Jump to content

Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)

aeroporos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρόνια πολλά με υγεία και χαρά σε όλους.

Παιδιά όταν θέλω να διαγράψω παιχνίδι και θέλω να καθαρίσει εντελώς σε ποια διαδρομή πηγαίνω; Νομίζω με την απλή Κατάργηση του παιχνιδιού μένουν υπολείμματα.

Χρονια πολλα.....εκκαθαριση μνημης cache,εκκαθαριση δεδομενων,επιβολη διακοπης,απεγκτασταση....αυτα... για καλυτερα αποτελεσματα,βαλε clean master η κατι παρομοιο.

2i6fhs-5.png

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χρονια πολλα.....εκκαθαριση μνημης cache,εκκαθαριση δεδομενων,επιβολη διακοπης,απεγκτασταση....αυτα... για καλυτερα αποτελεσματα,βαλε clean master η κατι παρομοιο.

Το clean master μήπως δουλεύει αυτόματα όλη την ώρα και τρώει μπαταρία; Ή μόνο ενεργοποιείται από εμάς; Επίσης η ενίσχυση ράμ είναι απαραίτητη αφού έχουμε 3giga

Edited by SAKISART2

Τρεχει μια υπηρεσια αλλα μην σε απασχολει. Δεν επιβαρυνει γενικα.

Το clean master μήπως δουλεύει αυτόματα όλη την ώρα και τρώει μπαταρία; Ή μόνο ενεργοποιείται από εμάς; Επίσης η ενίσχυση ράμ είναι απαραίτητη αφού έχουμε 3giga

Χρόνια πολλά κι από μένα!! Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!

Εγώ θα σου πρότεινα να μην το έχεις στις συσκευές σου γιατί τρέχει συνέχεια στο παρασκήνιο με αποτέλεσμα να καταναλώνει μπαταρία και να δεσμεύει πόρους απ τον επεξεργαστή κάνοντας γενικά τη συσκευή λίγο πιο αργή.

Αν θες να καθαρίζεις τη συσκευή σου μια στο τόσο καν το εγκατάσταση κάνε τη δουλειά σου και μετά απεγκατασταση..

Αλλά γενικά μην το παρακάνεις με την εκκαθάριση γιατί κάποια αρχεία θα ξαναδημιουργηθουν από της εφαρμογές σου και ουσιαστικά δεν κερδίζεις κατι, και πρόσεχε πάντα τι σβήνει το clean Master για να μην σβησεις κάτι που χρειάζεσαι.

Η Ενίσχυση ραμ δεν είναι απαραίτητη ακόμα και σε συσκευές με 1 γιγα ραμ μια και το λειτουργικό απενεργοποιει μόνο του εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται για να ελευθερώνει ραμ οποτε αυτό είναι απαραίτητο. Τα task killers κυρίως τρώνε μπαταρία χωρίς λόγο.

Edited by unfused
haters still hate...

καλησπερα και χρονια πολλα

ανοιξα το ταμπλετ και η οθονη ειναι ετσι

http://i.imgur.com/6Gn2EQG.png

ξερετε τι μπορει να φταιει ?

ειναι σαν να μην εμφανιζει καθολου μπλε!

φτιαχνεται? αλλαγη οθονης ξερετε ποσο κοστιζει?

ευχαριστω

Edited by agatho

Οποιος βιαζεται δεν ψωνιζει απο Κινα...

οι Κινεζοι ειναι φιλοι μας και θελουν τα λεφτα μας!

καλησπερα και χρονια πολλα

ανοιξα το ταμπλετ και η οθονη ειναι ετσι

?ui=2&ik=1fb790b1e3&view=fimg&th=14a9142dab9df98b&attid=0.1&disp=inline&realattid=1488743320375001088-local0&safe=1&attbid=ANGjdJ_67xnmbA5DAvQVO5i7iDg41u2NYAinZNZHO-Aj_xEnyP9V9zKY0SsifYNoIRue931YyuBT-z__g6N6TKqXMhvVd4dBJ1xJWnPIzx2ck5wf5raWpENHFKCm6co&ats=1419776572590&rm=14a9142dab9df98b&zw&sz=w1345-h558

ξερετε τι μπορει να φταιει ?

ειναι σαν να μην εμφανιζει καθολου μπλε!

φτιαχνεται? αλλαγη οθονης ξερετε ποσο κοστιζει?

ευχαριστω

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Κανε μια επαναφορά ρυθμίσεων, βάλε στο αριθμητικό πληκτρολόγιο *#0*# στο μενού που θα βγει πάνω(όρθιο κρατα το) έχει τα 3 χρώματα πατα τα εναλαξ, αυτά για το λτε. Για το γιφι μοντέλο κατέβασε απο play store, fone tester elixir2 κτλ.

Κανε ένα κόπο κ ρίξε μια ματιά σε πίσω σελίδες γράφω διάφορα κάποια θα σου λύσουν αρκετά θέματα.

στο δικο μου μετα απο 10 μέρες άλλαξε το πληκτρολόγιο για αλλαγή γλώσσας δεν κανει απο το σπεης πλέον, αλλά απο τη μπάλα δίπλα:blink:

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Κανε μια επαναφορά ρυθμίσεων, βάλε στο αριθμητικό πληκτρολόγιο *#0*# στο μενού που θα βγει πάνω(όρθιο κρατα το) έχει τα 3 χρώματα πατα τα εναλαξ, αυτά για το λτε. Για το γιφι μοντέλο κατέβασε απο play store, fone tester elixir2 κτλ.

Κανε ένα κόπο κ ρίξε μια ματιά σε πίσω σελίδες γράφω διάφορα κάποια θα σου λύσουν αρκετά θέματα.

στο δικο μου μετα απο 10 μέρες άλλαξε το πληκτρολόγιο για αλλαγή γλώσσας δεν κανει απο το σπεης πλέον, αλλά απο τη μπάλα δίπλα:blink:

το lte ειναι.. τα εκανα ολα αυτα!

οτι να ναι δειχνει... υπαρχει περιπτωση να εχει κουνηθει κανα καλωδιο και να μην δειχνει το μπλε?

το lte ειναι.. τα εκανα ολα αυτα!

οτι να ναι δειχνει... υπαρχει περιπτωση να εχει κουνηθει κανα καλωδιο και να μην δειχνει το μπλε?

Έφαγε καμια τουμπα και στο κάνει αυτό, η εσβησες τιποτα κατα λάθος, εκανες καμια δοκιμη για ρουτ η αλλη ρομ;

Μετα απο αυτά πρεπει να το στείλεις στο σέρβις. Αν ήταν καμια εφαρμογή με την επαναφορά θα έστρωνε.

Μέσω κιες μπορεις να περάσεις τη ρομ πάλι μπας και στρώσει, θα σου βγάλει ποια ρομ πρέπει να περαστεί απο τις επιλογές.

Έφαγε καμια τουμπα και στο κάνει αυτό, η εσβησες τιποτα κατα λάθος, εκανες καμια δοκιμη για ρουτ η αλλη ρομ;

Μετα απο αυτά πρεπει να το στείλεις στο σέρβις. Αν ήταν καμια εφαρμογή με την επαναφορά θα έστρωνε.

Μέσω κιες μπορεις να περάσεις τη ρομ πάλι μπας και στρώσει, θα σου βγάλει ποια ρομ πρέπει να περαστεί απο τις επιλογές.

δεν το εχω πειραξει το ταμπλετ , μαμα ειναι!

βασικα το ειχα στο ντουλαπι... καμμια βδομαδα! θα πρεπει να κανω τον ντετεκτιβ αν και απο ποιον επεσε κατω, γιατι η γυναικα ορκιζεται οτι δεν το πειραξε!

εχετε πειρα ποσο κοστιζει η διαγνωση βλαβης και η αλλαγη οθονης?

Κατοχος και εγω πλεον με αγορα απο το πλαισιο του p605.......

Θα ηθελα να ρωτησω αν οι συσκευες σας εμφανιζουν τριξιματα, κυριως κοντα στη usb θυρα και τα ηχεια.....η δικια μου συσκευη τριζει στα συγκεκριμενα σημεια, σαν να μην εχει κουμπωσει καλα η οθονη με το σωμα της συσκευης...

Galaxy S6 Edge+,LG GFLEX 2,LG G2,Galaxy Note 2

Κατασκευές Αλουμινίου www.afoimitropouloi.gr

Θα ηθελα να ρωτησω αν οι συσκευες σας εμφανιζουν τριξιματα, κυριως κοντα στη usb θυρα και τα ηχεια.....η δικια μου συσκευη τριζει στα συγκεκριμενα σημεια, σαν να μην εχει κουμπωσει καλα η οθονη με το σωμα της συσκευης...

φιλε μου εμενα δεν ετριξε ποτες...

Πέρασα πριν καμιά εβδομάδα την cm 12 του Rayman από xda. Ότι και να πω είμαι λίγο. Όπως θα έπρεπε να είναι το tablet απλά.

Δεν κολλάει τίποτα και το βασικό πολύ όμορφα όλα.

Μόνο πρόβλημα ότι δεν υπάρχουν τα μπλιμπλικια για το πενάκι, αλλά είναι τόσο μεγάλη η διαφορά σε όλα που δεν την αλλάζω με τίποτα.

Το Note ειναι στιβαρό σαν πέτρα. Ετσι και σου τρίζει κάτι ή κουνιέται οτιδήποτε άλλο υπάρχει πρόβλημα. Τα ηχειάκια έχουν μια στοιχειώδη ανάρτηση, κατα τα άλλα δεν πρέπει να αγούγεται τίποτα.

το πηγα στην smartec στο χαιδαρι... ειχα διαβασει τα καλυτερα...

το αφησα και μια ωρα μετα μου εστειλαν μυνημα οτι ειναι ετοιμο!

ειχε χαλασει το καλωδιο και το αντικατεστησαν, δωρεαν!

το πηγα στην smartec στο χαιδαρι... ειχα διαβασει τα καλυτερα...

το αφησα και μια ωρα μετα μου εστειλαν μυνημα οτι ειναι ετοιμο!

ειχε χαλασει το καλωδιο και το αντικατεστησαν, δωρεαν!

Τελικά τοχε το προβληματάκι του,αφού στο έκαναν στο μιας ώρας σερβις εισαι κομπλε!

Αντε και καλό λιώσιμο. ...

Καλή Χρονιά ναχουμε συμφορουμητες, με υγεία.

Καλησπέρα σκέφτομαι να κάνω root στο tablet, μετά θα μπορώ να κάνω unroot και να είμαι πάλι στην εγγύηση ;

Ευχαριστω.

Καλη Χρονια να εχουμε

Digital-Doctor.blogspot.gr

κάτοχος του p605 LTE απο πέρυσι. Την πρωτοχρονιά μου γλιστράει και πέφτει με την θήκη ( της samsung original) στο πάτωμα .χτύπησε στην θήκη.. παω να το ανοίξω ανοίγει αλλά η οθόνη μαύρη και λίγο φως να βγαίνει από κάτω και άναβαν τα δυο ¨πλήκτρα" στο hardbutton. Μετα που πήγα πάλι να το ανοίξω δεν άνοιγε καθόλου. Είναι εταιρικό από πλαίσιο. Τι κάνω ? το πάω με το φωτοτυπία τιμολογίου αγοράς κατευθείαν στην smartec ? τους παίρνω τηλέφωνο πρώτα? ή πρέπει να το πάω πρώτα στο πλαίσιο?

κάτοχος του p605 LTE απο πέρυσι. Την πρωτοχρονιά μου γλιστράει και πέφτει με την θήκη ( της samsung original) στο πάτωμα .χτύπησε στην θήκη.. παω να το ανοίξω ανοίγει αλλά η οθόνη μαύρη και λίγο φως να βγαίνει από κάτω και άναβαν τα δυο ¨πλήκτρα" στο hardbutton. Μετα που πήγα πάλι να το ανοίξω δεν άνοιγε καθόλου. Είναι εταιρικό από πλαίσιο. Τι κάνω ? το πάω με το φωτοτυπία τιμολογίου αγοράς κατευθείαν στην smartec ? τους παίρνω τηλέφωνο πρώτα? ή πρέπει να το πάω πρώτα στο πλαίσιο?

Πήγαινε το κατευθείαν smartec :)

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Μαλλον smartec , αλλα ετοιμασου δυστυχως για να τα "σκασεις".

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Μαλλον smartec , αλλα ετοιμασου δυστυχως για να τα "σκασεις".

Το ότι θα τα σκάσω είναι σίγουρο ( εχει δεν εχει βλάβη) ? Είναι απίθανο να μην το "καλύπτει" η εγγύηση ?

Το ότι θα τα σκάσω είναι σίγουρο ( εχει δεν εχει βλάβη) ? Είναι απίθανο να μην το "καλύπτει" η εγγύηση ?

αν δεν φαινετε οτι αρπαξε σουπα γιατι να μην το καλύπτει η εγγυηση?....:whistle:

2i6fhs-5.png

αν δεν φαινετε οτι αρπαξε σουπα γιατι να μην το καλύπτει η εγγυηση?....:whistle:

Οι αντιπροσωπίες αφορμή ζητάνε να βγάλουν προϊόντα εκτός εγγύηση. Με το παραμικρό μπορούν να σου πουν χτυπημένη μητρική και πολλές άλλες δικαιολογίες. Ο φίλος θα κάνει τον κινέζο ότι του έπεσε μήπως τον καλύψουν θα είναι τυχερός

Ναι. Αν δεν έχει εμφανή φθορά απο την πτώση μην το παραδεχτείς οτι σου έπεσε! :ninja:

Ναι. Αν δεν έχει εμφανή φθορά απο την πτώση μην το παραδεχτείς οτι σου έπεσε! :ninja:

το ταμπλετ δεν έχει ούτε γρατσουνιά. Από την αρχή ήταν σε θήκη ( άλλη φορά δεν αγοράζω λεπτή θήκη) και με προστασία οθόνης.

Απλά δεν ξέρω αν είναι καλύτερο να πάω απευθείας στην smartec ή να το πάω πλαίσιο μήπως δεν ρωτάνε και πολλά...

το ταμπλετ δεν έχει ούτε γρατσουνιά. Από την αρχή ήταν σε θήκη ( άλλη φορά δεν αγοράζω λεπτή θήκη) και με προστασία οθόνης.

Απλά δεν ξέρω αν είναι καλύτερο να πάω απευθείας στην smartec ή να το πάω πλαίσιο μήπως δεν ρωτάνε και πολλά...

Φιλε και γω ειχα περιπου το ιδιο, στην αρχη η γυναικα δεν ηξερε τιποτα μετα μου τσιμουτιξε οτι το ειχε παρει στο αμαξι για πλοηγο και της επεσε απο το καθισμα του συνοδηγου. Δεν επαιζε το μπλε χρωμα και μετα δεν επαιζαν τα μισα led της οθονης και μετα σιωπη....

Ημουν ετοιμος να το πεταξω γτ 200 ευρω για αλλαγη οθονης δεν θα εδινα. Πηγα smartech ζητησα να το ελεγξουν στην χειροτερη 15 ευρω και να μου πουν για το κοστος επισκευης.

σε μια ωρα με πηραν(μηνυμα) και μου ειπαν οτι ειναι ετοιμο, δωρεαν. Ειχε χαλασει το καλωδιο που συνδεει την οθονη με την πλακετα, λογικα ειναι συνηθισμεμη ζημια για να φτιαξουν χωρις μανουρα..

Επειδη και το δικο μου ειναι αγορασμενο απο εταιρεια, το πηγα χωρις τιμολογιο και ειδαν με το ιμει το ποτε κατασκευαστηκε και προφανως δεν ειχε κλεισει 2 χρονια, οποτε ισχυε η εγγυηση. Οποτε μην ζητησεις αντιγραφο του τιμολογιου απο την δουλεια και ερθεις σε δυσκολη θεση

Οποτε αρων το ταμπλετ σογ και περιπατει στο χαιδαρι....μην το πας στο πλαισιο και αυτοι στην smartech θα το στειλουν... απλα χρονο θα χασεις και πιθανον χρημα...

Παντως να πω την μαυρη μου αληθεια οταν ειχα παει στα 6 ατομα που περιμεναμε στην ουρα , οι 4 ειχαμε το ρ6050.... μου ειχε κακοφανει....

δεν ξερω ποσο συμπτωση μπορει να ειναι αυτο!

Edited by agatho

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)