Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος ΙΙ

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια, ποια ειναι τα παρελκομενα στη συσκευασια?

Επισης, δεχεται καρτα μνημης? Ειδα οτι αναφερει "no card slot"...

το δικο μου ειχε φορτιστη και ακουστικα α, και τον εξωλκεα της καρτας sim

καρτα μνμημης δεν παιρνει.

λοιπόν φίλε, τα έβγαλα από το φάκελο και τα ξαναέβαλα και τα αναγνώρισε.

σχετικά με τη μπαταρία του, με φόρτιση στο 100%, με κλειστά όλα (wi-fi, δεδομένα, τοποθεσία) και με την εφαρμογή της μπαταρίας να είναι η μόνη που να τρέχει και στο παρασκήνιο η διάρκεία της μπαταρίας φτάνει τις 12,5 ώρες. είτε το φορτίζω από την πρίζα, είτε από τον υπολογιστή. εσείς τι κάνετε και σας πάει μια μέρα?

Μήπως σου ξέφυγε το nfc? Αυτο ρουφάει την μπαταρία.

Εννοείται πως η εφαρμογή μπαταρίας καταναλώνει αρκετή ενέργεια αλλα οι 12,5 ώρες δεν δικαιολογούνται με τίποτα.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

το δικο μου ειχε φορτιστη και ακουστικα α, και τον εξωλκεα της καρτας sim

καρτα μνμημης δεν παιρνει.

Παντως ειναι αρνητικο το οτι δεν παιρνει καρτα μνημης... 32GB πιθανον να μην ειναι αρκετα για το μελλον (σε 1-2 χρονια).

Το υλικό ειναι πλαστικο? Σε εικονα το ειδα οτι ειναι glossy. Δυστυχως δεν το βρηκα σε φυσικο καταστημα να το αγγιξω...

Νέος στην παρέα

Το έχω 3 μέρες το πήρα απο σκρουτζομαγαζο είναι πολωνικό

Με την amber όταν διάλεξα ελληνικά έκανε μια αναβάθμιση και εβγαλε κάτι γρανάζια

Τι ακριβώς κατέβασε δεν ειμαι σίγουρος (ίσως κάτι για τα ελληνικά )

Ακόμα από το store μου εβγαλε αναβαθμίσεις για 18 εφαρμογές και ρύθμισης,μέχρι στιγμής πολύ καλο το κινητό (αν εξαιρέσεις το βάρος) το μόνο σπαστικό είναι όλες αυτές οι αναφορές που στέλνει το κινητό στην Microsoft

Ακομα η ελειψει του ποσοστού μπαταρίας σε tile (θα κοιτάξω μήπως υπάρχει κάτι στο store )

Ακόμα πως κοιτάμε αν έχουμε την τελευταία αναβάθμιση λογισμικού;

Εμένα που είναι απο Πολωνία θα έχει κάποιο θέμα ;;

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

http://wmpoweruser.com/chinese-hackers-claim-to-have-jailbroken-the-nokia-lumia-920/

Φαίνεται ότι ήρθε και η ώρα,του 920 να σπάσει!!!!

Θα είναι επιρρεπές στις βότκες... :lol:

Edited by lokigr

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

Για να λέει TIM 99% είναι ιταλικό!

Υ.Γ.: Φιλάκια απο βραδυνή υπηρεσία του στρατού! :p

Θα περάσει ο καιρός, mobrol!! :)

Θα είναι επιρρεπές στις βότκες... :lol:

Χαχαχα :rotfl:

Huawei Nova 5T

Πως κάνουμε αγορές απο το store ; δοκίμασα να βάλω να χρεώνεται ο λογαριασμός του κινητού αλλα μου μου βγαζει ότι δεν υπάρχει σύνδεση ασχετος αν είναι ανοιχτο το WiFi ξέρει κανείς τι παίζει ;;

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

Πως κάνουμε αγορές απο το store ; δοκίμασα να βάλω να χρεώνεται ο λογαριασμός του κινητού αλλα μου μου βγαζει ότι δεν υπάρχει σύνδεση ασχετος αν είναι ανοιχτο το WiFi ξέρει κανείς τι παίζει ;;

1. Πρέπει να έχεις ενεργοποιημένα το 3g και τα δεδομένα σου, ασχέτως αν η όλη συναλλαγή θα γίνει μέσω WiFi*. Θα χρειαστεί μόνο για την αναγνώριση της κάρτας.

2. Πρέπει να είναι vodafone η κάρτα SIM σου.

*Το WiFi είναι πιο ψηλά απ' το 3g, στην ιεραρχία των συνδέσεων, στα WP8.

Huawei Nova 5T

Μα καλα μεσα σε μια ωρα στα σκρουτζομαγαζα αλλαζουν τιμες +-15 ευρω? Τι παιζει ρε παιδια?

Και γιατι εχει εξαφανιστει το κινητο αυτες τις μερες? Μηπως να περιμενα μετα τις γιορτες να το αγορασω?

πχ. το http://www.mytel.gr το ειχε για καμια ωρα 246 ευρω περιπου και προν προλαβω να το παραγγειλω το εβγαλε κι επιπλεον φαινεται να μην λειτουργει το μαγαζι! Το ιδιο και το computer4all http://www.computer4all.gr/nokia-lumia-920-black-white.html που το ειχε 246 ευρω!

Edited by ioannisSm

1. Πρέπει να έχεις ενεργοποιημένα το 3g και τα δεδομένα σου, ασχέτως αν η όλη συναλλαγή θα γίνει μέσω WiFi*. Θα χρειαστεί μόνο για την αναγνώριση της κάρτας.

2. Πρέπει να είναι vodafone η κάρτα SIM σου.

*Το WiFi είναι πιο ψηλά απ' το 3g, στην ιεραρχία των συνδέσεων, στα WP8.

Θα το δοκιμασω ευχαριστώ

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

Μα, καλά.

Τι περίμενες μέσα στις γιορτές;

Δεν το βλεπω να παιρνω δωρο απο τον Αϊ Βασιλη! :lol:

Παμε για μετα τις γιορτες...αντε μεχρι τοτε καλο μου κολλημα με το LG P990...:X

Εδώ και τρεις μέρες εχω το 920. Πέρα του οτι η μπαταρία έπεφτε γρήγορα σημερα που δοκιμασα να το φορτίσω δεν φόρτιζε η μπαταρία, δεν υπηρχε καμία αντίδραση σαν να μην υπηρχε σύνδεση φορτισης. Τι μπορει να φταιει? (οχι τιποτα αλλο αλλα η γυναίκα μου με έχει παρει στο "ψιλο" που δεν την ακουσα και δεν προτιμησα το samsung s3 που εχει αυτη)

Δεν το βλεπω να παιρνω δωρο απο τον Αϊ Βασιλη! :lol:

Παμε για μετα τις γιορτες...αντε μεχρι τοτε καλο μου κολλημα με το LG P990...:X

Υπομονή για μετά τις γιορτές.

Σίγουρα θα πέσει η τιμή.

Εγώ το πήρα 241 αρχές Δεκέμβρη.

Εδώ και τρεις μέρες εχω το 920. Πέρα του οτι η μπαταρία έπεφτε γρήγορα σημερα που δοκιμασα να το φορτίσω δεν φόρτιζε η μπαταρία, δεν υπηρχε καμία αντίδραση σαν να μην υπηρχε σύνδεση φορτισης. Τι μπορει να φταιει? (οχι τιποτα αλλο αλλα η γυναίκα μου με έχει παρει στο "ψιλο" που δεν την ακουσα και δεν προτιμησα το samsung s3 που εχει αυτη)

Φαντάζομαι πως έσβησε από μπαταρία και μετά το έβαλες στην πρίζα. Έτσι χρειάζεται λίγο χρόνο. Τώρα που σου γράφω πρέπει να φορτίζει.....

Για την κατανάλωση ρίξε μια ματιά σε διάφορες ρυθμίσεις όπως nfc,συγχρομισμό mail. 3g κλπ.

Μετά κάνε τις ίδιες χρήσεις με το s3 (κλήσεις, φωτογραφίες κλπ) ώστε να απαλλαγείς από την φλυαρία της γυναίκας σου.....:lol:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Η μπαταρία δεν είχε αποφορτιστεί εντελώς είχε περίπου 30% υπόλοιπο. Σύνδεσα το καλώδιο φόρτισης και αντίδραση καμία.ΤΟ εκανα επανεκκινηση με τις εργοστασιακες εφαρμογές (χάνοντας ολα τα δεδομένα) και τωρα ανοιγοντας το μου δειχνει την μπαταρία με το ελαχισυο υπόλοιπο που έχει και παρολο που ειναι συνδεμενο στη φόρτιση δεν δειχνει οτι φορτίζει. Υποθέτω πως έχει προβλημα η μπαταρια διοτι απο την αρχη ζεσταινοταν έντονα το κινητο.

Η μπαταρία δεν είχε αποφορτιστεί εντελώς είχε περίπου 30% υπόλοιπο. Σύνδεσα το καλώδιο φόρτισης και αντίδραση καμία.ΤΟ εκανα επανεκκινηση με τις εργοστασιακες εφαρμογές (χάνοντας ολα τα δεδομένα) και τωρα ανοιγοντας το μου δειχνει την μπαταρία με το ελαχισυο υπόλοιπο που έχει και παρολο που ειναι συνδεμενο στη φόρτιση δεν δειχνει οτι φορτίζει. Υποθέτω πως έχει προβλημα η μπαταρια διοτι απο την αρχη ζεσταινοταν έντονα το κινητο.

Κ μένα χθες μου έδειχνε ότι δε φόρτιζε κ του έκανα ένα reboot κ έστρωσε. Μετά δεν περιστρεφόταν η οθόνη,ξανά πάλι η ίδια διαδικασία.

Τώρα όλα ok!

Samsung S8

Το ίδιο και μένα με την περιστροφή κολλάει καμια φορά γιατί;reboot πως κάνουμε ;;

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

Το ίδιο και μένα με την περιστροφή κολλάει καμια φορά γιατί;reboot πως κάνουμε ;;

Πατάς παρατεταμένα το μεσαίο πλήκτρο & σου γράφει στην οθόνη ''σύρεται προς τα κάτω για απενεργοποίηση". Απενεργοποιείς τη συσκευή,άστην κάνα δυό λεπτά & το ξαναενεργοποιείς!

Οποτε μου κάνει κόλπα με αυτόν τον τρόπο φτιάχνει.

Samsung S8

Απλά κλείνουμε το κινητό και το ξανά ανάβουμε μετά απο λίγο ;;

Εγώ το βραδυ το κλείνω εκτός αν το βαλω για φόρτωση τότε ανάβει μόνο του (έτσι πρέπει να γίνεται;;)

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

μιας και ξαναδιαβάζω για θέματα μπαταρίας, κι εμένα τα ίδια περίπου έκανε την πρώτη εβδομάδα, ειδικά τη πρώτη μέρα δεν την έβγαλε ούτε μέχρι το μεσημέρι!!! όμως με απενεργοποίηση των ρυθμίσεων που δεν χρειάζομαι (πχ double tap + απενεργοποίηση της χρήσης γαντιών στην οθόνη) καθώς και ρύθμιση των email λογαριασμών να συγχρονίζουν κάθε ώρα (gmail) και μια φορά τη μέρα (outlook) πλέον κρατάει 2 μέρες φουλ με το 3G ανοικτό, αλλά με απενεργοποίηση του GSM το βράδυ...

Δεν έχω βάλει λογαριασμό facebook (δεν έχω) ούτε twitter τα οποία "τρώνε" πολύ μπαταρία!!!