Katsour66 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 εγω τπ μονο που θα μπορουσα να παρω, θα ηταν το pebble γιατι εχει μια πολυ τίμια διάρκεια μπαταριας. Το galaxy gear δειχνει μάχιμο και εντυπωσιακο, αλλα με 30 ωρες αυτονομία δεν πας πουθενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Έπρεπε να υπάρχει και αλλη απαντηση δεν φοράω ρολόγια :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firejim Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 θα πάρω άλλη μία @@ρια για να την φορτίζω; και το κινητό δεν μου δείχνει την ώρα; η δεν έχουμε τσέπες άδειες; λολ :rolleyes::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis12321 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Η τεχνολογία κάνει άλματα αλλά πολλές φορές προς λάθος κατευθύνσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
am_xmen Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Σε προσωπικό επίπεδο δεν έχω λόγο για την ώρα να το αγοράσω. Ωραία είναι η τεχνολογία, χαίρεσαι να βλέπεις νέα προιόντα ... αλλά για μένα είναι περιττό έξοδο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Σοφός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει πολλά αλλά αυτός που ξέρει που να βρει τα υπόλοιπα Bacon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Εχω ένα καλο ρολοι,ένα g shock,ένα καρδιοσυχνομετρο ,ειναι αρκετά νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouksat Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Ίσως σε κάτι μήνες αγοράσω ένα smartwatch αλλά θα δείξει και από τα οικονομικά που θα μπορέσω να δώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Το ρολόι είναι το μοναδικό αξεσουάρ/κόσμημα που πρέπει και μπορεί να φοράει ένας άντρας. Θα αντάλλασα λοιπόν τα υπάρχοντα ρολόγια μου με ένα smartwatch αν και εφόσον πληρούσε τις κάτωθι προϋποθέσεις: 1) Όψη/ομορφιά (πες ότι το έχουμε αυτό) 2) Λειτουργικότητα (λίγο πάνω, λίγο κάτω, αυτό το έχουμε καλύψει) 3) Διασυνδεσιμότητα (μέσω του κινητού που θα συνδέεται το καλύψαμε και αυτό) 4) Αντοχή (δεν ξέρω ακόμα, θα δείξει....) 5) ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ (ούτε με σφαίρες, περίπου 5 ώρες το καλύτερο από αυτά με κανονική χρήση...είμαστε σοβαροί ? :blink: ) Όταν λοιπόν σκεφτεί κανένας από αυτούς να βάλει καμπύλες/εύκαμπτες μπαταρίες αντί για λουράκι και φτάσει την αυτονομία στη βδομάδα, τότε το ξανασυζητάμε... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulman Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Εδω και μερικους μηνες εχω αυτο http://i570.photobucket.com/albums/ss150/poulman/cce0a307-6042-4272-bc1f-e6118b65d9ee_zps767bb493.jpg?t=1388540422 Διαθετει μονο java εφαρμογες, 2 sim, οθονη αφης, πληκτρα και WiFi. Συνηθισα αμεσως το μεγεθος. Ειναι ανθεκτικο και μεταλικο. Αν στις ιδιες διαστασεις και λιγο λεπτοτερο, εβρισκα με Android απο 4.0 και ανω, θα το επαιρνα. Η μπαταρια του δικου μου κραταει ανετα 2 μερες σε αναμονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Δεν νομίζω ότι θα αγοράσω στην παρούσα φάση smartwatch. Αφενός δεν αλλάζω τα ρολόγια χειρός και αφετέρου δεν θα μου προσφέρει κάτι το χρηστικό.. Επίσης, κακα τα ψέματα, δεν ταιριάζει απόλυτα με σοβαρό επαγγελματικο ντύσιμο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Ε δεν είναι για όλες τις ώρες! Το κάθε ρολόι στην ώρα του! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Μπα. Σαν γκατζετάκι πλάκα έχει αλλά προτιμώ την κλασσική μορφή στο ρολόι. Που πρακτικά το βλέπω έτσι κι αλλιώς καθαρά ως κόσμημα, την ώρα όπου και να γυρίσεις μπροστά σου την έχεις (κινητά, υπολογιστή...). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Όχι, το θεωρώ σπατάλη χρημάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 για κανένα λόγο όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts