tron13 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Με flashtools περνάς αυτή http://www.needrom.com/download/thl-5000t/ Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου. Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Φίλος μου έφερε ένα THL T5s, το οποίο δυσλειτουργούσε λόγω ότι το τίγκαρε στις εφαρμογές και το Android κράσαρε (Google play δεν δουλεύει, πετάει error σε εφαρμογές, φαίνονται εγκατεστημένες εφαρμογές ενώ δεν είναι, κλπ). Το πρόβλημα δεν είναι αυτό, το πρόβλημα είναι ότι μετά από κάτι εκατοντάδες φλασαρίσματα σε τηλέφωνα, σε αυτό το τηλέφωνο έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά. Αν πας να κάνεις factory reset, σε πάει στο μαμά recovery και μένει εκεί. Αν πας από το recovery να κάνεις wipe, εκτελεί την εντολή κανονικά και όταν κάνεις reboot, μπαίνει στo android κανονικά, σαν να μην έκανες τίποτα. Εγκαθιστάς εφαρμογές στο κινητό (μέσω SD κάρτας), τις βάζει κανονικά, εκτελούνται μιά χαρά, στην επόμενη επανεκκίνηση, όλα restored στην πρώτη κατάσταση. Βάζεις αρχεία στην εσωτερική μνήμη, στην επόμενη επανεκκίνηση λείπουν. Και το πιό κουφό, φλασάρω μέσω SP tools την μαμά ROM ( http://www.needrom.com/category/thl/thl-t1-t2-t3-t5/ ), φλασάρεται κανονικά, όλα ωραία, επανεκίννηση, και όλα όπως πριν, στο προβληματικό android. Μέχρι και Format του ζήτησα από το SPflash tools, δεν κατάλαβε Χριστό. Η Christine των κινητών. Όποιος έχει καμιά ιδέα, την λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Αν έχεις external sd card βγάλτην έξω.Μη την βάζεις καθόλου.Τα ίδια περίπου έπαθα εγώ και έφταιγε η sd card. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Και με και χωρίς SD, τα ίδια κάνει... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_99 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Καλησπερα φιλοι...!! Διαβασα μερικες σελιδες για τα φλασαρισματα στις κινεζιες... Ισως να χει απαντειθει μεσα σε ολες αυτες τις σελιδες το προβλημμα μου, οποτε σορρυ για την επαναληψη του ιδιου προβλημματος. Επεσε στα χερια μου, το πρωην τηλ του πατερα μου, οπου του ειχε βγαλει την παναγια του καημενου. Ενα Jiake ή Star ειναι, I9500W κλονος του Galaxy S4. Φοβερο τηλεφωνο, καταπληκτικο, ολοιδιο και εμφανισιακα και τρεχει ανδροιδ 4.2.2 Το μονο ελατωμα, που αν δεν το ειχε ειναι κινηταρα, ειναι το προβλημμα με το touch του. Αλλου πατας αλλου βρισκετε, οποτε θελει πιανει, οποτε θελει πατας αριστερα και νομιζει οτι πατησες δεξια, κανει πισω μονο του... οτι να ναι. Και σκεφτηκα, οτι μεχρι στιγμης, αντι να παραγγειλω αλλο touchdigitizer, να του κανω μια αναβαθμιση. Εψαξα στο http://www.needrom.com και βρηκα αυτες τις ρομ: http://www.needrom.com/category/jiake/s4-jiake/ Το χει δοκιμασει ή εχει παθει καποιος αυτο που το προβλημμα που χει το δικο μου?? Ειδα βιντεο στο youtube κι εχουν κι αλλοι το ιδιο προβλημμα στο συγκεκριμενο μοντελο. Επειδη ψιλοφοβαμαι να φλασαρω σ αυτο το τηλεφωνο (μεχρι στιγμης εχω φλασαρει πολλες ρομ στο κανονικο μου τηλεφωνο, galaxy S plus και οσες ρομ εβαλα μπηκαν ολες με επιτυχια, αλλα ειναι διαφορετικη η διαδικασια εκει, δεν ειναι σαν αυτο τον οδηγο του τοπικ) τι μου προτεινετε εσεις?? Να δοκιμασω κι αν στρωσει καλως? η θα χω ενα γυαλιστερο τουβλο στα χερια μου, και μηπως η αγορα καινουριου touch ειναι μονοδρομος και ασφαλεστερο απο ολα?? Ευχαριστω πολυ που διαβασατε το μακροσκελες ποστ, και σορρυ για την κουραση που σας προκαλεσα.! Παράθεση LG Nexus 5X 32GB - Android 7.0 Official Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Πραγματικά δε κατάλαβα τι ακριβώς ρωτάς. Πάντως αν φοβάσαι να φλασάρεις μη το κάνεις.Απο την άλλη σου λέω πως η διαδικασία είναι η πιο γελοία που συνάντησα ποτέ σε κινητό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_99 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Πραγματικά δε κατάλαβα τι ακριβώς ρωτάς. Πάντως αν φοβάσαι να φλασάρεις μη το κάνεις.Απο την άλλη σου λέω πως η διαδικασία είναι η πιο γελοία που συνάντησα ποτέ σε κινητό!!! Καλγσπερα. Λοιπον, ξακινησα να φλασαρω, ανοιξα flash tool, φωρτοσα το scatter, ενεργοποιησα εκεινο απ τις ρυθμισεις DA, DL κλπ. Παταω download, συνδεω το κινητο χωρις μπαταρια και τπτ απολυτως... δεν εκανε απολυτως τιποτα σαν να μην το συνδεσα ποτε. Περασα και τα drivers και παλι απολυτως τπτ.... Εβαλα και την μπαταρια, παλι τιποτα... Μπορει να σκεφτει κανποιος τι λαθος εχω κανει και δεν ανταποκρινετε...?? Ευχαριστω.! Παράθεση LG Nexus 5X 32GB - Android 7.0 Official Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afados76 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Καλημερα και απο εμενα. Θα σας πω και εγω την ιστορια μου μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει. Καταρχην μακαρι να ειχα διαβασει ολα τα παραπανω νωριτερα ειναι πολυ κατατοπιστικα, αν και τα εμαθα μετα απο 3 ημερες που παλευω με το κινητο μου. Λογω μεγαλης ατυχιας εχω αλλαξει την οθονη ηδη δυο φορες αλλα την τελευται φορα πηρα μια και καλα νεα οθονη η οποια ηθελε καποια αναβαθμιση για νατην αναγνωριση το κινητο. Εδιχνε γραμμες μονο. Παλεψα αρκετα και τελικα εγκατεστησα τα 4.4.2 και δεν μου αναγνωριζει την πισω καμερα. Προσπαθω να βρω τα 4.2.2 για cubot x6 αλλα δεν ξερω εαν θα εχω προβλημα με την οθονη παλι επειδη ειναι νεου τυπου, ετσι την αναφερει το site. Εαν παρω backup απο αλλο ιδιο κινητο και το κανω recovery στο δικο μου απο οτι εχω καταλαβει ειναι μια λυση απλα επειδη εχω κανει μεσω SP TOOLS format δεν ξερω πως θα περασω το IMEI. Τι μου προτεινετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afados76 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Καλημερα και παλι. Ξερει κανεις rom για cubot x6 4.2.2 που να δουλευει και με την νεα οθονη. Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 26, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Καλημερα και παλι. Ξερει κανεις rom για cubot x6 4.2.2 που να δουλευει και με την νεα οθονη. Ευχαριστω εκ των προτερων Απευθύνσου στο topic της συσκευής Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Έχω ένα lenovo s650 το οποίο δεν κάνει boot, απλώς δείχνει το σήμα της lenovo για λίγα δευτερόλεπτα και μετά κάνει restart. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε από μόνο του χωρίς να πειραχτεί το τηλέφωνο. Ούτε στο recovery μπαίνει, δείχνει μια μαύρη οθόνη για λίγα δευτερόλεπτα και μετά κάνει restart. Έχω δοκιμάσει να περάσω ότι ROM υπάρχει στο needrom.com μέσω του flashtool ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες αλλά το πρόβλημα παραμένει. Στο memory test που έχει το flash tool μου βγάζει το εξής σφάλμα "ERROR: NAND Flash was not detected!". Υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να διορθωθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kosmas86 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 καλημερα. Ρε παιδια εκανα το λαθος και πηγα να βαλω μια ρομ και πατησα format all + download και δεν αναγνωριζει την πρωτη Sim ενώ η δευτερη λειτουργει κανονικα. αλλαξα την ριμ εβαλα αλλη μια custom τιποτα παλι το ιδιο εβαλα και την official εκανα κ τα update και παλι το ιδιο. μιλαω για το lenovo vibe x2. βαζω κανονικα τους κωδικους των sim της δεχετε μου λεει welcome to vodafone που ειναι η πρωτη sim μου αναγνωριζει την δευτερη της cosmote δηλαδη σαν ονομασια της βλεπει αλλα στην πρωτη ειναι σαν να μην εχεις καθολου σημα δηλαδη εχει το Χ και καθολου ανεβασμενες μπαρες στο σημα. ενω με την δευτερη μπορω να κανω τηλ να μπω στο δικτυο κλ. Τα φωτα σας παρακαλω, τι μπορω να κανω για να φτιαξει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Καλύτερα απευθύνσου και στο σχετικό με το κινητό σου θέμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=398940 μήπως και γνωρίζει κάποιος πως να το επαναφέρεις. Δοκίμασες να του περάσεις την official rom αλλά με format all + download μπας και...; Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 καλημερα. Ρε παιδια εκανα το λαθος και πηγα να βαλω μια ρομ και πατησα format all + download και δεν αναγνωριζει την πρωτη Sim ενώ η δευτερη λειτουργει κανονικα. αλλαξα την ριμ εβαλα αλλη μια custom τιποτα παλι το ιδιο εβαλα και την official εκανα κ τα update και παλι το ιδιο. μιλαω για το lenovo vibe x2. βαζω κανονικα τους κωδικους των sim της δεχετε μου λεει welcome to vodafone που ειναι η πρωτη sim μου αναγνωριζει την δευτερη της cosmote δηλαδη σαν ονομασια της βλεπει αλλα στην πρωτη ειναι σαν να μην εχεις καθολου σημα δηλαδη εχει το Χ και καθολου ανεβασμενες μπαρες στο σημα. ενω με την δευτερη μπορω να κανω τηλ να μπω στο δικτυο κλ. Τα φωτα σας παρακαλω, τι μπορω να κανω για να φτιαξει αυτο? Δεν εκανες καποιο λάθος. Αν πέρασες την ευρωπαϊκή ρομ στο vibe x2, γίνεται μονόκαρτο πλέον. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kosmas86 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Οχι δεν περασα την ευρωπαικη ρομ. Απλα χαθηκε το imei της πρωτης sim. Το εκανα μετα και με την official format + download αλλα παλι το ιδιο :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Αν είναι για το imei γίνεται να το επαναφέρεις δεν μπορώ να σου δώσω λιγκ είμαι από κινητό γουγλαρετο και θα το βρεις Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Για RK χρησιμοποιουμε το rktools? Με αντίστοιχο τροπο; Φαινεται καπως πιο ευκολο... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Για το be x έχει βγει custom recovery, κατεβάζω το img και το Ρίχνω χύμα στην sd card, μετά πάω μέσω mobileuncle tool στο πεδίο update recovery αλλά δεν μου το εμφανίζει.......τι κάνω λάθος; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Για το be x έχει βγει custom recovery, κατεβάζω το img και το Ρίχνω χύμα στην sd card, μετά πάω μέσω mobileuncle tool στο πεδίο update recovery αλλά δεν μου το εμφανίζει.......τι κάνω λάθος; Θα πρέπει να το ονομάσεις recovery.img Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Θα πρέπει να το ονομάσεις recovery.img σωστός,έπαιξε :up: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Καλησπέρα, απευθυνομαι και εδώ μιας και στη σελίδα του προϊόν δεν έχω πάρει απάντηση. Είχα πάρει ένα tablet, cube-u27gt-s-mt8127, για τον ανηψιο μου. Το έφερε το παιδί γιατί σταμάτησε να δουλεύει. Μεν δεν ανοίγει ούτε και φορτίζει. Δοκιμάζω μπας και κατά τα φέρω να του περάσω ξανά rom. Ενώ κατέβασα και από το official site & από needrom κάποιες φορές όταν πήγε το flash tool να τρέξει την rom δεν την διάβαζε σωστή, λάθος σκατερ αρχείο, και πετούσε σφάλμα, τελικά χωρίς να καταλάβω πως έστρωσε αυτό. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι έχω την σοβαρή υποψία ότι δεν διαβάζει το tablet για να τρέξει η εγκατάσταση, ενώ έχω όλους τους drivers, το βλέπει σε θύρα Com σαν, από όσο θυμάμαι, media tek da USB vcon port, από κει και μετά δεν ξεκινάει η δεν βλέπει την ταμπλέτα για να γίνει η εγκατάσταση. Δεν είναι η πρώτη φορά που φλασαρω συσκευή αλλά δεν θυμάμαι πως διάβαζε τις άλλες συσκευές για να τρέξει η εγκατάσταση. Τελικά είναι θέμα κυρίως της ταμπλέτας ή κάτι μου ξεφεύγει; αν συνεχιστεί το στέλνω πίσω; το θέμα είναι ότι δεν έχω εγώ προλάβει να επεμβω για να πω αντί το χαλαρά, έστω να τρέξει η εγκατάσταση. Όποιος έχει καμία άποψη σε αυτό θα ήμουν ευγνώμων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Απ'όσο ξέρω τα κινητά με το Flashtool για να φλασάρεις νέα ρομ πρέπει να βγάλεις την μπαταρία.Μήπως στα tablet παίζει κάτι ανάλογο.Τα scatter στα βγάζει λάθος γιατί πρέπει να το ανοίξεις σαν text και να διαγράψεις την πρώτη γραμμή που λέει απο ποιόν είναι.Δηλάδή το scatter θα πρέπει να ξεκινάει με τις διέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Απ'όσο ξέρω τα κινητά με το Flashtool για να φλασάρεις νέα ρομ πρέπει να βγάλεις την μπαταρία.Μήπως στα tablet παίζει κάτι ανάλογο.Τα στα βγάζει λάθος γιατί πρέπει να το ανοίξεις σαν text και να διαγράψεις την πρώτη γραμμή που λέει απο ποιόν είναι.Δηλάδή το scatter θα πρέπει να ξεκινάει με τις διέσεις. Για κινητά αυτό παίζει αλλά στα tablet μια και σε όλα δεν έχεις επιλογή να τη βγάλεις τότε πας έτσι. Δεν ξέρω αν ανοίγει και από την άλλη αν έχει διαδικασία μην κάνω ζημιά μια και σκέφτομαι αν δε καταφέρω να το στείλω πίσω. Κοίτα όλα τα βήματα είμαι ok, όσο για το scatter απλά είχα ένα θέμα με την ονομασία του φακέλου αν μπορώ να φανταστώ, τώρα με αυτά είμαι εντάξει. Εκείνο που με ανησυχεί είναι που καν δεν ξεκινάει. Δε το βλέπει το flash tool, έστω να μου πετάξει ένα σφάλμα να δω κάτι. Δοκίμασα 3διαφορετικα μηχανήματα, 1με Windows 7 & 2 με Windows Xp. Το ίδιο αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Ποιο μοντέλο εχεις ακριβώς;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 (edited) Ποιο μοντέλο εχεις ακριβώς;;; cube-u27gt-s-mt8127 Κοιτά και σε ενα έγγραφο που διάβασα που ειχε η rom ειδα οτι έτσι πρεπει να το βλέπει το pc στη διαχείριση συσκευών. την rom την κατεβασα απο δυο link. http://www.51cube.com/ch/DownShow.asp?ID=289 http://www.needrom.com/download/cube-u27gt-s-mt8127/ ετσι αποκλείεται να παω με λαθος rom και δεν ξερω αν εχει ακομα και πιο παλαιά εκδοσή να δοκιμάσω! Edited March 25, 2015 by filosofos77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts