lympero Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Είμαι στο παρά πέντε να πάρω την wifi έκδοση με τον exynos. Ειναι όντως τραγικά τα πράγματα με τα πολλα lags? Έχει βγει κάποιο update που να έρχεται στα ίσια του? Lag έχει πολλα. Όπως έχω ξαναπεί το s4 μου είναι πιο γρήγορο σαν αίσθηση. Επίσης μετά από ένα update που πήρε τον Νοέμβριο, μετά παπαλα. Έβγαλαν και την σειρά pro οπότε το tablet το ξέχασε η Samsung. Με λίγα λόγια δεν θα το έπαιρνα ξανά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Lag έχει πολλα. Όπως έχω ξαναπεί το s4 μου είναι πιο γρήγορο σαν αίσθηση. Επίσης μετά από ένα update που πήρε τον Νοέμβριο, μετά παπαλα. Έβγαλαν και την σειρά pro οπότε το tablet το ξέχασε η Samsung. Με λίγα λόγια δεν θα το έπαιρνα ξανά... Σε ευχαριστώ. Καποια lags στο να γυρνας πχ τις αρχικες σελιδες δεν θα με πειραζαν , θα με ενοχλουσε ομως αν πχ κανουν συχνο lag οι web browsers (πχ στο scrolling). Μιλαμε για χοντρες καταστασεις που σε κανουν να θες να το κλεισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Σε ευχαριστώ. Καποια lags στο να γυρνας πχ τις αρχικες σελιδες δεν θα με πειραζαν , θα με ενοχλουσε ομως αν πχ κανουν συχνο lag οι web browsers (πχ στο scrolling). Μιλαμε για χοντρες καταστασεις που σε κανουν να θες να το κλεισεις? Εχω το 16gb wi-fi τα lag που λεει ο φιλος υπαρχουν και αφορουν μονο την αρχικη επιφανεια εαν δεν εχεις ξαναδουλεψει tablet αυτου του επιπεδου δεν θα τα καταλαβεις. Οι εφαρμογες ανοιγουν ταχυτατα ειναι οτι πιο γρηγορο κυκλοφορει σε tablet εαν δεν σε καλυψει αυτο δυσκολα θα σε καλυψει κατι αλλο,οσο για το εαν τελικα σε ενοχλουν τα lagαρισματα που ειναι αμελητεα εαν τα καταλαβεις μπορεις να βαλεις τον nova launcher και να δεις οτι πιο γρηγορο εχουν δει τα ματια σου. Η μπαταρια τωρα μετρια θα ελεγα με βαρια χρηση multiwindow,video,games κρατα περιπου 5 ωρες δυσκολα θα την πας πολυ παραπανω. Εγω προσωπικα εχω rootαρει το tablet και απολαμβανω 4 windows με δυνατοτητα να προσθετω οτι εφαρμογες θελω,και με s-pen που παλι μπορω να προσθεσω οποια εφαρμογη να ανοιγει με το παραθυρο πενας.Μονο to xbmc μου κολαει οταν το σε σε multi window για οσους ξερουν ποσο απαιτητικη εφαρμογη ειναι.Στα γραφω ολα αυτα για να σου πω οτι το tablet αυτο εχει δυνατοτητες που δεν μπορεις να φανταστεις και αν με το καιρο ψαχτεις λιγο θα βρεις απιστευτα πραγματα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rimpo9 Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Εχω το 16gb wi-fi τα lag που λεει ο φιλος υπαρχουν και αφορουν μονο την αρχικη επιφανεια εαν δεν εχεις ξαναδουλεψει tablet αυτου του επιπεδου δεν θα τα καταλαβεις. Οι εφαρμογες ανοιγουν ταχυτατα ειναι οτι πιο γρηγορο κυκλοφορει σε tablet εαν δεν σε καλυψει αυτο δυσκολα θα σε καλυψει κατι αλλο,οσο για το εαν τελικα σε ενοχλουν τα lagαρισματα που ειναι αμελητεα εαν τα καταλαβεις μπορεις να βαλεις τον nova launcher και να δεις οτι πιο γρηγορο εχουν δει τα ματια σου. Η μπαταρια τωρα μετρια θα ελεγα με βαρια χρηση multiwindow,video,games κρατα περιπου 5 ωρες δυσκολα θα την πας πολυ παραπανω. Εγω προσωπικα εχω rootαρει το tablet και απολαμβανω 4 windows με δυνατοτητα να προσθετω οτι εφαρμογες θελω,και με s-pen που παλι μπορω να προσθεσω οποια εφαρμογη να ανοιγει με το παραθυρο πενας.Μονο to xbmc μου κολαει οταν το σε σε multi window για οσους ξερουν ποσο απαιτητικη εφαρμογη ειναι.Στα γραφω ολα αυτα για να σου πω οτι το tablet αυτο εχει δυνατοτητες που δεν μπορεις να φανταστεις και αν με το καιρο ψαχτεις λιγο θα βρεις απιστευτα πραγματα.:) εχω την lte version.o tw launcher οντος κινειτε δυσκολα και εκει εντοπιζετε ενα ειδους lag.απο εκει και περα εγω εβαλα τον τελευτεο apex launcher kai to tablet παει σφερα.η μπαταρια που λενε δεν ειναι καλη εμενα κραταει ανετα κοντα στις 2 μερες με κανονικη χρηση.δε παιζω πολλα παιχνιδια ειναι η αληθεια.θελω να ρουταρο το ταμπλετ και να βαλω custom rom απλα σκεφτομαι τον knox.εσυ απλα το εχεις ρουταρι η εχεις βαλει και καποια custom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 εχω την lte version.o tw launcher οντος κινειτε δυσκολα και εκει εντοπιζετε ενα ειδους lag.απο εκει και περα εγω εβαλα τον τελευτεο apex launcher kai to tablet παει σφερα.η μπαταρια που λενε δεν ειναι καλη εμενα κραταει ανετα κοντα στις 2 μερες με κανονικη χρηση.δε παιζω πολλα παιχνιδια ειναι η αληθεια.θελω να ρουταρο το ταμπλετ και να βαλω custom rom απλα σκεφτομαι τον knox.εσυ απλα το εχεις ρουταρι η εχεις βαλει και καποια custom; To εχω απλα ρουταρει με cf auto root δυστιχως το knox εγραψε,δεν εχω αλλαξει recovery oyte ebala custom rom,δεν νομιζω οτι την χρειαζομαι,παγωσα 6 εφαρμογες του knox με titanium και κατεβασα 3 εφαρμογες απο το play store που προσθετουν εφαρμογες στο multiwindow και στο παραθυρο πενας και σου δινουν την δυνατοτητα να εχεις 4 παραθυρα ανοιχτα. θελω και εγω να ρωτησω αν ξερει κανεις σε περιπτωση που παθει κατι και πρεπει να παει στην samsung ποιος τροπος υπαρχει να γινει unroot και να μηδενισει το knox? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Το knox δεν μηδενίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Το knox δεν μηδενίζει Aρα περιμενουμε να βρεθει τροπος,οποιος μαθει ας ποσταρει να μαθουμε και εμεις;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Aρα περιμενουμε να βρεθει τροπος,οποιος μαθει ας ποσταρει να μαθουμε και εμεις;) Το knox δεν μηδενίζει Δε νομιζω να βρεθει ποτε τροπος δυστυχως..... Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rimpo9 Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Δε νομιζω να βρεθει ποτε τροπος δυστυχως..... Δυστυχως αυτο το εκανε η σαμσουνκγ απο 4.3 και μετα και ακομα δεν εχει βρεθει λυση.οταν γραψει ο knox η εγγυηση χανετε δυστυχως.βεβαια δε σημαινει οτι αναγκαστικα θα παθει κατι το ταμπλετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathripper Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Στο δικό μου wifi πάντως δεν έχω παρατηρήσει κανένα lag. Τρέχει τα πάντα σφαίρα (σε στοκ κατάσταση). Στην μπαταρία, έχω μονίμως πρώτο τον διακομιστή μέσων και μου τρώει πολύ ακόμα και όταν είναι idle. Καμιά ιδέα; Παράθεση Samsung galaxy S4, Samsung Ativ s, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition, Asus Transformer Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trimitsos Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Και το δικό μου μια χαρά σφαίρα πάει... Παιδιά έχει κανείς καμιά λίστα με TOP10 Apps και Games να προτείνει; ή ακόμη καλύτερα απο προσωπική χρήση, τί χρησιμοποιείτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathripper Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Εξαρτάται τι αρέσει στον καθένα. Εμένα πχ μου αρέσουν τα puzzle games. Πες τι σου αρέσει από εφαρμογές ή παιχνίδια να σου πούμε. Παράθεση Samsung galaxy S4, Samsung Ativ s, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition, Asus Transformer Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Μία γενική ιδέα μπορείς να πάρεις διαβάζοντας τα παρακάτω θέματα : * Android - The best of (2014) * Android - προτάσεις: Παιχνίδια Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trimitsos Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 (edited) Μία γενική ιδέα μπορείς να πάρεις διαβάζοντας τα παρακάτω θέματα : * Android - The best of (2014) * Android - προτάσεις: Παιχνίδια ΩΡΑΙΟΣ! Κάτι τέτοιο ήθελα! ΩΡΑΙΟΣ! Κάτι τέτοιο ήθελα! Για Tablet υπάρχει κάποια αντίστοιχη λίστα; :!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited April 16, 2014 by Sofos_5 Συνένωση Μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Για Tablet υπάρχει κάποια αντίστοιχη λίστα; Δυστυχώς προς το παρών όχι, με μία αναζήτηση όμως είτε γενικά στο google είτε στο youtube θα σου βγάλει σίγουρα πολλές επιλογές :) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Μόλις είδα στο samsung Updates Live πως βγήκε η 4.4.2 για το WiFi Edition !! Ελπίζω πως και για το LTE που έχω δεν θα αργήσει να βγει.... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Μόλις είδα στο samsung Updates Live πως βγήκε η 4.4.2 για το WiFi Edition !! Ελπίζω πως και για το LTE που έχω δεν θα αργήσει να βγει.... Σοβαρά ;; Άντε ωραία λοιπόν να βγει και για το lte κι ας ελπίσουμε να μας δώσει τον καινούριο launcher όπως στα tab pro και στα note pro. :O:O:O:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgew21 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Γειά σας παιδια.. Παρέλαβα σμρ τ γκαλαξι κ έχω κάποιες απορίες.. 1. Κανονικά δεν θα πρεπε να είναι χει ακουστικά; 2. Δεν μου έχει βγάλει κάποια ενημέρωση λογισμικού και όταν κοιτώ λέει είναι ενημερωμένο.. Η έκδοση που έχω είναι : P605XXUBMJ4 Είναι όντως ενημερωμένο με την τελευταία έκδοση και πως γίνεται αυτό; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Γειά σας παιδια.. Παρέλαβα σμρ τ γκαλαξι κ έχω κάποιες απορίες.. 1. Κανονικά δεν θα πρεπε να είναι χει ακουστικά; 2. Δεν μου έχει βγάλει κάποια ενημέρωση λογισμικού και όταν κοιτώ λέει είναι ενημερωμένο.. Η έκδοση που έχω είναι : P605XXUBMJ4 Είναι όντως ενημερωμένο με την τελευταία έκδοση και πως γίνεται αυτό; Ευχαριστώ Δεν θυμαμαι πια εκδοση πρεπει να εχει αλλα εγω που πηρα το ελληνικο wi-fi εχει ακουστικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgew21 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Η Lte δεν δεν έχει; και με ενημερώσεις για δεν βρίσκει; ρωτώ γτ φοβάμαι μήπως μου ρθε ανοιγμένο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rimpo9 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 (edited) Η Lte δεν δεν έχει; και με ενημερώσεις για δεν βρίσκει; ρωτώ γτ φοβάμαι μήπως μου ρθε ανοιγμένο... H lte exei kanonika akoustika :!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!: Σύμφωνα με τους Ο.Π.Χ. απαγορεύεται αυστηρά η μεταγραφή των ελληνικών με την χρήση του λατινικού αλφαβήτου (πρακτική ευρέως γνωστή ως greeklish). Τα επόμενα μηνύματα που θα διατυπωθούν σε αυτήν τη μορφή δύναται να αφαιρεθούν από την ομάδα διαχείρισης του myphone.gr χωρίς προειδοποίηση. Edited April 17, 2014 by Sofos_5 Greeklish. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Η Lte δεν δεν έχει; και με ενημερώσεις για δεν βρίσκει; ρωτώ γτ φοβάμαι μήπως μου ρθε ανοιγμένο... Eαν δεν ειχε ταινια ασφαλειας στα πλαγια εχει ανοιχτει αλλα για τα ακουστικα μπορεις να δεις στην παρουσιαση στο internet εαν περιεχονται ψαξτο στο youtube θα το βρεις ευκολα,οσο για τις ενημερωσεις μπες στο sammobile βαλε το μοντελο και την χωρα και θα δεις τι πρεπει να εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Φλάσαρα μέσω ODIN την 4.4 που βγήκε χθες. (δεν είμαι root, δεν έκανε trigger τίποτε, όλα official) Μόνο θετικές εντυπώσεις έχω + καλύτερη μπαταρία + αισθητά πιο γρήγορο tablet + ΜΑΚΡΑΝ πιο χαμηλή χρήση μνήμης + Multi user + restricted access (τρελό feature αυτό) ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Πόσες ώρες οθόνης περίπου σου βγάζει με την 4.4? Επίσης, πόση είναι η διαθέσιμη RAM? Εχεις παρατηρήσει καθόλου κολλήματα? Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Η Lte δεν δεν έχει; και με ενημερώσεις για δεν βρίσκει; ρωτώ γτ φοβάμαι μήπως μου ρθε ανοιγμένο... Lte κι εγω...ακουστικα κανονικα. Το δικο μου ειναι στην 4.3...η επισημη 4.4.2 δεν παιζει ακομα.:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts