Jump to content

Sony Xperia Z1

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν παιδιά να γράψω και εγώ τις πρώτες εκτιμήσεις μου μετά από 2-3 ώρες χρήσης.

Αρχίζω με τα αρνητικά:

Η οθόνη όταν την κοιτάς υπό γωνία είναι μέτρια για να μην πω για κλάματα. Χωρίς να έχω δουλέψει το sony z αρχίζω να καταλαβαίνω το πρόβλημα που είχα ακούσει ότι έχει με την οθόνη. Η triluminos μάλλον είναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Έβαλα δίπλα του ένα ταπεινό s3 και δεν υπάρχει σύγκριση. Όταν βέβαια τη κοιτάς κάθετα τα πράγματα είναι πολύ καλά αλλά για ναυ-αρχίδα μάλλον υπερισχύει το δεύτερο συνθετικό.

(Ρε συ Βαγγέλη αφού έχεις εμπειρία και είσαι παλιά καραβάνα είναι ποτέ δυνατόν να αλλάξει αυτό που βλέπουμε? Κατά την γνώμη μου είναι θέμα κακού hardware)

Η κάμερα όταν το κινητό έχει λειτουργήσει και έχει ζεσταθεί δεν λειτουργεί (ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ) Σου πετάει μήνυμα του τύπου "υψηλή θερμοκρασία. Περιμένετε η συσκευή να κρυώσει". Δηλαδή αν μου τύχει να παίζω με το κινητό για ώρα και χρειαστεί να βγάλω φωτογραφία θα πρέπει να αρχίσω να το φυσάω μήπως κρυώσει και μπορέσω να βγάλω καμιά φωτογραφία? Μεγάλο ξενέρωμα και ίσως το δεύτερο χειρότερο μετά την οθόνη. Βέβαια ίσως να το φτιάξουν με τα επόμενα update.

Θερμοκρασία. Τα ίδια χάλια με το s4 το οποίο ήταν ένας από τους λόγους που έφαγε σουτ από τα χέρια. Αν βάλεις κατσαρολάκι στην πλάτη του ζεσταίνεις το φαγητό για πλάκα. Τα χεράκια μου όμως τι φταίνε?

Πάμε και στα θετικά γιατί ναι υπάρχουν και πάρα πολλά από αυτά.

Lag και άλλα τέτοια προς το παρόν απλά δεν υπάρχουν. Το κινητό είναι ταχύτατο και δεν έχει φάει σκάλωμα πουθενά.

Ποιότητα κατασκευής εξαιρετική σε βαθμό που iphoneνίζει.

Edited by gkp

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λοιπόν παιδιά να γράψω και εγώ τις πρώτες εκτιμήσεις μου μετά από 2-3 ώρες χρήσης.

Αρχίζω με τα αρνητικά:

Η κάμερα όταν το κινητό έχει λειτουργήσει και έχει ζεσταθεί δεν λειτουργεί (ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ) Σου πετάει μήνυμα του τύπου "υψηλή θερμοκρασία. Περιμένετε η συσκευή να κρυώσει". Δηλαδή αν μου τύχει να παίζω με το κινητό για ώρα και χρειαστεί να βγάλω φωτογραφία θα πρέπει να αρχίσω να το φυσάω μήπως κρυώσει και μπορέσω να βγάλω καμιά φωτογραφία? Μεγάλο ξενέρωμα και ίσως το δεύτερο χειρότερο μετά την οθόνη. Βέβαια ίσως να το φτιάξουν με τα επόμενα update.

ψιλοξενερωσα....η καμερα ειναι πρωταρχικο στοιχειο...

Edited by zxr

Γιώργο φυσικά και δε θα αλλαξει αλλά προτιμώ να είμαι προσεκτικόςσστις διατυπώσεις μου για να μην έχουμε ιστορίες. Δυστυχώς η σονυ είχε τη δυνατότητα και έβαλε την οθοναρα (ότι καλύτερο στο εμποριο) στο Z ultra. Για τη θερμοκρασία είμαι πια πεπεισμένος ότι όλα τα Snap 600-800 ζεσταίνονται λίγο ως πολύ. Γενικά συμφωνώ με τις παρατηρήσεις σου...

Αρχίζω με τα αρνητικά:

Η οθόνη όταν την κοιτάς υπό γωνία είναι μέτρια για να μην πω για κλάματα. Χωρίς να έχω δουλέψει το sony z αρχίζω να καταλαβαίνω το πρόβλημα που είχα ακούσει ότι έχει με την οθόνη. Η triluminos μάλλον είναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Έβαλα δίπλα του ένα ταπεινό s3 και δεν υπάρχει σύγκριση. Όταν βέβαια τη κοιτάς κάθετα τα πράγματα είναι πολύ καλά αλλά για ναυ-αρχίδα μάλλον υπερισχύει το δεύτερο συνθετικό.

(Ρε συ Βαγγέλη αφού έχεις εμπειρία και είσαι παλιά καραβάνα είναι ποτέ δυνατόν να αλλάξει αυτό που βλέπουμε? Κατά την γνώμη μου είναι θέμα κακού hardware)

Θερμοκρασία. Τα ίδια χάλια με το s4 το οποίο ήταν ένας από τους λόγους που έφαγε σουτ από τα χέρια. Αν βάλεις κατσαρολάκι στην πλάτη του ζεσταίνεις το φαγητό για πλάκα. Τα χεράκια μου όμως τι φταίνε?

Πάμε και στα θετικά γιατί ναι υπάρχουν και πάρα πολλά από αυτά.

Lag και άλλα τέτοια προς το παρόν απλά δεν υπάρχουν. Το κινητό είναι ταχύτατο και δεν έχει φάει σκάλωμα πουθενά.

Ποιότητα κατασκευής εξαιρετική σε βαθμό που iphoneνίζει.

Γιώργο φυσικά και δε θα αλλαξει αλλά προτιμώ να είμαι προσεκτικόςσστις διατυπώσεις μου για να μην έχουμε ιστορίες. Δυστυχώς η σονυ είχε τη δυνατότητα και έβαλε την οθοναρα (ότι καλύτερο στο εμποριο) στο Z ultra. Για τη θερμοκρασία είμαι πια πεπεισμένος ότι όλα τα Snap 600-800 ζεσταίνονται λίγο ως πολύ. Γενικά συμφωνώ με τις παρατηρήσεις σου...

Πραγματικά είναι όπως τα λες. Η οθόνη του ultra είναι ανώτερη και το έχω επισημάνει και στο videaki που είχα φτιάξει για το νήμα του ultra. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έφταιξε και το αποτέλεσμα που έχουμε στο z1 είναι κατώτερο ενώ μιλάμε για την ίδια τεχνολογία.

Αύριο που θα πάρω το z1 μαζί μου στη δουλειά, θα δοκιμάσω και την κάμερα. Ελπίζω μου αφήσει καλές εντυπώσεις.

...Γιαυτό σονυ κινητό δεν πρόκειται να πιάσω στα χέρια μου. Samsung και nokia ναυαρχίδες έχω αλλάξει πολλές, και πότε το παραμικρό πρόβλημα. Η σονυ είναι πραγματικά για τα μπάζα. Οπότε διαβάζω για τις ναυαρχίδες της όλο απαράδεκτα προβλήματα βλέπω , το 30 τοις εκατό βγαίνουν ελαττωματικά και εν τέλει στα χαρτιά το μεγαλείο της .

Πραγματικά είναι όπως τα λες. Η οθόνη του ultra είναι ανώτερη και το έχω επισημάνει και στο videaki που είχα φτιάξει για το νήμα του ultra. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έφταιξε και το αποτέλεσμα που έχουμε στο z1 είναι κατώτερο ενώ μιλάμε για την ίδια τεχνολογία.

Αύριο που θα το πάρω μαζί μου το z1 στη δουλειά και θα δοκιμάσω και την κάμερα ελπίζω μου αφήσει καλές εντυπώσεις.

Ναι η καμερα ειναι εξαιρετική και selling point. Μαζί με το smoothness που πέτυχε η σονυ θα κάνει επιτυχία η συσκευή...

Ναι, εντάξει, αλλά σε μέγεθος είναι ίδιο με το Nexus 7 2 μου. Απλά δεν θεωρείται (για μένα) ούτε καν phablet. Το Galaxy Mega μου μπορώ και το χειρίζομαι σαν τηλέφωνο. Το Ultra είναι απλά τεράστιο. Στα του Ζ1 τώρα, εμένα δε μου έκανε κάτι με την κάμερα, ενώ το τηλέφωνο είναι απλά ό,τι πιο smooth έχω κρατήσει ποτέ (και τα έχω κρατήσει όλα). Ρίχνει στα αυτιά ακόμη και στο S4 με τον Snapdragon 800. Τέλος, η οθόνη στην ευθεία είναι υπέροχη. Υπό γωνία μας τα χαλάει, αλλά συνηθίζεται...

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Ναι η καμερα ειναι εξαιρετική και selling point. Μαζί με το smoothness που πέτυχε η σονυ θα κάνει επιτυχία η συσκευή...

Μάλλον ο λόγος που δίνουν δώρο το ρολόι να είναι για να κοιτάμε πόση ώρα θα κάνει το κινητό να κρυώσει για να ανοίξουμε την κάμερα!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Παρεμπιπτόντως και το ultra έχει ακριβώς το ίδιο θέμα με την κάμερα. Μετά τους 45 βαθμούς σου πετάει το ίδιο μήνυμα

Ναι, εντάξει, αλλά σε μέγεθος είναι ίδιο με το Nexus 7 2 μου. Απλά δεν θεωρείται (για μένα) ούτε καν phablet. Το Galaxy Mega μου μπορώ και το χειρίζομαι σαν τηλέφωνο. Το Ultra είναι απλά τεράστιο. Στα του Ζ1 τώρα, εμένα δε μου έκανε κάτι με την κάμερα, ενώ το τηλέφωνο είναι απλά ό,τι πιο smooth έχω κρατήσει ποτέ (και τα έχω κρατήσει όλα). Ρίχνει στα αυτιά ακόμη και στο S4 με τον Snapdragon 800. Τέλος, η οθόνη στην ευθεία είναι υπέροχη. Υπό γωνία μας τα χαλάει, αλλά συνηθίζεται...

Φυσικά και δεν είναι σε μέγεθος ίδιο με το nexus v2 αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Πολύ πιο μικρό και λεπτό, μια χαρά μεταφέρεται παντού.

Στα του Ζ1 όπως είπα είναι κορυφή για το 2013. Για μετά βλέπουμε...

Ευχαριστούμε τα παιδιά που μοιράζονται τις εμπειρίες τους με το Ζ1.

Εν τω μεταξύ το gsmarena έβγαλε δοκιμή.

Παιδιά βρήκα τη λύση για το πως να ανοίγουμε την κάμερα όταν το κινητό είναι ζεστό...

Θα έχω μαζί μου ένα παγούρι νερό και θα του ρίχνω για να κατεβάζω επιτόπου τη θερμοκρασία σε φυσιολογικά επίπεδα. Εξάλλου είναι αδιάβροχο!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Μάλλον ο λόγος που δίνουν δώρο το ρολόι να είναι για να κοιτάμε πόση ώρα θα κάνει το κινητό να κρυώσει για να ανοίξουμε την κάμερα!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Παρεμπιπτόντως και το ultra έχει ακριβώς το ίδιο θέμα με την κάμερα. Μετά τους 45 βαθμούς σου πετάει το ίδιο μήνυμα

Καλα μεγαλε ζωγράφισες :lol::Τι να πω με αυτα που διαβαζω δεν υπαρχει στην σονυ καπιως να κάνει ελεγχο προτου το βγαλουν στην αγορα 45 βαθμους τι ειναι φορητο ς θερμομπομπος και βρε καημένη σονυ βαζει μια καλή οθονη στο τηλεφωνο ρακετα που ειναι για λιγους και στο κορυφαίο μοντελος βαζεις υποδιεστερη οθονη μα τοσο γκαγκα ειστε εκει σονυ

Edited by irovoudou

Τα κλασικά λοιπόν, ότι έγινε και με τα προηγούμενα μοντέλα. Πολύ διαφήμιση, πολύ υπόσχεση, και δυσάρεστη έκπληξη από την Sony. Make. Believe. Πίστευε και μη ερεύνα! Σχετικά με την θερμοκρασία πάντως μην παραπονιέστε ρε παιδιά. Χειμώνας έρχεται, θα κάνει και για Καλοριφέρ!

Καλά, το review δεν το διαβάσατε ? ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ ΡΕ SONY?

A word of warning is due as we've been getting a lot of user reports that not all Xperia Z1 units out there have the same quality screens. It seems some of them come with panels, which have the same properties as the one on the Xperia Z. These of course, may be pre-production samples or as conspiracy theiorists suggests, leftover panels from the Xperia Z production line. Whatever the case, have this one in mind when you are picking up yours.

Ένας λόγος που αμόλησα το Nexus 4 είναι λόγω της θερμοκρασίας που έπιανε και δε μπορούσα να μιλήσω με το κινητό.

Το Ζ1 με είχε αφήσει έκπληκτο με τα δείγματα της κάμερας, αλλά αυτά που διαβάζω με κάουν να του ρίχνω άκυρο εξαρχής.

Βαγγέλη το Ultra έχει και αυτό θέμα με τη θερμοκρασία ;

Μου φαίνεται μόνο τα διπύρηνα την παλεύουν.

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σήμερα είχα τη δυνατότητα να παίξω για μια ωρίτσα με το τηλέφωνο.

Δυστυχώς δεν ήταν αυτό που περίμενα.

Η οθόνη είναι μετριότατη αν συγκριθεί με τις υπόλοιπες ναυαρχίδες της αγοράς.

Το internet μεσω 3G/4G έτρωγε την μπαταρία σε απαράδεκτα γρήγορο ρυθμό, κάτι που επιβεβαιώθηκε στο battery test του gsmarena.

Για τη φωτογραφική δε γράφω τίποτα διότι είμαι άσχετος.

Παίζοντας real racing 3 η θερμοκρασία χτύπησε κόκκινο σε βαθμό ενοχλητικό (θύμιζε S4 κατά τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας ή και ακόμα χειρότερα).

Η συσκευή εξωτερικά είναι πανέμορφη και απίστευτα ποιοτική αλλά το μέγεθος είναι τραγικά απαράδεκτο.

Για τον S800 δε χρειάζεται να πούμε τίποτα , μιλάνε οι επιδόσεις..

Προσωπικά το απέρριψα χωρίς δεύτερη σκέψη λόγω μεγέθους και οθόνης και θα περιμένω να παίξω και με το LG G2 πριν αποφασίσω αν θα αλλάξω ή όχι το S4.

Εύχομαι καλοδούλευτο σε όσους το αγοράσουν.

Are you with Us?

Παιδιά βρήκα τη λύση για το πως να ανοίγουμε την κάμερα όταν το κινητό είναι ζεστό...

Θα έχω μαζί μου ένα παγούρι νερό και θα του ρίχνω για να κατεβάζω επιτόπου τη θερμοκρασία σε φυσιολογικά επίπεδα. Εξάλλου είναι αδιάβροχο!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Το ρίχνεις κατευθείαν μες στο φραπέ!

:p

Πάντως με αυτά και μ' αυτά η κατασταση στο στρατόπεδο της Σονι μοιάζει περίεργη.

Έρχεται το Ζ2 που ναι ...μεγαλύτερο.

Το Ζ1 μίνι λένε τελικά δεν θα χει την κάμερα 20,7 (που φαίνεται να χει και τα μειονεκτήματα της) λόγω μεγέθους του Σένσορα.

Πάμε για το 2014? Πως το βλέπετε?

:confused:

Αμα βγαλεις ζελατινα ξεχνας το logo της Sony που ειναι κολλημενο πανω του.

Μια πατατα της Sony που το συνεχιζει απο το Ζ/ΖL και μετα :ninja:

Προτου κανεις ιδιαιτερη χρηση βαλε απο πανω μια δευτερη για extra προστασια,διοτι για πλακα χαρασεται

Καλα παιδια πως γινεται ιδια οθονη με το ultra και να ειναι χειροτερη?

Μηπως εχετε πεσει σε προβληματικη παρτιδα?

Δεν δικαολογειτε να υπαρχει διαφορα.

Ισχύει τελικά αυτό με τη ζελατίνα, γιατί στο review του digital life στα τελευταία τέσσερα λεπτά αναφέρει οτι στο Z1 δεν έχουν βάλει. Επίσης σε αρκετά unboxing που έχω δει δίνουν έξτρα στο κουτί και προστασία οθόνης.

Κάτι τελευταίο, στο digital life λέει πω η Sony συνεργάζεται με gorilla glass και dragon trail για την κατασκευή του γυαλιού μπρος πίσω και οτι ανάλογα τις παρτίδες υπάρχει περίπτωση να μπαίνει συνδυασμός των δυο ή και μόνο η μια εταιρεία. Μήπως τελικά παίζει και αυτό κάποιο ρόλο στην ποιότητα της οθόνης; Αν ισχύει φυσικά.

Edited by atlantian
Nickolas

Ένας λόγος που αμόλησα το Nexus 4 είναι λόγω της θερμοκρασίας που έπιανε και δε μπορούσα να μιλήσω με το κινητό.

Το Ζ1 με είχε αφήσει έκπληκτο με τα δείγματα της κάμερας, αλλά αυτά που διαβάζω με κάουν να του ρίχνω άκυρο εξαρχής.

Βαγγέλη το Ultra έχει και αυτό θέμα με τη θερμοκρασία ;

Μου φαίνεται μόνο τα διπύρηνα την παλεύουν.

Βέβαια έχει θέμα. Μικρότερο αλλά έχει. Μην περιμένεις να δεις snapdragon 800 χωρίς κανένα θέμα με τη θερμοκρασία. Όπου το διαβάζεις απλά μην το πιστεύεις...

Δυστυχως η Sony εχει χασει τα αυγα και τα πασχαλια.

Επιβεβαιωνονται και απο δευτερο review απο το gsmarena μετα απο το αλλο site που παρεθεσα πιο πανω, η μετρια προς κακη αυτονομια της συσκευης που δεν δικαιολογουνται με βαση τα 3000 της μπαταριας.

Επισης αν και παλι εξισου βγαζει σε τιμες φωτεινοτητας και αντιθεσης της οθονη του σε σχεση με το ultra σε πιο υψηλα επιπεδα παρ ολα αυτα τονιζει την μετρια συνολικα υλοποιησει παρ ολο τις βελτιωσεις σε σχεση με τον ανταγωνισμο.

Και το κερασακι στην τουρτα οτι υπαρχει διαχωρισμος στο panel που φοραει το Z1 οσων αφορα την υλοποιησει και αυτο μπορει να επηρεαζει την ποιοτητα της οθονης συν πρωτες παρτιδες που και αυτο μπορει να παιζει τον ρολο του(σε ολες τις εταιριες το ιδιο συμβαινει).:ninja:

Και μαλιστα οταν το Ζ1 ειναι η επισιμη ναυαρχιδα της Sony(φυσικος διαδοχος του Ζ) και οχι το ultra που προοριζεται για πολυ ειδικο και συγκεκριμενο κοινο, το να υπαρχουν τετοιες αστοχιες ειναι ανεπιτρεπτο και απαραδεκτο.

Εδω και καποια χρονια εφυγα απο την Sony σε tv και φωτογραφικες μηχανες,στα κινητα της μαλλον οδηγουμαστε στο ιδιο δρομο και μενουν μονο η σειρα Vaio.

Απορω δηλαδη,κανουν οτι περναει απο το χερι τους οι Ιαπωνες για να με διωξουν σαν πελατη-καταναλωτη:blink:

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Βέβαια έχει θέμα. Μικρότερο αλλά έχει. Μην περιμένεις να δεις snapdragon 800 χωρίς κανένα θέμα με τη θερμοκρασία. Όπου το διαβάζεις απλά μην το πιστεύεις...

Το κινητό κατά την πλοήγηση στα menu και στο internet είναι ταχύτατο. Με τη θερμοκρασία υπάρχει ένα θέμα αλλά πιστεύω ότι στις επόμενες αναβαθμίσεις θα υπάρξει βελτίωση.

Επειδή δεν θέλω να είμαι άδικος με το κινητό και επειδή έχουν περάσει από χέρια μου όλες οι υπόλοιπες ναυαρχίδες (s4, note2, iphone5, lumia 920 και 925, bb q10) το κινητό είναι ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή.

Όλες έχουν τα προβλήματα τους και τα μειονεκτήματα τους.

Αυτή τη στιγμή το z1 κατά τη γνώμη μου είναι ότι καλύτερο σε αυτή την κατηγορία και σίγουρα το καλύτερο smartphone του 2013. Όποιος πιστεύει ότι το note3 ή το 5s θα είναι καλύτερα (τα οποία ήδη έχω παραγγείλει και περιμένω να τα δοκιμάσω) νομίζω θα περιμένει άδικα.

Βέβαια ένα κινητό για να μπορέσεις να το αξιολογήσεις σωστά σε όλους τους τομείς πρέπει να το έχεις στα χέρια σου κάποιες μέρες για να δεις συνολικά την συμπεριφορά του.

Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι κάποιος που θέλει τα υπερκορεσμένα έντονα χρώματα και τις γωνίες θέασης των super amoled απλά μην πλησιάσει το z1. Θα απογοητευθεί.

Το κομμάτι που έχω εγώ έχει πάρα πολύ λευκό panel. Όσο αφορά την φωτεινότητα του κινείται σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα. Στο μέγιστο σου πετάει τα μάτια έξω.

Η οθόνη για τα δικά μου μάτια είναι κάτι παραπάνω από καλή με την προϋπόθεση φυσικά ότι την κοιτάς κάθετα και όχι υπό γωνία. Εκεί τα πράγματα όπως έχω πει είναι προβληματικά.

Edited by gkp

Πάντως από την προσωπική μου εμπειρία νομίζω ότι η sony έχει θέμα με το λευκό χρώμα του πάνελ των οθονών της . Έχω δεί διαφορετικό λευκό σε 3 xperia z ultra, μάλιστα έκανα σύγκριση και στο ένα από τα δύο που είχα στα χέρια μου το λευκό παρουσίαζε μία ελαφριά κιτρινωπή χροιά δεν ήταν εντελώς λευκό. Δεν ξέρω γιατί αλλά φαντάζομαι θα είναι το ίδιο με το z1.

Πάντως από την προσωπική μου εμπειρία νομίζω ότι η sony έχει θέμα με το λευκό χρώμα του πάνελ των οθονών της . Έχω δεί διαφορετικό λευκό σε 3 xperia z ultra, μάλιστα έκανα σύγκριση και στο ένα από τα δύο που είχα στα χέρια μου το λευκό παρουσίαζε μία ελαφριά κιτρινωπή χροιά δεν ήταν εντελώς λευκό. Δεν ξέρω γιατί αλλά φαντάζομαι θα είναι το ίδιο με το z1.

Θανάση τα πράγματα είναι όπως τα λες με την διαφορά ότι αυτό το φαινόμενο εμφανίζεται στις οθόνες όλες των εταιριών. Αν βάλεις δύο ίδια κινητά δίπλα δίπλα ποτέ δεν θα δεις την ίδια απόχρωση στο λευκό.

iPhone , Lumia, Sony , Samsung όλα το ίδιο ακριβώς θέμα.

Σε άλλες συσκευές το λευκό είναι θερμό και το βλέπεις προς το κίτρινο και σε άλλες συσκευές το λευκό είναι ψυχρό και ελαφρώς μπλεδίζει

Είναι καθαρά θέμα τύχης.

Το z1 που έχω στα χέρια μου είναι υπέροχο όσο αφορά το λευκό και είναι ακριβώς όπως το θέλω. Φυσικά όταν το κοιτάω κάθετα γιατί υπό γωνία τα πράγματα είναι πολύ μέτρια

Edited by gkp

• The title was changed to Sony Xperia Z1