casperino99 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Οσοι δεν εχετε βάλει την V6, μην κάνετε τον κόπο... Εχει αρκετα bugs ακομη... Ειδικα στην κάμερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Ξερει καποιος στην νεα Miui6 πως βαζουν widgets? προσπαθω με τον παλιο τροπο και δε μου βγαζει το μενου.. Που την βρήκες!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 (edited) Που την βρήκες!? Εκανα το Update σημερα και μου αλλαξε πολλα πραγματα...αλλα το βασικο ειναι οτι δεν μπορω να βρω πως βαζουμε τα widgets...δεν μου λειτουργουν ετσι καποιες ενημερωσεις σε ρολοι ημερολογιο.. ver4.8.29 Σε video που ειδα στο youtube δεν ειδα να μου βγαζει το μενου με τις ρυθμισεις για widgets ταπετσαριες και αλλα που δειχνει... Edited August 29, 2014 by moviehunter2009 Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimkart Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 κάνε pinch και το βγάζει το μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Επισης αν την εχει καποιος ή ξερει (τη V6), με ενδιαφερει αν εχει το γρηγορο μενου μουσικης με διπλο κλικ στη lock screen.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 κάνε pinch και το βγάζει το μενού. Tην εχω σπασει στο pinch...τιποτα...θα κανω υπομονη μεχρι το επομενο update... Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 (edited) μετα το σημερινο update που εδωσε την v6..νομιζω ότι η μπαταρια εχει βελτιωθεί λιγάκι. http://tinypic.com/view.php?pic=308cwgx&s=8#.VADvapXlrIU ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν εμφανιζει τη φωτο...:((( θα προσπαθήσω αυριο αν μπορεσω. εδώ το λινκ http://tinypic.com/view.php?pic=308cwgx&s=8#.VADvapXlrIU Edited August 29, 2014 by giorgos_1979 Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitsis_6 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 είμαι ανάμεσα στα mi3 και mi4, εσείς που έχετε το mi3, πιστεύεται ότι αξίζει να πάω στο 4; και τι νομίζετε ότι έχει καλύτερο το 4 απο το 3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 (edited) Οσοι δεν εχετε βάλει την V6, μην κάνετε τον κόπο... Εχει αρκετα bugs ακομη... Ειδικα στην κάμερα... δεν ειναι bugs φιλε μου και το τονιζω αν λες για το οτι μερικα προγραμματα σου λενε unfortunately stopped και γενικα κλεινουν η δεν στα ανοιγει, απλα πρεπει να κανεις wipe cache ΚΑΙ wipe data αν συνεχιζεται απο το recovery ναι χανεις αρχεια saves και ετσι γιαυτο κανε backup πρωτου βαλεις τν miui 6 αψογη ειναι στην μιση μερα που το χρησιμοποιώ πολυ ομορφο και 'κυριλε' είμαι ανάμεσα στα mi3 και mi4, εσείς που έχετε το mi3, πιστεύεται ότι αξίζει να πάω στο 4; και τι νομίζετε ότι έχει καλύτερο το 4 απο το 3; προσωπικά θα σου έλεγα το mi3... Διότι είναι ήδη παρα πολύ δυνατό κινητό με πολύ καλή κάμερα (κινητό είναι άλλωστε)και η μπαταρια δεν εχει διαφορα μεγαλη... οποτε δεν χρειάζεται να πας σε κάτι ακόμα πιο δυνατό, διότι δεν υπάρχει κάτι που να μην το τρέχει το mi3. το mi4 ειναι λιγακι καλυτερο σε ολα, οπως σου ειπα ομως δεν χρειαζεται κατι πιο δυνατο απο το mi3 γιατι ηδη μπορεις να κανεις τα παντα.. Edited August 29, 2014 by akatamakata Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PlasmaPool Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Γεια σας , σημερα παρελαβα απο vickmall το συγκεκριμενο κινητο και μεχρις στιγμης εχω αντιμετωπισει καποια προβληματακια . Κατ'αρχην το κινητο οταν το παρελαβα ( με την official αγγλικη και κινεζικη rom ) καθως δεν ηθελα να μπλεξω με καστομιες ΔΕΝ διεθετε mi market με αποτελεσμα η εγκατασταση play store να μετατραπει απο διαδικασια δευτερολεπτων σε χρονοβορο ψαξιμο αφου δεν ηξερα ουτε τι ακριβως εψαχνα αλλα και ουτε που θα το εψαχνα λογω κινεζικων ονοματων πολλων εφαρμογων . Εν συνεχεια απο το about phone menu βλεπω οτι η ρομ που φοραει ειναι η MIUI-JXDCNBD14.0 . Πατωντας system updates αντι να κανει καποιον ελεγχο για νεοτερες εκδοσεις με πεταει στην κεντρικη οθονη . Τι θεμα εχει και πως μπορω να το διορθωσω ; Με ενδιαφερει να περασω μονο την τελευταια official και να ενημερωνεται μονη της οποτε υπαρχει καινουρια stable . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Γεια σας , σημερα παρελαβα απο vickmall το συγκεκριμενο κινητο και μεχρις στιγμης εχω αντιμετωπισει καποια προβληματακια . Κατ'αρχην το κινητο οταν το παρελαβα ( με την official αγγλικη και κινεζικη rom ) καθως δεν ηθελα να μπλεξω με καστομιες ΔΕΝ διεθετε mi market με αποτελεσμα η εγκατασταση play store να μετατραπει απο διαδικασια δευτερολεπτων σε χρονοβορο ψαξιμο αφου δεν ηξερα ουτε τι ακριβως εψαχνα αλλα και ουτε που θα το εψαχνα λογω κινεζικων ονοματων πολλων εφαρμογων . Εν συνεχεια απο το about phone menu βλεπω οτι η ρομ που φοραει ειναι η MIUI-JXDCNBD14.0 . Πατωντας system updates αντι να κανει καποιον ελεγχο για νεοτερες εκδοσεις με πεταει στην κεντρικη οθονη . Τι θεμα εχει και πως μπορω να το διορθωσω ; Με ενδιαφερει να περασω μονο την τελευταια official και να ενημερωνεται μονη της οποτε υπαρχει καινουρια stable . http://en.miui.com/download-101.html#164 stable rom η 1η πανω http://en.miui.com/thread-11047-1-1.html πως να το βαλεις απλα πραματα... βαλε καπου την stable rom στο κινητο μετα πηγενε στο updater πατα select installation file και γενικα κανε οτι σου δειχνει στο 2ο λινκ . καλου κακου κανε wipe cache και data αν δεν εχεις βαλει κατι σημαντικο ακομα στο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PlasmaPool Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 http://en.miui.com/download-101.html#164 stable rom η 1η πανω http://en.miui.com/thread-11047-1-1.html πως να το βαλεις απλα πραματα... βαλε καπου την stable rom στο κινητο μετα πηγενε στο updater πατα select installation file και γενικα κανε οτι σου δειχνει στο 2ο λινκ . καλου κακου κανε wipe cache και data αν δεν εχεις βαλει κατι σημαντικο ακομα στο κινητο Ωραιος , θα το δοκιμασω αυριο μεσημερακι να δω τι και πως . Updater ως ξεχωριστο προγραμμα δεν εχω δει να υπαρχει πουθενα . Απλα το αναφερω , δεν ξερω αν κολλαει καπου ( εκτος αν εννοειται το system updates στο about phone menu ) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Ωραιος , θα το δοκιμασω αυριο μεσημερακι να δω τι και πως . Updater ως ξεχωριστο προγραμμα δεν εχω δει να υπαρχει πουθενα . Απλα το αναφερω , δεν ξερω αν κολλαει καπου ( εκτος αν εννοειται το system updates στο about phone menu ) . α κατσε..ειναι σε φακελο το updater στα tools νομιζω λεγεται ο φακελος.. οχι απο ρυθμισεις πρεπει απο το updater να τα κανεις ετσι εστω μου τα εκανε ολα εμενα μεχρι και την miui6 τωρα.. δες στο μενου καπου εχεις 1 φακελο που εχει διαφορα μεσα ειναι 1 βελακι προς τα πανω, updater! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PlasmaPool Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 α κατσε..ειναι σε φακελο το updater στα tools νομιζω λεγεται ο φακελος.. οχι απο ρυθμισεις πρεπει απο το updater να τα κανεις ετσι εστω μου τα εκανε ολα εμενα μεχρι και την miui6 τωρα.. δες στο μενου καπου εχεις 1 φακελο που εχει διαφορα μεσα ειναι 1 βελακι προς τα πανω, updater! Τζιφος , στον φακελο tools εχει τα εξης : clock , recorder, fm radio , torch , calculator , assist , compass , search και transfer . Υπαρχει κι ενας αλλος φακελος με ονομα system που εχει μεσα : mi cloud , downloads , password , backup , feedback , micredits . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Τζιφος , στον φακελο tools εχει τα εξης : clock , recorder, fm radio , torch , calculator , assist , compass , search και transfer . Υπαρχει κι ενας αλλος φακελος με ονομα system που εχει μεσα : mi cloud , downloads , password , backup , feedback , micredits . α καλα μαλλον ειναι πολυ πισω.. τεσπα καντο χειροκίνητα οπως ειπαμε παραπανω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PlasmaPool Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 α καλα μαλλον ειναι πολυ πισω.. τεσπα καντο χειροκίνητα οπως ειπαμε παραπανω.. Η method 2 στο λινκ με τις οδηγιες εγκαταστασης που μου εστειλες πριν πιστευω θα λειτουργησει . Επειδη μου μπηκαν ψυλλοι στ'αυτια μηπως ειναι μαιμου το κινητο ετρεξα ενα antutu 5 . 46 χιλιαρικα σκοραρε και τους επεξεργαστες , ραμ , αναλυσεις οθονης τα ειδε σωστα αρα μαλλον δεν υπαρχει λογος ανησυχιας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 παιδια οταν τραβατε βιντεο φαινονται ετσι τραγικα οπως στο youtube με το autofocus? Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 παιδια τη σελιδα ειναι αυτη? το δινουν 256$ και με paypal http://www.ahappymango.com/xiaomi-mi-3-2-16-5-0-capacitive-ips-touch-screen-1920x1080-android-4-2-based-on-miui-v5-quad-core-qualcomm-snapdragon-800-2-3ghz-2gb-ram-16gb-rom-3g-smartphone-phablet-with-bluetooth-wi-fi-gps-navigation-black.html?gclid=COW7uNCEusACFdSWtAodG1IAOA Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Εχει καποιος αλλος προβλημα με τα Widgets.? την ξαναπερασα μηπως κατι δεν καθησε καλα αλλα παλι δεν λειτουργει.. ακομα ανακαλυψα οτι στις ρυθμισεις στο "kernel version" αν πατήσεις μερικες φορες απανω, σου βγαζει ενα νεο μενου με ρυθμισεις για το κινητο.. το ξερατε αυτο; Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Εχει καποιος αλλος προβλημα με τα Widgets.? την ξαναπερασα μηπως κατι δεν καθησε καλα αλλα παλι δεν λειτουργει.. ακομα ανακαλυψα οτι στις ρυθμισεις στο "kernel version" αν πατήσεις μερικες φορες απανω, σου βγαζει ενα νεο μενου με ρυθμισεις για το κινητο.. το ξερατε αυτο; Και στην 5 αν κάνεις διπλό κλικ μου βγάζει μήνυμα. " είστε ήδη προγραμματιστής" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitsis_6 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 προσωπικά θα σου έλεγα το mi3... Διότι είναι ήδη παρα πολύ δυνατό κινητό με πολύ καλή κάμερα (κινητό είναι άλλωστε)και η μπαταρια δεν εχει διαφορα μεγαλη... οποτε δεν χρειάζεται να πας σε κάτι ακόμα πιο δυνατό, διότι δεν υπάρχει κάτι που να μην το τρέχει το mi3. το mi4 ειναι λιγακι καλυτερο σε ολα, οπως σου ειπα ομως δεν χρειαζεται κατι πιο δυνατο απο το mi3 γιατι ηδη μπορεις να κανεις τα παντα.. αυτό σκέφτομαι και εγώ. ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Και εγώ για τους ίδιους λόγους προτείνω mi3 Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
casperino99 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 δεν ειναι bugs φιλε μου και το τονιζω αν λες για το οτι μερικα προγραμματα σου λενε unfortunately stopped και γενικα κλεινουν η δεν στα ανοιγει, απλα πρεπει να κανεις wipe cache ΚΑΙ wipe data αν συνεχιζεται απο το recovery ναι χανεις αρχεια saves και ετσι γιαυτο κανε backup πρωτου βαλεις τν miui 6 αψογη ειναι στην μιση μερα που το χρησιμοποιώ πολυ ομορφο και 'κυριλε' Το ειδα να αναφέρεται μαζι με αλλα στο επισημο forum της miui... για αυτο υπέθεσα πως είναι bug... Για backup εννοεις μέσω του εργαλειου που έχει backups and restore ή κανα nandroid... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 http://en.miui.com/download-101.html#164 stable rom η 1η πανω http://en.miui.com/thread-11047-1-1.html πως να το βαλεις απλα πραματα... βαλε καπου την stable rom στο κινητο μετα πηγενε στο updater πατα select installation file και γενικα κανε οτι σου δειχνει στο 2ο λινκ . καλου κακου κανε wipe cache και data αν δεν εχεις βαλει κατι σημαντικο ακομα στο κινητο Αν καταλαβαίνω σωστά προτείνεις να εγκατασταθεί δλδ η τελευταία αγγλική κινεζική WCDMA/CDMA China. Είναι προτιμητέα σε σχέση με κάποια από τις άλλες WCDMA; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kamui Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 παιδια τη σελιδα ειναι αυτη? το δινουν 256$ και με paypal http://www.ahappymango.com/xiaomi-mi-3-2-16-5-0-capacitive-ips-touch-screen-1920x1080-android-4-2-based-on-miui-v5-quad-core-qualcomm-snapdragon-800-2-3ghz-2gb-ram-16gb-rom-3g-smartphone-phablet-with-bluetooth-wi-fi-gps-navigation-black.html?gclid=COW7uNCEusACFdSWtAodG1IAOA http://www.scamadviser.com/check-website/www.ahappymango.com Θα μου πεις έχει Paypal και θα πάρεις τα λεφτά πίσω. Αν έχει όρεξη να κάνεις dispute mails κτλ κτλ προχώρα το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts