Jump to content

Xiaomi Mi 3

salazar_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μα δεν ειναι προτροπη να μην πληρωσει τους φορους. Ειναι εκμεταλλευση της αδυναμιας τους κρατους να τους επιβαλει καθως και ενος κενου νομικου πλαισιου που υπαρχει. Για να ξερετε τι κανουν, κοιτανε σε αλλες χωρες τι γινεται και κανουν τα ιδια..

Αυτα για το off topic

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ το παρήγγειλα στις 25-9 από merimobiles και ακόμα δε το έχουν στείλει. Ρώτησα στο chat του site τους τί συμβαίνει και μου είπαν θα ταχυδρομηθεί μετά τις γιορτές τους, δηλαδή 6-10...! 10 τουλάχιστον μέρες δηλαδή μόνο για να ταχυδρομηθεί! :wacko::wacko:

Εγώ το παρήγγειλα στις 25-9 από merimobiles και ακόμα δε το έχουν στείλει. Ρώτησα στο chat του site τους τί συμβαίνει και μου είπαν θα ταχυδρομηθεί μετά τις γιορτές τους, δηλαδή 6-10...! 10 τουλάχιστον μέρες δηλαδή μόνο για να ταχυδρομηθεί! :wacko::wacko:

Όλοι θέλουν κάποιες μέρες και καλά για να τσεκάρουν ότι δουλεύει το κινητό και 1-7/10 έχουν οι κινέζοι εθνική εορτή και είναι κλειστά.

Δοκιμάζουν κάθε κινητό πριν το στείλουν; Πολύ αμφιβάλλω αλλά ας το πιστέψω για να θεωρήσω ότι έχω λιγότερες πιθανότητες να έρθει κάποιο ελαττωματικό.

Τους ζήτησα και να ακυρώσω την παραγγελία και μου αρνήθηκαν! Μόνο 15 ώρες μετά τη παραγγελία επιτρέπεται!

Δοκιμάζουν κάθε κινητό πριν το στείλουν; Πολύ αμφιβάλλω αλλά ας το πιστέψω για να θεωρήσω ότι έχω λιγότερες πιθανότητες να έρθει κάποιο ελαττωματικό.

Έτσι λένε....

Τους ζήτησα και να ακυρώσω την παραγγελία και μου αρνήθηκαν! Μόνο 15 ώρες μετά τη παραγγελία επιτρέπεται!

Γιατί αυτό που το γράφει, ρώτα τους!? Αν δεν το βρούνε, πες ότι θα κάνεις dispute στο paypal Edited by maddoctor

Παιδιά εσεις που το εχετε ηδη απο που προτεινετε να το παρουμε ;
Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s

Παιδιά εσεις που το εχετε ηδη απο που προτεινετε να το παρουμε ;

Κοιτα, αν θες το κατι παραπανω απο το mi2s που βλεπω οτι εχεις τοτε ναι,

διαφορετικα εγω στη θεση σου θα κρατουσα το mi2s και του χρονου θα πηγαινα με το OPO ή το Mi4(Lte)

οτι νομιζεις

Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro

Xiaomi σημαινει κεχρι

https://www.merimobiles.com/help-order-status/

Cancellatoin Policy?

The Customer reserves the right to cancel an order within 15 hours upon placing it, providing that the order has not been shipped. In the event

that the order has begun processing or is shipped, the order cannot be cancelled. Past the Cancellation period (15 hours) If you choose to refuse delivery of an item **Please note you are reponsibile for the Return shipping charges and Custom dutie charges which will be impose upon returning in china, We will refund you excluding shipping charger and custom duties charges which will be charged when return it to us in China** In this case it will cost you less to accept the package and shipping back to us using a local carrier**

Pre-orders can be cancelled anytime as long as the order has not been shipped.

Oποτε και dispute να κανεις θα χάσεις τα λεφτά τις μεταφοράς και καλά...(λιγα αλλα νταξει δεν αξιζει καλητερα περιμενε λιγακι παραπανω)

Δεν νομίζω να μπορείς να κανεις κάτι απτό να περιμένεις.

Σ'ευχαριστώ για τη συμβουλή και που το έψαξες. Μου είπαν τελικά ότι θα ακυρώσουν την παραγγελία και θα κάνουν foul refund μέσα σε 72 ώρες.

Γιατί αν το πάρεις απο άλλο κινεζομαγαζο δεν θα χουν 10 ήμερο για την γιορτή τους?? Κινεζοι δεν είναι κ αυτοι?
xiaomi mi3:cool:

Γιατί αν το πάρεις απο άλλο κινεζομαγαζο δεν θα χουν 10 ήμερο για την γιορτή τους?? Κινεζοι δεν είναι κ αυτοι?

Το πρόβλημά μου ήταν ότι μου είπαν ότι είναι στοκ και θα το στείλουν ήδη από εχθές (η παραγγελία ήταν στις 25-9).

Δε τους θεωρώ αξιόπιστους όταν αθετούν τα ίδια τους λεγόμενα. Προτιμώ να το παραγγείλω από αλλού.

Εφόσον έχουν εθνική εορτή, θα είναι κλειστά. Πληροφοριακά μόνο, επειδή μιλούσα με κάποιον στο Coolicool, θα είναι κλειστά από 1-5 του μήνα, ενώ οι άλλοι θα είναι μέχρι τις 7. Πάντως απ' όπου και να το παραγγείλεις αυτή την στιγμή, αφού ανοίξουν θα ξεκινήσει πάλι η διαδικασία αποστολής. Βέβαια εφόσον θα σου γυρίσουν τα λεφτά σε 3 ημέρες, άρα 3 του μήνα, είσαι καλά.... ;)

Πάντως βλέπω το έχουν σε stock.

Edited by maddoctor

φιλε τωρα ποια εχεις(ρομ)? Εμενα γιατι μου τα βγαζει κανονικα, ενταξει καθυστερουν κανα 5δευτερολετα αλλα οκ,

προσπαθησε να κανεις ενα clear flash (δηλαδη ολα απο την αρχη να σβηστουν τα παντα)

εχω την GTV-3.21.0 - 4.8.22 V5 Δηλαδή γιατι δεν μου άρεσε καθόλου η v6 μου την εσπασε που αλλαξαν την χρήση του αριστερού soft key και αντι τις ρυθμίσεις βγαζει αλλα για αλλα......και ξαναγύρισα πισω....Μου το κανει παντως ακομα που και που αλλη φορα θυμαται και μου τα στέλνει αλλη φορα σιωπα...

εχω την GTV-3.21.0 - 4.8.22 V5 Δηλαδή γιατι δεν μου άρεσε καθόλου η v6 μου την εσπασε που αλλαξαν την χρήση του αριστερού soft key και αντι τις ρυθμίσεις βγαζει αλλα για αλλα......και ξαναγύρισα πισω....Μου το κανει παντως ακομα που και που αλλη φορα θυμαται και μου τα στέλνει αλλη φορα σιωπα...

Δεν ξερω τι να πω,

παντως για το αριστερο soft key που λες ειναι εντολη της google και οχι πρωτοβουλια της xiaomi

Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro

Xiaomi σημαινει κεχρι

τι ενοείς εντολή της google????? Ποιος το λέει αυτο?? Στα αλλα τηλέφωνα εκει στο αριστερο κουμπί στην 4.4 παντα οι ρυθμίσεις βγαίνουν....Δεν νομίζω να ισχύει αυτο.

Κατι αλλο ....ασχετο με το προηγούμενο....εχει βρει κανεις σε ποια ρομ κανει καλυτερη διαχείρηση η μπαταρία??? Το εχει παραητηρήσει κανείς? Την v6 ίσως την περάσω όταν ειναι αρκετά ώριμη......Περιμένω όπως την μηλιά να ωριμάσουν τα μήλα...χαχα

Παιδια τις ηχογραφησεις που τις βρισκουμε στο explorer?

Xiaomi σημαινει κεχρι

την ελληνική. Μπες στο ελληνικό forum miui και εκεί θα δεις την ρομ με οδηγίες. Επίσης αν ανατρεξεις σε προηγούμενες σελίδες 100% θα βρεις οδηγίες και απο Παιδία εδώ. Έχουν γραφτεί πολλές φορές και ειναι απλή διαδικασία. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο μιας και δεν έχω πρόσβαση σε pc

επιτέλους ήρθε. Τώρα θέλω τη βοήθεια σας. Τι ρομ vα περάσω;

Εγω θα σου ελεγα να αφησεις τα αγγλικα και να περασεις μονο το shift keyboard και εισαι κομπλε,

γιατι να μπλεκεις τωρα με ρομ και τετοιες ιστοριες(ασχετα οτι ειναι πολυ ευκολη διαδικασια και το λεω σαν προσωπικη γνωμη χωρις να θελω να θιξω κανενα)

Xiaomi σημαινει κεχρι

έχει ελληνικά το κινητό.

MIUI VERSION: MIUI-KXDCNBE 18.0

να το αλλάξω να βάλω την ελληνική;

σου εχει μεσα ελληνικά απο μονο του; αν ναι τοτε δεν ξερω πρεπει να σου βαλαν καμια δικια τουε ρομ οτι να ναι. συμβουλεψου καλυτερα το miui.gr θα σου πουν αυτοι

Xiaomi σημαινει κεχρι

πέρασα τηv 4.9.26

Μπορείτε vα μου πείτε στο messenger του facebook πως θα βγαινει ο κύκλος για να βλέπω ότι έχω μήνυμα;

Επίσης, όταν πατάω να μπω στο ημερολόγιο, με πετάει στην αρχική σελίδα.

Υπαρχει τροπος να ακουω τραγουδια/video στο youtube ( app ή browser ) και ταυτοχρονα να χρησιμοποιω τον browser για αλλες σελιδες οπως κανω και στο pc ;