kortha Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω πως γινεται να δει ενα usb 3.0 stick 32gb με το καλωδιο otg μου βγαζει οτι δεν το βλεπει υπαρχει καποιος τροπος να το κανω να το αναγνωρισει? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω πως γινεται να δει ενα usb 3.0 stick 32gb με το καλωδιο otg μου βγαζει οτι δεν το βλεπει υπαρχει καποιος τροπος να το κανω να το αναγνωρισει? ευχαριστω σε τι format ; δοκίμασε με es Explorer (εξερεύνηση),λογικά θα δουλέψει ..διαβαζει fat32,exfat,ntfs (ενεργοποίησε την λειτουργία για usb μεσα απο τις ρυθμίσεις του προγράμματος). το explorer του ταβλετ δεν διαβάζει ntfs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kortha Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 ευχαριστω πολυ που με βοηθατε ναι ηταν σε ntfs και με τον es explorer δουλεψε μια χαρα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoutsos Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Επειγον παιδια Θελω να μαθω αν λειτουργει USB stick της Vodafone στο p600(μονο wifi εκδοση δηλαδη) για mobile internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolatsitsi_25 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 εμενα μουρθε μια ενημερωση συστήματος (ελληνικο,wifi 16gb) γύρω στα 210 mb.Ti να ναι?την κάνω εγκατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matthiasscorp Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Έχουμε ιδέα για το πότε θα έρθει lolipop στο εργαλείο; Δεν πρέπει να έχουν πάρει update πάντως ούτε το 12. 2 pro, ούτε το tab s, έτσι δεν είναι; Παράθεση Galaxy Note Edge, Galaxy Note II, HTC Trophy, Nokia N900, Galaxy Note 10.1 2014 LTE (SM-P605), Nokia Lumia 630 DS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Έχουμε ιδέα για το πότε θα έρθει lolipop στο εργαλείο; Δεν πρέπει να έχουν πάρει update πάντως ούτε το 12. 2 pro, ούτε το tab s, έτσι δεν είναι; ετοιμάζεται.... στα 12.2 ,τα s,tab 4 εχει ξεκινήσει (οχι στην Ελλάδα ....ως συνήθως θα αργήσει!! ,όσοι πιστοί με odin) http://samsung.youmobile.org/ ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εμενα μουρθε μια ενημερωση συστήματος (ελληνικο,wifi 16gb) γύρω στα 210 mb.Ti να ναι?την κάνω εγκατασταση. Ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Επειγον παιδια Θελω να μαθω αν λειτουργει USB stick της Vodafone στο p600(μονο wifi εκδοση δηλαδη) για mobile internet. δεν δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matthiasscorp Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Αυτο το σπαστικό να σου βγάζει μηνυμα "υπηρεσίες google play διακόπηκε" και "Google+ διακόπηκε" κάθε λιγο και λιγάκι, ειδικά οταν χρησιμοποιείς chrome ή άλλες εφαρμογές της Google, το έχετε αντιμετωπίσει στο lte μοντέλο; Το δικο μου ειναι ρουμανικό, και όσες φορές του έβαλα roms με Odin (αρχικά τη NÉE και μετά τις 2 τελευταίες ελληνικές EU - πάντα stock) δεν έκανα επαναφορά εργοστασιακών, αλλά τις πέρναγα απο πανω. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να ξεφορτωθώ τη δυσλειτουργία αυτή, ή (μόνο) με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μετά πέρασμα ξανά του λογισμικού θα το καταφέρω; Υπάρχουν κάποια ποστ παλιότερα αναφορικά με το θεμα; Παράθεση Galaxy Note Edge, Galaxy Note II, HTC Trophy, Nokia N900, Galaxy Note 10.1 2014 LTE (SM-P605), Nokia Lumia 630 DS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Αυτο το σπαστικό να σου βγάζει μηνυμα "υπηρεσίες google play διακόπηκε" και "Google+ διακόπηκε" κάθε λιγο και λιγάκι, ειδικά οταν χρησιμοποιείς chrome ή άλλες εφαρμογές της Google, το έχετε αντιμετωπίσει στο lte μοντέλο; Το δικο μου ειναι ρουμανικό, και όσες φορές του έβαλα roms με Odin (αρχικά τη NÉE και μετά τις 2 τελευταίες ελληνικές EU - πάντα stock) δεν έκανα επαναφορά εργοστασιακών, αλλά τις πέρναγα απο πανω. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να ξεφορτωθώ τη δυσλειτουργία αυτή, ή (μόνο) με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μετά πέρασμα ξανά του λογισμικού θα το καταφέρω; Υπάρχουν κάποια ποστ παλιότερα αναφορικά με το θεμα; δοκίμασε μια εκκαθάριση δεδομένων ,εκκαθάριση μνήμης cache (του playstore,Google + ) δεν εχει κάτσει καλα η τελευταία rom που πέρασες ..(για αυτο συνίσταται επαναφορά ....ειναι λαχείο ..εαν δεν κανεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matthiasscorp Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 (edited) Ευχαριστώ! Τα καθαρίζω επανειλημμένα τα cache αλλά δεν... Οπότε πάμε για εργοστασιακές και ξανά στήσιμο...Τουλάχιστον είμαστε σίγουροι ότι θα λυθεί το θέμα; και επιτρέψτε μου και μια χαζή ερώτηση...όταν λέμε "στήνω από την αρχή", ΔΕΝ κάνω επαναφορά αντιγράφων ασφαλείας από το λογαριασμό google? Edited May 11, 2015 by matthiasscorp Παράθεση Galaxy Note Edge, Galaxy Note II, HTC Trophy, Nokia N900, Galaxy Note 10.1 2014 LTE (SM-P605), Nokia Lumia 630 DS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spetran_1 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Καλησπέρα. Εδώ και μερικές μέρες έχω συνεχείς αποσυνδεσεις στο wifi. Έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων, άλλαξα router αλλά το πρόβλημα συνεχίζει. Με άλλη συσκευή (note 4) με το ίδιο router δεν υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Καλησπέρα. Εδώ και μερικές μέρες έχω συνεχείς αποσυνδεσεις στο wifi. Έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων, άλλαξα router αλλά το πρόβλημα συνεχίζει. Με άλλη συσκευή (note 4) με το ίδιο router δεν υπάρχει πρόβλημα. Κάνε επανεκκίνηση συσκευή και ρούτερ. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggala7 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Καλησπέρα παιδιά να σας ρωτήσω και εγώ σαν αρχάριος χρήστης tablet (θα είναι το πρώτο μου) και επειδή έχω χαθεί λίγο στο forum και δεν βγάζω άκρη...:p θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει τα χρήματα του (400ευρώ Πλαίσιο) και αν όντως θα έχω τα προβλήματα με τα lags που αναφέρονται σε απλή καθημερινή χρήση (browsing,chat,μουσική και καμια ταινία) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Μια γενική ερώτηση: σε OTA update το αρχείο της αναβάθμισης πιάνει κάποιο χώρο που δεν ελευθερώνεται (χωρίς root), σωστά; Αν κάνεις την αναβάθμιση μέσω KIES το αρχείο κατεβαίνει στο PC; Οπότε δεν πιάνει χώρο στη συσκευή; Γενικά πότε είναι καλύτερα για τη μπαταρία να συνδέουμε τη συσκευή με το PC (δεδομένου ότι τη συνδέουμε για μεταφορά αρχείων, updates κτλ, δηλαδή όχι για να τη φορτίσουμε), όταν είναι full γεμάτη ή σε άλλη στιγμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Το πλαίσιο για 48 ώρες θα το έχει στα 349€:D:D Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pr_mp Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Το πλαίσιο για 48 ώρες θα το έχει στα 349€:D:D Καλή τιμή αν και είναι tablet σχεδόν δύο ετών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolatsitsi_25 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 3gb μνήμη έχει?Εγω τοσο καιρο που το χω νομιζα εχει 2...πάντως συμπεριφέρεται και laggαρει σα να χει 1! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Ρε παιδια ο player της μανας του δεν παιζει xvid ac3 αρχεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 (edited) Ρε παιδια ο player της μανας του δεν παιζει xvid ac3 αρχεια? ακομα μαμα player δουλεύεις ;;;;;;κανε εγκατάσταση το mx player + codec για ac3,dts για να παίξεις τα ΠΑΝΤΑ !!! δες pm που σου έστειλα... Edited May 15, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon_fil Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Στα 349€ αξίζει έστω και εάν είναι δύο ετών tablet? Χρειάζομαι ένα tablet για την δουλειά για σημειώσεις, office μέχρι 10" για ευκολία, και το σκ για novago,σειρες και το σκεφτομαι σοβαρά . Μεγάλη οθόνη, καλά specs , εννοείται οτι θα ρουταριστεί σε περίπτωση αγορας του, αλλά με προβληματιζει το UI και το lag που αναφέρετε σε παραπάνω posts. Παράθεση Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 ακομα μαμα player δουλεύεις ;;;;;;κανε εγκατάσταση το mx player + codec για ac3,dts για να παίξεις τα ΠΑΝΤΑ !!! δες pm που σου έστειλα... O mx player δεν εγκαθιστά και τα codecs; Χρειάζεται κάτι παραπάνω απ' το installation του mx; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 O mx player δεν εγκαθιστά και τα codecs; Χρειάζεται κάτι παραπάνω απ' το installation του mx; δες pm.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wickerman_3 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 (edited) Η LTE εκδοση 349 ευρω στο plaisio για το Σαββατοκυριακο. Αν ψάχνεις ταμπλετ στο οικοσύστημα του android με γραφίδα , το συγκεκριμένο είναι μονόδρομος σε αυτά τα χρήματα. Edited May 16, 2015 by wickerman_3 Παράθεση Caer esta permitido, levantarse es obligatorio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrisk6 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Για πειτε καμια πληροφορια γιατι το σκεφτομαι κ εγω... Αξιζει η επειδη ειναι 2ετιας πρεπει να παμε σε καινουριο? Ψαχνω κατι σε 10ιντσο κ να πηγαινει νορμαλ χωρις πολλα lag. Απλα να μην το παιδευουμε με το κινητο αλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts