skopelitis Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 δυστυχώς δεν γίνεται (δοκίμασα με app από note 8,10.1,3 ...πρέπει να θέλει libs ..κρασαρει συνεχεια..) δεν ξέρω εάν θα σε βοηθήσει ..για εισαγωγή..γράφεις με pen τις συναρτήσεις μετά με λασο ..μετατροπή σε μαθηματικό τύπο... Σε ευχαριστώ φίλε μου κάτι γίνεται έτσι ! Υπάρχει περίπτωση σε κάποια αναβάθμισή να το συμπριλάβουν όπως ήταν παλιά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Σε ευχαριστώ φίλε μου κάτι γίνεται έτσι ! Υπάρχει περίπτωση σε κάποια αναβάθμισή να το συμπριλάβουν όπως ήταν παλιά ? Δεν το νομίζω ...το έχει αφαιρέσει από παντού (όχι μόνο στο note 10.1 2014 ....) ψάξε στο playstore μήπως βρεις κάτι άλλο (παρεμφερές ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skopelitis Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Δεν το νομίζω ...το έχει αφαιρέσει από παντού (όχι μόνο στο note 10.1 2014 ....) ψάξε στο playstore μήπως βρεις κάτι άλλο (παρεμφερές ) Ψάχνω 2 μέρες τώρα δεν υπάρχει κατί που να γράφεις με το πενάκι και να το μετατρέπει απευθείας σε μαθηματικό τύπο, ούτε να το αναγνωρίζει ωστε να το λύνει αυτόματα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Ψάχνω 2 μέρες τώρα δεν υπάρχει κατί που να γράφεις με το πενάκι και να το μετατρέπει απευθείας σε μαθηματικό τύπο, ούτε να το αναγνωρίζει ωστε να το λύνει αυτόματα ! σαν συμπλήρωμα μπορείς να γράψεις τις συναρτήσεις με https://play.google.com/store/apps/details?id=com.visionobjects.calculator (που αναφέρει και ο ποιο πάνω φίλος .. και μετα με ενα κλικ (με το share ) τα εξάγεις στο snote (μειονέκτημα ότι σου εξάγει και ένα κείμενο ότι η τάδε πράξη έγινε με το τάδε πρόγραμμα..σβήνετε πανεύκολα ) είναι αρκετά παραγωγικό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 σαν συμπλήρωμα μπορείς να γράψεις τις συναρτήσεις με https://play.google.com/store/apps/details?id=com.visionobjects.calculator (που αναφέρει και ο ποιο πάνω φίλος .. και μετα με ενα κλικ (με το share ) τα εξάγεις στο snote (μειονέκτημα ότι σου εξάγει και ένα κείμενο ότι η τάδε πράξη έγινε με το τάδε πρόγραμμα..σβήνετε πανεύκολα ) είναι αρκετά παραγωγικό.... Δυστυχώς το συγκεκριμένο δεν υποστηρίζει μεταβλητές, αλλα μονο αριθμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Δυστυχώς το συγκεκριμένο δεν υποστηρίζει μεταβλητές, αλλα μονο αριθμούς. Καλημέρα .το ξέρω ..ψάξε στο playstore.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skopelitis Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Samsung Galaxy Note 3 - S Note Formula Match (equation and shape recogn...: Δειτε το δειχνει πως γράφουμε μαθηματικές εξισώσεις στο snote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Samsung Galaxy Note 3 - S Note Formula Match (equation and shape recogn...: Δειτε το δειχνει πως γράφουμε μαθηματικές εξισώσεις στο snote. Ναι .... σου το πρότεινα αυτό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Δυστυχώς το συγκεκριμένο δεν υποστηρίζει μεταβλητές, αλλα μονο αριθμούς. Μια μεταβλητή δέχεται πάντως, με την μορφή ξένου ερωτηματικού.. Δες τα tutorials.. Αυτό βέβαια αν σε ενδιαφέρει να λύσεις την εξίσωση ως προς αυτήν την μεταβλητή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Στο Antuntu μου λέει non verified score.Βγαζει το score αλλά μου γράφει κάποια πιθανά αιτία που δεν αφήνουν την εφαρμογή να ολοκληρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skopelitis Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Στο S Find κρατώντας παρατεταμένα το πενάκι στο φακό σου ανοίγει παράθυρο που πατώντας τον f (χ) γραφεις συναρτήσεις που τις λύνει μέσω της σελίδας της Wolfram! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Στο Antuntu μου λέει non verified score.Βγαζει το score αλλά μου γράφει κάποια πιθανά αιτία που δεν αφήνουν την εφαρμογή να ολοκληρώσει.Μάλον δεν θα είσαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Παιδιά καλησπέρα, θέλω τη βοήθεια σας. Έχω βρει ένα μεταχειρισμένο sm p600 και σκέφτομαι να το πάρω. Πώς θα ελέγξω εάν είναι γνήσιο και πόσα πιστεύετε ότι πρέπει να δώσω για 3 - 4 μηνών μηχάνημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 (edited) Παιδιά καλησπέρα, θέλω τη βοήθεια σας. Έχω βρει ένα μεταχειρισμένο sm p600 και σκέφτομαι να το πάρω. Πώς θα ελέγξω εάν είναι γνήσιο και πόσα πιστεύετε ότι πρέπει να δώσω για 3 - 4 μηνών μηχάνημα; δες εδώ πόσο έχει σήμερα http://www.skroutz.gr/s/3971740/Samsung-Galaxy-Note-10-1-Wifi-2014-Edition-P6000-16GB.html?keyphrase=sm+p600 κάτω από 300 (πολλά λέω...) ένας τρόπος είναι (εάν δεν έχεις εκείνη την στιγμή Internet ) να μπεις σε download mode (πρώτον μόνο τα γνήσια samsung το έχουν αυτό + εάν είναι γνήσιο να έχει knox 0=0 ..εάν 0=1 δεν έχει εγγύηση ....άλλη τιμή) Download mode =power + volume - (ταυτόχρονα) .άλλο εάν κατεβάσεις κάποιο πρόγραμμα τυπου cpu-z (να δεις τι επεξεργαστή ...μνήμη έχει, προσοχή στις ρυθμίσεις του ταβλετ ...μπορεί να αναφέρεται ότι είναι samsung και γενικά έχει τα σωστά στοιχεία) από την ποιότητα κατασκευής.... Edited February 5, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Με κάνα serial number μπορώ να το τσεκάρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Με κάνα serial number μπορώ να το τσεκάρω; Δεν είναι σίγουρο... (δες εάν έχει download mode ...knox 0=0) ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν είναι σίγουρο... (δες εάν έχει download mode ...knox 0=0) γενικά το μαϊμού κάνει μπαμ ...άλλη ποιότητα, το λειτουργικό λαγκαρει... (απλά και γνήσιο να είναι ...για εγγύηση πάντα κοιτάμε και knox ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Δεν είναι σίγουρο... (δες εάν έχει download mode ...knox 0=0) Δεν το έχω στα χέρια μου. Ο πωλητής μου έστειλε μια φώτο από το serial που είναι πάνω στο κουτί και μια μέσα από το μενού στις πληροφορίες της συσκευής. Από κει μπορώ να βγάλω άκρη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Δεν το έχω στα χέρια μου. Ο πωλητής μου έστειλε μια φώτο από το serial που είναι πάνω στο κουτί και μια μέσα από το μενού στις πληροφορίες της συσκευής. Από κει μπορώ να βγάλω άκρη; Με φωτο δεν γίνεται δουλειά!! ....πρόσωπο με πρόσωπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Αλεξ τώρα που ανέφερες στον φίλο πιο πάνω για το Knox,οταν πατήσω το εικονίδιο του knox (που δείχνει την ασπίδα με την κλειδαρότρυπα) λέει εγκατάσταση 208mb.Δεν κατάλαβα πρέπει να γίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Αλεξ τώρα που ανέφερες στον φίλο πιο πάνω για το Knox,οταν πατήσω το εικονίδιο του knox (που δείχνει την ασπίδα με την κλειδαρότρυπα) λέει εγκατάσταση 208mb.Δεν κατάλαβα πρέπει να γίνει; είναι για ασφάλεια ...(Μόνο μπελάδες φέρνει ) εάν θέλεις να κλειδώσεις προσωπικά αρχεία... (είμαι root και στο σύστημα μου δεν υπάρχει ίχνος knox!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Παιδιά καλησπέρα, θέλω τη βοήθεια σας. Έχω βρει ένα μεταχειρισμένο sm p600 και σκέφτομαι να το πάρω. Πώς θα ελέγξω εάν είναι γνήσιο και πόσα πιστεύετε ότι πρέπει να δώσω για 3 - 4 μηνών μηχάνημα; https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo με αυτο βλεπεις τα παντα για το ταμπλετ....τι ειναι,ποτε κατασκευαστηκε,knox κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Αγόρασα χθες το tablet καινούριο. Το βάζω να φορτίσει και δεν... Όταν το συνδέω στο φορτιστή βγάζει ένα κόκκινο αστέρι πάνω στη μπαταρία. Δεν έχω κάνει ακόμα πλήρη αποφόρτιση. Είναι φυσιολογικό αυτό (κάποιου είδους αυτόματο calibration της μπαταρίας)? Ο φορτιστής δουλεύει σωστά το δοκίμασα και στο κινητό. Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Αγόρασα χθες το tablet καινούριο. Το βάζω να φορτίσει και δεν... Όταν το συνδέω στο φορτιστή βγάζει ένα κόκκινο αστέρι πάνω στη μπαταρία. Δεν έχω κάνει ακόμα πλήρη αποφόρτιση. Είναι φυσιολογικό αυτό (κάποιου είδους αυτόματο calibration της μπαταρίας)? Ο φορτιστής δουλεύει σωστά το δοκίμασα και στο κινητό. Εγώ το δικό μου το άφησα να πέσει η μπαταρία κ μετά το φορτισα αλλά θα έπρεπε να φορτίζει το δικό σου κανονικά :worry: Εγώ θα το πήγαινα πίσω εκεί που το αγόρασα μιας κ είναι μόνο μιας μέρας κ θα ζητούσα άλλο! ! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Το δοκίμασες με άλλο φορτιστή; Πήγαινε το πίσω σαν DOA όσο προλαβαίνεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Ναι το δοκίμασα και με άλλο φορτιστή. Χθες όλο το βράδυ φόρτισε απο το 30% στο 45%. Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts