Jump to content

Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)

aeroporos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παντως να πω την μαυρη μου αληθεια οταν ειχα παει στα 6 ατομα που περιμεναμε στην ουρα , οι 4 ειχαμε το ρ6050.... μου ειχε κακοφανει....

δεν ξερω ποσο συμπτωση μπορει να ειναι αυτο!

Αυτό γιατί γιναν προσφατα μαζικές αγορές μέσω Πλαισίου. Νομίζω οτι είναι στατιστικό το θέμα. Το ίδιο είχε γίνει και πριν 2 χρόνια με αντιστοιχη προσφορά στο Note 2. Είχα δει τύπους να περιμένουν στην ουρά στην Μεταμόρφωση με ύφος Bruce Lee :ninja::lol:

Καλημέρα στην παρέα..

Άρχισα να γλυκοκοιτάω το συγκεκριμένο tablet (έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο η πρόσφατη γνωριμία μου με το s-pen μέσω του Note 3, πριν από αυτό ομολογώ πως εκλινα προς το Nexus 10 λόγω pure android, άμεσων ενημερωσεων κλπ), ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν σημαντικές διάφορες στις επιδόσεις ανάμεσα στα exynos μοντέλα και το snapdragon. Προσωπικά ομολογώ πως κοιτάω προς το WiFi μοντέλο, καθώς το 3G και πόσο μάλλον το 4G τα θεωρώ overkill για tablet (και βασικά άβολα, 2η SIM δεν πρόκειται να βάλω, Vodafone sharing με 7ευρω τον μήνα σόρι αλλά δεν θα πάρω, οπότε αν τύχει και χρειαστεί κάνω WiFi Hot spot από το κινητό και μοιράζομαι τα MB μου όμορφα και ωραία) οπότε με το sm-p600 θα γλιτωσω και καποια ευρώ..

Επίσης, υπάρχουν διαφορές στην κατανάλωση της μπαταρίας (και πως τα πάει η μπαταρία γενικά, κάτι διαβάζω για μια μέρα με το ζόρι), υποστήριξη υποθέτω πως υπάρχει και για τα 3 μοντέλα από xda σε περίπτωση που θελησω στο μέλλον να περάσω κάποια custom rom κλπ..

Καλημέρα στην παρέα..

Άρχισα να γλυκοκοιτάω το συγκεκριμένο tablet (έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο η πρόσφατη γνωριμία μου με το s-pen μέσω του Note 3, πριν από αυτό ομολογώ πως εκλινα προς το Nexus 10 λόγω pure android, άμεσων ενημερωσεων κλπ), ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν σημαντικές διάφορες στις επιδόσεις ανάμεσα στα exynos μοντέλα και το snapdragon. Προσωπικά ομολογώ πως κοιτάω προς το WiFi μοντέλο, καθώς το 3G και πόσο μάλλον το 4G τα θεωρώ overkill για tablet (και βασικά άβολα, 2η SIM δεν πρόκειται να βάλω, Vodafone sharing με 7ευρω τον μήνα σόρι αλλά δεν θα πάρω, οπότε αν τύχει και χρειαστεί κάνω WiFi Hot spot από το κινητό και μοιράζομαι τα MB μου όμορφα και ωραία) οπότε με το sm-p600 θα γλιτωσω και καποια ευρώ..

Επίσης, υπάρχουν διαφορές στην κατανάλωση της μπαταρίας (και πως τα πάει η μπαταρία γενικά, κάτι διαβάζω για μια μέρα με το ζόρι), υποστήριξη υποθέτω πως υπάρχει και για τα 3 μοντέλα από xda σε περίπτωση που θελησω στο μέλλον να περάσω κάποια custom rom κλπ..

φίλε μου εγώ με το p600 μια χαρά είμαι από τον Αύγουστο που το πήρα.Κι εγώ όταν μια στο τόσο χρειαστώ δεδομένα μπαίνω με το hotspot.Κυριως με wifi είμαι. Κολλήματα που λένε μερικοί δεν έχω διαπιστώσει τουλάχιστον στις εφαρμογές που δουλεύω. Για παιχνίδια είναι λένε το p605 πιο γρήγορο, πάντως τα παίζει μια χαρά και το p600.Η μπαταρία ανάλογα τη χρήση, αν το λιώνεις με παιχνίδια, βίντεο κλπ μπορεί να τη φας σε μια μέρα αν είσαι νορμάλ σε πάει δυο μέρες τουλάχιστον.

Απλώς αν θέλεις ροοτ χάνεις την εγγύηση στο p600 ενώ στο 605 υπάρχει τρόπος απ'ό, τι λένε τα παιδιά.

Για παιχνίδια δεν με πολυενδιαφέρει..

Το έχει πάρει κανείς από αυτό το κατάστημα

http://www.gadget-shop.gr/samsung-galaxy-note-p6-11-214-edition-wifi-16gb-black-eu

που το έχει 337; Αν και λέει προσωρινά μη-διαθέσιμο...

Παιδιά Webtv σας παίζει; Δοκίμασα της nerit και του star αλλά δεν τα παίζει ενώ παλιότερα έπαιζε.

Ναι παίζουν ...τώρα τα δοκιμασα (dolphin browser ) ...για πολύ καλύτερη εμπειρία ..live tv ....με xbmc-kodi

Ναι παίζουν ...τώρα τα δοκιμασα (dolphin browser ) ...για πολύ καλύτερη εμπειρία ..live tv ....με xbmc-kodi

Αν πάω στο nerit web και πατήσω το live και το κανάλι που θέλω βγάζει:error loading media:file could not be played

Και στο star πατάω το play και έχω μαύρη οθόνη, αν ξαναπατήσω μου φορτώνει διαφήμιση.

Xbmc-kodi βγάζει δυο, ποιο λες; Δεν έχω δοκιμάσει xbmc καθόλου.

Edited by SAKISART2

Αν πάω στο nerit web και πατήσω το live και το κανάλι που θέλω βγάζει:error loading media:file could not be played

Και στο star πατάω το play και έχω μαύρη οθόνη, αν ξαναπατήσω μου φορτώνει διαφήμιση.

Xbmc-kodi βγάζει δυο, ποιο λες; Δεν έχω δοκιμάσει xbmc καθόλου.

xbmc=kodi = ίδιο πρόγραμμα με άλλο όνομα ..κάνε εγκατάσταση το kodi είναι ποιο καινούργια έκδοση

http://kodi.tv/download/ (από repo κάνε εγκατάσταση του lamda ...τα hellenic tv,Genessis...είναι Έλληνας )

για βοήθεια εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=378116

http://youtu.be/wO_EKggibIM

Οδηγίες για εγκατάσταση XBMC:

XBMC Gotham V13 - How to setup - Greek:

XBMC 13 Gotham & Fusion addons tutorial HD [greek]: http://youtu.be/wGs30A372xQ

διαδικασία ίδια και για kodi και για xbmc

καλησπερα! αυτη η θηκη πιστευετε οτι θα κανει για το ταμπλετ ?

http://www.geekbuying.com/item/360-Rotating-Leather-Case-Cover-Stand-for-Samsung-Galaxy-Tab-Pro-10-1-T520---White-325345.html

το Τ 520 εχει σχεδο τις ιδιες διαστασεις με το ρ6050...

Οποιος βιαζεται δεν ψωνιζει απο Κινα...

οι Κινεζοι ειναι φιλοι μας και θελουν τα λεφτα μας!

Γεια σας από μένα και χρόνια πολλα.

Το ταμπλετακι P600 το πηρα απο Κοτσοβολο παραμονη Χριστούγεννα στα 315 ευρω λογω εκπτωσης αντι για 345 που ειχε. Ειμαι υπερευχαριστημενος. Οθόνη με ζωντανά χρωματα και lag ανύπαρκτο μέχρι τωρα. Σε σχέση με το galaxy s3 που κλείνει τωρα κοντα 2,5 χρονια ειναι μερα με τη νυχτα. Σε οποιο το σκέφτεται το συνιστω ανεπιφύλακτα

Είδα ανέβηκε η τιμή πάλι και στα δύο μοντέλα στο σκρουτζ .Αντί να κατεβαίνει ανεβαίνει;

"παιχνίδια" ...όταν το έχουν λίγα μαγαζιά κρατάνε την τιμή ψηλά.....

Καλή Χρονιά σε όλους :)

Να ρωτήσω :περασα 2 ταινίες στο note να τις δω!Με το μεν δικό του player κ τον mx player δεν παίζει τον ήχο- μου βγάζει μνμ ότι δεν υποστηριζεται -αλλά δείχνει κανονικά τους υπότιτλους με το δε vlc παίζει ο ήχος αλλά δεν δείχνει τους υπότιτλους:blink:

Τι γίνεται? ?

Υπάρχει κάτι άλλο? ?

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Να ρωτήσω :περασα 2 ταινίες στο note να τις δω!Με το μεν δικό του player κ τον mx player δεν παίζει τον ήχο- μου βγάζει μνμ ότι δεν υποστηριζεται -αλλά δείχνει κανονικά τους υπότιτλους με το δε vlc παίζει ο ήχος αλλά δεν δείχνει τους υπότιτλους:blink:

Τι γίνεται? ?

Υπάρχει κάτι άλλο? ?

Bs player αλλα καλυτερα να ρωτησεις στο θεμα με τις εφαρμογες!

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Τι γίνεται? ?

Υπάρχει κάτι άλλο? ?

Όπως έχει ξαναυποθεί (πολλές φορές ..είναι ευρέως γνωστό..) λόγο πνευματικών δικαιωμάτων έχει αφαιρεθεί από το mx-player ο ac3,dts ήχος ...κατέβασε από εδώ το custom codec http://forum.xda-developers.com/apps/mx-player/mx-player-custom-codec-dts-support-t2156254 την πρώτη επιλογή Arm v7-Neon και θα έχεις ήχο... δεν χρειάζεται κανένας άλλος player....είναι ότι καλύτερο υπάρχει...παίζει σχεδόν τα πάντα!!

Τι γίνεται? ?

Υπάρχει κάτι άλλο? ?

δοκιμασε vlc.;)

2i6fhs-5.png

Σας ευχαριστώ πολύ κ τους τρεις για τις απαντήσεις σας :D

Themis636: θα τον δοκιμάσω! Δεν το σκέφτηκα καθόλου όμως να ρωτήσω στο section με τις εφαρμογές κ έχεις δίκιο :)

Αlex222800:Δεν το είχα διαβάσει ότι υπάρχει θέμα με τα πνευματικά δικαιώματα :( Κ ήμουν σίγουρη ότι στην αρχή έπαιζε κανονικά ο ήχος! Σε ευχαριστώ πολύ για το link :)

Tar16nikos: τον είχα δοκιμάσει το vlc αλλά ενώ έπαιζε τον ήχο δεν έδειχνε τους υπότιτλους των οποίων το αρχείο το είχα περάσει :)

Edit : κατέβασα αυτό που είπε ο Alex κ όλα οκ!!Κ στο note 3 k στο tablet :D :D σε ευχαριστώ πολύ κ πάλι :)

Edited by evelinalex
IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

μολις ξεκλειδωνω το εργαλειο,αμέσως ανοιγει ο μαμισιος browser,και ανοιγει κατι σπαμ σελιδες.ο browser δεν ειναι καν προεπιλογη.εκανα εκκαθαριση των παντων στον browser,εκανα εκκαθαριση μεσο γενικων ρυθμισεων,εβαλα clean master,αντιβαιρους....τζιφος.μολις κανω swipe απο την οθονη κλειδώματος,παει αρχικη οθονη κι αυτοματα ανοιγει παλι ο browser μονος του.με χτικιασε.......καμμια ιδεα?..η παω για hard reset?:wacko:

ΑΚΥΡΟ...ΕΥΡΗΚΑ

talking mine steve η αιτια του κακου....σκατοπαιχνιδο με σπαμ....τι να κανουμε με τα πιτσιρικια μας?

Edited by tarif16nikos
2i6fhs-5.png

Έχει κανείς υπόψιν του κανένα ευρωπαϊκό eshop από όπου να μπορούμε να το πάρουμε πιο φθηνά; Σε eBay παίζει ακόμα πιο ακριβά κι από skroutz...

Εξαντλήθηκε και στο τελευταίο σκρουτζομάγαζο που το είχε 350.. Αν δεν βγει νέα φουρνιά σε πιο καλή τιμή θα αυτομουντζωθώ που δεν το τσίμπησα...

Εξαντλήθηκε και στο τελευταίο σκρουτζομάγαζο που το είχε 350.. Αν δεν βγει νέα φουρνιά σε πιο καλή τιμή θα αυτομουντζωθώ που δεν το τσίμπησα...

http://www.bestprice.gr/item/2153732580/samsung-galaxy-note-101-16gb-wi-fi-2014-edition.html?qid=315UJ_rc2qb_9a63f&seq=1

εδω κοιταξες?

2i6fhs-5.png

Υπάρχει κανένα deck πως να το πω που να τοποθετω το Note 10.1 και μετά να το συνδέσω σε τηλεόραση αλλά να μπορώ να βάλω μέσω usb σκληρό δίσκο στο deck?

Ναι, εκεί κοίταξα (στο skroutz ήταν πιο ακριβό), στα πρώτα 2 μαγαζιά είναι εξαντλημένο, με άγνωστο το ποτε θα το ξαναέχουν... Αυτήν την στιγμή το βρίσκεις μόνο πάνω από 400...

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)