rotsikas Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Ή ξεσκαρτάρισε η Σόνυ ότι παλιό πάνελ της είχε απομείνει. Πέρα την πλάκα, με ένα καλό πάνελ και σε αυτή την τιμή το Ζ1 γίνεται ασυναγώνιστο. Πάντα προσωπική άποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2112 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Η Sony στις πρωτες παρτιδες εβαλε panel απο την JDI σε ολα τα υπολοιπα εβαλε απο την Sharp μην τα μπερδεύεται οσο πιο παλιο το Ζ1 τοσο το καλύτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimudis Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Πιστεύω ότι, για μιά συσκευή που κατασκευάστηκε τον Ιούνιο του 2014, έχουν διορθώσει τα προβλήματα με την οθόνη. Που ή πως μπορούμε να δούμε την ημερομηνία παραγωγής του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2112 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Που ή πως μπορούμε να δούμε την ημερομηνία παραγωγής του; Καλύτερα αν εισαι root λιγα post πριν εχω δώσει πως βλεπεις τι πάνελ φοράς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Η Sony στις πρωτες παρτιδες εβαλε panel απο την JDI σε ολα τα υπολοιπα εβαλε απο την Sharp μην τα μπερδεύεται οσο πιο παλιο το Ζ1 τοσο το καλύτερο... εμενα παντως το jdi δε μαρεσει, πιο φωτεινο μεν, πιο ξεθωριασμενα χρωματα δε..και ειχα αγορα Δεκεμβριο, ομοιως και στο compact. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Απ΄οτι θυμάμαι το δικό μου είναι sharp και 13w33 αν θυμάμαι καλά.. Δεν μπορώ να πω ότι έχει και τέλειες γωνίες θέασης.. Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2112 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 (edited) Εχει καταφέρει κάνεις να βαλει dual recovery στην συσκευη ? Edited July 13, 2014 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 προσπαθω να κανω αναβασνυση στην 108 και αφου την κατεβασει, δεν μπορει μετα να την εγκαταστησει. ξερετε τι παιζει; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 προσπαθω να κανω αναβασνυση στην 108 και αφου την κατεβασει, δεν μπορει μετα να την εγκαταστησει. ξερετε τι παιζει; Έχεις κάνει μήπως root την συσκευή σου; Εάν ναι, πέρασε την αναβάθμιση μέσω Sony PC Companion και θα εγκατασταθεί ΟΚ η KitKat 4.4.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Παιδιά σήμερα τυχαία παρατήρησα το εξής: Βάλτε τη φωτεινότητα στο τέρμα(και όχι αυτόματα), και μετά όπως είστε στην αρχική οθόνη, κατεβάστε μέχρι τη μέση το συρτάρι των ειδοποιήσεων και κρατήστε το εκεί. Έπειτα δείτε από το πλάι την οθόνη(ενώ συνεχίζετε να κρατάτε το συρτάρι μέχρι τη μέση) όπως έχουν σκουρίνει λιγο το χρώματα λόγω του εφέ του συρταριού και θα παρατηρήσετε σχεδόν τέλειες γωνίες θέασης!! Μετά από αυτό θυμήθηκα και ότι τα z1 compact kai z2 που έχουν πιο καλές γωνίες θέασης, έχει παρατηρηθεί ότι έχουν λίγο πιο σκούρα χρώματα.. Μήπως είναι απλά θέμα calibration και όχι ips και τέτοια? Γιατί και πιο παλιά δεν είχαν ips τα κινητά και ήταν μια χαρα οι οθόνες... Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 (edited) Εχεται και εσείς πρόβλημα με την όθονη? οταν κανω scroll μου κανει ζουμ, μου ανοίγει από μόνο του apps, μου περνει πάνω απο 2 προσπαθειες για να ξεκλειδώσω την οθόνη με lock pattern και κάτι άλλα τέτοια.. σαν να μην αναγνωρίζει το δαχτυλο. Κάποιες φορες δουλευει κανονικα.... Τραγικό να μην δουλεύει το touch screen σε τετοιο κινητο... Edited July 17, 2014 by drthuyrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 δυστυχώς δεν έχω βάλει κάμια ζελατίνα.. από ότι έχω ψάξει το έχουν πολλοί αυτό το πρόβλημα.. Εκτός και άν βάλω και λυθεί το πρόβλημα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 δυστυχώς δεν έχω βάλει κάμια ζελατίνα.. από ότι έχω ψάξει το έχουν πολλοί αυτό το πρόβλημα.. Εκτός και άν βάλω και λυθεί το πρόβλημα :P Service φιλε μου, δυστυχως.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv8rx Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Μηπως εχεις βαλει το κινητο σε θηκη με μαγνητακια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Παιδιά γιατί δεν μου ενεργοποιειται το xposed framework;%5BATTACH%5D47573%5B/ATTACH%5D%5BATTACH%5D47574%5B/ATTACH%5D Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 δυστυχώς δεν έχω βάλει κάμια ζελατίνα.. από ότι έχω ψάξει το έχουν πολλοί αυτό το πρόβλημα.. Εκτός και άν βάλω και λυθεί το πρόβλημα :P Έχει αναφερθεί και εδώ αυτό και αρκετές φορές στο xda. Αν θυμάμαι καλά η επικρατέστερη άποψη ήταν ο στατικός ηλεκτρισμός από το μεταλλικό πλαίσιο που επηρέαζε την οθόνη.Άλλοι το είχαν , άλλοι όχι. Μπορείς να το πας service και να ελπίζεις για αλλαγή. Αν δεν, τους το ξαναπάς . Πες τους πως δεν είναι software το θέμα. Πότε κατασκευάστηκε το δικό σου; Παιδιά γιατί δεν μου ενεργοποιειται το xposed framework;%5BATTACH%5D47573%5B/ATTACH%5D%5BATTACH%5D47574%5B/ATTACH%5D Είσαι root και έκανες install και reboot μετά και δεν στο βλέπει; Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Είσαι root και έκανες install και reboot μετά και δεν στο βλέπει; ακριβως ετσι Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Ρίξε μια ματια εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2796580&page=4 . Προς την μέση της σελίδας, κάποιος είχαι θέμα και του έδωσαν λύση. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 (edited) Παιδιά γιατί δεν μου ενεργοποιειται το xposed framework; Εάν η διαδικασία root έγινε εντάξει, τότε: 1) Εγκατέστησε την σταθερή έκδοση Xposed Installer v2.6.1 (http://dl-count.xposed.info/modules/de.robv.android.xposed.installer_v33_36570c.apk) και όχι την v2.7 experimental1. 2) Τρέξε την εφαρμογή Xposed Installer, πήγαινε στην ενότητα "Framework" και πάτα εκεί που λέει "Εγκατάσταση/Αναβάθμιση". 3) Κάνε επανεκκίνηση της συσκευής σου. Για να επαληθεύσεις ότι η διαδικασία έγινε εντάξει, τρέξε ξανά την εφαρμογή Xposed Installer, πήγαινε στην ενότητα "Framework" και οι αριθμοί πάνω-πάνω των εκδόσεων θα είναι πράσινοι και όχι κόκκινοι. Edited July 20, 2014 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 (edited) Έχει αναφερθεί και εδώ αυτό και αρκετές φορές στο xda. Αν θυμάμαι καλά η επικρατέστερη άποψη ήταν ο στατικός ηλεκτρισμός από το μεταλλικό πλαίσιο που επηρέαζε την οθόνη.Άλλοι το είχαν , άλλοι όχι. Μπορείς να το πας service και να ελπίζεις για αλλαγή. Αν δεν, τους το ξαναπάς . Πες τους πως δεν είναι software το θέμα. Πότε κατασκευάστηκε το δικό σου; Εαν είναι εκεί που λέει Kernel ειναι Νοέμβριος του 13.. Υπάρχει περίπτωση να γίνει αλλαγή από την Sony? Edited July 20, 2014 by drthuyrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uNliKe Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Καλησπερα σε ολο το forum.. Εχω σοβαρο προβλημα, τα φωτα σας please! Εχω ενα z1το οποιο εχει μπει δυο τρεις φορες στο νερο χωρις κανενα προβλημα. Εχτες ειχα την (καταστροφικη) ιδεα να το βαλω αλλη μια φορα για να τραβηξω καμια υποβρυχια φωτο. Οι φιλοι τρομοκρατηθηκαν ενω εγω το επαιζα ανετη...και την πατησα! Μετα απο λίγη ωρα το κιν εκανε τα δικα του..δεν περιστρεφοταν αυτοματα η οθονη, ανοιγοκλεινε η φωνη απο μονη της, δεν αναγνωριζε την sim και γενικως τα ειχε παιξει. Το ανοιγοκλεισα καμποσες φορες, εβγαλα εβαλα sim, αλλα ματαια. Εν τω μεταξυ μου εσβηνε λογω μπαταριας και το εβαλα στον φορτιστη για λιγο. Μολις μου τρεμοπαιξε η οθονη, το βγαζω, το απενεργοποιω και απο τοτε, εχτες δλδ, το κιν ειναι dead. Τι να κανω? Οταν το βαζω στο φορτιστη αναβει το φωτακι πρωτα κοκκινο μετα κιτρινο και δονειται 3 φορες, και ξανα το ιδιο, αλλα δεν ανοίγει. Το θεμα ειναι οτι εχω πολλες φωτο αποθηκευμενες στην εσωτερικη μνημη και θελω να τις ανακτησω... να το στειλω στη sony για service η θα μου τις χασουν προκειμενου να το φτιαξουν? Η εγγυηση με καλυπτει.. Εχω αλλη επιλογη με καποιο προγραμμα ανακτησης ισως?... ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Καλησπερα σε ολο το forum.. Εχω σοβαρο προβλημα, τα φωτα σας please! Εχω ενα z1το οποιο εχει μπει δυο τρεις φορες στο νερο χωρις κανενα προβλημα. Εχτες ειχα την (καταστροφικη) ιδεα να το βαλω αλλη μια φορα για να τραβηξω καμια υποβρυχια φωτο. Οι φιλοι τρομοκρατηθηκαν ενω εγω το επαιζα ανετη...και την πατησα! Μετα απο λίγη ωρα το κιν εκανε τα δικα του..δεν περιστρεφοταν αυτοματα η οθονη, ανοιγοκλεινε η φωνη απο μονη της, δεν αναγνωριζε την sim και γενικως τα ειχε παιξει. Το ανοιγοκλεισα καμποσες φορες, εβγαλα εβαλα sim, αλλα ματαια. Εν τω μεταξυ μου εσβηνε λογω μπαταριας και το εβαλα στον φορτιστη για λιγο. Μολις μου τρεμοπαιξε η οθονη, το βγαζω, το απενεργοποιω και απο τοτε, εχτες δλδ, το κιν ειναι dead. Τι να κανω? Οταν το βαζω στο φορτιστη αναβει το φωτακι πρωτα κοκκινο μετα κιτρινο και δονειται 3 φορες, και ξανα το ιδιο, αλλα δεν ανοίγει. Το θεμα ειναι οτι εχω πολλες φωτο αποθηκευμενες στην εσωτερικη μνημη και θελω να τις ανακτησω... να το στειλω στη sony για service η θα μου τις χασουν προκειμενου να το φτιαξουν? Η εγγυηση με καλυπτει.. Εχω αλλη επιλογη με καποιο προγραμμα ανακτησης ισως?... ευχαριστω εκ των προτερων Πολυ φοβαμαι οτι την πατησες.. καταρχην για τις φωτογραφιες, δε θα σε κραξω που ρισκαρες χωρις να εχεις παρει back up, αλλα που πας χωρις μια sd τουλαχιστον? Αν το συνδεσεις το κινητο με το pc μεσω καλωδιου, το βλεπει καθολου??? ισως ειναι ο μονος τροπος να τις σωσεις.. Τωρα για την εγγυηση, αν τους πεισεις οτι εβαλες σε γλυκο νερο και χαλασε, και δεχτουν να σε καλυψουν εχει καλως, αλλα δεν ξερω τι απαντανε καθως μπορει να σου πουν οτι δεν ειχες κλεισει καλα τις ταπες.. Αυτο λοιπον σημαινει οτι δεν εχεις παρα να πας στο σερβις, και να δεις τι θα γινει..Απλα να ξεκαθαρισεις οτι δεν το εβαλες στη θαλασσα..και για μενα μην πεις οτι το εβαλες μεσα σε νερο, πες απλα οτι επεσε ποτηρι με νερο στο τραπεζι..το οποιο πηγε ολο πανω στο κινητο το οποιο ηταν κλειστο καλα. (εγω αυτο θα ελεγα αλλα δεν ξερω τι ειναι χειροτερο γιατι μπορει να σου πουν οτι δεν το ειχες κλεισει καλα και εγινε ατυχημα ενω αν πεις οτι το βουτηξες στο νερο μπορεις να ισχυριστεις οτι πριν το κανεις ειχε τσεκαρει καλα τις ταπες). Πολλες βλαβες βλεπω παντως και ανησυχω, ηδη μετραμε 1 Ζ ενα Ζ1compact και 1 Z1 αυτες τις μερες.. Αν προλαβω θα παρω αυριο την σονυ να ρωτησω τι γινεται στην περιπτωση αυτη.. θα πω οτι θελω να το βαλω στην πισινα, αλλα αν χαλασει πως θα με καλυψουν, να δουμε τι θα πουν.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Εαν είναι εκεί που λέει Kernel ειναι Νοέμβριος του 13.. Υπάρχει περίπτωση να γίνει αλλαγή από την Sony? Δεν ξέρω σίγουρα να σου πω. Στην θέση σου θα το πήγαινα και θα τους έλεγα πως δεν είναι software το πρόβλημα και πως είναι γνωστό. Δεν το έχει γυρίσει κανείς με αυτό το πρόβλημα να πει εμπειρίες; Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 απο ποιο μαγαζι εχει παρει κανενας συμφουριτης τελευταια που να επεσε σε καλη οθονουλα? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2112 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 απο ποιο μαγαζι εχει παρει κανενας συμφουριτης τελευταια που να επεσε σε καλη οθονουλα? Δεν υπαρχει πλεον καλη οθονη ολα Sharp φορανε που ειναι απο τις απλα καλες (για να μην παρεξηγηθούν μερικοί ) το εχεις δει απο κοντα το κινητο?Αν οχι να πας να το δεις Εγω έτυχα καλη οθονη εχω πει πριν μερικα Post το καταστημα αλλα το κινητο ηταν απο αλλαγη....και το αγορασα για καινουργιο.... Τυχερος μεσα στην ατυχια μου?Οπως το παρει κανεις Τελος Παντω οσο πιο παλια η ημερομηνια παράγωγης τοσο πιο πολλες πιθανότητες να πετύχεις JDI Panel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts