Jump to content

Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)

aeroporos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είχε κάποια lag η wifi έκδοση νομίζω.Να έχουν λυθεί άραγε;

Τα ίδια διάβαζα και εγώ αλλά στην πράξη είναι όλα σφαίρα.

Βέβαια δεν χρησιμοποιώ το πενάκι συχνά και δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.

καλημέρα,

εκανα παραγελια στο πλαισιο για το ταβλετ στα 399 ευρω σε λευκο χρωμα ... λεω να παρω και μια θηκη και ειδα αυτη :SAMSUNG BOOK COVER EFC-1G2N FOR NOTE 10.1 N8000 / N8010 ORANGE http://www.e-shop.gr/product?id=PER.210374 στα 25 ευρω ... την εχει δει κανεις ?

ειναι ομορφη ?

επισης σε εχτρα sd καρτα τι να πάρω ? μπορειτε να μου προτεινετε καποια καρτα γρηγορη ?

καλημέρα,

εκανα παραγελια στο πλαισιο για το ταβλετ στα 399 ευρω σε λευκο χρωμα ... λεω να παρω και μια θηκη και ειδα αυτη :SAMSUNG BOOK COVER EFC-1G2N FOR NOTE 10.1 N8000 / N8010 ORANGE http://www.e-shop.gr/product?id=PER.210374 στα 25 ευρω ... την εχει δει κανεις ?

ειναι ομορφη ?

επισης σε εχτρα sd καρτα τι να πάρω ? μπορειτε να μου προτεινετε καποια καρτα γρηγορη ?

Η θήκη είναι για το πρώτο note n8000 , εσύ έχεις παραγγείλει το note 2 (2014) p600. Οπότε δεν

ποια θηκη λοιπον πρεπει να κοιταξω , μηπως γνωριζεις ?

http://www.skroutz.gr/c/1608/thikes-tablet.html?from=catspan&keyphrase=note+10.1+2014. Έχω πάρει την αυθεντική της Samsung

κάθετε πολύ καλά

H προσφορά ισχύει και για το ΜΑΥΡΟ .... το τσίμπησα πριν από λίγο!

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

Επίσης τα δώρα που δινε Samsung όπως ένα ποσό για αγορές Google play τα πήρε κανείς;

Πού το είδες αυτό;

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

Πριν λιγο ηθελα να δοκιμασω το GPS του tablet.

Ανοιξα το google maps και ενεργοποιησα το GPS και πατησα το κουμπακι για εντοπισμο της θεσης. Μεσα σε 1-2 λεπτα βρηκε σημα :p

Οταν ομως θελησα να κανω αναζητηση τοποθεσιας για να μου προβαλη τη διαδρομη , μου ελεγε να ενεργοποιησω το wifi. Αρα συνεπως για να μπορεσει να σου κανει navigation χρειαζονται δεδομενα :cry: .

Ετσι εκανα ενα κολπακι, ενεργοποιησα απο το κινητο το Tethering και το συνδεσα με το tablet. Μετα μπορεσα κανονικοτατα και εκανα αναζητηση της διευθυνσης και πλοηγηση.

Να υποθεσω λοιπον πως καθε φορα ετσι πρεπει να το κανω η μου ξεφυγε κατι και μπορει κανονικα να λειτουργησει διχως χρηση wifi/data ?

PS: για τον φιλο απο πανω που λεει για την 4.4.2, εγω ακομα δεν την εχω λαβει :(

Edited by ikskarda

Οταν δεν εχεις προγραμμα πλοηγησης εγκατεστημενο , τοτε σου ζηταει να κατεβασεις στοιχεια για να μπορεσει να σε καθοδηγησει.

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

παιδες help

πηρα μεταχειροσμενο το sm-p605 το LTE και ειναι root. Ενω μου ειχε πει αυτος που μου το πουλησε οτι δεν ειναι. Τελος παντων μη μεινω εδω. Πως στην ευχη βγαινει το root. μου εχει ενα εικονιδιο στο ταμπλετ με ονομα SuperU και δεν βγαινει με τιποτα.

Το κανω ανενεργο, και μολις κανω επανεκκινηση αυτο ξανα βγαινει. Κανω reset το ταμπλετ αλλα το root παραμενει. τι κανω;

TCe

παιδες help

πηρα μεταχειροσμενο το sm-p605 το LTE και ειναι root. Ενω μου ειχε πει αυτος που μου το πουλησε οτι δεν ειναι. Τελος παντων μη μεινω εδω. Πως στην ευχη βγαινει το root. μου εχει ενα εικονιδιο στο ταμπλετ με ονομα SuperU και δεν βγαινει με τιποτα.

Το κανω ανενεργο, και μολις κανω επανεκκινηση αυτο ξανα βγαινει. Κανω reset το ταμπλετ αλλα το root παραμενει. τι κανω;

Για το ρουτ δεν μπορω να σου πω αλλα σε αυτο που δεν μενεις ενημερωτικα η εγγυηση παπαλα...

2i6fhs-5.png

παιδες help

Τωρα πια ειναι αχρηστο να το κανεις unroot οπως ειπε και ο φιλος δεν θα εχεις εγγυηση διοτι η samsung ενσωματωσε ενα προγραμμα ασφαλειας το knox που δυστιχως δεν βρεθηκε ακομα τροπος να το ξεγελασεις..

Ηαποψη μου ειναι να το κρατησεις rootαρισμενο γιατι αυτο θα σου δωσει μονο πλεονεκτηματα και κανενα μειονεκτημα,αν παρολα αυτα θες να το ξερουταρεις απλα περνας την stock rom με ενα προγραμμα που λεγεται odin(υπαρχει και επι πληρωμη στο google play η δωρεαν στο xda)και ξαναγυρνας στην αρχικη κατασταση.

Το μονο σιγουρο ειναι πως αφου το πηρες rootαρισμενο πρεπει να ασχοληθεις και να διαβασεις για τις μεθοδους που σου γραφω παραπανω(πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα).παντως και ετσι οπως ειναι ειναι πληρως λειτουτγικο το tablet και θα το ευχαριστηθεις πολυ

Το odin είναι εντελώς δωρεαν!!!!!!!!!!!!! στο playstore είναι το Mobile odin (διαφορετικό πρόγραμμα)

Δεν ειναι διαφορετικο ειναι η mobile εκδοση του odin που επι πληρωμη κανει αυτοματοποιημενα τα παντα και δεν σε αφηνει να κανεις καποιο λαθος...

οκ κατεβασα την 4.3. Κατεβασα το odin 3.09. Περναω την rom ξανα και χανεται το root. Οκ μεχρι εδω ευκολακι.

Ο knox counter ειδα οτι εχει γραψει 1. Δεν υπαρχει ακομα τροπος να μηδενισει; Ειναι κατι που το ψαχνουνε ή καταδικασμενα θα μεινει ετσι, χωρις εγυηση;

TCe

Γιατί θέλεις να το κάνεις unroot ?????????Μόνο πλεονεκτηματα εχεις!!!!!!!! πρώτα από όλα μπλοκάρει όλαααα τα διαφημιστικά από παντού !!!! στα δωρεαν πρόγραμμα, στο browser , full backup κλπ

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν ειναι διαφορετικο ειναι η mobile εκδοση του odin που επι πληρωμη κανει αυτοματοποιημενα τα παντα και δεν σε αφηνει να κανεις καποιο λαθος...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1347899 .δεν υποστηρίζετε ακόμα για το 2014

Τωρα πια ειναι αχρηστο να το κανεις unroot οπως ειπε και ο φιλος δεν θα εχεις εγγυηση διοτι η samsung ενσωματωσε ενα προγραμμα ασφαλειας το knox που δυστιχως δεν βρεθηκε ακομα τροπος να το ξεγελασεις..

Ηαποψη μου ειναι να το κρατησεις rootαρισμενο γιατι αυτο θα σου δωσει μονο πλεονεκτηματα και κανενα μειονεκτημα,αν παρολα αυτα θες να το ξερουταρεις απλα περνας την stock rom με ενα προγραμμα που λεγεται odin(υπαρχει και επι πληρωμη στο google play η δωρεαν στο xda)και ξαναγυρνας στην αρχικη κατασταση.

Το μονο σιγουρο ειναι πως αφου το πηρες rootαρισμενο πρεπει να ασχοληθεις και να διαβασεις για τις μεθοδους που σου γραφω παραπανω(πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα).παντως και ετσι οπως ειναι ειναι πληρως λειτουτγικο το tablet και θα το ευχαριστηθεις πολυ[/quote

Μονο πλεονεκτηματα εχει το ρουτ γενικα εκτως οτι χανεις την εγγυηση.αυτο δε σημαινει ομως οτι αναγκαστικα το ταμπλετ θα παθει κατι.αν θες να μαθεις για εφαρμογες καλες που μονο αν εισαι ρουτ μπορεις να εχεις googlare ligo kai tha breis..

Παιδιά temperate glass για το νότε 10.1 υπάρχει?

Καλησπέρα σε όλους! Νέα στο club μετά από 4 χρόνια συμβίωσης με το ipad 1.... Πήρα από το Πλαίσιο το μαύρο 16 wifi και τώρα το στήνω. Καμία δυσκολία, κανένα κόλλημα ως τώρα, πάει σφαίρα, απροβλημάτιστο! Αναβάθμιση δε μου βγάζει μέχρι στιγμής. Μια ερώτηση για το tempered glass: Επηρεάζει καθόλου την ανταπόκριση της οθόνης στο πενάκι? Εχω βάλει παρόμοιο screen protector στο s4 mini που έχω και ζορίζει λίγο....

εγω παντως χτες ειχα θεμα με το root.

Αν και περαστηκε με μερικα κλικ πολυ ευκολα το SuperUser μεσω Odin, και μου απενεργοποιησε το Knox , παρατηρησα πως οταν πηγα στο Update μου εβγαζε μηνυμα οτι εγινε Modified η συσκευη και δεν μπορει να ελεγξει για update.

Αυτοματα παω στο SuperUser και πατησα απο τις ρυθμισεις του unistall - unroot. Για ενα περιεργο λογο ενω αφαιρεθηκε το εικονιδιο του SuperUser συνεχιζε να βγαζει το ιδιο προβλημα στο update και στο Knox να μην μπορει να πατηθει η επιλογη turn on απο τις εφαρμογες ... Λεω ας το ξαναπερασω το SuperUser με Odin μπας και εφαγε καμια φλασια. Αποτελεσμα κανενα.

Οποτε ελικα πατησα volume up + power μπηκα στις επιλογες και πατησα clear cache + factory reset ... Ενω η συσκευη "φορμαριστηκε" τελειως οταν μπηκε ξανα μετα στο λειτουργικο ειδα οτι το SuperUser υπηρχε ως μοναδικη περασμενη εφαρμογη και στο update να μην με αφηνει για ελεγχο ...

Τελικα εκανα ξανα μεσα απο το SuperUser unistall - unroot και ολα εστρωσαν (δε ξερω πως) και σεταρα την tabletαρα ξανα απο την αρχη

PS: το Knox απο την 1η στιγμη παταω το εικονιδιο και το κανω turn off- disable, δεν το εχω κανει install και απο τα settings -> security -> device administrators tο εχω ξετικαρει και ειναι κλειστο ;)

http://i61.tinypic.com/2iiv40i.jpg

εγω ηδη παντως την πατησα ... Warranty Bit 1 :cry:

Edited by ikskarda

Όταν κάνεις root μετά δε μπορείς να κάνεις update από τα settings, μόνο από το odin. Δεν "την πάτησες", είναι απόλυτα φυσιολογικό. Δεν κάνεις root για το update, αλλού είναι τα πλεονεκτήματα...
- Alex

πάντως μεταξύ μας πολύ το χάρηκα που τελικά δεν έκανα root. Μου χρειάστηκε η εγγύηση (αγορασμένο τον 12/2013) και μου άλλαξαν μπαταρία και οθόνη!!! Οπότε για 2 χρονάκια με βλέπω stock unrooted.

BTW respect στην smartec, το πήγα για λάθος reading στην μπαταρία και έκαναν τις ανωτέρω αλλαγές στο πλαίσο του συνολικού τσεκ απ.

-----------------------------

LG G4

-----------------------------

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)