vlachaquito Δημοσιεύτηκε September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 8, 2013 Φίλες και φίλοι του myphone.gr, καλώς ήλθατε σε ένα ακόμη Poll. Το θέμα μας απλό. Θα αγοράζατε ένα smartwatch σήμερα, ναι ή όχι; Τον τελευταίο καιρό, όλες οι μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες φαίνεται ότι κάνουν μια στροφή προς μια κατηγορία τελείως άγνωστη: Τα smartwatch. Έτσι, Samsung, LG, Sony αλλά και Apple, σύμφωνα με σχετικές φήμες, αρχικά ξεκίνησαν την εξέλιξη ρολογιών με έξυπνες λειτουργίες. Πρώτη έκοψε το νήμα η Samsung, παρουσιάζοντας το Galaxy Gear με δεύτερη την Sony και το Smartwatch 2, ενώ και η Qualcomm παρουσίασε τη δική της πρόταση στα smartwatch, το Qualcomm Toq. Και όλα αυτά, λίγο καιρό μετά το Pebble, ένα project που είχε χρηματοδοτηθεί μέσω του Kickastarter. Περιμένοντας λοιπόν τις προτάσεις από τις υπόλοιπες εταιρείες, εσείς θα αγοράζατε ένα τέτοιο gadget; Πιστεύετε ότι μπορεί να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας; Περιμένουμε την ψήφο σας καθώς και ένα σχόλιο με την γνώμη σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Όταν το μόνο digital που ανέχομαι είναι κάποιο g shock εννοείται πως όχι.... Η μαγεία των δεικτών είναι άλλη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Να το φορτίζω κάθε μέρα και να βάλω στο συρτάρι το Protrek που έχω; Δεν είμαστε καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Οχι γιατι απλα το ρολοι ειναι αλλη φαση...ειναι κοσμημα..ειναι τεχνη.θα μπορουσαν να βγαλουν μια ευκαμπτη οθονη γυρω απο τον καρπο και αυτο ολο,να βλεπεις πεντε πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Έχω το CooKoo Watch, περιμένω την πρόταση της Apple. Μου άρεσε το I'm Watch αλλά πολύ ακριβό για τα όσα προσφερει. ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Οταν βγάλει η apple σίγουρα θα το δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Ούτε και εγώ, ούτε τώρα, ούτε στο απώτερο μέλλον. Όντως το ρολόι είναι κόσμημα και δεν μπορεί να αντικατασταθεί από πλαστικά και ηλεκτρονικά, διατηρώντας φυσικά πάντα την έννοια του ρολογιού, έτσι; Φοράω ένα Tissot και δεν υπάρχει κανένα smartwatch που να μπορεί καν να πλησιάσει την αντικατάστασή του. Άλλο πράγμα το ρολόι με τους αναλογικούς δείκτες, τους χρονογράφους και τα μπρασελέ του, και άλλο το smartwatch (ρολόι που θέλει κάθε μέρα φόρτιση???? τα αρχαία ρολόγια χωρίς μπαταρία πιο πολύ κρατούσαν). Είπαμε, μπορεί να είμαστε όλοι εδώ μέσα λίγο πολύ techfreaks και gadgetάκηδες, αλλά όχι και να γίνουμε θύματα του marketing. Ας μείνουμε σε αυτά που μας χρειάζονται και μπορούμε να αξιοποιήσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 περιμενω πως και πως την απαντηση της αππλε! Διαφορετικα αυτο εδω ειναι οτι καλυτερο υπαρχειhttp://www.imsmart.com/el/store/buy-i-m-watch/color-buy:) Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 το glass μου φαινεται πιο καλη λυση, τα ρολογια που παρουσιαστηκαν δε με κερδισαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 (edited) Με το Ζ Ultra το δίνουν δώρο σε γνωστό αγγλικο ηλεκτρονικο πολυκατάστημα( το Sony) Εται ναι το παίρνω ανετα:lol: Αλλα δεν ξέρω αν υποστηρίζει μπλε δόντι και με προβληματίζει. Edited September 8, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Οταν βγάλει η apple σίγουρα θα το δοκιμάσω. Θα είναι ανώτερο των υπολοίπων γιαυτό?:ninja: Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Αυτή τη στιγμή όχι , σε μερικά χρόνια μπορεί .... Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Προς το παρών όχι ... δεν αλλάζω εύκολα τα 2 casio που έχουν βγει σκυλιά και το καλό μου το ρολοι ... Αν δοκίμαζα της apple θα δοκίμαζα (για να μεγαλώσει το i family :lol::lol::lol::lol:) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Μπά, τι να το κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Είμαστε ακόμα στην αρχή αυτών των gadget για αυτό θα περιμένω να έχουν να προσφέρουν περισσότερα. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 δεν θα αγοραζα αλλα δεν μου ειναι και αδιαφορο!!!!! θα χαιρομουν ας πουμε αν μου καναν δωρο ή κερδιζα ενα (δεν θα το πουλουσα) !!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratosnen Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 (edited) Όχι. 1. Πολλαπλασιάζει τις φορτίσεις που πρέπει να έχει στο μυαλό του κάποιος. 2. Πολλαπλασιάζει το μέσο ετήσιο κόστος των ρολογιών/γκάτζετ, καθώς υποβαθμίζονται τα ηλεκτρονικά του. 3. Δε προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω σε ενημέρωση. Το κινητό έχει ήδη οπτική ειδοποίηση, ηχητική ειδοποίηση και δόνηση. Το Sammy και το Sony δεν έχουν ούτε ηχείο. Και να πάρουν, ποια η βελτίωση; 4. Είναι καταδικασμένο να είναι πιο δύσχρηστο από την υπάρχουσα τεχνολογία λόγω 5-10 φορές μικρότερης οθόνης. 5. Είναι καταδικασμένο να είναι πιο αδύναμο από την υπάρχουσα τεχνολογία λόγω μεγέθους συσκευής. 6. Δεν υπάρχει ούτε ένα όφελος, δεν υπάρχει ένα πράγμα να προσφέρει, δεν υπάρχει κάτι που να κάνει καλύτερα από όσα χρησιμοποιούνται σήμερα. 7. Αν κάποια στιγμή γίνει αυτόνομη συσκευή, θα υποχρεώνει το χρήστη να μιλάει στο καρπό του (έλα ΚΙΤ) και χωρίς ίχνος ιδιοτικότητας. Edited September 8, 2013 by Stratosnen Παράθεση Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Οταν αντεχει τις κακουχιες, ειναι αδιαβροχο , φυσιολογικων διαστασεων και το φορτιζω 1 φορα τον μηνα , ισως. Να παρω ενα τετοιο σημερα και στο αλλο χερι να εχω κανονικο ρολοι, δεν το βρισκω λογικο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Όχι γιατί δεν είναι ρολόι. Και μου αρέσει να φοράω ρολόγια.. Μπορεί να αλλάξει η ψήφος μου από ναι σε όχι παρακαλώ; Καταλάθος ψήφισα ναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacAngus Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Ρολόι δεν βάζω στο χέρι μου από τότε που αγόρασα κινητό.. δεν μπορώ να γράψω στον φορητό :rolleyes: http://www.scificool.com/images/2008/01/michael-knight-rider-hoff.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Ποτέ δεν φόρεσα κοσμήματα και αξεσουάρ που είναι "μόδα" η προσδίδουν "κύρος". Αλλά μια συσκευή τεχνολογίας από την apple θα την δοκίμαζα αν είχα τα χρήματα. Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppetross Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 7. Αν κάποια στιγμή γίνει αυτόνομη συσκευή, θα υποχρεώνει το χρήστη να μιλάει στο καρπό του (έλα ΚΙΤ) και χωρίς ίχνος ιδιοτικότητας. καποια στιγμη θα γινει η πιο ευχρηστη αυτονομη συσκευη ως προς τις τηλεφωνικες λειτουργιες, οταν θα συνδυαζεται με μια ψειρα σε πραγματικο μεγεθος ψειρας τοποθετημενη μεσα στο αυτι... ακομη ομως εχουμε χρονο... για την ωρα δεν νομιζω πως ειναι εξυπηρετικο οποιοδηποτε smartwatch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulman Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Γελασα πολυ με τις απαντησεις των αντιδραστικων! "Οι δεικτες εχουν αλλη χαρη"... "Το ρολοι ειναι κοσμημα"... "Θα πρεπει να το φορτιζω καθε μερα"... Να σας θυμισω πως παλιοτερα καποια ρολογια-κοσμηματα χρειαζονταν κουρδισμα καθε μερα, εφευγαν μπρος ή εμεναν πισω απο την πραγματικη ωρα κλπ. Επισης, αν σας αρεσουν οι παλιες συνηθειες, γιατι δεν μεινατε με τα παλια σας ΝΟΚΙΑ που χρειαζονταν φορτιση μια φορα την εβδομαδα;;; Ακομη καλυτερα, τι σας πειραξαν τα επιτραπεζια/τοιχου με το περιστρεφομενο καντραν; Λοιπον.. επειδη μιλαμε για προοδο, ας ασχοληθουμε με το θεμα του smartwatch. Για μενα -τουλαχιστον- το smartwatch πρεπει να συνδυαζει ολη την δυνατη τεχνολογια που θα μπορουσα να εχω στον καρπο του χεριου μου. Ηδη διαθετω watchphone (το οποιο -δυστυχως- εχω αφησει στην ακρη λογω βλαβης) και η ολη ιδεα του να εχω ενα κινητο πανω μου χωρις να γεμιζω τσεπες ή να κουβαλαω θηκες/τσαντακια μου αρεσε και ηταν πολυ χρησιμη. Αν τωρα, εβγαινε στην αγορα ενα smartwatch με android 4.x ή windows 8.x το οποιο να διαθετει ακριβως οτι τα κλασσικα αντιστοιχα smartphones, θα το αγοραζα, ακομη κι αν επρεπε να αρκεστω σε μια οθονη μεχρι 2.2 ιντσες. Το πολυ-πολυ, να το χρησιμοποιουσα ως πρωτη γραμμη (τηλεφωνο που θα με βρισκουν παντα τα δικα μου ατομα) και να ειχα ενα απο τα κλασσικα smartphones-"αεροδρομια" των 4+ ιντσων για μεγαλυτερες δυνατοτητες και καλυτερη θεαση. Αυτο που δεν μου αρεσει στην πορεια που εχουν παρει τωρα τα smartwatch που ξεκινουν να εμφανιζονται στην αγορα, ειναι πως τα φτιαχνουν ωστε να αποτελουν προεκταση του smartphone του πελατη. Προσωπικα, δεν θα μου φαινοταν λειτουργικο να εχω στον καρπο μια συσκευη που δειχνει την ωρα και επιπλεον χρησιμευει σαν δευτερη οθονουλα του smartphone μου. Αλλωστε, πολυ απλα, θα εβγαζα το ιδιο το smartphone απο την τσεπη/τσαντακι για να κοιταξω την δικη του οθονη. Εκτος αυτου, μου βγαινει η υποψια πως ενα smartwatch της Χ εταιριας μπορει να παρουσιαζει προβληματα συμβατοτητας με τα smartphones αλλων εταιριων ή και πληρη ελλειψη συνδεσιμοτητας. Εδω, συμβαινει ακομη και στα bluetooth ακουστικα, παρ'ολο που περασαν τοσα χρονια υπαρξης της τεχνολογιας. Επιπλεον, να υποθεσω οτι ενα smartwatch θα συνδεεται με το smartphone ειτε μεσω bluetooth (το πιο πιθανο) ειτε μεσω wifi. Πραγμα που σημαινει πως αμεσως χανουμε την αντιστοιχη λειτουργια του κινητου μας για συνδεση με ακουστικα (bt) ή ιντερνετ (wifi). Για μενα το μονο smartwatch που εχει βγει ως τωρα ειναι αυτο: http://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Phones/Normal_Screen_Android_Phones/Android_Watch_Phone-Smartphone_Watch Το οποιο, αν ηταν λιγακι πιο συμμαζεμενο σε παχος, μεταλλικο, με καλυτερο λειτουργικο και δεκτη GPS, θα αποτελουσε αμεσο στοχο αγορας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Ποτέ δεν φόρεσα κοσμήματα και αξεσουάρ που είναι "μόδα" η προσδίδουν "κύρος". Αλλά μια συσκευή τεχνολογίας από την apple θα την δοκίμαζα αν είχα τα χρήματα. Δεν θα φορουσες κατι που ειναι στην μοδα....αλλα θα αγοραζες να φορεσεις το ρολοι απλ που θα γινει μοδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratosnen Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 καποια στιγμη θα γινει η πιο ευχρηστη αυτονομη συσκευη ως προς τις τηλεφωνικες λειτουργιες, οταν θα συνδυαζεται με μια ψειρα σε πραγματικο μεγεθος ψειρας τοποθετημενη μεσα στο αυτι... ακομη ομως εχουμε χρονο... για την ωρα δεν νομιζω πως ειναι εξυπηρετικο οποιοδηποτε smartwatch Και μένα θα μου άρεσε μία φανταστική συσκευή, που μπορεί να βγεί μετά από 20 χρόνια. Το θέμα όμως είναι αυτά που έχουμε τώρα μπροστά μας - άντε και κανά δυό γενιές μπροστά... Παράθεση Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts