Jump to content

Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)

aeroporos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οποίος έχει πρόβλημα με τον chrome (lag κλπ) ας δοκιμάσει αυτό. Εγώ είδα μεγάλη βελτίωση.

Πατησα την διευθυνση και μου εβγαλε ασπρη σελιδα....αυτο ειναι...ετσι γίνεται?

2i6fhs-5.png

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σήμερα παρέλαβα. Για την μπαταρια τώρα στην Α ρε χη Πώς πρέπει να το φορτιζω? Πώς μπορώ να δω χώρα προέλευσης?

Σήμερα παρέλαβα. Για την μπαταρια τώρα στην Α ρε χη Πώς πρέπει να το φορτιζω? Πώς μπορώ να δω χώρα προέλευσης?

μολις κοντευει ν αδειασει βαλτο να φορτισει...μολις φορτισει βγαλτο κανονικα....δεν υπαρχει καμμια ιδαιτερη μεταχειριση!

2i6fhs-5.png

Τι launcher προτείνετε για το ταμπλέτες? Κατέβασα και τον Buzz αλλά δε γυρίζει οριζόντια. Τα widgets και themes του zopper λειτουργούν κανονικά και στο tablet?

Τι launcher προτείνετε για το ταμπλέτες? Κατέβασα και τον Buzz αλλά δε γυρίζει οριζόντια. Τα widgets και themes του zopper λειτουργούν κανονικά και στο tablet?

Εγώ προτείνω nova launcher τον οποίο έχω αγοράσει κιόλας. Αλλάζω και τα εφέ όταν ανοίγουν οι εφαρμογές όποτε θέλω. Γτ όπως έιπε και ένας άλλος χρήστης πιο πάνω, ο tw της σαμσουνγκ είναι λες και τον χτυπάει ηλεκτροσόκ. :lol::lol::lol:

NOVA απιστευτος και αν εχεις να δωσεις κατι NEXT 3D

παιδια εχει ρουταρει κανεις για να μου προτινει καμια custom rom καλη;

Δεν θα σου πω για ρουτ,αλλα αν τκ κανειςγραφει στο knox και χανεις οριστικα την εγγυηση

2i6fhs-5.png

Δεν θα σου πω για ρουτ,αλλα αν τκ κανειςγραφει στο knox και χανεις οριστικα την εγγυηση

το ξερω αυτο.αλλα οτι συσκευες android ειχα παντα εκανα root λογο συγκεκριμενων πραγματων.απλα ελπιζεις να μην παθει τπτ οχι απο το ρουτ αλλα γενικα.

Παιδιά πως γίνετε να γυρίσει το ταμπλετ στις εργοστασιακες ρυθμίσεις, όπως δηλαδή το αγοράζεις?

Ρυθμίσεις - Καρτέλα Γενικά - Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας - κάπου εκεί σου δίνει την επιλογή " Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων ".

Καλησπέρα στη παρέα,

Εχω το εργαλείο περιπου 2 μήνες και είμαι αρκετά ικανοποιημένος απο την απόδοση του και τις λειτουργίες που εγώ χρειάζομαι.

Το μόνο που με ενοχλεί είναι οτι αρκετές φορές κολλάει και πρέπει να πατήσω το κουμπι on- of για να επανέλθει , και οτι με τη κάρτα μνήμης , αλλες φορες τη βλέπει ,άλλες όχι, και αλλες φορες τη δείχνει κατεστραμένη.

Επίσης ξαφνικά δεν μου διάβαζε τα αρχεια στη κάρτα ενω τα αρχεία ήταν εκεί.( με κάποιο τρόπο δημιουργήθηκε ενας άλλος φάκελος με ονομασία LOST.DIR στον οποιο τα αρχεια μετακινήθηκαν εκει αλλά χωρίς να υπάρχει δυνατότητα να διαβαστουν. Απλα είχαν ονομασία αλλα όχι κατάληξη) !!!!!!!

Η κάρτα είναι sony 16G original.

Εχει παρατηρήσει κανείς άλλος παρόμοιες δυσλειτουργίες?

Στο 10.1 ΔΕ μπορούμε να ανοίξουμε ταυτόχρονα πάνω από δύο εφαρμογές?

μπορεις με το spen οσα εχουν συμβατοτητα....τα δυο ανοιγουν κανονικα και τα υπολοιπα με το πενακι φτιαχνεις εξτρα τετραγωνα που αυξομειωνουν μεγεθος.

----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα στη παρέα,

Εχω το εργαλείο περιπου 2 μήνες και είμαι αρκετά ικανοποιημένος απο την απόδοση του και τις λειτουργίες που εγώ χρειάζομαι.

Το μόνο που με ενοχλεί είναι οτι αρκετές φορές κολλάει και πρέπει να πατήσω το κουμπι on- of για να επανέλθει , και οτι με τη κάρτα μνήμης , αλλες φορες τη βλέπει ,άλλες όχι, και αλλες φορες τη δείχνει κατεστραμένη.

Επίσης ξαφνικά δεν μου διάβαζε τα αρχεια στη κάρτα ενω τα αρχεία ήταν εκεί.( με κάποιο τρόπο δημιουργήθηκε ενας άλλος φάκελος με ονομασία LOST.DIR στον οποιο τα αρχεια μετακινήθηκαν εκει αλλά χωρίς να υπάρχει δυνατότητα να διαβαστουν. Απλα είχαν ονομασία αλλα όχι κατάληξη) !!!!!!!

Η κάρτα είναι sony 16G original.

Εχει παρατηρήσει κανείς άλλος παρόμοιες δυσλειτουργίες?

εχω 32gb samsung και κανενα προβλημα πλην της μικρης καθυστερησης οταν το ανοιγω.δοκιμασε αλλη καρτα μηπως εχει θεμα!

2i6fhs-5.png

Καλησπέρα,

Αυτήν την εβδομάδα απογαλακτίστηκα επίσης από την apple. 4-5 χρόνια κάτοχος iPhone και πιστέψτε με το εξάντλησα σε δυνατότητες.

Δηλώνω ενθουσιασμένος!!! Ναι μπορεί να κάνει αραιά κ πού ένα-δύο lag αλλά χαλάλι! Επιτέλους δε χρειάζεται να κατεβάζω για το κάθε τι εφαρμογές ούτε να κάνω ολόκληρη ιστορία με το JB για μία δύο εφαρμογές που ήθελα!

Θα ήθελα μία-δύο βοήθειες αν είναι εύκολο:

1) Το Knox βγαίνει κάπως; (δεν έχω σκοπό να κάνω root, αλλά μου τη δίνουν τα προγράμματα που είναι άχρηστα σε εμένα και απλά χρησιμοποιούν πόρους συστήματος!!! Ειδικά όταν δεν με αφήνουν να τα σβήσω…….%#$%^$#%@#%)

2) Για κάποιο λόγο μου έχει κρασάρει το «βιβλίο αποκομμάτων». Μόλις το ανοίγω, φορτώνει και βγάζει ένα μήνυμα που λέει: «βιβλίο αποκόμ διακόπηκε» με μόνη επιλογή το «ΟΚ». Δοκίμασα να το επαναφέρω από (ρυθμίσεις > Γενικά > διαχειριστής εφαρμογών > βιβλίο αποκόμ > εκκαθάριση δεδομένων) αλλά τίποτα!

3 Θέλω να πάρω κάρτα μνήμης. Τί να προτιμήσω; 16, 32 ή 64GB Θα έχω θέμα με την ταχύτητα με μία μεγάλη μνήμη; τι λέει η εμπειρία;

Edited by trimitsos

Καλημέρα! Έχω το LTE 16gb εδώ και ένα μήνα περίπου και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος αν και έχω κάνει κάποιες παραχωρήσεις. Το lag που δημιουργείται στο wake-up λόγω της SD είναι απλά απαράδεκτο και ελπίζω να διορθωθεί στην kitkat. Επίσης το touch-wiz είναι για πέταμα, το 80% των προσπαθειών να αλλάξω σελίδα στο home απλά φτάνω μέχρι τη μέση και η σελίδα γυρίζει πάλι πίσω. Έχει φορές που ανοίγουν και application χωρίς καν να τα έχω πατήσει. Το τρίτο που με έχει στενοχωρήσει είναι ότι δεν μπορείς να επιλύσεις εξισώσεις μέσω του SNote όπως μπορούσες να κάνεις με την προηγούμενη έκδοση του 10.1. Ο μόνος τρόπος (για όσους το ψάχνουν) είναι να γράψεις της εξίσωση στο Samsung Search.

Δύο ερωτήσεις:

1) Τι μέγεθος κάρτας sim παίρνει; Και πως είναι η σωστή τοποθέτηση; Τα pin κοιτάνε προς την οθόνη ή την πλάτη του tablet;

2) Η αυθεντική θήκη της Samsung είναι καλή; Διαβάζω ότι έχει θέματα με τον μαγνήτη και ότι δεν καλύπτει επαρκώς την οθόνη. Να προτιμήσω μήπως την slimline της Poetic Cases;

Ευχαριστώ

Ericsson GF768 -> Nokia 8210 -> Nokia 6210 -> Nokia 8310 -> Nokia 6510 -> Nokia 7210 -> Sharp GX30 -> Sony Ericsson P900 -> ETEN M600 -> HTC Cruise -> Nokia 8850 -> iPhone 4 -> iPhone 4S -> Samsung GT-I9505 -> LG G2 -> iPhone 6S -> S10+

Καλησπέρα,

Αυτήν την εβδομάδα απογαλακτίστηκα επίσης από την apple. 4-5 χρόνια κάτοχος iPhone και πιστέψτε με το εξάντλησα σε δυνατότητες.

Δηλώνω ενθουσιασμένος!!! Ναι μπορεί να κάνει αραιά κ πού ένα-δύο lag αλλά χαλάλι! Επιτέλους δε χρειάζεται να κατεβάζω για το κάθε τι εφαρμογές ούτε να κάνω ολόκληρη ιστορία με το JB για μία δύο εφαρμογές που ήθελα!

Θα ήθελα μία-δύο βοήθειες αν είναι εύκολο:

1) Το Knox βγαίνει κάπως; (δεν έχω σκοπό να κάνω root, αλλά μου τη δίνουν τα προγράμματα που είναι άχρηστα σε εμένα και απλά χρησιμοποιούν πόρους συστήματος!!! Ειδικά όταν δεν με αφήνουν να τα σβήσω…….%#$%^$#%@#%)

2) Για κάποιο λόγο μου έχει κρασάρει το «βιβλίο αποκομμάτων». Μόλις το ανοίγω, φορτώνει και βγάζει ένα μήνυμα που λέει: «βιβλίο αποκόμ διακόπηκε» με μόνη επιλογή το «ΟΚ». Δοκίμασα να το επαναφέρω από (ρυθμίσεις > Γενικά > διαχειριστής εφαρμογών > βιβλίο αποκόμ > εκκαθάριση δεδομένων) αλλά τίποτα!

3 Θέλω να πάρω κάρτα μνήμης. Τί να προτιμήσω; 16, 32 ή 64GB Θα έχω θέμα με την ταχύτητα με μία μεγάλη μνήμη; τι λέει η εμπειρία;

νομιζω αν δε κανεις ρουτ δε βγαινει το κνοχ.και γενικα οτι προγραμματα ειναι μεσα απο την σαμσουνγκ.για αυτο εγω το σκεφτομαι να κανω.

ισως να χρειαζοταν μια επαναφορα εργοστασιακων για να δουλεψει.

εγω εχω 32 gb class 10...οτι και να παρεις να προτιμησεις class 10.

Έχω μια κάρτα Internet on the go πως μπορώ να βλέπω το υπόλοιπο στα mb... Και επίσης αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μέτρα μόνο τα Mac που εκεί και όχι από το wifi...

Έχω μια κάρτα Internet on the go πως μπορώ να βλέπω το υπόλοιπο στα mb... Και επίσης αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μέτρα μόνο τα Mac που εκεί και όχι από το wifi...

Ποιον παροχο εχεις;

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Cosmote κατέβασα την εφαρμογή αλλά δε δείχνει δεδομενα

Περιεργο σε μενα δουλευει κανονικα.Ιντερνετ απο την σιμ εχεις κανονικα;

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Ναι η κάρτα ήταν σε hotspot της cosmote την έβγαλα την έκοψα την έβαλα στο Μόντε ΔΕ ζήτησε πιν κτλπ και ιντερνέτ ειχα

νομιζω αν δε κανεις ρουτ δε βγαινει το κνοχ.και γενικα οτι προγραμματα ειναι μεσα απο την σαμσουνγκ.για αυτο εγω το σκεφτομαι να κανω.

ισως να χρειαζοταν μια επαναφορα εργοστασιακων για να δουλεψει.

εγω εχω 32 gb class 10...οτι και να παρεις να προτιμησεις class 10.

ΓΙΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΝΟΧ (παραμένει μόνο η συντόμευση εγκατάστασης)

- κάνουμε log in με τον κωδικό μας στο Knox

- μπαίνουμε στο χώρο του Knox

- Παταμε το κουμπί γενικών επιλογών (αριστερα από το Home button)

- απο το μενού επιλέγουμε: "ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ" > "ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ" > "OK"

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ!

bye bye Knox....

Επίσης να προσθέσω ότι για να μου δουλέψει ξανα το "βιβλίο αποκομμάτων" χρειάστηκε επαναφορά συσκευής!

και αυτό ήταν οδηγία απο το Service της Sansumg.

*ΥΓ*

εδώ θα δώσω ένα φάλουλ στο android, μιάς και το ios μου είχε κολλήσει στους 6-μήνες και έφτιαξε μόνο μετα από ένα restart.

ΌΧΙ ΔΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΟΛΛΗΜΑ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ...! Φάουλ και ξανα φάουλ.

Edited by trimitsos

παιδια εχει δοκιμασει κανεις cf auto-root για ρουταρισμα του tablet?

Και για unroot τι χρισιμοποιουμε ωστε να μην δει το root η samsung?

Είμαι στο παρά πέντε να πάρω την wifi έκδοση με τον exynos.

Ειναι όντως τραγικά τα πράγματα με τα πολλα lags?

Έχει βγει κάποιο update που να έρχεται στα ίσια του?

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)