Jump to content

Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)

aeroporos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπαίνω σε recovery mode στο SM-P600 για να πάρω ένα Nandroid backup πριν κάνω την αναβάθμιση σε 5.1.1 και δεν βλέπω πουθενά επιλογή για Backup..

https://www.dropbox.com/s/hdxv8bbqhunb0g0/20151113_142857.jpg?dl=0

Πρέπει να περάσω το TWRP πρώτα; Υπόψιν ότι προς το παρόν τουλάχιστον δεν νομίζω να κάνω root, για μοναδικό λόγο ότι θα σταματήσει να δουλεύει (από όσο ξέρω) το NovaGO...

Εαν περιμένεις να παρεις Nandroid backup με stock recovery μάλλον δεν ξέρεις τι είναι to Nandroid backup !! Περίμενε να βγει επίσημα για Ελλάδα .

Για nova υπάρχει λύση για Root !!

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ξέρω πως είναι ένα image της συσκευής... Για το πώς το παίρνεις, είχα πάρει στο παλιό μου Galaxy S2 όταν πειραματιζόμουν με root κλπ, είχα περάσει βέβαια εκεί ClockWorkMode recovery, καλά εννοείται πως δεν έχω εξοικιωθεί με τις διαδικασίες, αλλιώς δεν θα ρωτούσα κιόλας εδώ μέσα :)

Εν κατακλείδι, μπορώ να πάρω κάποιου είδους backup για παν ενδεχόμενο πριν κάνω το update;

ΥΓ. Για το NovaGO είχα διαβάσει κάπου εδώ μέσα για παλαιότερη έκδοση του NovaGO app που κυκλοφορούσε σε .apk και δούλευε, αλλά νομίζω είχα δει ότι κάποιοι είχαν θέματα, χώρια που σκέφτομαι μήπως κάποια στιγμή το κόψουν και σε αναγκάζουν να κατεβάζεις την τελευταία έκδοση και φάμε οριστικό άκυρο. Αυτό εννοείς; Ή κάτι άλλο;

δες αυτό .... #2625

Ευχαριστώ, έβαλα την ισπανική & δουλευει μια χαρά,

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

καλησπέρα στην παρέα . ήθελα να ρωτήσω αυτούς που αναβάθμισαν ...αξίζει?έχει διαφορές ?κολλήματα ?με την 4.4 . γιατι έχω τα note 3 , s4 plus τα αναβάθμισα , απογοητέυτικα κ γύρισα πίσω στην kit kat . :rolleyes:

σε 5 αναβάθμισα το note 3 σε 5.0.1 το s4+ ,διαβάζω πως η 5.1.1 είναι καλή έκδοση μάλλον θα την φλασάρω να δοκιμάσω.....

Απο σημερα τρεχει η 5.1.1.

Το tablet ειναι ρουμανικο.

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

καλησπέρα στην παρέα . ήθελα να ρωτήσω αυτούς που αναβάθμισαν ...αξίζει?έχει διαφορές ?κολλήματα ?με την 4.4 . γιατι έχω τα note 3 , s4 plus τα αναβάθμισα , απογοητέυτικα κ γύρισα πίσω στην kit kat . :rolleyes:

Να κάνεις την αναβάθμιση. Η 5.1.1 είναι πολύ καλή.

Έχουν καταφέρει να ρουτάρουνε την 5.1.1 ή όχι ακόμη? Εάν ναι, παρακαλώ βάλτε κάποιο σύνδεσμο να δούμε πως θα τα καταφέρουμε κι εμείς οι ερασιτέχνες. Όσοι αναβάθμισαν σε 5.1.1 παρατήρησαν κάποιο πρόβλημα? πχ διάρκεια μπαταρίας, λειτουργίες spen ή κάτι άλλο????

Να ρωτήσω εγώ και κάτι άλλο, για παν ενδεχόμενο.. Πέρασα την 5.1.1 τελικά, έκανα data wipe/factory reset που λένε ότι καλό είναι να γίνει για να "κάτσει" πιο καλά η νέα ROM. Μετά το boot που μου λέει για επαναφορά από το αντίγραφο ασφαλείας, για να φέρει το tablet όσο πιο κοντά μπορεί στην κατάσταση που ήταν πριν, μήπως αυτό "ακυρώνει" κατά κάποιο τρόπο το factory reset που έκανα; Ή δεν έχει σχέση;

Έχουν καταφέρει να ρουτάρουνε την 5.1.1 ή όχι ακόμη? Εάν ναι, παρακαλώ βάλτε κάποιο σύνδεσμο να δούμε πως θα τα καταφέρουμε κι εμείς οι ερασιτέχνες. Όσοι αναβάθμισαν σε 5.1.1 παρατήρησαν κάποιο πρόβλημα? πχ διάρκεια μπαταρίας, λειτουργίες spen ή κάτι άλλο????

Για Root μερικές σελίδες ποιο πίσω...(δεν υπάρχει Root με knox = 0 !! )

• 2 weeks later...

Καλημέρα, ερώτηση: αν σε σε P605, η οποία τρέχει 4.4.2 χωρίς root με Knox-code 0x0, περάσω με Odin την 5.1.1 το Knox-code θα παραμείνει 0x0 ή θα γίνει αλλαγή σε 0x1 με τα γνωστά θέματα εγγύησης;

Ευχαριστώ

Καλημέρα, ερώτηση: αν σε σε P605, η οποία τρέχει 4.4.2 χωρίς root με Knox-code 0x0, περάσω με Odin την 5.1.1 το Knox-code θα παραμείνει 0x0 ή θα γίνει αλλαγή σε 0x1 με τα γνωστά θέματα εγγύησης;

Ευχαριστώ

αν περάσεις επίσημη με οντιν δεν γράφει τίποτα.....προχώρα άφοβα

2i6fhs-5.png

Καλησπέρα,

έχω και εγώ το tablet εδώ και καιρό. Έχω μια ερώτηση για την μπαταρία. Παρατηρώ ότι μετά από εκτεταμένη χρήση gaming κυρίως (με παρατεταμένη χρήση οθόνης και επεξεργαστή) όταν το tablet φτάνει περίπου στο 30% ξεκινάει μια κατακόρυφη πτώση του percentage της μπαταρίας με αποτέλεσμα να φτάσει πολύ γρήγορα στο 5% ή ακόμα και να κλείσει. Την ίδια ώρα το ταμπλετ είναι υπερθερμανσμένο στην πλάτη. Κάποιες φορές δε όταν το βάζω να φορτίσει έχοντας προηγουμένως αυτή τη συμπεριφορά, φαίνεται σαν η μπαταρία να μην είναι άδεια και η φόρτιση ξεκινά περίπου από το 25-30%

Γενικώς μου φαίνεται ότι από μπαταρία έχει πολύ θέμα. Έχετε και εσείς την εντύπωση αυτή? να σημειώσω ότι έχω το stock ελληνικό rom.

Καλησπέρα,

έχω και εγώ το tablet εδώ και καιρό. Έχω μια ερώτηση για την μπαταρία. Παρατηρώ ότι μετά από εκτεταμένη χρήση gaming κυρίως (με παρατεταμένη χρήση οθόνης και επεξεργαστή) όταν το tablet φτάνει περίπου στο 30% ξεκινάει μια κατακόρυφη πτώση του percentage της μπαταρίας με αποτέλεσμα να φτάσει πολύ γρήγορα στο 5% ή ακόμα και να κλείσει. Την ίδια ώρα το ταμπλετ είναι υπερθερμανσμένο στην πλάτη. Κάποιες φορές δε όταν το βάζω να φορτίσει έχοντας προηγουμένως αυτή τη συμπεριφορά, φαίνεται σαν η μπαταρία να μην είναι άδεια και η φόρτιση ξεκινά περίπου από το 25-30%

Γενικώς μου φαίνεται ότι από μπαταρία έχει πολύ θέμα. Έχετε και εσείς την εντύπωση αυτή? να σημειώσω ότι έχω το stock ελληνικό rom.

όπως το περιγράφεις η μπαταρία θέλει σετάρισμα....άνοιγμα,αποσύνδεση μπαταρίας για κανά δυο λεπτά και είσαι έτοιμος....μόνος η στο σερβις.

2i6fhs-5.png

παιδια αν μπορει καποιος να με βοηθησει

χρησιμοποιω αρκετα το twitter .το ταμπλετ αυτο ειναι συμβατο με το twitter? γιατι δεν υπαρχει σαμ στανταρ κ οταν το αναζητω στο play store απλα δεν υφισταται

χρησιμοποιω αρκετα το twitter .το ταμπλετ αυτο ειναι συμβατο με το twitter? γιατι δεν υπαρχει σαμ στανταρ κ οταν το αναζητω στο play store απλα δεν υφισταται

Μόνο στο store της Samsung (GalaxyApps) την έχει ως custom εφαρμογή.

η 5.1.1 έχει κανονικά,στην προηγουμενη δεν θυμάμαι,δεν είμαι φαν.

2i6fhs-5.png

αν περάσεις επίσημη με οντιν δεν γράφει τίποτα.....προχώρα άφοβα

Σε ευχαριστώ για την πληροφορία.

η 5.1.1 έχει κανονικά,στην προηγουμενη δεν θυμάμαι,δεν είμαι φαν.

Συμπεριλαμβάνει εξ' αρχής μια τροποποιημένη έκδοση του twitter, η οποία συντηρείται απο την Samsung. Απ' όσο έχω διαπιστώσει λειτουργεί χωρίς προβήματα.

Δοκίμασα να περάσω στην 5.1.1 (sammobile) για την P605 (LTE) με odin και όταν γράφει το hidden.img μου βγάζει Write Failed (Size).

Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Δοκίμασα να περάσω στην 5.1.1 (sammobile) για την P605 (LTE) με odin και όταν γράφει το hidden.img μου βγάζει Write Failed (Size).

Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

δοκίμασε με odin 3.10,και με άλλο καλώδιο..

εάν δεν γίνει εγκατάσταση δες αυτό http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=63136750&postcount=67 (ακολούθησε τα βήματα ..ξανακατεβασε την rom με το πρόγραμμα που σου λέει ..Και με τικ το Binary Nature ..αποτελείτε από 4 αρχεία...)

Με τικ στο Binary Nature κατεβαίνει σε 4 αρχεία(το ένα αρχείο περιέχει και το pit) ...χωρίς τικ σαν ένα αρχείο ..(όπως το κατεβάζει από sammobile )

για κατέβασμα να δουλεύεις το SamFirm ..δουλεύει για όλες τις συσκευές Samsung ..για max ταχύτητα download ...δεν χρειάζεται να ξανακατεβασεις από sammobile

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)