Jump to content

ferrarispiros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    53
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ferrarispiros

  1. Με την τελευταία αναβάθμιση συνεχώς αποσυνδέονται τα data ( και πρέπει να κλείνω και να ανοίγω τη συσκευή) όταν υπάρχει εναλλαγή μεταξύ wifi και κανονικού δικτύου. Εχει παρατηρήσει κανείς σας κάτι αντίστοιχο?
  2. Τελικά δεν είχε καλή κάλυψη (σε 2 διαφορετικά τυχαία :blink::blink: σημεία....) . Βέβαια είχα ενδειξη 4G πριν τη κλήση ή οποία γύρναγε σε Ε.. και δεν το ειχα προσέξει..
  3. Καλημέρα στη παρέα. Εγκατέστησα χθές την παραπάνω ενημέρωση ,(G935FXXU1BPJ6 / G935XXU1BPHK) και απο εκείνη την ώρα και μετά δεν μπορεί να συνδεθεί στο internet την ώρα που έχω ενεργή τηλεφωνική κλήση. Μόλις ολοκληρωθεί η κλήση , συνδέεται κανονικά στο internet. Γνωρίζει κανείς κάτι??
  4. Επιλέγεις "αναβαθμιση υλικολογισμικου και προετοιμασία" απο τη καρτέλλα εργαλεία του KIES3.
  5. Τελικά έκανα επανεγκατάσταση της αναβάθμισης και τώρα είναι οκ. Ευχαριστώ για την υποστήριξη :cool::cool:
  6. Στο link τι μου εμφανίζει .. http://i.imgur.com/8kBUxUo.png
  7. Απότι βλέπω σε εσάς υπάρχει η επιλογή transform, σε αντίθεση με το δικό μου που δυστυχώς δεν υπάρχει , ή δεν το βρίσκω. Οι επιλογές που έχω είναι " ιδιοτητες αντιγραφή επικόλληση και διαγραφή" Στις φωτογραφίες που δείχνεις δεν υπάρχει διαγραφή (ενω σε εμένα υπάρχει , και δεν υπάρχει το transform).... Πως γίνεται? Και για να το λέτε όλοι σας οτι λειτουργεί ....., κάτι δε κάνω καλά ή κάτι δε βλέπω , ή κάτι τρέχει. Αυριο θα ανεβάσω screenshot
  8. Πιθανόν κάνετε πλάκα. Σας λέω οτι στη lollipop αυτο το χαρακτηριστικό δεν υπάρχει. Και δυστυχώς έχω κάνει την αναβάθμιση. Εάν θέλετε διαβάστε λίγο πιό προσεκτικά το post , και εάν έχετε κατι χρήσιμο να πείτε ή να προτείνετε θα ήταν χρήσιμο.
  9. Μιλάμε για το ίδιο θέμα? Ρωτάω το εξής: Ανοιγω ενά νέο αρχείο snote Αρχίζω με το πενάκι να γράφω χειρόγραφα μια λέξη. Πρίν την αναβάθμιση μπορούσα να κυκλώσω/επιλέξω με το συννεφάκι τη λέξη και είχα τις επιλογές να μετατρέψω τη χειρόγραφη λέξη σε text, ή εαν εφτιαχνα ενα απλό σχήμα να το μετατατρέψει και αυτό ( οι εντολές ήταν :βελτιωμένο κείμενο , βελτιωμένο σχήμα , βελτιωμένο κείμενο και σχήμα). Αυτό πλέον δεν υπάρχει. Οταν λέτε να πατήσω κάτω δεξιά, τι ακριβώς εννοείτε? Σε ποιό σημείο βγάζει κάποια τέτοια εντολή ?
  10. καλησπέρα, Εχει παρατηρήσει κανείς μετά την αναβάθμιση σε lollipop, στην εφαρμογή S NOTE οτι πλέον δεν υπάρχει η επιλογή με το συννεφάκι που επέτρεπε την μετατροπή χειρόγραφης σημέιωσης σε ψηφιακούς χαρακτήρες και σχέδια ? Πως μπορώ να το επαναφέρω αυτό το χαρακτηριστικό?
  11. Καλη επιτυχία σε εμένα, και μετά σε ολους τους άλλους.
  12. Άντε γιατί με έχει πρήξει η γυναίκα μου (χε χε)
  13. Η ελληνική είναι και εχει ερθει ΟΤΑ , απλα δεν την εχω εγκαταστήσει ακόμα.
  14. Καλημέρα, Ηρθε η αναβάθμιση.:):):) Τη δοκίμασε κανείς?
  15. Καλησπέρα στη παρέα, Εχω το εργαλείο περιπου 2 μήνες και είμαι αρκετά ικανοποιημένος απο την απόδοση του και τις λειτουργίες που εγώ χρειάζομαι. Το μόνο που με ενοχλεί είναι οτι αρκετές φορές κολλάει και πρέπει να πατήσω το κουμπι on- of για να επανέλθει , και οτι με τη κάρτα μνήμης , αλλες φορες τη βλέπει ,άλλες όχι, και αλλες φορες τη δείχνει κατεστραμένη. Επίσης ξαφνικά δεν μου διάβαζε τα αρχεια στη κάρτα ενω τα αρχεία ήταν εκεί.( με κάποιο τρόπο δημιουργήθηκε ενας άλλος φάκελος με ονομασία LOST.DIR στον οποιο τα αρχεια μετακινήθηκαν εκει αλλά χωρίς να υπάρχει δυνατότητα να διαβαστουν. Απλα είχαν ονομασία αλλα όχι κατάληξη) !!!!!!! Η κάρτα είναι sony 16G original. Εχει παρατηρήσει κανείς άλλος παρόμοιες δυσλειτουργίες?
  16. Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους. Κάλή επιτυχία μας (μου) χε χε ... ή μάλλον ΧΟ ΧΟ ΧΟ ... ΧΟ ΧΟ ΧΟ :lol::lol:
×
×
  • Create New...