Jump to content

Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)

aeroporos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει βρει κανείς καμία θήκη σαν του ipad που διατηρεί την λεπτή γραμμή του tablet και απλά προστατεύει την οθόνη?

http://www.ebay.co.uk/itm/121223397213?var=420203761794&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Αλλιως την μαμισια...

https://www.skroutz.gr/s/4151449/Samsung-EF-BP600B.html?from=account_favorites

----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια καλησπερα ηθελα να ρωτησω εαν το spen ταλαιπωρει την οθονη εαν το δουλευουμε συνεχεια

Λογικα οχι ομως καλου κακου βαλε προστασια οθονης η καλύτερα tempered glass...

2i6fhs-5.png

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

http://www.poeticcases.com/slimline-1-1-1-1-1-1-1-1

Είναι παρόμοια με την αυθεντική αλλά με το συν ότι δεν μπλοκάρει την κάμερα

Κι ένα συγκριτικό

Έχει βρει κανείς καμία θήκη σαν του ipad που διατηρεί την λεπτή γραμμή του tablet και απλά προστατεύει την οθόνη?

Πάρε την original αυτές απο το ebay με τον μαγνήτη επηρεαζουν υπό tablet

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε ευχαριστώ αλλά θέλω την αίσθηση ρης γυμνής οθονης

Αύριο μάλλον θα έρθει και το δικό μου (wi-fi 32gb)

H original θήκη σε άλλα χρώματα (όχι μαύρο άσπρο) υπάρχει πουθενά;

Samsung galaxy S4, Samsung Ativ s, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition, Asus Transformer Prime

Παιδιά με πληρη φωτεινότητα πόση ωρα βγάζει η μπαταρία?

Με πλήρη δεν ξέρω να σου πω γιατί πάρα είναι φωτεινή για τα γούστα μου περίπου στο 60% που το έχω μόνιμα γράφω οθόνη περίπου 7 ώρες, με data πάντα ανοιχτά η wiki όπου έχω διαθεσιμο

σκεφτομαι να το αγοράσω κ θέλω αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις. μπορώ να συνδέσω εξωτερικό σκληρό; Επίσης έχω broadband της vodafone στο λαπτοπ. για να το έχω και στο τεμπλετ πρέπει να το κάνω mini sim ή μπορώ να το συνδέσω μέσω adaptor;

σκεφτομαι να το αγοράσω κ θέλω αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις. μπορώ να συνδέσω εξωτερικό σκληρό; Επίσης έχω broadband της vodafone στο λαπτοπ. για να το έχω και στο τεμπλετ πρέπει να το κάνω mini sim ή μπορώ να το συνδέσω μέσω adaptor;

Για το δευτερο θελει micro sim.Δεν δουλευει με ανταπτορα.

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

καλησπερα.εγινα κατοχος προ 2 ημερων και εγω του note p605.μια ερωτηση για οποιον ξερει.αν αλλαξω firmware μεσο odin και βαλο επισημο αλλης χωρας που εχει κυκλοφορισει ποιο προσφατα θα εχω κανα προβλημα;παιζει να γραψει ο knox τιποτα;πχ να αλλαξω το ελληνικο με το κροατικο που κuκλοφορησε μαρτιο.γιατι ακομα δε θελω να το ρουταρο.

Σκεφτομαι για αγορα του νοτε 10 απλα θελω να ρωτησω αν εχεθς κατι καλυτερο η lte εκδοση απο την απλη....

Σκεφτομαι για αγορα του νοτε 10 απλα θελω να ρωτησω αν εχεθς κατι καλυτερο η lte εκδοση απο την απλη....

Η διαφορά είναι το LTE κοινός 4g...

Τίποτα άλλο!!!

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Εχω διαβασει καπιυ οτι το λτε ειναι πιο smooth στο touch λογω επεξεργαστη.Εινσι πιο δυνατο? Ισψυει κατι τετοιο?

Τίποτα άλλο!!!

η wifi εκδοση δεν εχει τηλεφωνο/sms.γνωμη μου ειναι μην λυπηθεις την οποια διαφορα χρηματων.

Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

Για το δευτερο θελει micro sim.Δεν δουλευει με ανταπτορα.

Τίποτα άλλο!!!

εκτος απο οτι εχει τηλεφωνο και 3g οντως ο επεξεργαστης στην lte εκδοση ειναι ποιο δυνατος

το απλο με γουαι φαι εχει αλλο επεξεργαστη απο αυτο με το ελ τι ι

το ελ τι ι εχει σναπντραγκον 800 ενω το γουαι φαι εχει 8πηρινο τις σαμσουνγκ

Αααα το lte εχει και τηλεφωνο?Υπαρχει καμια εφαρμογη που να μπορω να απανταω τις κλησεις που εχω στο νοτε 3 στο νοτε 10?

Δειτε εδω τις διαφορες.Εχει και 3g μοντελο το οποιο δεν ερχετε Ευρωπη.

http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_10_1_(2014_edition)-5677.php

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Αααα το lte εχει και τηλεφωνο?Υπαρχει καμια εφαρμογη που να μπορω να απανταω τις κλησεις που εχω στο νοτε 3 στο νοτε 10?

Κανεις κόπια την σιμ του τηλεφώνου και το δουλευεις σαν κανονικο τηλεφωνο....απλα δεν μπορεις να τα εχεις ανοιχτα ταυτοχρονα.η το ενα η το αλλο.

Αλλιως αλλη σιμ,αλλο νουμερο,καρτοκινητο,οτι θες.

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τίποτα άλλο!!!

Διαφορετικο επεξεργαστη....το wifi φοραει exynos samsung με δυο τετραπυρινα chip(οχταπυρινος)....και η lte εκδοση snapdragon τετραπυρινο...

Κοινος αποδεκτο οτι με τον snapdragon δουλευει καλυτερα....οχι προσωπικη εμπειρια.

Παλι η lte εκδοση μπορει να χρησιμοποιηθει σαν πληρη τηλεφωνικη συσκευη.

Μην το παρεις προσωπικά....δεν εχω στοχο να σε προσβαλω!φιλικοτατα.

2i6fhs-5.png

Να ρωτησω κατι ουσιαστθκα το νοτε 10 ειναι ενα μεγαλ νοτε 3. Υπαρχει κατι που κανει περισσοτερο απο το νοτε 3? Υπαρχουν εφαρμογές που να τρεχουν μονο στο νοτε 10?

----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να ρωτησω κατι ουσιαστθκα το νοτε 10 ειναι ενα μεγαλ νοτε 3. Υπαρχει κατι που κανει περισσοτερο απο το νοτε 3? Υπαρχουν εφαρμογές που να τρεχουν μονο στο νοτε 10?

Εχω ipad mini αλλα θελω να κραταω σημειωσεις να διαβαζω βιβλια κτκπ και γιαυτο σκεπτομαι το νοτε 10....τι λετε?

----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχω ipad mini αλλα θελω να κραταω σημειωσεις να διαβαζω βιβλια κτκπ και γιαυτο σκεπτομαι το νοτε 10....τι λετε?

Λοιπον τι λετε?

Υπαρχει καποιος? Επισης βιβλιο σε καθετο και οχι οριζοντια μπορεις και διαβαζεις ε?

Αν ειναι εισαγωγης απο ευρωπη και οχι ελληνικο δε νομιζω οτι παιζει καποιο ρολο ετσι?

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Δεν παίζει ρόλο ίσα ίσα που θα παίρνει τις αναβαθμίσεις πιο γρήγορα λογικά.

Όλες οι εφαρμογές τρέχουν και στο τηλέφωνο και στο τάμπλετ.

Βιβλία φυσικά και μπορείς να διαβάζεις κάθετα.

Ερώτηση: Πόση ώρα κάνει για να φορτίσει σε σας; Μου φαίνεται απελπιστικά αργό.

Όλα τέλεια με το τάμπλετ (μια βδομάδα το έχω) αλλά η μπαταρία είναι τραγική μέχρι στιγμής.

Samsung galaxy S4, Samsung Ativ s, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition, Asus Transformer Prime

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)