Jump to content

Sony Xperia Z1

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οχι έχω περάσει 2 στοκ ρομ μια που ανέβασε ενα άλλο παιδι πιο πάνω και μια την δικία σου τις περνάει μια χαρα δουλευουν ολα κομπλε και μόλις πάω να κάνω αναβάθμιση μεσο pc companion μου βγαζει οτι το λογισμικο ειναι τροποποιημένο και δεν ειναι δυνατον να ενημερωθεί

αποτυχία μηχανισμού ενημέρωσης Sony (σφάλμα 2003)

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οχι έχω περάσει 2 στοκ ρομ μια που ανέβασε ενα άλλο παιδι πιο πάνω και μια την δικία σου τις περνάει μια χαρα δουλευουν ολα κομπλε και μόλις πάω να κάνω αναβάθμιση μεσο pc companion μου βγαζει οτι το λογισμικο ειναι τροποποιημένο και δεν ειναι δυνατον να ενημερωθεί

αποτυχία μηχανισμού ενημέρωσης Sony (σφάλμα 2003)

ρε φιλαρακι, σου εγγραψα οδηγιες πως θα το κανεις με το flashtool και εσυ κανεις τα δικα σου με το pc companion.. πως θες να παιξει??

θα σου στειλω ΠΜ να στο κανω μεσω teamviewer στα γρηγορα, εαν μπορεις τωρα.

ΑΛλιως κανε αυτα που λεει εδω:

http://forum.xda-developers.com/xperia-z/general/tutorial-how-to-flash-stock-roms-t2240614

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Παιδιά σοσ. Έκανα αναβάθμιση και πίνει μπαταρία για πλάκα. 10% μέσα σε πέντε λεπτά χωρίς χρήση...

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά σοσ πίνει μπαταρία για πλάκα από όταν έκανα αναβάθμιση. 10 % μέσα σε πέντε λεπτά. Επίσης κάτι έκανα και άλλαξε η διάταξη στην αρχική οθόνη.. Πάτησα να μην έχει προβολή σαν σονυ.παρακαλώ βοήθεια. Συγγνώμη για το ποστ

Παιδιά σοσ. Έκανα αναβάθμιση και πίνει μπαταρία για πλάκα. 10% μέσα σε πέντε λεπτά χωρίς χρήση...

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά σοσ πίνει μπαταρία για πλάκα από όταν έκανα αναβάθμιση. 10 % μέσα σε πέντε λεπτά. Επίσης κάτι έκανα και άλλαξε η διάταξη στην αρχική οθόνη.. Πάτησα να μην έχει προβολή σαν σονυ.παρακαλώ βοήθεια. Συγγνώμη για το ποστ

εκανες απο πανω την αναβαθμιση ή με επαναφορα εργοστασιακων και καθαρη εγκατασταση? αν εκανες το 1ο, κακως. Ειναι πολυ μεγαλη αναβαθμιση για να πατησει σωστα ετσι ευκολα. Κανε back up, επαναφορα, επιδιορθωση με το Pc companion (θα πατησεις για αναβαθμιση, θα σου πει δεν υπαρχει νεα, και θα κανεις επιδιορθωση που θα το εχει σαν επιλογη) και μετα στησε κινητο παλι.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ναι, το έκανα απευθείας... Δείχνει να έχει στρώσει για την ώρα... Για το άλλο πρόβλημα. Την διάταξη δηλαδή των εικονιδίων; Έχουν φύγει για να καταλάβετε τα κλασικά εικονίδια ( ακουστικό κλπ) κ έχουν μπει όλα σε πλαίσια

Επιβεβαιωνω και εγώ ότι με πέρασμα από πάνω έχει θέμα με την μπαταρία, τώρα στο ΣΚ που θα βγει χρόνος θα γίνει και το απαραίτητο "format"

Ναι, το έκανα απευθείας... Δείχνει να έχει στρώσει για την ώρα... Για το άλλο πρόβλημα. Την διάταξη δηλαδή των εικονιδίων; Έχουν φύγει για να καταλάβετε τα κλασικά εικονίδια ( ακουστικό κλπ) κ έχουν μπει όλα σε πλαίσια

Επιβεβαιωνω και εγώ ότι με πέρασμα από πάνω έχει θέμα με την μπαταρία, τώρα στο ΣΚ που θα βγει χρόνος θα γίνει και το απαραίτητο "format"

καντε καθαρη εγκατασταση, αλλιως θα εχετε θεματα παιδες, μην το ταλαιπωρειτε να δωστε λυση γιατι δε θα ηρεμησετε..ολο και κατι θα σκαει..μια επαναφορα με διαγραφη ολων και επανεγκατασταση και μετα βλεπουμε αν εχετε καποιο θεμα. προσοχη, back up σε ολα!

Α! και κατι ακομα, εγω κανω φορματ και στην SD, ριχνω μονο αρχεια στο Pc, της κανω φορματ μεσα απο το κινητο και μετα την επαναφορα κτλ..ειναι ο,τι πιο σωστο μπορειτε..

Α! και κατι ακομα, εγω κανω φορματ και στην SD, ριχνω μονο αρχεια στο Pc, της κανω φορματ μεσα απο το κινητο και μετα την επαναφορα κτλ..ειναι ο,τι πιο σωστο μπορειτε..

Το ιδιο κανω και εγω Νικο, επαναφερω μονο φωτογραφιες - βιντεο - μουσικη.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Το ιδιο κανω και εγω Νικο, επαναφερω μονο φωτογραφιες - βιντεο - μουσικη.

παλιοτερα μου ειχε κατσει προβλημα λογω SD που δεν ειχα φορμαρει μετα απο αναβαθμιση..οποτε θεωρω οτι καλυτερα να τα κανουμε ολα με τη μια και σωστα, παρα να ψαχνομαστε καθε τρεις και λιγο με προβληματα.

παλιοτερα μου ειχε κατσει προβλημα λογω SD που δεν ειχα φορμαρει μετα απο αναβαθμιση..οποτε θεωρω οτι καλυτερα να τα κανουμε ολα με τη μια και σωστα, παρα να ψαχνομαστε καθε τρεις και λιγο με προβληματα.

Format να κάνετε με το minitool partition wizard.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

δηλαδή η σωστη σειρα είναι:

1.backup

2. format sd

3. επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων

4. clean install

σωστα??

τα μηνυματα πως μπορω να τα κανω backup? πως μπορω να τα συγχρονισω με τον gmail λογαριασμο μου?

η επαναφορά εργ. ρυθμισεων θα μου απεγκαταστησει τις εφαρμογες?

δηλαδή η σωστη σειρα είναι:

1.backup

2. format sd

3. επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων

4. clean install

σωστα??

τα μηνυματα πως μπορω να τα κανω backup? πως μπορω να τα συγχρονισω με τον gmail λογαριασμο μου?

η επαναφορά εργ. ρυθμισεων θα μου απεγκαταστησει τις εφαρμογες?

ακριβως.. οπου back up εγω κανω απλη αντιγραφη επικολληση των χρησιμων φακελων της SD Και οχι ολοκληρης ή με καποιο εργαλειο back γιατι τυχον προβληματα μπορει να ερθουν ετσι..

Επισης πολλοι κανουν επαναφορα και μετα την εγκατασταση..δεν ξερω αν βοηθαει, αλλα δεν χανουμε τιποτα.

Μηνυματα, λιστες κλησεων κτλ τα παιρνω με το Myphone explorer Που ηταν απο παλια μονο για SE..

Οταν λεμε clean install, προφανως εννοουμε να απεγκαταστησει τις εφαρμογες, και μαζι με αυτο θα κλικαροντας και διαγραφη ολων στηνεπαναφορα θα διαγραψει και τυχον αρχεια της εσωτερικης μνημης.

----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Format να κάνετε με το minitool partition wizard.

εγω προτιμω να κανω με το κινητο..διαγραφη μνημης δηλαδη (ειναι το φορματ που κανει το κινητο), ωστε να την διαμορφωνει οπως θελει. λογικα ειναι το ιδανικο.

αξιζει η μεταβαση σε loli... η να κατσω στα αυγα μου . μιας και το εχω στησει και το εχω φερει στα μετρα μου το τηλ.... και δουλευουν τα παντα αψογα . ?

αξιζει η μεταβαση σε loli... η να κατσω στα αυγα μου . μιας και το εχω στησει και το εχω φερει στα μετρα μου το τηλ.... και δουλευουν τα παντα αψογα . ?

για μενα περιμενε λιγο καιρο να δεις τι προβληματα θα αναφερθουν..

μεχρι στιγμης το wifi tethering εχει προβληματα σε πολλους..συν καποιες ελλειψεις, οχι προβληματα, οπως το κλεισιμο ολων τον εφαρμογων απο το δεξι πληκτρο που υπηρχει στην 4.4.4

Αλλο προβλημα δεν θυμαμαι να εχουμε αναφερει στα Ζ3 τουλαχιστον.

Εγω εκανα μεταβαση μιας και το μελλον ειναι εκει, και ειναι η αρχη ακομα, αν ηταν ενα κινητο στο τελος της ζωης του θα περιμενα..τωρα θα παρουμε και αλλες αναβαθμισεις, αξιζει να την συνηθιζεις την 5..εφοσον δεν εχει καποιο προβλημα φυσικα. το wifi hotspot σε μενα λειτουργει σωστα, αλλα πολλοι λενε οτι εχει προβλημα (δεν ξερω αν δοκιμασαν επανεγκατασταση λογισμικων κτλ)

για μενα περιμενε λιγο καιρο να δεις τι προβληματα θα αναφερθουν..

μεχρι στιγμης το wifi tethering εχει προβληματα σε πολλους..συν καποιες ελλειψεις, οχι προβληματα, οπως το κλεισιμο ολων τον εφαρμογων απο το δεξι πληκτρο που υπηρχει στην 4.4.4

Αλλο προβλημα δεν θυμαμαι να εχουμε αναφερει στα Ζ3 τουλαχιστον.

Εγω εκανα μεταβαση μιας και το μελλον ειναι εκει, και ειναι η αρχη ακομα, αν ηταν ενα κινητο στο τελος της ζωης του θα περιμενα..τωρα θα παρουμε και αλλες αναβαθμισεις, αξιζει να την συνηθιζεις την 5..εφοσον δεν εχει καποιο προβλημα φυσικα. το wifi hotspot σε μενα λειτουργει σωστα, αλλα πολλοι λενε οτι εχει προβλημα (δεν ξερω αν δοκιμασαν επανεγκατασταση λογισμικων κτλ)

............ την ιδια γνωμη εχω και εγω ...θα περιμενω να διορθωθουν τα < μικροθεματακια .> να το πω.... να βγει και κανα ευκολο ρουτ , και μετα . γιατι το στισημο απο την αρχη θελει χρονο και πρεπει ολα να δουλευουν σωστα .!

Καλησπερα παιδες. Μου ηρθε σημερα η οθονη που ειχα παραγγειλει για το Ζ1 της κοπελας μου.

Ειδα κατι βιντεακια μηπως την εβαζα μονος μου αλλα δεν θελω να το ρισκαρω τελικα. Ασε που θα μου επαιρνε το κεφαλι η κοπελα μου αν το χαλουσα! :lol:

Ξερει καποιος καποιο καλο μαγαζι η καποιον τεχνικο που θα μπορουσα να το παω για τοποθετηση?

5.0.2 αναβαθμιση ΟΤΑ. Λειτουργικο στιβαρο,λιτο, ομορφο. Το κινητο μοιαζει καινουργιο! Προβλημα κανενα so far.

Με το λολιποπ θα υποστηρίζει το Ζ1 το double tap;

Όχι φίλε μου. :)

Κάτι που είναι καθαρά θέμα Software, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το βάζει.. Προφανώς δεν θέλει να δώσει στα πιο παλιά μοντέλα όλες τις λειτουργίες. Πολιτική που την ακολουθεί και η apple.

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Κάτι που είναι καθαρά θέμα Software, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το βάζει.. Προφανώς δεν θέλει να δώσει στα πιο παλιά μοντέλα όλες τις λειτουργίες. Πολιτική που την ακολουθεί και η apple.

Να είναι καλά το ρουτ..

επιδιορθωση με το Pc companion ρε παίδες απο που κάνω;Πήγα απο εκεί που γίνεται αναβαθμση αλλα δεν έχι επιλογή για επιδιορθωση ...Επίσης απο που γίνεται η απαναφορα;συγγνωμη που ρωταω τα απλα αλλα ειμαι πνιγμενος με δουλεια και το κινητο σε 4 ωρες χανει 30% και θελω να το παναφερω μπας και φτιαξει..δλδ ακομα και σε μαγαζι το παω να μου το κανουν να τελειωνω..

πατας το κουμπι ενημερωση τηλεφωνου/tablet και σου λεει οτι εχεις κανει ηδη την τελευταια ενημερωση θελεις επιδιορθωση πατας ναι και προχωρας

• The title was changed to Sony Xperia Z1