alex222800 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 δεν ειναι παιχνίδι, συντομευση για το μαγαζί με τα παιχνίδια της samsung ειναι αυτο γίνεται εγκατάσταση στο system / apps δεν μπορεις να το σβήσεις ! γίνεται μονο με root ! ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπερα παιδια!! εχεις κανεις προβλημα με το bsplayer?? οταν το ανοιγω για να δω ταινια η εφαρμογη κλεινει.. ενω στο note 3 ειναι μια χαρα. ειμαι σε 4.4.2 προτιμήσεις/προτιμήσεις αναπαραγωγής/τυπος αποκωδικοποιησης/ λειτουργία αποκωδικοποιησης λογισμικού και εισαι ετοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiriad Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 παιδια ενα ευχαριστω απο τον φιλο μου , εκανε χτες την αναβαθμιση και ευχαριστει πολυ ειδικα τον alex ... μπηκα και εγω στην πριζα να το κανω το βραδυ αλλα το kies δεν μου αναγνωριζει το ταβλετ όταν το συνδεω ... τι μπορει να φταιει ? εχω ανοιξει το κιες - εχω κανει add το md5 αρχειο και ανοιγω ταβλετ με power + volume - ... μου λεει πατα volume up το παταω και μετα βγαζει downloading .... βαζω το καλωδιο που εχω για να το φορτιζω (ειναι αυτο το σςστο καλωδιο ε ? ) και δεν κανει κατι ... το κιες οταν παταω start λεει αμεσως done (0 succedded , 0 failed) .... οποτε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 (edited) παιδια ενα ευχαριστω απο τον φιλο μου , εκανε χτες την αναβαθμιση και ευχαριστει πολυ ειδικα τον alex ... μπηκα και εγω στην πριζα να το κανω το βραδυ αλλα το kies δεν μου αναγνωριζει το ταβλετ όταν το συνδεω ... τι μπορει να φταιει ? εχω ανοιξει το κιες - εχω κανει add το md5 αρχειο και ανοιγω ταβλετ με power + volume - ... μου λεει πατα volume up το παταω και μετα βγαζει downloading .... βαζω το καλωδιο που εχω για να το φορτιζω (ειναι αυτο το σςστο καλωδιο ε ? ) και δεν κανει κατι ... το κιες οταν παταω start λεει αμεσως done (0 succedded , 0 failed) .... οποτε ? σβήσε kies και ξανά καντο εγκατάσταση ,δοκίμασε άλλο καλώδιο,άλλη θηρα usb, εαν δεν αναγνωρίζει κατέβασε απο εδω μονο drivers http://www.ibtimes.co.uk/galaxy-note101-2014edition-root-android43-smp600-smp601-530570 αυτο που γράφει USB Driver με κόκκινο . καντο εγκατάσταση και ξαναδοκίμασε με odin τ(δοκίμασε με άλλο odin 3.07,3.04,3.09 ) το κουτάκι που γράφει ID :COM να γίνει κίτρινο .τοτε είσαι οκ προχωράς στην διαδικασία ! α ναι το κιες ουσιαστικά το κανεις εγκατάσταση για τους drivers ,δεν χρειάζεται να το ανοίξεις ! Edited July 24, 2014 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiriad Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 ηθελα να γραψω οτι το odin δεν βλεπει το tablet... θα το κοιταξω παλι το απογευμα και θα σας πω τι και πως .. .ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Το θεμα σχετικα με το Samsung Games παραμενει. Μολις μπηκα στο τρυπακι να κανω και εγω manual upgrade σε 4.4.2 με βαση αυτες τις οδηγιες ---> http://www.ibtimes.co.uk/galaxy-note-10-1-2014-edition-wi-fi-gets-p600xxucnd3-android-4-4-2-kitkat-stock-firmware-1449322 Καλη μου τυχη, ελπιζω να μην χασω και τα δεδομενα η τις ρυθμισεις :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Ολα good !!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 φιλε μου το ταβλετ δεν εχει ουτε ενα χρόνο στην αγορά ! δεν εχει βγει ,ανακοινωθεί note καινούργιο ! η εταιρεία αναβαθμίζει για 18 μήνες οπότε τουλάχιστον L θα πάρουμε .(ποτε δεν ξέρεις με samsung ) για άλλη αναβάθμιση δεν ξερω Αυτο με το 18μηνο που λες, νομιζα πως ισχυει μονο για τα Nexus. Πολυ καλα τοτε, ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 (edited) Ολα good !!! ;) μια ερώτηση, αφου είσαι με knox 1 γιατι δεν κανεις εγκατάσταση μια custom rom (απείρως καλύτερες απο stock ). Edited July 24, 2014 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 αυτο γίνεται εγκατάσταση στο system / apps δεν μπορεις να το σβήσεις ! γίνεται μονο με root ! ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- προτιμήσεις/προτιμήσεις αναπαραγωγής/τυπος αποκωδικοποιησης/ λειτουργία αποκωδικοποιησης λογισμικού και εισαι ετοιμος. Φιλε μου χιλια ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiriad Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 το εκανα και εγω ... τελικα ηθελε τους οδηγους απο το κοκκινο συνδεσμο ολα καλα λοιπον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Φιλε μου χιλια ευχαριστω!!! καλύτερο το mx player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 μια ερώτηση, αφου είσαι με knox 1 γιατι δεν κανεις εγκατάσταση μια custom rom (απείρως καλύτερες απο stock ). θα δοκιμασω φυσικα καποια στιγμη , οταν θα εχω αδεια και χρονο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 καλύτερο το mx player Και από υπότιτλους? Βρίσκει όπως ο bs ? Η πρέπει να κατεβάσεις ξεχωριστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Και από υπότιτλους? Βρίσκει όπως ο bs ? Η πρέπει να κατεβάσεις ξεχωριστά? Καλημέρα .κατεβάζεις εσύ . δεν ειναι και κατι σπουδαίο αυτο ενα λεπτό κάνεις .είναι απο τα δυο τρεις που παίζει και dts ήχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Ασχετη ερωτηση: εβαλα το mhl to hdmi στην tv. Με τον default video player παιζει fullscreen. Με mx δεν καταφερα παρα με 2 μπαρες μαυρες δεξια αριστερα. Κανω κατι λαθος; Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 (edited) Ασχετη ερωτηση: εβαλα το mhl to hdmi στην tv. Με τον default video player παιζει fullscreen. Με mx δεν καταφερα παρα με 2 μπαρες μαυρες δεξια αριστερα. Κανω κατι λαθος; Βάλε αναλογία οθόνης 16:9 (στις ρυθμίσεις του mx). εαν δεν γίνει full screen τότε αυτό εχει να κανει αν αυτος που την συμπίεσε εχει κανει pan and scan η letterbox η full(keep aspect rate) .παιξε με αναλογία οθόνης βαλτο 5:4 + pinch to zoom με δάκτυλα ,γενικά κανε διαφορους συνδυασμούς .το default video player που σου δείχνει full σου κανει crop την ταινια (σου κόβει κομμάτια απο την ταινια .με mx player μπορείς να πετύχεις καλύτερα αποτελέσματα (με τους διάφορους συνδιαμους 16:9, 16:10.............+ pinch to zoom) Edited July 25, 2014 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Με τον mx πως παιζει ηχο dts? Γιατι εγω το dice χρησιμοποιουσα για αυτη τη δουλεια. Με ενα plugin... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goku86 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 παιδες μια ερωτηση απο μπαταρια πως παει το ταμπλετ, δηλαδη ποση ωρα μπορει να παιξει video & browsing ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 (edited) Με τον mx πως παιζει ηχο dts? Γιατι εγω το dice χρησιμοποιουσα για αυτη τη δουλεια. Με ενα plugin... και τα δυο παίζουν (με plugin) http://forum.xda-developers.com/apps/mx-player/mx-player-custom-codec-dts-support-t2156254 κατεβάζεις το Arm_v7_Neon_v1.7.29beta.zip .οδηγίες στην σελιδα .... Edited July 25, 2014 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goku86 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Με τον mx πως παιζει ηχο dts? Γιατι εγω το dice χρησιμοποιουσα για αυτη τη δουλεια. Με ενα plugin... δοκιμασε και τον vplayer εξαιρετικο software https://play.google.com/store/apps/details?id=me.abitno.vplayer.t&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 δοκιμασε και τον vplayer εξαιρετικο software https://play.google.com/store/apps/details?id=me.abitno.vplayer.t&hl=el Καλός player αλλά λίγο αργός (ιδιαίτερα εάν κανείς streaming από ίντερνετ , αργή να φορτώσει το video) σε σχέση με bs player(χρήση καμιά φορά για Internet) mx(κυρίως πρόγραμμα) , dice τα δύο τελευταία είναι ποιο πλήρες παίζουν οτιδήποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goku86 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 (edited) Καλός player αλλά λίγο αργός (ιδιαίτερα εάν κανείς streaming από ίντερνετ , αργή να φορτώσει το video) σε σχέση με bs player(χρήση καμιά φορά για Internet) mx(κυρίως πρόγραμμα) , dice τα δύο τελευταία είναι ποιο πλήρες παίζουν οτιδήποτε. σωστος ο αλεξ πιο ενημερωμενος !!!;) οντως ειναι τα ζωα μου αργα στο στιμινγκ, πρεπει να κανουν μια καλη αναβαθμιση ! στην εμπειρια σου αλεξ το ταμπλετ μπορει να αντεξει βαρια χρηση στο 8 ωρο ? (wifi & video) εχω διαβασει αξιολογησεις αλλα εσυ στην χρηση που κανεις πως το αξιολογεις ? Edited July 25, 2014 by goku86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 (edited) Εξαρτάται τη χρήση κάνεις. Γενικά WiFi, 3g (κάθε λίγο ψάχνουν για ποιο δυνατό σήμα έτσι καταναλώνει ενέργεια , γιαυτό όταν ταξιδεύετε τα απενεργοποιείται +φωτεινότητα ποτέ στο 100%) τρώνε μπαταρία(δεν το έχω προσέξει) για ταινίες, μουσική στο 60 % 8 με 9 ώρες αντέχει τώρα εάν παίζεις παιχνίδια άστο γ.... Σε γενικές γραμμές είναι πάνω από το μέσο όρο. Παίζουν πολλά , επεξεργαστής η ROM (εγώ είμαι σε custom ) διαφέρουν από συσκευή σε συσκευή ακόμα και η ανάλυση της οθόνης που ωθεί τον επεξεργαστή να καταναλώνει περισσότερη μπαταρία...... Edited July 25, 2014 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goku86 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Εξαρτάται τη χρήση κάνεις. Γενικά WiFi, 3g (κάθε λίγο ψάχνουν για ποιο δυνατό σήμα έτσι καταναλώνει ενέργεια , γιαυτό όταν ταξιδεύετε τα απενεργοποιείται +φωτεινότητα ποτέ στο 100%) τρώνε μπαταρία(δεν το έχω προσέξει) για ταινίες, μουσική στο 60 % 8 με 9 ώρες αντέχει τώρα εάν παίζεις παιχνίδια άστο γ.... Σε γενικές γραμμές είναι πάνω από το μέσο όρο. Παίζουν πολλά , επεξεργαστής η ROM (εγώ είμαι σε custom ) διαφέρουν από συσκευή σε συσκευή ακόμα και η ανάλυση της οθόνης που ωθεί τον επεξεργαστή να καταναλώνει περισσότερη μπαταρία...... wifi & 3g παντα απεωεργοποιημενα, με τη ρυθμιση only when plugged in, φωτεινοτητα στο 55% (εξαρταται και η ωρα με ηλιο κλπ), παιχνιδια σπανια παιζω ,να μην δουλεψει και το s5 λιγο !, πιο πολυ για καμια σημειωση για κανα δρομο στους χαρτες και το βασικοτερο moyltimedia (video) πρεπει να εχει κανα 6-7 ωρες βιντεο απο 100% (4 ειχε το νεξους 7 2013) ειναι και η ιδιοσυγκρασια της συσκευης βεβαια και το προγραμμα (mx player αρκετα ανεβασμενο απ τη περιγραφη π διαβασα με MULTI-CORE ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ), γινεται αγορα της 4g εκδοσης οποτε θα δοκιμαστει , τωρα για καστομ αλεξ θελει ξιγο προσοχη να προτιμας δεβελοπερς με φιλοσοφια πιο κοντα στο στοκ και σημαντικοτερο τις αλλαγες σε μανατζμεντ πυρηνα εαν υπαρχουν ! αυτα απο εμενα καληνυχτιζω κ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Παιδιά μόλις έκανα update την Ισπανική 4.4.2 στο Ρ600 από το http://www.sammobile.com/firmwares/ μέσω odin 3.09 και όλα καλά. Δεν εκανα factory reset και δεν έχασα τπτ . Εκτός από το οπτικό αποτέλεσμα με αλλαγές σε κάποια εικονίδια, στις ειδοποιήσεις, στις ανοιχτές εφαρμογές και στη πλαινή μπάρα δεν είδα καμία φοβερή διαφορά στη ταχύτητα. Μόνο ελάχιστη ομαλότητα στη χρήση. Εσείς? ΤΝΧ baxy Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts