτογραφια εχασε την καθαροτητα της 3. υπαρχει πολυς θορυβος ενω πριν ηταν σχεδον μηδενικος 4. το πιο σημαντικο...κατι αλλαξαν στους αλγοριθμους.Πριν επελεγες ISO 200 kai night mode για μια βραδυνη φωτο και οντως εβγαζε με iso 200. τωρα ενω επιλεγω ISO 200 τραβαει με ISO 800! Με ποια εφαρμογή δοκίμασες και έχεις αυτές τις παρατηρήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts