torter10 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Πρώην κάτοχος του Ζ1 πλέον, αλλά το παιδί που το αγόρασε αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα, το οποίο το είχα και εγώ, αλλά δεν θυμάμαι πως το είχα φτιάξει. Ανοίγει κανονικά τα δεδομένα, αλλά δεν πιάνει σήμα για να μπει στο internet. Είναι πελάτης της Vodafone, αν αυτό βοηθάει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Πρώην κάτοχος του Ζ1 πλέον, αλλά το παιδί που το αγόρασε αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα, το οποίο το είχα και εγώ, αλλά δεν θυμάμαι πως το είχα φτιάξει. Ανοίγει κανονικά τα δεδομένα, αλλά δεν πιάνει σήμα για να μπει στο internet. Είναι πελάτης της Vodafone, αν αυτό βοηθάει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Ας κατεβάσει από κάπου τις ρυθμίσεις για ίντερνετ της βονταφον. Λογικά στο σαιτ θα υπάρχουν κάπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Πρώην κάτοχος του Ζ1 πλέον, αλλά το παιδί που το αγόρασε αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα, το οποίο το είχα και εγώ, αλλά δεν θυμάμαι πως το είχα φτιάξει. Ανοίγει κανονικά τα δεδομένα, αλλά δεν πιάνει σήμα για να μπει στο internet. Είναι πελάτης της Vodafone, αν αυτό βοηθάει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Θα πρεπει να παει ρυθμισεις-περισσοτερα-ρυθμισεις internet να λαβει τις ρυθμισεις και μετα ολα κομπλε... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabledot Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 μιας και το εφερε η κουβεντα εχει κανεις wind και τι ταχυτητες πιανει στο περιπου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 (edited) μιας και το εφερε η κουβεντα εχει κανεις wind και τι ταχυτητες πιανει στο περιπου ? ανάλογα τη περιοχή, το καλύτερο νούμερο που έχω πιάσει ποτέ και ήταν έξω από τη ΔΟΥ Γλυφάδας είναι αυτό πάντως http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/Screenshot_2014-09-17-08-59-08_zpsxjfpqpqw.png Edited December 10, 2014 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 παιδιά για προτείνετε καμιά εναλλακτική εφαμογή για κάμερα; η στοκ είναι λίγο αίσχος ώρες ώρες , ειδικα σε φωτο με χαμηλό ή εσωτερικό φωτισμό.. Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 παιδιά για προτείνετε καμιά εναλλακτική εφαμογή για κάμερα; η στοκ είναι λίγο αίσχος ώρες ώρες , ειδικα σε φωτο με χαμηλό ή εσωτερικό φωτισμό.. Open camera Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Εγώ θα σου έλεγα να δοκιμάσεις και την snap camera η οποία δεν υπάρχει όμως σε δωρεάν έκδοση στο playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabledot Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Εγώ θα σου έλεγα να δοκιμάσεις και την snap camera η οποία δεν υπάρχει όμως σε δωρεάν έκδοση στο playstore μια απο τα ιδια ,καλυτερη πιστευω και οχι μονο σε χαμηλο φωτισμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 έχει trial, στη τελική δοκιμάζω και αν είναι αγοράζω Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Ξαφνικα σταματησε να δουλευει ο αισθητηρας φωτος χωρις να εχει προηγηθει κατι (ουτε πτωση, ουτε εισοδος σε νερο). Παιρνω τηλεφωνο και οταν βαζω το κινητο στο αυτι, δεν σβηνει η οθονη. Υπαρχει καποια λυση που μπορει να βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabledot Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Ξαφνικα σταματησε να δουλευει ο αισθητηρας φωτος χωρις να εχει προηγηθει κατι (ουτε πτωση, ουτε εισοδος σε νερο). Παιρνω τηλεφωνο και οταν βαζω το κινητο στο αυτι, δεν σβηνει η οθονη. Υπαρχει καποια λυση που μπορει να βοηθησει? μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων πρωτα και βλεπεις. μαλον καποια εφαρμογη σου κανει τη ζημια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Ενταξει, διορθωθηκε με ενα reset το προβλημα. Ευτυχως δε χρειαστηκε επαναφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkists Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Καλησπέρα φίλοι μου !!! Έχω ένα πρόβλημα με το κινητό! Πάρα πολλές φορές, η αφη κάνει τα δικά της, πατάω παράδειγμα ένα γράμμα και γράφει ολόκληρη λέξη μόνο του!! Έχει τύχει σε κανέναν αυτό??? Για να σταματήσει αυτό, κλειδώνω το τηλέφωνο και το ξεκλειδώσω... Τι θα μπορούσα να κάνω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Καλησπέρα φίλε μου, τα ίδιο φαινόμενο και στο θηρίο Z ultra και αναφέρθηκε πρόσφατα, το κάνει καμιά φορά το τρελό του:ninja::ninja: και στρώνει με τον τρόπο που περιγράφεις, του φοράς έξτρα μεμβράνη; μήπως τις δαχτυλιές που μένουν τις αντιλαμβανετε σαν εντολές. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkists Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Δεν έχω έξτρα μεμβράνη!!! Το κινητό το καθαρίζω συνέχεια, δεν νομίζω να είναι από δακτύλιος!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βασικά και δακτύλιος να έχει, δεν νομίζω να είναι λογικό να συμβαίνει αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Έχουν αναφερθεί θέματα με το touch του z1 και παλιότερα. Δεν βρήκα το μεγάλο thread στο xda αλλά και αυτό το περιγράφει το θέμα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2691849. Απ'ότι είχα διαβάσει είναι hardware το θέμα. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Έχω ένα θέμα, εδώ και κανα δυο μέρες σε όποιο αντικείμενο και αν πάω στο ebay δεν φαίνονται οι φωτογραφίες. Μήπως ξέρει κανείς τι φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Ενος φιλου το Ζ1 δεν υποστηριζει adobe flash player οταν ανοιγει καποιες σελιδες που το απαιτουν. Παω να το κατεβασω αλλα θελει πληρωμη , μπορειτε να δωσετε λυση; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Ενος φιλου το Ζ1 δεν υποστηριζει adobe flash player οταν ανοιγει καποιες σελιδες που το απαιτουν. Παω να το κατεβασω αλλα θελει πληρωμη , μπορειτε να δωσετε λυση; Εδω ειναι η τελευταια εκδοση Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Εδω ειναι η τελευταια εκδοση Σε ευχαριστω πολυ! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Σορρυ για το απανωτο ποστ. Καρθαν κατεβηκε η εφαρμογη εγκατασταθηκε αλλα οταν παω να την ανοιξω δεν ανοιγει η σελιδα..καμια ιδεα; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Σορρυ για το απανωτο ποστ. Καρθαν κατεβηκε η εφαρμογη εγκατασταθηκε αλλα οταν παω να την ανοιξω δεν ανοιγει η σελιδα..καμια ιδεα; Πρεπει ο browser να υποστηριζει περιεχομενο flash. Ο dolphin και ο next πχ υποστηριζουν. Πηγαινε στις ρυθμισεις τους και ενεργοποιησε το. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Καλησπέρα φίλοι μου !!! Έχω ένα πρόβλημα με το κινητό! Πάρα πολλές φορές, η αφη κάνει τα δικά της, πατάω παράδειγμα ένα γράμμα και γράφει ολόκληρη λέξη μόνο του!! Έχει τύχει σε κανέναν αυτό??? Για να σταματήσει αυτό, κλειδώνω το τηλέφωνο και το ξεκλειδώσω... Τι θα μπορούσα να κάνω??? το ειχα και εγω αυτο καμια φορα, και κυριως στο swype οπου ενω εσερνες το δαχτυλο αυτο "εχανε επαφη" και ηταν σα να το σηκωνες και να το ξανα ακουμπουσες, με αποτελεσμα να γραφει 4-5 λεξεις αντι για μια που ηθελες.. Κατι ειχαν πει οτι φταινε τα υλικα και ο στατικος ηλεκτρισμος που δημιουργειται(;) κατι τετοιο.. Εγω διαπιστωνα οτι αν ηταν λιγο βρωμικη η οθονη, ακομα και απο την λιπαροτητα των χεριων το εκανε, ενω αν την καθαριζα με πανι νωπο δουλευε γενικα καλυτερα αλλα οχι παντα.. Ομως σε αυτο που λες δεν ξερω αν θα εχει λυση να την καθαρισεις, επισης δεν ξερω αν φταιει η αποσταση που περνας το δαχτυλο απο την οθονη μιας και ειναι πολυ ευαισθητη και πιανει γραμματα απο πριν την αγγιξεις οριακα.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 (edited) Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνε. Έχετε να μου συστήσετε καμια καλή super slim case για το Ζ1; Και αν όχι κάνει του Ζ2 σε Ζ1; Ας πούμε εγώ παρήγγειλα αυτή http://www.ebay.com/itm/Soft-Bumper-Frame-with-Transparent-Clear-Thin-Back-Case-Cover-for-Sony-Xperia-Z2-/131232595735?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item1e8e127f17 και την θελει ενας φιλος μου για Ζ1.. Edited December 22, 2014 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts