Jump to content

Sony Xperia Z1

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά πού και πού μου βαράει άκυρες επανεκκινήσεις, πρέπει να ανησυχώ; είναι γνωστό θέμα, υπάρχει/θα υπάρξει fix;

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μετα απο καιρο με το iphone 4S, ερχομαι στην παρεα σας. Αυριο παραλαμβανω.

Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη.

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Παιδιά πού και πού μου βαράει άκυρες επανεκκινήσεις, πρέπει να ανησυχώ; είναι γνωστό θέμα, υπάρχει/θα υπάρξει fix;

Στους τρεις μήνες που το έχω, δεν είχα ποτέ επανεκκίνηση. Τώρα άρχισε να στο κάνει ή έχει καιρό; Μήπως σχετίζεται με κάποια εφαρμογή που προσθεσες πρόσφατα;

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Ουτε εμενα εχει κανει restart. Και ειμαι εντυπωσιασμενος που δεν μου εχει κανει ουτε ενα lag. Και ας το ειχα 600 ωρες ανοιχτο.

Εχεις την 4.4.4?

Χωρίς να ξέρω για το κινητό μιας και το χω λίγο καιρό, δοκίμασε να κάνεις μια επαναφορά συστήματος, συνήθως βελτιώνεται η κατάσταση. Στο θεμα μου έχει κανείς τελικά απάντηση;

Ναι τη 4.4.4 έχω, τελοσπάντων θα το παρακολουθώ, επαναφορά δε παίζει εκτός αν το δω να συμβαίνει με μεγάλη συχνότητα

Γενικά του πίνω το αίμα όπως σε κάθε συσκευή μου, απλά με ενόχλησε κάπως και έλεγα μήπως παίζει κάνα γνωστό bug

Τις περισσότερες φορές μου έχει συμβεί με chrome αυτό πάντως και από λίγο που έψαξα στο internet κι άλλοι κατά καιρούς είχαν θέματα με reboot χωρίς να μπορούν να εντοπίσουν την αιτία

Edited by qsis

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Ναι τη 4.4.4 έχω, τελοσπάντων θα το παρακολουθώ, επαναφορά δε παίζει εκτός αν το δω να συμβαίνει με μεγάλη συχνότητα

Γενικά του πίνω το αίμα όπως σε κάθε συσκευή μου, απλά με ενόχλησε κάπως και έλεγα μήπως παίζει κάνα γνωστό bug

Τις περισσότερες φορές μου έχει συμβεί με chrome αυτό πάντως και από λίγο που έψαξα στο internet κι άλλοι κατά καιρούς είχαν θέματα με reboot χωρίς να μπορούν να εντοπίσουν την αιτία

Αν τις περισσότερες φορές στο έκανε όταν ήσουν στον Chrome μην ανησυχείς. Bug του Chrome είναι.Εμένα ο Chrome στο ταμπλετ μου (xperia tablet z) ενώ τον είχα ανοιχτό εμφάνιζε διάφορα χρώματα στην οθόνη και δεν ήξερα τι έπαθε η οθόνη μου.googlaρωντας είδα το έκανε και σε άλλους το ίδιο.Μου έκανε και στο Ζ2 κάτι χαζά και από τότε μόνο doplphin Browser. Ελπίζω να βοήθησα

παιδια εχω ενα θεμα. οταν το ξεκλειδωνω φαινεται σαν να αναβοσβηνει η οθονη. ειναι καποιο μπαγκ ή παιζει να εχει θεμα το κινητο? Το θέμα μου είναι όπως φαίνεται στο βίντεο παρακάτω, δηλαδή όταν το ξεκλειδωνω φαίνεται σαν να σβήνει για λίγο η οθόνη. Μπορεί κάποιος να μου πει σας παρακαλώ αν είναι φυσιολογικό ή αν πρόκειται για θέμα της συσκευής μου; https://www.dropbox.com/s/5qjkusyabuv6xbk/20141002_112828.mp4?dl=0

Φίλε μου δεν έπρεπε να στο κάνει αυτό. Κανονικά είναι πολύ ομαλή η μετάβαση από lock screen στην home...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε μου δεν έπρεπε να στο κάνει αυτό. Κανονικά είναι πολύ ομαλή η μετάβαση από lock screen στην home...

Έτσι φαίνεται επειδή έχω αφαιρέσει τα εφέ κλεισίματος απ τη λειτουργία προγραμματιστων. Αν τα ξανα βάλω φαίνεται αυτό το μαύρισμα πιο ομαλό. Γενικά πάντως υπάρχει αυτό το μαύρισμα σαν να ξεθωριαζει η οθόνη όταν ξεκλειδωνει, ή είναι πρόβλημα;

Παιδιά ποια modules προτείνετε απο xposed ?? Γενικά εφόσον είναι ροοτ η συσκευή υπάρχουν προτεινόμενα μοντακια ωστε να τα περάσω;

Ευχαριστώ !!

Edit: Επειδή πλέον , το s(e)us καταργήθηκε , το pc companio ανέλαβε αυτή τη δουλειά. Σε ροοταρισμένο κινητό , το επανέφερε στην τελευταία στοκ ρομ σε λίγα λεπτά. Λογικά θα δουλεύει και για Brick συσκευες όπως το sus :D

Edited by dimitrissa
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Καλημέρα παιδιά. Η κάμερα στην αυτόματη λειτουργία, παρατήρησα ότι βγάζει φώτο στα 8 mega pixel. Γίνεται να τ αλλάξουμε κάπως ή μόνο αν έχω χειροκίνητες ρυθμίσεις;

Καλημέρα παιδιά. Η κάμερα στην αυτόματη λειτουργία, παρατήρησα ότι βγάζει φώτο στα 8 mega pixel. Γίνεται να τ αλλάξουμε κάπως ή μόνο αν έχω χειροκίνητες ρυθμίσεις;

Καλημερα! Δεν αλλαζει αυτο.

Ισως με καποιο αλλο προγραμμα απο το market.

[sIGPIC][/sIGPIC]

η εφαρμογη η στοκ για την καμερα ειναι καλη λες ή να βαλω καποια αλλη? πχ snap camera, google camera κλπ

Παρελαβα και εγω το Ζ1. Εντυπωσεις μετα απο το iphone 4S:

Αυτονομια πολυ καλυτερη, καλυτερη καμερα, πολυ ομορφη οθονη. Μεχρι στιγμης ολα καλα.

Πολυ γρηγορη η συσκευη φαινεται οτι εχει κανει καλη δουλεια η sony.

Η συσκευη μου ηρθε με 4.4.4 kit kat.

Που μπορω να δω ποτε κατασκευαστηκε;

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Παρελαβα και εγω το Ζ1. Εντυπωσεις μετα απο το iphone 4S:

Αυτονομια πολυ καλυτερη, καλυτερη καμερα, πολυ ομορφη οθονη. Μεχρι στιγμης ολα καλα.

Πολυ γρηγορη η συσκευη φαινεται οτι εχει κανει καλη δουλεια η sony.

Η συσκευη μου ηρθε με 4.4.4 kit kat.

Που μπορω να δω ποτε κατασκευαστηκε;

εκεί που είναι η υποδοχή για την σιμ .. υπάρχει μια ταινία ακριβώς από κάτω.. την τραβάς και βλέπεις.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Θα σου πρότεινα να το αφήσεις στα 8 και στο χειροκίνητο, βγάζει καλύτερες..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Θα σου πρότεινα να το αφήσεις στα 8 και στο χειροκίνητο, βγάζει καλύτερες..

Ευχαριστώ πολύ θα το κρατήσω έτσι

Υπάρχει ένα xposed module για 15 και 20mp σε superior auto. Εδώ είναι το νήμα στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2577743 .

Δεν ξέρω αν κάνει καλή δουλειά, δεν έχω το z1 και δεν διάβασα πέρα από το 1ο ποστ.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Παιδιά ποια modules προτείνετε απο xposed ?? Γενικά εφόσον είναι ροοτ η συσκευή υπάρχουν προτεινόμενα μοντακια ωστε να τα περάσω;

Ευχαριστώ !!

Edit: Επειδή πλέον , το s(e)us καταργήθηκε , το pc companio ανέλαβε αυτή τη δουλειά. Σε ροοταρισμένο κινητό , το επανέφερε στην τελευταία στοκ ρομ σε λίγα λεπτά. Λογικά θα δουλεύει και για Brick συσκευες όπως το sus :D

μπορει καποιος να απαντησει και σε αυτο εδω? :)

Υπάρχει ένα xposed module για 15 και 20mp σε superior auto. Εδώ είναι το νήμα στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2577743 .

Δεν ξέρω αν κάνει καλή δουλειά, δεν έχω το z1 και δεν διάβασα πέρα από το 1ο ποστ.

Την κανει την δουλεια του, μολις το κατεβασα ;)

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

μεχρι τι φορτιστη αντεχει το κινητο? ποσα mah εννοω. επισης εχει κανεις καποιο λινκ για dock station? δοκιμασμενο να ειναι και αξιοπιστο :)

Ενδιαφέρον εξέλιξη σε όσους έχουν Ζ1:

http://forum.xda-developers.com/xperia-z2/general/finally-4-4-4-comming-t2897928/page4?nocache=1

Διαβάστε τι γράφει για μια rom που ετοιμάζουν ;-)

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Ενδιαφέρον εξέλιξη σε όσους έχουν Ζ1:

http://forum.xda-developers.com/xperia-z2/general/finally-4-4-4-comming-t2897928/page4?nocache=1

Διαβάστε τι γράφει για μια rom που ετοιμάζουν ;-)

Τι ακριβως λεει γιατι εχασα τη μπαλα στα μηνυματα. :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχουν μια αντιπαράθεση για Ζ2 και Ζ3, και σε μια στιγμή ο Funky που είναι γνωστός modder, λέει το εξής:

Niaboc is preparing Z3 features for Z1 to show all of you who are saying things like that, that you aren't right.

Για ψαχτείτε ;-)

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Σήμερα πέθανε το Ζ1 μου, μετά απο μια σύντομη επαφή με νερό κάτω από τη βρύση. Μπήκε νερό από τα πλήκτρα έντασης, και πήγε μάλλον πλακέτα και αναβοσβήνει σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Είναι 3 μηνών από Kaizershop, θα σας ενημερώσω για την αντιμετώπιση της Arvato.

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Σήμερα πέθανε το Ζ1 μου, μετά απο μια σύντομη επαφή με νερό κάτω από τη βρύση. Μπήκε νερό από τα πλήκτρα έντασης, και πήγε μάλλον πλακέτα και αναβοσβήνει σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Είναι 3 μηνών από Kaizershop, θα σας ενημερώσω για την αντιμετώπιση της Arvato.

Καλή τύχη να έχεις φίλε μέσα στην ατυχία σου... καλή επισκευή!

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

• The title was changed to Sony Xperia Z1