AIWA Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Μια χαρά τα πάει το z1 Παράθεση Xiaomi redmi note 8 pro 128gb perl white:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 http://www.xperiablog.net/2013/12/10/xperia-z1s-android-4-3-build-version-14-2-a-0-290-gets-certified/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 http://www.xperiablog.net/2013/12/10/xperia-z1s-android-4-3-build-version-14-2-a-0-290-gets-certified/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter αυτα ειναι! Παιδες, οσοι εχετε το Ζ1 και βλεπετε κιτρινιλα στην οθονη αντι για λαμπερο λευκο (να σας ζητησω και συγγνωμη που ασχολιοσασταν με την οθονη τοσο καιρο και ειχα νευριασει, το προβλημα ειναι εμφανες, απλα δεν εχει σχεση με το Ζ που λεγανε πολλοι, εγω στο Ζ εχω πολυ καλυτερη οθονη), θα ηθελα την αποψη σας, παμε arvato (εκτος αν υπαρχει αλλο σερβις που δεν ξερω) για αντικατασταση ή δεν παιζει να βγαλω ακρη? γενικα δεν με απασχολει και τοσο, το κινητο τα σπαει και απλα διπλα απο το Ζ μου κακοφαινεται. αν το πουλησω το Ζ δε θα με νοιαζει καν, ομως οσο το εχω σκεφτομαι μηπως κανω τιποτα. εχει βγαλει κανεις ακρη? Επισης μολις σημερα μου ηρθε η αναβαθμιση για το walkman Που ρωταγε καποιος φιλος α! και με κρυο κινητο περασα τους 34000 ποντους στο antutu.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brujitaki Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 (edited) αυτα ειναι! Παιδες, οσοι εχετε το Ζ1 και βλεπετε κιτρινιλα στην οθονη αντι για λαμπερο λευκο (να σας ζητησω και συγγνωμη που ασχολιοσασταν με την οθονη τοσο καιρο και ειχα νευριασει, το προβλημα ειναι εμφανες, απλα δεν εχει σχεση με το Ζ που λεγανε πολλοι, εγω στο Ζ εχω πολυ καλυτερη οθονη), θα ηθελα την αποψη σας, παμε arvato (εκτος αν υπαρχει αλλο σερβις που δεν ξερω) για αντικατασταση ή δεν παιζει να βγαλω ακρη? γενικα δεν με απασχολει και τοσο, το κινητο τα σπαει και απλα διπλα απο το Ζ μου κακοφαινεται. αν το πουλησω το Ζ δε θα με νοιαζει καν, ομως οσο το εχω σκεφτομαι μηπως κανω τιποτα. εχει βγαλει κανεις ακρη? Επισης μολις σημερα μου ηρθε η αναβαθμιση για το walkman Που ρωταγε καποιος φιλος α! και με κρυο κινητο περασα τους 34000 ποντους στο antutu.. Πήρες το Ζ1, Νίκο; Άντε καλορίζικο και εύχομαι να το χαρείς και το κρατήσεις μέχρι το Πάσχα, τουλάχιστον :p Να σε ρωτήσω κάτι; Επειδή θέλει να το πάρει ο αδερφός μου (Νίκο τον λένε κι αυτόν, χρόνια πολλά και στους δυο σας για τις 6 Δεκέμβρη, παρεμπιπτόντως), τι λες, να του πω να προχωρήσει; Ρωτάει εμένα, επειδή του έχω πει ότι μπαίνω σε ένα φόρουμ με τέτοιου είδους συζητήσεις και θέλει να ξέρει κάποιες λεπτομέρειες. Εγώ του είπα ότι είναι τέλειο από αυτά που διαβάζω, αλλά μετά από αυτά που γράφεις, μήπως να του πω να το ξανασκεφτεί; Είναι, πράγματι, τόσο χάλια η οθόνη; Μην τον πάρω στο λαιμό μου και μετά με κυνηγάει για τα χρήματα που θα ξοδέψει.:lol: edit: επίσης από φλας πώς πάει; Είναι κι αυτό αδύναμο σαν του Ζ; Edited December 10, 2013 by brujitaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 (edited) Νάσαι καλά! Δεν νομίζω να το αλλάξω πάλι. Και να σου πω έτυχε και το πήρα δίνοντας τα παλιά μου κινητά, ανταλλαγή. Αλλιώς είχα πάρει από κινητό επίσης δυνατό, εκτός Ζω. Σε καμία περίπτωση δεν είναι χάλια... και σε καμία περίπτωση δεν ενοχλεί αν το έχεις μόνο του. Απλά εγώ το έβαλα δίπλα στο Χέρι και είδα αυτό το κιτρίνισμα στο λευκό.. Τίποτα άλλο. Κατά τα άλλα αξίζει. Ταχύτητα τρομερή, μπαταρία τέρας, και κάμερα πολύ δυνατή. Γενικα δεν λέω να μην το πάρει, απλά δεν ξέρω αν αξίζει καινούριο.. Από εκεί και πέρα άσε να δω δύο πράγματα αύριο και θα σου πω Edited December 10, 2013 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brujitaki Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Νάσαι καλά! Δεν νομίζω να το αλλάξω πάλι. Και να σου πω έτυχε και το πήρα δίνοντας τα παλιά μου κινητά, ανταλλαγή. Αλλιώς είχα πάρει από κινητό επίσης δυνατό, εκτός Ζω. Σε καμία περίπτωση δεν είναι χάλια... και σε καμία περίπτωση δεν ενοχλεί αν το έχεις μόνο του. Απλά εγώ το έβαλα δίπλα στο Χέρι και είδα αυτό το κιτρίνισμα στο λευκό.. Τίποτα άλλο. Κατά τα άλλα αξίζει. Ταχύτητα τρομερή, μπαταρία τέρας, και κάμερα πολύ δυνατή. Γενικα δεν λέω να μην το πάρει, απλά δεν ξέρω αν αξίζει καινούριο.. Από εκεί και πέρα άσε να δω δύο πράγματα αύριο και θα σου πω Εντάξει. Ούτως ή άλλως σκοπεύει να κάνει την αγορά λίγο πριν τα Χριστούγεννα, οπότε μου λες και του λέω. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2012 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 (edited) 35552 Τι άλλο να πω; :) :) :) Edited December 11, 2013 by spiros2012 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarantosantonak Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Πήρες το Ζ1, Νίκο; Άντε καλορίζικο και εύχομαι να το χαρείς και το κρατήσεις μέχρι το Πάσχα, τουλάχιστον :p Να σε ρωτήσω κάτι; Επειδή θέλει να το πάρει ο αδερφός μου (Νίκο τον λένε κι αυτόν, χρόνια πολλά και στους δυο σας για τις 6 Δεκέμβρη, παρεμπιπτόντως), τι λες, να του πω να προχωρήσει; Ρωτάει εμένα, επειδή του έχω πει ότι μπαίνω σε ένα φόρουμ με τέτοιου είδους συζητήσεις και θέλει να ξέρει κάποιες λεπτομέρειες. Εγώ του είπα ότι είναι τέλειο από αυτά που διαβάζω, αλλά μετά από αυτά που γράφεις, μήπως να του πω να το ξανασκεφτεί; Είναι, πράγματι, τόσο χάλια η οθόνη; Μην τον πάρω στο λαιμό μου και μετά με κυνηγάει για τα χρήματα που θα ξοδέψει.:lol: edit: επίσης από φλας πώς πάει; Είναι κι αυτό αδύναμο σαν του Ζ; Εγώ πάντως θα του πρότεινα να πάει δει το Ζ1 από κοντά ώστε να μη σε κυνηγάει όπως λες :lol: .Εγώ το είδα από κοντά και η οθόνη του είχε καλή φωτεινότητα αλλά και τα χρώματα ήταν μια χαρά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Εγώ πάντως θα του πρότεινα να πάει δει το Ζ1 από κοντά ώστε να μη σε κυνηγάει όπως λες :lol: .Εγώ το είδα από κοντά και η οθόνη του είχε καλή φωτεινότητα αλλά και τα χρώματα ήταν μια χαρά . Για μενα, μονο αυτο εχει σαν ελατωμα, και αν σου τυχει. αλλιως αξιζει. απο εκει και περα, και το Ζ εκει που εχει φτασει αξιζει. το θεμα ειναι τι ζητας απο το κινητο και ποσο το λιωνεις. και τα 2 αξιζουν το ιδιο για τα λεφτα τους παντα!και επισης καλυπτουν σχεδον ολες τις αναγκες, ελαχιστοι πρεπει να εχουν παραπονο σε θεμα επιδοσεων κτλ Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas-k Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Αν προσέξεις το serial number της συσκευής μπορείς να αποφύγεις τις κίτρινες οθόνες. Σε άλλο ξένο forum αναφέρονται σε ποια s/n υπάρχει το θέμα της οθόνης. Εγώ όταν το αγόρασα το τσέκαρα ώστε αν είχε τέτοιο s/n δε θα το έπαιρνα. Επίσης όσον αφορά τους 160 χαρακτήρες, μπορείτε να βάλετε το Ευρωπαϊκό ftf (firmware), το έβαλα και όλα καλά και παίρνει και αμέσως τις αναβαθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Δεν λες και σε εμάς να δούμε; Πρώτη φορά ακούω, ότι μπορεί να βρεθεί από το sn αν, και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την οθόνη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brujitaki Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 (edited) Αν και δεν το έχω το Ζ1, έψαξα αυτό με τους σειριακούς αριθμούς και διάβασα εδώ http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z1/Xperia-Z1-C6903-Display-Issue-Yellow-Hue-Tint/td-p/391521/page/2 το εξής: below Xperia Z1 serial numbers are having the Yellow Hue Tint issue on Xperia Z1. Clear white, no yellow hue (serial starts with) BH902A*** BH902**** BH908**** Clear white, after using screen adjuster (serial starts with) (2x) BH903**** Yellow hue (serial starts with) (2x) BH904**** BH905**** BH909**** Εγώ πάντως θα του πρότεινα να πάει δει το Ζ1 από κοντά ώστε να μη σε κυνηγάει όπως λες :lol: .Εγώ το είδα από κοντά και η οθόνη του είχε καλή φωτεινότητα αλλά και τα χρώματα ήταν μια χαρά . Μπα, δεν κάνει ο brother για τέτοιες δουλειές. Έχει βάλει εμένα να κάνω έρευνα αγοράς.:p Θα του εξηγήσω όλα όσα μου είπατε και ας κάνει ό,τι θέλει. :D Edited December 12, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Αν και δεν το έχω το Ζ1, έψαξα αυτό με τους σειριακούς αριθμούς και διάβασα εδώ http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z1/Xperia-Z1-C6903-Display-Issue-Yellow-Hue-Tint/td-p/391521/page/2 το εξής: below Xperia Z1 serial numbers are having the Yellow Hue Tint issue on Xperia Z1. Clear white, no yellow hue (serial starts with) BH902A*** BH902**** BH908**** Clear white, after using screen adjuster (serial starts with) (2x) BH903**** Yellow hue (serial starts with) (2x) BH904**** BH905**** BH909**** εμενα το serial number ειναι απο τα πρωτα που αναφερεις..αρα ή τα αλλα Ζ1 ειναι πιο κιτρινα ή δεν ισχυει.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas-k Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 (edited) Δεν λες και σε εμάς να δούμε; Πρώτη φορά ακούω, ότι μπορεί να βρεθεί από το sn αν, και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την οθόνη μου. Αν και δεν το έχω το Ζ1, έψαξα αυτό με τους σειριακούς αριθμούς και διάβασα εδώ http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z1/Xperia-Z1-C6903-Display-Issue-Yellow-Hue-Tint/td-p/391521/page/2 το εξής: below Xperia Z1 serial numbers are having the Yellow Hue Tint issue on Xperia Z1. Clear white, no yellow hue (serial starts with) BH902A*** BH902**** BH908**** Clear white, after using screen adjuster (serial starts with) (2x) BH903**** Yellow hue (serial starts with) (2x) BH904**** BH905**** BH909**** Ακριβώς αυτά είναι τα s/n και φαίνονται και έξω από το κουτί της συσκευής, φυσικά είναι τα πρώτα ψηφία που ξεκινάει το s/n. Εμένα είναι στην κατηγορία την πεντακάθαρης άσπρης οθόνης γι'αυτό και το παρέλαβα :) Edited December 12, 2013 by kostas-k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_rs01 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Γεια σας παιδια να κανω μια ερωτηση... Αν το παρεις απο skroutz κ ειναι λιγο πιο κιτρινη δηλ με τους s/n 2η κ 3η κατηγορια με ποια δικαιολογια το επιστρεφεις κ θα σου το αλλαξουν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Αυτό έχει να κάνει με το σερβις..Λογικά θα την αλλάξουν την οθόνη, όπως την άλλαζαν και στο S.Το παράγγελια σημερα..για να δουμε!Τις πιθανες ατελειες φοβάμαι από τωρα! Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Δεν νομίζω ότι μιλάμε για κιτρινίλες τύπου S εδώ αλλά για απόχρωση του λευκού προς το κίτρινο. Δεν νομίζω ότι θα ασχοληθεί ποτέ το service με τέτοια αλλαγή ούτε το κατάστημα καθώς δεν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν είναι καλή η οθόνη. Απλά έτσι είναι ο τύπος της οθόνης. Επίσης το να το στείλεις στο service για αλλαγή οθόνης, μία στο εκατομμύριο να στην αλλάξουν (και να μην στο φέρουν πίσω απλά με αναβάθμιση μέσω SEUS) ποιος σου εγγυάται ότι η συσκευή θα παραμείνει αδιάβροχη αφού την έχουν ανοίξει; Και άντε βρες το δίκιο σου μετά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Καλημέρα σε όλους, πριν μισή ωρίτσα μου χτύπησε το κουδούνι ο ταχυδρόμος και μου έδωσε συστημένο ένα μαγικό πακέτο με την glass-M!! Έχω να προτείνω σε όλους την άμεση αγορά του συγκεκριμενου screen protector. Πραγματικά είναι πολύ λεπτό πεντακάθαρο και η αίσθηση που σου αφήνει είναι καινούργιας gorilla glass οθόνης!!! Αφού έκανε την βλακεια η Sony με το asf είναι η άμεση καλύτερη λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Δεν νομίζω ότι μιλάμε για κιτρινίλες τύπου S εδώ αλλά για απόχρωση του λευκού προς το κίτρινο. Δεν νομίζω ότι θα ασχοληθεί ποτέ το service με τέτοια αλλαγή ούτε το κατάστημα καθώς δεν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν είναι καλή η οθόνη. Απλά έτσι είναι ο τύπος της οθόνης. Επίσης το να το στείλεις στο service για αλλαγή οθόνης, μία στο εκατομμύριο να στην αλλάξουν (και να μην στο φέρουν πίσω απλά με αναβάθμιση μέσω SEUS) ποιος σου εγγυάται ότι η συσκευή θα παραμείνει αδιάβροχη αφού την έχουν ανοίξει; Και άντε βρες το δίκιο σου μετά. Ετσι ειναι, εγω οσο το βλεπω μου φαινεται ελαχιστη η διαφορα..δεν ειναι κιτρινιλα, ειναι απλα λιγο πιο γκρι θα ελεγα..και ξανα λεω οτι το δικο μου εχει serial number που ανηκει στην πρωτη ομαδα που δεν εχουν κιτρινιλα υποτιθεται! εκτος αν οπως ειναι το δικο μου ειναι τα καλα Ζ1 και τα αλλα ειναι οντως κιτρινα..τελος παντων, καλο θα ηταν να δινει το λευκο,πραγματικα λευκο,και οχι προς γκρι που το βλεπω τωρα, αλλα οπως και ναεχει το κινητο τα σπαει και αξιζει ακομα και χωρις το απολυτο λευκο Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas-k Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Γεια σας παιδια να κανω μια ερωτηση... Αν το παρεις απο skroutz κ ειναι λιγο πιο κιτρινη δηλ με τους s/n 2η κ 3η κατηγορια με ποια δικαιολογια το επιστρεφεις κ θα σου το αλλαξουν?? Εγώ είχα μιλήσει με το κατάστημα τους ρώτησα για το s/n, αφού μου το είπαν και το τσέκαρα ότι είναι οκ μου το έστειλαν. Το είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή βέβαια! Αλλιώς αν το παραλάβεις και μετά δεις το s/n, δεν υπάρχει δικαιολογία επιστροφής δυστυχώς, μόνο αν βγάλεις άκρη με την αντιπροσωπεία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Καλημέρα σε όλους, πριν μισή ωρίτσα μου χτύπησε το κουδούνι ο ταχυδρόμος και μου έδωσε συστημένο ένα μαγικό πακέτο με την glass-M!! Έχω να προτείνω σε όλους την άμεση αγορά του συγκεκριμενου screen protector. Πραγματικά είναι πολύ λεπτό πεντακάθαρο και η αίσθηση που σου αφήνει είναι καινούργιας gorilla glass οθόνης!!! Αφού έκανε την βλακεια η Sony με το asf είναι η άμεση καλύτερη λύση. Είναι ακριβώς στο μέγεθος της οθόνης το κόψιμο ή έχει κενά, έστω και απειροελάχιστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Εγώ είχα μιλήσει με το κατάστημα τους ρώτησα για το s/n, αφού μου το είπαν και το τσέκαρα ότι είναι οκ μου το έστειλαν. Το είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή βέβαια! Αλλιώς αν το παραλάβεις και μετά δεις το s/n, δεν υπάρχει δικαιολογία επιστροφής δυστυχώς, μόνο αν βγάλεις άκρη με την αντιπροσωπεία! δηλαδη εμενα που ανηκει στην 1η ομαδα, των λευκων οθονων, γιατι την βλεπω πιο γκριζοκιτρινη? εγω ειμαι υπερβολικος ή αυτα δεν ισχυουν? στο λεω γιατι ειναι κριμα να παραγγελνει καποιος με αυτο το κριτηριο και να μην παιρνει αυτο που περιμενει..ακομα και με "καλο" s/n Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Είναι ακριβώς στο μέγεθος της οθόνης το κόψιμο ή έχει κενά, έστω και απειροελάχιστα; εχει κενα οσο χρειαζεται για να μην το πεταει εξω θηκη η bumper! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Αν σου είναι εύκολο βγάζεις καμία φωτογραφία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas-k Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 (edited) δηλαδη εμενα που ανηκει στην 1η ομαδα, των λευκων οθονων, γιατι την βλεπω πιο γκριζοκιτρινη? εγω ειμαι υπερβολικος ή αυτα δεν ισχυουν? στο λεω γιατι ειναι κριμα να παραγγελνει καποιος με αυτο το κριτηριο και να μην παιρνει αυτο που περιμενει..ακομα και με "καλο" s/n Τί να πω, άλλα δύο που έχω δει με κανονική οθόνη είναι στην ομάδα με τα "καλά" s/n. Το σύγκρινες με κάποιο άλλο Ζ1 που θεωρείται καλό ή απλά σου φαίνεται έτσι η οθόνη? Καλημέρα σε όλους, πριν μισή ωρίτσα μου χτύπησε το κουδούνι ο ταχυδρόμος και μου έδωσε συστημένο ένα μαγικό πακέτο με την glass-M!! Έχω να προτείνω σε όλους την άμεση αγορά του συγκεκριμενου screen protector. Πραγματικά είναι πολύ λεπτό πεντακάθαρο και η αίσθηση που σου αφήνει είναι καινούργιας gorilla glass οθόνης!!! Αφού έκανε την βλακεια η Sony με το asf είναι η άμεση καλύτερη λύση. Εγώ πήρα της Nilkin και είναι κορυφαίο Edited December 13, 2013 by kostas-k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts