qsis Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 (edited) Πέρα από τη ραμ έχει, έχει λίγο πιο γρήγορο επεξεργαστή, στέρεο ηχεία, οθόνη με καλύτερες γωνίες θέασης και λίγο πιο μεγάλη καθώς και βελτιώσεις στη κάμερα κυρίως στο software. Νομίζω και ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία. Γενικά ίσως και δεν αξίζει τα παραπάνω χρήματα, αλλά μόνο και μόνο επειδή δεν έχει το asf αλλά αγγίζεις απευθείας το tempered glass για μένα αξίζει τη διαφορά Όχι ότι δεν αξίζει και το z1, εγώ το λατρεύω, απλά το άλλο αξίζει περισσότερο Edited September 20, 2014 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Στα 300 ευρω ειναι πολυ καλη τιμη για το Ζ1. Συμφωνω ομως οτι το Ζ2 ειναι ΣΥΣΚΕΥΑΡΑ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Γειά χαρά σε όλους. Πρόσεξα 2 θυμάμαι στο τηλ μου και θέλω γνώμες. Πρώτον, όταν ανοίγει η κάμερα κάνει ένα μικρό θόρυβο από το σημείο της κάμερας , ένα μικρό " τσικ " το κάνει και σε κανέναν άλλο ? Δεύτερον στο εξωτερικό ηχείο, μάλλον από κάνα κλειδί έχει κάνει η σιτα μια μικρή λακκούβα; Υπάρχει πρόβλημα στο νερό πλέον; Αν θέλω να την αλλάξω θα υπάρξει; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANG Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Εχω το κινητο κοντα 2 μηνες . Οκ γρηγορο μηχανακι , ωραια η μεγαλη οθονη ,χορταστικη αλλα και δυσχρηστη τελικα . Εχω κανα δυο θεματακια που με εκνευριζουν και αυτο συμβαινει γιατι απο ενα τηλεφωνο των 430 ευρω (τοτε) και που υποτιθεται οτι ειναι η ναυαρχιδα της εταιριας περιμενεις ολα να ειναι τελεια . Ενα ειναι η σιμ που στο ασχετο δειχνει να μην υπαρχει . Ετσι ξαφνικα χανεται και ετσι ξαφνικα ξαναερχεται . Στην αρχη την εβγαζα , reboot, και ολα καλα . Τωρα την αφηνω ετσι οπως ειναι και μετα απο λιγο (20''-40") την ξαναβλεπει . Συχνοτητα δεν υπαρχει , μπορει να το κανει 2 φορες μεσα σε μια μερα και μετα απο 3 μερες ξανα . Ρωτοντας δεξια και αριστερα , μου προτειναν να αλλαξω την κομμενη μου σιμ και να αγορασω ετοιμη μικρη . Το εκανα αλλα δεν γλυτωσα απο το φαινομενο . Το αλλο και πιο εκνευριστικο ειναι τα ακουστικα . Θεωρω οτι ειναι ακουστικα αξιας 1 ευρω στο ebay. Εχουν την ποιοτητα ηχου που αγοραζεις απο τους πλανοδιους πωλητες . Χαλια δηλαδη . Κυριαρχουν οι υψηλες συχνοτητες , μετριες μεσαιες και οι χαμηλες ειναι απουσες !!! Το πιο δυσκολο ειναι ομως το θεμα με την ενταση . Ακουω τα αγαπημενα μου podcast και οταν δεχομαι κληση η ενταση ειναι καθε φορα διαφορετικη με αποτελεσμα να με "κουφαινει" . Η προστασια της οθονης ειναι αστεια . Η περιοχη που γινεται συνηθως η πλειοψηφια των κινησεων (κατω δηλαδη) εχει ηδη σημαδια χρησης . Ειναι τραγικο . Το Samsung s που ειχα , κινητο 3 (και βαλε) ετων ειναι σε καλυτερη κατασταση. Η ανοιχτη ακροαση του Z ειναι ψοφια . Μονο μεσα στο σπιτι την ακους σωστα . Και το κερασακι στην τουρτα , πηρα στο 80111810810 για να βοηθησουν στα θεματα μου και το μονο που ειχε να πει ο υπαλληλος ηταν κανω φορματ . Η κληση μου στο νουμερο αυτο χρεωθηκε με 0.7 του ευρω !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Εχω το κινητο κοντα 2 μηνες . Οκ γρηγορο μηχανακι , ωραια η μεγαλη οθονη ,χορταστικη αλλα και δυσχρηστη τελικα . Εχω κανα δυο θεματακια που με εκνευριζουν και αυτο συμβαινει γιατι απο ενα τηλεφωνο των 430 ευρω (τοτε) και που υποτιθεται οτι ειναι η ναυαρχιδα της εταιριας περιμενεις ολα να ειναι τελεια . Ενα ειναι η σιμ που στο ασχετο δειχνει να μην υπαρχει . Ετσι ξαφνικα χανεται και ετσι ξαφνικα ξαναερχεται . Στην αρχη την εβγαζα , reboot, και ολα καλα . Τωρα την αφηνω ετσι οπως ειναι και μετα απο λιγο (20''-40") την ξαναβλεπει . Συχνοτητα δεν υπαρχει , μπορει να το κανει 2 φορες μεσα σε μια μερα και μετα απο 3 μερες ξανα . Ρωτοντας δεξια και αριστερα , μου προτειναν να αλλαξω την κομμενη μου σιμ και να αγορασω ετοιμη μικρη . Το εκανα αλλα δεν γλυτωσα απο το φαινομενο . Το αλλο και πιο εκνευριστικο ειναι τα ακουστικα . Θεωρω οτι ειναι ακουστικα αξιας 1 ευρω στο ebay. Εχουν την ποιοτητα ηχου που αγοραζεις απο τους πλανοδιους πωλητες . Χαλια δηλαδη . Κυριαρχουν οι υψηλες συχνοτητες , μετριες μεσαιες και οι χαμηλες ειναι απουσες !!! Το πιο δυσκολο ειναι ομως το θεμα με την ενταση . Ακουω τα αγαπημενα μου podcast και οταν δεχομαι κληση η ενταση ειναι καθε φορα διαφορετικη με αποτελεσμα να με "κουφαινει" . Η προστασια της οθονης ειναι αστεια . Η περιοχη που γινεται συνηθως η πλειοψηφια των κινησεων (κατω δηλαδη) εχει ηδη σημαδια χρησης . Ειναι τραγικο . Το Samsung s που ειχα , κινητο 3 (και βαλε) ετων ειναι σε καλυτερη κατασταση. Η ανοιχτη ακροαση του Z ειναι ψοφια . Μονο μεσα στο σπιτι την ακους σωστα . Και το κερασακι στην τουρτα , πηρα στο 80111810810 για να βοηθησουν στα θεματα μου και το μονο που ειχε να πει ο υπαλληλος ηταν κανω φορματ . Η κληση μου στο νουμερο αυτο χρεωθηκε με 0.7 του ευρω !!! φίλε μόνο εσύ αντιμετωπίζεις τέτοια προβλήματα.. ίσως έχεις προβληματική συσκευή... κάνε χρήση της εγγύησης. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Καλημέρα παιδιά. Έχω κάποιες απορίες πριν την αγορά του κινητού. - ρουτ γίνεται εύκολα; αν γίνει χάνεις εγγύηση η επανέρχεται; - η κάμερα είναι καλή; - μπαταρία πόση αυτονομία βγάζει; - το ρουτ γενικά είναι απαραίτητο ή παλεύεται και χωρίς; - το πίσω τζάμι αφήνει πολλές δαχτυλιες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabledot Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Καλημέρα παιδιά. Έχω κάποιες απορίες πριν την αγορά του κινητού. - ρουτ γίνεται εύκολα; αν γίνει χάνεις εγγύηση η επανέρχεται; - η κάμερα είναι καλή; - μπαταρία πόση αυτονομία βγάζει; - το ρουτ γενικά είναι απαραίτητο ή παλεύεται και χωρίς; - το πίσω τζάμι αφήνει πολλές δαχτυλιες; ...... ποιο ευκολα δεν γινεται . αυτο με την εγγυηση παιζεται ,αλλα με μια καθαρη εγκατασταση το πας στο service μαμα . απο την καμερα ειμαι πολυ ευχαριστημενος τουλαχιστον στη μερα . νυχτα δεν εχω τραβηξει ουτε μια . το ρουτ ειναι απαραιτητο μονο αν σου αρεσει να σκαλιζεις . η μπαταρια ειναι πολυ καλη πανω απο το μεσο ορο βγαζει ανετα τη μερα με πολυ σκαλισμα .προσωπικα δεν το εχω φορτισει ποτε πριν το διημερο . οσο για τις δαχτυλιες αυτες γινονται οπως σε ολες τις γυαλινες επιφανειες αν τις πιασεις με βρεγμενα - ιδρωμενα δαχτυλα . το σημαντικοτερο απο ολα ειναι οτι η συσκευη ειναι αψογη στη λειτουργια ,δεν εχει λαγκαρει ποτε , ειναι πανεμορφο και η τιμη του ειναι οτι καλυτερο . αν και αλλαζω τουλαχιστον 2-3 συσκευες το χρονο ,αυτη την ξαναγοραζα ανετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 ...... ποιο ευκολα δεν γινεται . αυτο με την εγγυηση παιζεται ,αλλα με μια καθαρη εγκατασταση το πας στο service μαμα . απο την καμερα ειμαι πολυ ευχαριστημενος τουλαχιστον στη μερα . νυχτα δεν εχω τραβηξει ουτε μια . το ρουτ ειναι απαραιτητο μονο αν σου αρεσει να σκαλιζεις . η μπαταρια ειναι πολυ καλη πανω απο το μεσο ορο βγαζει ανετα τη μερα με πολυ σκαλισμα .προσωπικα δεν το εχω φορτισει ποτε πριν το διημερο . οσο για τις δαχτυλιες αυτες γινονται οπως σε ολες τις γυαλινες επιφανειες αν τις πιασεις με βρεγμενα - ιδρωμενα δαχτυλα . το σημαντικοτερο απο ολα ειναι οτι η συσκευη ειναι αψογη στη λειτουργια ,δεν εχει λαγκαρει ποτε , ειναι πανεμορφο και η τιμη του ειναι οτι καλυτερο . αν και αλλαζω τουλαχιστον 2-3 συσκευες το χρονο ,αυτη την ξαναγοραζα ανετα Ευχαριστώ πολύ φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Καλημέρα! Ξέρει κανείς ποιες είναι οι Ενδεικτικες φορτισεις για το κινητό, και πόσες πρέπει να είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Τι ενοοείς λέγοντας ενδεικτικές φορτίσεις; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Τι ενοοείς λέγοντας ενδεικτικές φορτίσεις; Εε πως θα είναι οι αρχικές φορτισεις εννοώ. Στο 10% ξέρω γω φορτιση μέχρι το 100 τις πρώτες φορές ή κάπως αλλιώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Εε πως θα είναι οι αρχικές φορτισεις εννοώ. Στο 10% ξέρω γω φορτιση μέχρι το 100 τις πρώτες φορές ή κάπως αλλιώς; Ναι ετσι. Και κλειστο το κινητο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Ναι ετσι. Και κλειστο το κινητο. Κομπλέ ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Ναι ετσι. Και κλειστο το κινητο. Δεν νομίζω βρε παιδιά αυτά να ισχύουν. Γενικά ξέρω ότι το μόνο που πρέπει να προσέχουμε είναι να μην αφήνουμε την μπαταρία να αποφορτιζεται εντελώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Δεν νομίζω βρε παιδιά αυτά να ισχύουν. Γενικά ξέρω ότι το μόνο που πρέπει να προσέχουμε είναι να μην αφήνουμε την μπαταρία να αποφορτιζεται εντελώς. αυτο ειναι σιγουρο, αλλα ποτε δεν ειδα λιθιου να την παλευει οταν την βαζεις/βγαζεις συνεχεια απο την πριζα.. Οσο πιο ολοκληρες οι φορτισεις τοσο καλυτερα..Απο εκει και περα μην γινομαστε δουλοι της μπαταριας.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 αυτο ειναι σιγουρο, αλλα ποτε δεν ειδα λιθιου να την παλευει οταν την βαζεις/βγαζεις συνεχεια απο την πριζα.. Οσο πιο ολοκληρες οι φορτισεις τοσο καλυτερα..Απο εκει και περα μην γινομαστε δουλοι της μπαταριας.. Εγώ πάλι έχω διαβάσει ότι όσο περισσότερες μη πλήρεις φορτίσεις κάνουμε (δηλαδή από 5-10% έως π.χ. 80%) τόσο το καλύτερο για την μπαταρία .. γιατί επιβραδύνουμε έτσι τους κύκλους φορτίσεως της. Βέβαια εγώ πλήρως την φροντίζω.. σπάνια να το βγάλω νωρίτερα.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Εχουν γραφτει τοσα.. Πραγματικα δεν ξερω τι ισχυει.. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Όπως και να κάνεις τις φορτίσεις στην μπαταρία ενάμιση χρόνο ίσως και δύο θα αποδίδει μια χαρά. Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε, έτσι και αλλιώς ποίος κρατάει μια συσκευή δύο χρόνια; Πλέον πολλοί λίγοι.. Αγοράζω σονυ κινητά από εποχή Κ700i και ποτέ δεν μπήκα στον κόπο να διαβάσω για το πως πρέπει να φορτίζεις. Ως τώρα κανένα πρόβλημα με μπαταρίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Αυτό ξαναπές το. Εδώ του Τ39 η μπαταρία κρατάει μια χαρά ακόμα, δέκατρία χρόνια μετά. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos001 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Αυτό ξαναπές το. Εδώ του Τ39 η μπαταρία κρατάει μια χαρά ακόμα, δέκατρία χρόνια μετά. Το έχω ακόμα να δουλεύει. ΦΟΒΕΡΌ τηλέφωνο!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339346 http://developer.sonymobile.com/2012/12/06/new-flash-tool-from-sony-for-unlocked-xperia-smartphones-video-beta-download/comment-page-3/?order=desc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Ας μην πιάσουμε κουβέντα για το Τ39. Όσον αφορά τις μπαταρίες αυτό που έχω καταλάβει είναι οτι γενικά δεν έχουν πρόβλημα με το να τις φορτίσεις οπότε βρεθείς σε πρίζα. Καλό είναι τις πρώτες φορές να κάνεις μερικούς πλήρεις κύκλους αλλά κι αυτό συζητήσιμο είναι. Σε γενικές γραμμές οι μπαταρίες έχουν βελτιωθεί αρκετά όσον αφορά τις "κακές τους συνήθειες" οπότε μην ανησυχείτε. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Το πηρα κι εγω σημερα το κινητο παιδια. Να ρωτησω λιγο μπορει καποιος να με στειλει κανα λινκ με οδηγο για ρουτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Το πηρα κι εγω σημερα το κινητο παιδια. Να ρωτησω λιγο μπορει καποιος να με στειλει κανα λινκ με οδηγο για ρουτ? για ρίξε μια ματιά εδώ ---> http://rootmyandroid.org/root-sony-xperia-z1-click-root-2-minutes-process.html ή από εδώ ---> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2784900 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Το πηρα κι εγω σημερα το κινητο παιδια. Να ρωτησω λιγο μπορει καποιος να με στειλει κανα λινκ με οδηγο για ρουτ? Απ τ πρώτη μέρα θες να το ρουταρεις δοκίμασε το πρώτα αν λειτουργεί σωστά τουλάχιστον για καμιά βδομάδα..... Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 (edited) παιδια εχω ενα θεμα. οταν το ξεκλειδωνω φαινεται σαν να αναβοσβηνει η οθονη. ειναι καποιο μπαγκ ή παιζει να εχει θεμα το κινητο? Το θέμα μου είναι όπως φαίνεται στο βίντεο παρακάτω, δηλαδή όταν το ξεκλειδωνω φαίνεται σαν να σβήνει για λίγο η οθόνη. Μπορεί κάποιος να μου πει σας παρακαλώ αν είναι φυσιολογικό ή αν πρόκειται για θέμα της συσκευής μου; https://www.dropbox.com/s/5qjkusyabuv6xbk/20141002_112828.mp4?dl=0 Edited October 2, 2014 by panos_27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts