the_shaman Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 δεν θα αγόραζα αλλα δεν μου ειναι και αδιάφορο, ισως μετα απο κάποια χρόνια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 (edited) Μην πειράζεται τα ιερά και τα όσια. Το ρολόι είναι έργο τέχνης και μηχανικής δεν πρόκειται να τα αντικατασταθεί ποτέ από τα σκουπίδια της όποιας Samsung, Apple. Μην κάνουμε ίσα και όμοια τώρα την Aston Martin με το Smart (να μην πω τίποτα χειρότερο). Άντε γιατί πολλά μας τα έκαναν οι εταιρίες τεχνολογίας smart γυαλιά, smart ρολόι, smart phone, tablet υπάρχει και πραγματικός κόσμος της ποιότητας και των αισθήσεων. Hasta Siempre Zenith Edited September 9, 2013 by dagas Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Σταμάτησαν γιατι βαρεθηκαν να βγαζουν οι εταιριες ή γιατι το νεο μεσο...μετα την αρχικη δισπιστια και αφου ωριμασε ειχε περισσοτερα προτερήματα για τον μεσο καταναλωτη, τα προτιμησε μαζικα, και αυτο εκανε την αγορα των φιλμ παρωχημένη; Και δεν υποστηρίζω οτι θα εκλειψουν τα μηχανικά/κλασσικά ρολογια. Αλλα με την εξέλιξη της τεχνολογιας, και οταν βρεθουν οι λυσεις και γινει σωστη εφαρμογη, θα ερθει το smartwatch αλλωτε να ενσωμστωθει και αλλωτε σε πολλες περιπτωσεις πλεον πραγματι να αντικαταστησει. Απλά θεωρώ ότι οι εταιρίες βρήκαν έναν νέο τρόπο να σε αναγκάσουν να αγοράσεις ξανά το ίδιο πράγμα. (πχ φωτογραφική ή να αλλάξεις το πικάπ σου με cd player). Και βέβαια, και εκεί ξεκίνησαν το γνωστό μαρτύριο του σταγονόμετρου, ξεκινώντας με κάμερες vga... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostthem Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Με τις λεξεις θα παιζουμε;;; Κλειδωμενο... Εγώ γιατί συνδέω κανονικά όσα ακουστικά bt έχω και ακούω μουσική στο αυτοκίνητο μέσω bt? Anyway, κλειδωμένο... Εκτός αν εννοούσες πως το bt στο smartwatch το ήθελες για να στέλνεις mp3. Προφανώς όχι, οπότε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Οχι. Εχω κινητό και εχω και κανονικό ρολόι. :) Τι άλλο θέλουν να μας πουλήσουν για να κονομήσουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Μην πειράζεται τα ιερά και τα όσια. Το ρολόι είναι έργο τέχνης και μηχανικής δεν πρόκειται να τα αντικατασταθεί ποτέ από τα σκουπίδια της όποιας Samsung, Apple. Μην κάνουμε ίσα και όμοια τώρα την Aston Martin με το Smart (να μην πω τίποτα χειρότερο). Άντε γιατί πολλά μας τα έκαναν οι εταιρίες τεχνολογίας smart γυαλιά, smart ρολόι, smart phone, tablet υπάρχει και πραγματικός κόσμος της ποιότητας και των αισθήσεων. Hasta Siempre Zenith Για τα γυαλιά θα διαφωνήσω, έχουν δικά τους χαρακτηρηστικά, δουλεύουν και αυτόνομα δηλαδή, και προσθέτουν χρησιμότητα. Αντίθετα με τα smart"watches" που ουσιαστικά δεν κάνουν την δουλειά του ρολογιού καλά, και τα επιπλέον χαρακτηρηστικά τους, δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 To μόνο που θα αγόραζα είναι το Pebble για τον λόγο του ότι είναι το πιο μούρικο και ωραίο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Ειναι σαν τις ψηφιακες μηχανες που ποτε δεν θα αντικαθιστουσαν με αυτες καποιοι το film. Στον κινηματογραφο που καποιοι δεν θα εγκατελειπαν επισης ποτε το φιλμ. Σαν το βινύλιο που δεν θα επαιζε ποτε κανεις dj με CD, και αργοτερα που δεν θα επαιζε κανεις dj με mp3 προγραμματα κτλ. Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Το ρολόι δεν φοριέται για να βλέπει κάποιος την ώρα, αλλά επειδή είναι ένα κλασσικό κόσμημα/αξεσουάρ της ένδυσης. Είναι αυτό που είναι, και δύσκολα θα αντικατασταθεί από κάτι ψηφιακό. Όπως τόσα χρόνια το κοστούμι και η γραβάτα δεν έχουν αντικατασταθεί, έτσι και το ρολόι θα παραμείνει στην κλασσική του μορφή. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Smartwatch από τη Nissan που συνδέει οδηγό και όχημα http://www.engadget.com/2013/09/08/nissan-nismo-smartwatch-concept/ http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2013/09/nissan-nismo-smartwatch01.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 (edited) Σε 3-5 χρονια οι περισσοτεροι θα εχουμε καποιο smartwatch στο χερι. Για οσους το θεωρουν κοσμημα....αν η omega πχ βγαλει μηχανικο ρολοι με οθονιτσα απο πισω να σε ενημερωνει η οποια οταν ειναι σβηστη δεν θα φαίνεται. ..δεν θα το παρετε φανταζομαι. (Οσοι εχετε λεφτα για omega ετσι...) Ειναι σαν τις ψηφιακες μηχανες που ποτε δεν θα αντικαθιστουσαν με αυτες καποιοι το film. Στον κινηματογραφο που καποιοι δεν θα εγκατελειπαν επισης ποτε το φιλμ. Σαν το βινύλιο που δεν θα επαιζε ποτε κανεις dj με CD, και αργοτερα που δεν θα επαιζε κανεις dj με mp3 προγραμματα κτλ. Τα οποια προβληματα αυτονομιας θα λυθούν, η σωστη προσέγγιση θα γινει, το κινητο θα ειναι ο φορητος υπολογιστης που δεν θα χρειάζεται να βγαινει απο την τσεπη/τσαντα καθε λιγο και λιγακι και το ρολόι θα προσφερει την πληροφορια με μια απλη κινηση που δεν θα χρειαζεται απαραιτητα να απασχολει τα χερια. Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου. Το wearable computing είναι απλά το μέλλον. Ας γκρινιάζουν οι οπαδοί της "ποιότητας", όπως κάποτε γκρίνιαζε ο κόσμος (και εγώ μεταξύ τους) ότι είναι άχρηστο το iPad (και συνεπώς η έννοια της ταμπλέτας) και πλέον δύσκολα ζει κανείς χωρίς ταμπλέτα. Μην πειράζεται τα ιερά και τα όσια. Το ρολόι είναι έργο τέχνης και μηχανικής δεν πρόκειται να τα αντικατασταθεί ποτέ από τα σκουπίδια της όποιας Samsung, Apple. Μην κάνουμε ίσα και όμοια τώρα την Aston Martin με το Smart (να μην πω τίποτα χειρότερο). Άντε γιατί πολλά μας τα έκαναν οι εταιρίες τεχνολογίας smart γυαλιά, smart ρολόι, smart phone, tablet υπάρχει και πραγματικός κόσμος της ποιότητας και των αισθήσεων. Hasta Siempre Zenith Το ρολόι είναι μια συσκευή που επί 140 χρόνια και βάλε δείχνει την ώρα και που ο ο καπιταλισμός ανήγαγε στο "κατεξοχήν αντρικό κόσμημα" μάι ας (όπως λένε στο χωριό μου γιατί στα αγγλικά "χτυπάει"). Ως αξεσουάρ λοιπόν το δέχομαι, για όποιους εκφράζονται έτσι, αλλά μην τρελαθούμε που το φοράει ο κόσμος για να βλέπει την ώρα... Προσωπικά αν στα αλήθεια ήθελα να βλέπω απλά την ώρα θα έπαιρνα το ελαφρύτερο, λεπτότερο και φτηνότερο ρολόι που υπάρχει (π.χ. Swatch skin) και όχι μια γκουμούτσα που ζυγίζει 200 γραμμάρια και κοστίζει όσο το Smart. Για μένα το (απλό) ρολόι έχει πεθάνει. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited September 10, 2013 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mozakos Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Αμα βαλουν και μετρητη παλμων.... Το 'χω παρει!!!!!!!!!!!!:!::!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crowler Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Περιμένω να δω περισσότερα καθώς δούλεψα το galaxy gear στο Βερολίνο το οποίο είχε μια χρησιμότητα αλλά δεν μπορώ να πω πως με ενθουσίασε σε βαθμό που θα προχωρούσα σε αγορά του. ΥΓ Δεν βρίσκω λόγο ύπαρξης στην κάμερα του galaxy gear. Παράθεση Not a fanboy. Just a minimal fan. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miliospap Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Είμαστε πολύ μα πολύ μακριά ακόμα από την αντικατάσταση και την μαγεία που προσφέρει ένα αναλογικό ρολόι με χρονογράφους. Έχει συνδυαστεί άμεσα με το αντρικό στιλ και στα ακριβά γούστα αποτελεί ένα συλλεκτικό έργο τέχνης. Όντως, ίσως όταν κάποια μέρα θα είναι σε θέση να αντικαταστήσει όλες τις άλλες συσκευές που κουβαλάμε μαζί πχ. κινητά, gadgets κτλ αλλά και στιλιστικά είναι όχι μόνο το ίδιο κάτι πολύ προχωρημένο πχ μια διάφανης μεμβράνη που θα τυλίγεται στον καρπό, αλλά και η εποχή έχει αλλάξει τελείως τις ενδυματολογικές μας προτιμήσεις ίσως... Μέχρι τότε παραμένω φανατικός οπαδός ενός αναλογικού έργου τέχνης και θαύματος της μηχανικής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_21k Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Καταρχήν δεν μου αρέσουν αισθητικά. Με αυτή τη λογική να φοράμε και τα έξυπνα γυαλιά και να είμαστε ασορτί. Σε κάποιους αρέσουν σε κάποιους όχι. Επιπλέον επειδή ακόμη έχουμε πολύ δρόμο θα πρέπει κάποιος να κουβαλάει και τις 2 συσκευές. Δεν βρίσκω ακόμη ουσιαστικά πλεονεκτηματα καθώς κουβαλάω το κινητό γιατί το διάλεξα αν ηθελα να μην το κουβαλάω θα έπαιρνα ένα μικρό κινητό και στο σπίτι θα άφηνα το tablet. Σκέφτομαιοότι παλιά μας έλεγαν όταν γράφαμε εξεταστική κλείστε τα κινητά και κάτω απότα θθρανία τώρα θα λένε βγάλτε τα ρολόγια και ότι κοσμήματα φοράτε ψείρες μικρόφωνα κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stg1109 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 για την ωρα οχι σε μερικα χρονια ποτε δεν ξερεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Περιμένω να δω περισσότερα καθώς δούλεψα το galaxy gear στο Βερολίνο το οποίο είχε μια χρησιμότητα αλλά δεν μπορώ να πω πως με ενθουσίασε σε βαθμό που θα προχωρούσα σε αγορά του. ΥΓ Δεν βρίσκω λόγο ύπαρξης στην κάμερα του galaxy gear. Δώσε λεπτομέρειες στο λαό! Πώς είναι στο χέρι; Είναι πολύ βαρύ; Η εφαρμογή είναι καλή; Η οθόνη διαβάζεται στο έντονο φως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
backframe Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Εάν κάποτε ένα τέτοιο gadget καταφέρει να αντικαταστήσει επάξια ένα καλό smartphone (και όχι να είναι απλά ένας "συνεργατης" του) θα το σκεφτώ. Για την ώρα είμαι μια χαρά με το hox μου μοναχό του και το παραδοσιακό μου ρολόι με τα όμορφα υλικά κατασκευής του στον καρπό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Θα την αγοράσω σίγουρα όταν γίνει "ανεξάρτητη" συσκευή με τις λειτουργίες και την αυτονομία ενός μέσου smartphone χωρίς να έχει μέγεθος ... κάδρου. Είναι σίγουρο ότι σε κάποια του μορφή, θα αντικαταστήσει το φορητό τηλέφωνο στο εγγύς μέλλον! Το μκρότερο μέγεθος της οθόνης τους, σε σχέση με αυτή ενός σημερινού τηλεφώνου, δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα επιλογής του. Εξάλλου η αυξητική τάση που έχουν σήμερα οι οθόνες δεν έχει ακόμη, και ίσως δεν μπορέσει ποτέ, να δώσει απάντηση στο ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης για μια φορητή συσκευή. Τα phablets είναι μια κατηγορία στην οποία τονίζεται ακριβώς αυτή η αμηχανία στην εξέλιξη των φορητών τηλεφώνων. Τα τηλέφωνα μπορούν να μεγαλώνουν αλλά όχι τόσο ώστε να πάψουν να είναι τηλέφωνα. Η φορητότητα-πρακτικότητα-απόδοση-design θα αποτελέσουν μελλοντικά παράγοντες επιλογής και εξέλιξης. Προς το παρόν βλέπουμε απλά το ξεκίνημα μιας νέας εποχής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 περιμενω πως και πως την απαντηση της αππλε! Διαφορετικα αυτο εδω ειναι οτι καλυτερο υπαρχειhttp://www.imsmart.com/el/store/buy-i-m-watch/color-buy:) Σπασμένο είναι !!! :lol::lol::lol: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crowler Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Δώσε λεπτομέρειες στο λαό! Πώς είναι στο χέρι; Είναι πολύ βαρύ; Η εφαρμογή είναι καλή; Η οθόνη διαβάζεται στο έντονο φως; Το ρολόι έχει ένα χαρακτηριστικό βάρος που νιώθεις ότι φοράς κάτι στο χέρι σου επίσης δεν το λες και flat οπότε επιλογή του καθενός αν θα τον βολεύει στο χέρι. Η εφαρμογή δεν είναι άσχημη αλλά όχι κάτι το εντυπωσιακό κατά τη γνώμη μου. Η οθόνη έχει πολύ ικανοποιητική γωνία θέασης και δεν πρέπει να αντιμετωπίζει κάποιο σημαντικό πρόβλημα στο έντονο φως αν και δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το τελευταίο.. Παράθεση Not a fanboy. Just a minimal fan. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vega-Thess Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Είμαι από τα "ψώνια" που τρέχουν από τους πρώτους να αγοράσουν... Είχα το view, αγόρασα το smartwatch (με 2 φορές αντικατάσταση λόγω προβλήματος)... και τώρα προσανατολίζομαι στο smartwatch2 ή στο Samsung.... Μάλλον η περίπτωσή μου θέλει γιατρό !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 To μόνο που θα αγόραζα είναι το Pebble για τον λόγο του ότι είναι το πιο μούρικο και ωραίο :) δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι γίνεται με αυτό παίρνει και κάρτα sim? και αν ναι τότε μπορώ να το συνδέσω με τα bluetooth ακουστικά που έχω?? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι γίνεται με αυτό παίρνει και κάρτα sim? και αν ναι τότε μπορώ να το συνδέσω με τα bluetooth ακουστικά που έχω?? Δεν παίρνει. Στην ουσία είναι τηλεκοντρόλ για το κινητό σου. Κάθε ένα κάνει διαφορετικά πράγματα, αλλά όλα απαιτούν και τηλέφωνο... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Όχι, γιατί θεωρώ το κλασσικό ρολόι ένα από τα ποιο σημαντικά ανδρικά αξεσουάρ. Αυτά τα γκατζετ δεν με συγκινούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Κατηγορηματικά όχι. α)το ρολόι στοβν καρπό είναι για μενα απαραίτητο οπότε δεν θα το εβγαζα για να μπιχλιμπίδι. β)σε ενα πιο μακρινό μέλλον όπου θα μπορούσαν να λειτουργήσουν όλες οι συσκευές μου με ένα και μόνο τηλεχειρηστήριο το οποίο θα ήταν αυτό το σμαρτορόλογο ΙΣΩΣ το σκεφτόμουν να το εχω σαν γκατζετ για μεσα στο σπίτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts