ggkogkas Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Γιατί δεν μου δουλεύει το messenger ,του facebook σωστα παλιά όταν μου έστελναν μυνήματα μου χτυπουσε το γνωστό κουδουνάκι και εμφανιζόταν σε κυκλο η φωτογραφια του συνομιλητή αλλα τωρα μου σταματησε....το παρατήρησα αυτο βαζοντας την 4.9.14 και πανω. Ετσι νομιζα τουλαχιστον. Γυρισα πισω και εβαλα την 4.8.22....αλλα μετα απο την επαναφορα που εκανα ή το θεμα που αλλαξα και εβαλα ενα με καιρό live wallpaper μου κανε παλι τα ίδια. Επειδη το δουλευω πολυ το messentger αλλα και το pages εκανα ολική wipe cashe και επαναφορα και wipe data. Βαζοντας τωρα δουλευει κανονικα αλλα και παλι οταν ειναι σε αναμονή σβηστή η οθόνη καποιες φορες δεν χτυπαει το κουδουνακι....να με ειδοποιήσει....οτι εχω μήνυμα. Δεν ξερω τι συμβαίνει αβυσος η ψυχή των κυκλωματων....Υπαρχει καποια ρυθμιση για τις ειδοποιήσεις αυτες της εφαρμογής καθως και αυτες των ήχων τις εχω ανοιχτες στις ειδοποιήσεις. Καμια ιδεα κανεις? το ιδιο προβλημα εχω κ γω με ολες τις ειδοποιησεις.. απο Facebook Messenger, Viber,Mail, Ebay και Tapatalk.. εχει καποιος απαντηση για τα παραπανω? με ενδιαφερει με κλειστη οθονη οταν εχω μηνυμα σε Facebook Messenger, Viber να ανοιγει την οθονη. οταν την ανοιγω εγω ερχονται κανονικα. μηπως εχει να κανει με το greenify? οποιος ξερει βοηθαει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 (edited) Γιατί δεν μου δουλεύει το messenger ,του facebook σωστα παλιά όταν μου έστελναν μυνήματα μου χτυπουσε το γνωστό κουδουνάκι και εμφανιζόταν σε κυκλο η φωτογραφια του συνομιλητή αλλα τωρα μου σταματησε....το παρατήρησα αυτο βαζοντας την 4.9.14 και πανω. Ετσι νομιζα τουλαχιστον. Γυρισα πισω και εβαλα την 4.8.22....αλλα μετα απο την επαναφορα που εκανα ή το θεμα που αλλαξα και εβαλα ενα με καιρό live wallpaper μου κανε παλι τα ίδια. Επειδη το δουλευω πολυ το messentger αλλα και το pages εκανα ολική wipe cashe και επαναφορα και wipe data. Βαζοντας τωρα δουλευει κανονικα αλλα και παλι οταν ειναι σε αναμονή σβηστή η οθόνη καποιες φορες δεν χτυπαει το κουδουνακι....να με ειδοποιήσει....οτι εχω μήνυμα. Δεν ξερω τι συμβαίνει αβυσος η ψυχή των κυκλωματων....Υπαρχει καποια ρυθμιση για τις ειδοποιήσεις αυτες της εφαρμογής καθως και αυτες των ήχων τις εχω ανοιχτες στις ειδοποιήσεις. Καμια ιδεα κανεις? εχει καποιος απαντηση για τα παραπανω? με ενδιαφερει με κλειστη οθονη οταν εχω μηνυμα σε Facebook Messenger, Viber να ανοιγει την οθονη. οταν την ανοιγω εγω ερχονται κανονικα. μηπως εχει να κανει με το greenify? οποιος ξερει βοηθαει. Νομιζω οτι αν πας στα security->Permissions->autostart και τα ανοιγεις reboot και boom εισαι κομπλε Οσον αφορα το Sar ανοιξα το manual που ειναι στα κινεζικα βρηκα τη λεξη sar την φωτογραφησα και αμεσως google translate και πηρα αυτα θα τις ξανα ανεβασω τα συμπερασματα δικα σας Edited September 25, 2014 by gdimitris Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Νομιζω οτι αν πας στα security->Permissions->autostart και τα ανοιγεις reboot και boom εισαι κομπλε Οσον αφορα το Sar ανοιξα το manual που ειναι στα κινεζικα βρηκα τη λεξη sar την φωτογραφησα και αμεσως google translate και πηρα αυτα https://lh3.googleusercontent.com/pgA2euho6uasZqy8tL9TA-uXAb3Y0mHeH46d0x5Dkw=s197-p-no τα συμπερασματα δικα σας Δεν νομίζω να φταιει αυτο εγω τα εχω ανοιχτα και οποτε θελει τα ανοίγει οποτε θελει οχι....Δεν συμβαινει παντα....αλλα τις ποιο πολλες φορες το κανει και δεν ερχονται οι ειδοποιησεις...δεν ξερω τι φταιει παλια δούλευαν ρολόι ολα.....Ειδικα το messnger και το pages που χρησιμοποιώ στην δουλειά μου τα χρειαζομαι οπωσδήποτε....Ενω στο tablet px μου ερχονται κανονικα το προβλημα το κανει στο τηλέφωνο....Το τηλεφωνο ομως εχω παντοτε μαζί μου και εκει θελω να λαμβανω τα μηνύματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 (edited) Δεν νομίζω να φταιει αυτο εγω τα εχω ανοιχτα και οποτε θελει τα ανοίγει οποτε θελει οχι....Δεν συμβαινει παντα....αλλα τις ποιο πολλες φορες το κανει και δεν ερχονται οι ειδοποιησεις...δεν ξερω τι φταιει παλια δούλευαν ρολόι ολα.....Ειδικα το messnger και το pages που χρησιμοποιώ στην δουλειά μου τα χρειαζομαι οπωσδήποτε....Ενω στο tablet px μου ερχονται κανονικα το προβλημα το κανει στο τηλέφωνο....Το τηλεφωνο ομως εχω παντοτε μαζί μου και εκει θελω να λαμβανω τα μηνύματα.... φιλε τωρα ποια εχεις(ρομ)? Εμενα γιατι μου τα βγαζει κανονικα, ενταξει καθυστερουν κανα 5δευτερολετα αλλα οκ, προσπαθησε να κανεις ενα clear flash (δηλαδη ολα απο την αρχη να σβηστουν τα παντα) Edited September 25, 2014 by gdimitris Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Σε βρικε? Εμενα μονο online με βρισκει και μπορω να κανω ολα τα αλλα εκτος απο το locate που το κανω απο εδω https://www.google.com/android/devicemanager Αυτό που δείχνεις είναι άλλο πρόγραμμα. Ορίστε τι βλέπω εγώ.... http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=50306&stc=1&d=1411676554 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=50305&stc=1&d=1411676533 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=50307&stc=1&d=1411676554 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Αυτό που δείχνεις είναι άλλο πρόγραμμα. Ορίστε τι βλέπω εγώ.... http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=50306&stc=1&d=1411676554 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=50305&stc=1&d=1411676533 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=50307&stc=1&d=1411676554 αυτο λεω, οτι δεν με εντοπιζει ενω οι αλλες λειτουργιες του λειτουργουν Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 αυτο λεω, οτι δεν με εντοπιζει ενω οι αλλες λειτουργιες του λειτουργουν GPS ενεργό!? Έχεις κάνει Log-in στο mi λογαριασμό σου όπως εγώ!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 GPS ενεργό!? Έχεις κάνει Log-in στο mi λογαριασμό σου όπως εγώ!? ναι αλλα δεν με βρησκει ενω μεσω του αλλου με εντοπιζει κατι δεν παει καλα Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 (edited) παιδια σημερα περιμενουμε update; αν ναι τι ωρα; φιλε που εχεις προβλημα με τις ειδοποιησεις για ενεργοποιησε απο τα toggles το sync αν δεν το εχεις ηδη Edited September 26, 2014 by gdimitris Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 παιδια σημερα περιμενουμε update; αν ναι τι ωρα; Συνήθως αργά τ' απογευματάκι βγαίνει, αλλά κοίτα εδώ -> https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929-GTV-4-9-19-H-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-MIUI-ROM-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7/?pageNo=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paternalistis Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Καλημέρα, μήπως ξέρει κάποιος αν το mi band κάνει με μι3? και αν ναι σε πιο απο τα αξιοπιστα καταστηματα ειναι πιο φθηνο? υπαρχει καποιοσ που το χει παρει? Ευχαριστω Παράθεση Αν ασχολείστε με το στοίχημα , μπείτε στην παρέα μας . :) http://whitefenix.co/captainbook/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Καλημέρα, μήπως ξέρει κάποιος αν το mi band κάνει με μι3? και αν ναι σε πιο απο τα αξιοπιστα καταστηματα ειναι πιο φθηνο? υπαρχει καποιοσ που το χει παρει? Ευχαριστω Βασικα σχεδιαστηκε για το mi3-4 τωρα για την τιμη του νομιζω το πιο φθηνο μερος και ταυτοχρονα αξιοπιστο ειναι το coolicool.com Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 (edited) προς τους κατόχους επειδή παρέλαβα για λογαριασμό φίλου το μι3 με οριτζιναλ ρομ και ανοιγοντάς το είδα πως έχει την έκδοση 4,8,1 weekly και μου εμφανίζει νέα 4,8,22 . Επειδή θέλω να έχει stable έκδοση και τις stable αναβαθμίσεις και όχι εβδομαδιαίες τι πρέπει να αλλάξω ? Δεν αρχίσαμε καλά .... κατέβασα την stable 24 την πέρασα από τον updater αφου πριν είχα κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αφου δείχνει να έχει περάσει σωστά μόλις πάω να κάνω sign in στο mi account (την κάρτα δεν την έχω τοποθετήσει ακόμα γιατί υπάρχει λογαριασμός ) μου κάνει ρεσταρτ η συσκευή.... καμιά ιδέα ? Edited September 26, 2014 by Jokey5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Παντως παιδια εγω δεν ξερω τι λενε οι αλλοι αλλα τετοια μπαταρια δεν υπαρχει το φορτιζω 100% το πρωι και μεχρι το βραδυ το λιωνω κυριολεκτικα ψαχνωντας το βαζοντας βγαζοντας εφαρμογες παιζοντας παιχνιδια gps το παιζουν οι φιλοι μου και μενει μπαταρια μεχρι την επομενη μερα. Με ιδια χρηση το παλιο μου zte v889s θα ηθελε τουχαλιστον 4 φορτισεις(ισως λεω και λιγο) ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος εσεις τι λετε? Το κινητο σημερα ειναι ο 3ος κυκλος φορτισης του Αν μπορείς, δες στα στατιστικά της μπαταρίας να μας πεις λίγο πιο αναλυτικά τι σημαίνει "λιώσιμο" γιατί ο καθ' ένας το εννοεί διαφορετικά. Πιο συγκεκριμένα, ώρες χρήσης οθόνης και ώρες κλήσεων, που θεωρώ ότι είναι τα πιο ενεργοβόρα, όπως και συνολικό χρόνο εκτός φορτιστή, πόσα έχεις πριν το βάλεις για φόρτιση με τη χρήση που κάνεις; Στο ίντερνετ μπαίνεις από δίκτυο ή από WiFi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 προς τους κατόχους επειδή παρέλαβα για λογαριασμό φίλου το μι3 με οριτζιναλ ρομ και ανοιγοντάς το είδα πως έχει την έκδοση 4,8,1 weekly και μου εμφανίζει νέα 4,8,22 . Επειδή θέλω να έχει stable έκδοση και τις stable αναβαθμίσεις και όχι εβδομαδιαίες τι πρέπει να αλλάξω ? Δεν αρχίσαμε καλά .... κατέβασα την stable 24 την πέρασα από τον updater αφου πριν είχα κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αφου δείχνει να έχει περάσει σωστά μόλις πάω να κάνω sign in στο mi account (την κάρτα δεν την έχω τοποθετήσει ακόμα γιατί υπάρχει λογαριασμός ) μου κάνει ρεσταρτ η συσκευή.... καμιά ιδέα ? και εγω τα ιδια φιλε και απο οσο ειδα στο internet εχει dual boot system τωρα εσυ με τον updater εκανες εγκατασταση την stable rom στο system 2 και επειδη διαβασα οτι πρεπει και στο system 1 kai sto system 2 nα εχεις την ιδια τυπου ρομ δηλαδη dev kai dev η stable kai stable για να δουλευουν ολα ρολοι. τωρα εγω εβαλα μια stable kai mia dev kai i dev douleyei ok i stable den douleyei kala ara ipotheto oti prepei na exw stable stable για να δουλεψουν καλα. ελπιζω να μην σε μπερδεψα οπως τα ειπα ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν μπορείς, δες στα στατιστικά της μπαταρίας να μας πεις λίγο πιο αναλυτικά τι σημαίνει "λιώσιμο" γιατί ο καθ' ένας το εννοεί διαφορετικά. Πιο συγκεκριμένα, ώρες χρήσης οθόνης και ώρες κλήσεων, που θεωρώ ότι είναι τα πιο ενεργοβόρα, όπως και συνολικό χρόνο εκτός φορτιστή, πόσα έχεις πριν το βάλεις για φόρτιση με τη χρήση που κάνεις; Στο ίντερνετ μπαίνεις από δίκτυο ή από WiFi? κοιτα δεν ξερω απο τα στατιστικα τι θα καταλβεις αλλα εγω χτες το ειχα 100% και κατεβασα παιχνιδια του 1γιγα επαιξα τα εσβησα και παρα πολλα αλλα οπως gps που δεν ξερω αν τα δειχνουν αναλυτικα τα στατιστικα. Παντως σημερα εχω 32% ορθστε παντως μερικα screenshots http://i58.tinypic.com/im2f13.png http://i61.tinypic.com/23halnp.png http://i60.tinypic.com/a0vryx.png Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 και εγω τα ιδια φιλε και απο οσο ειδα στο internet εχει dual boot system τωρα εσυ με τον updater εκανες εγκατασταση την stable rom στο system 2 και επειδη διαβασα οτι πρεπει και στο system 1 kai sto system 2 nα εχεις την ιδια τυπου ρομ δηλαδη dev kai dev η stable kai stable για να δουλευουν ολα ρολοι. τωρα εγω εβαλα μια stable kai mia dev kai i dev douleyei ok i stable den douleyei kala ara ipotheto oti prepei na exw stable stable για να δουλεψουν καλα. ελπιζω να μην σε μπερδεψα οπως τα ειπα τι είπες κατάλαβα τι πρέπει να κάνω δεν κατάλαβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Gdimitris ευχαριστώ. Αν κλικαρεις την οθόνη που σου λέει οτι έχει χρήση 48%, πόσο χρόνο ενεργή την έχει μετρήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Gdimitris ευχαριστώ. Αν κλικαρεις την οθόνη που σου λέει οτι έχει χρήση 48%, πόσο χρόνο ενεργή την έχει μετρήσει; Λυπαμαι αλλα το φορτισα τωρα Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faklanas Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Έτοιμο το update της ν6 στο miui.gr ; -) Παράθεση DF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Έχει καταφέρει κάνεις να εμφανισει το εικονίδιο του Skype και viber στην γραμμή κατάστασης πάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Λυπαμαι αλλα το φορτισα τωρα Χαχα δεν πειράζει, δες το την επόμενη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Microsoft CEO Satya Nadella secretly met up with Xiaomi’s Lei Jun http://www.gizchina.com/2014/09/27/microsoft-ceo-satya-nadella-secretly-met-xiaomis-lei-jun/ Λέτε να συνεργαστούν κάπως ώστε να βγει η Xiaomi επίσημα Αμερική και Ευρώπη!? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Ναι αλλά αποκλείεται να γίνε η συμφωνία για Android phones. Πιθανότερο είναι να γίνει για Xiaomi συσκευές με Windows. Ενδιαφέρον θα ήταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Έχει καταφέρει κάνεις να εμφανισει το εικονίδιο του Skype και viber στην γραμμή κατάστασης πάνω; viber Κέντρο ασφάλειας/Δικαιώματα/Αυτόματη έναρξη/επιλέγεις το viber Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitsis_6 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) μόλις πήρα και εγώ το κινητό. (πήρα το mi3 και το mi4) όλα δουλεύουν τέλεια στο κινητό, αλλά προσπαθώ να κάνω update το MIUI 4.8.22 (Weekly update), αλλά δεν το κατεβάζει με τίποτα. έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα; το κινητό το πήρα μόνο με αγγλικά και κινέζικα, άρα δεν έχει γίνει root. επίσης βλέπω τώρα που κατεβάζω το google apps ότι κάνει πάρα πολύ ώρα να τα κατεβάσει... π.χ έχει 2 λεπτά που προσπαθεί να κατεβάσει το google chrome και είναι ακόμα στο 18%. το Mi4 που το έχω δίπλα του, τα κατέβασε όλα και τα δουλεύω και όλας... καμία ιδέα του τι μπορεί να φταίει? Edited September 27, 2014 by kitsis_6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts