Jump to content

Xiaomi Mi 3

salazar_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για όσους ψάχνουν ακόμα το mi3, το έχει το minideal στα 300 ευρώ χωρίς μεταφορικά ;)

Καιρός ήταν να ακουμπήσει τα 300 γιατί πολύ το ξεφτιλίσανε οι κινέζοι με τα καπέλα τους...

Κανω κατι λαθος??τωτα μπηκα να δω και λεει 317 ευρω...που ειναι τα 300οεο??

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κανω κατι λαθος??τωτα μπηκα να δω και λεει 317 ευρω...που ειναι τα 300οεο??

Κοιταξε το σε δολλαρια,ειναι 419.99$,το οποιο αν το αγοραζες τωρα,με προμηθεια τραπεζας 2%(που εχει πχ η Πειραιως και οι περισσοτερες),ειναι 313,5 ευρω περιπου απο εδω http://www.visaeurope.com/en/cardholders/exchange_rates.aspx

Φίλε μου αν δεν κάνω κάποιο λάθος το minideal το δίνει 419 δολλάρια και χωρίς μεταφορικά!

Για κάποιο λόγο δίνεις παραπάνω λεφτά... Ίσως στο paypal???

Αν ναι τότε βάλε την τράπεζά σου να πραγματοποιεί την μετατροπή!

Εγώ πάντως με EMS τόσα βλέπω

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=41323&stc=1&d=1392573664

το επερχομενο mi3s τι παραπανω θα εχει?στο minideal δεν βλεπω να λεει για play store?

3gb ram,LTE,δεν ξερω αν θα πανε σε 805 snap η θα μεινουν στον 800,ωστε να δωσουν τον 805 στο Mi4

3gb ram,LTE,δεν ξερω αν θα πανε σε 805 snap η θα μεινουν στον 800,ωστε να δωσουν τον 805 στο Mi4
καταλαβα ...

φανταζομαι το gps θα ειναι υποδειγματικο σε σχεση με τους MTK επεξεργαστες,ε?γιατι στο ζοπο μου το μονο θεμα που εχω παραπονο ειναι το gps τιποτε αλλο!και σκεφτομαι εαν αξιζει να το πουλησω και να δωσω 120 παραπανω για το mi3?

Και στον hongmi που εχω με mtk ειναι υποδιεγματικο...

Νομιζω εχει να κανει περισσοτερο με την ποιοτητα και την τοποθεσια της κεραιας

το λέει εκει που γραφει service.....
http://www.minideal.net/xiaomi-m3-smartphone-snapdragon-800-quad-core-2-3ghz-2gb-16gb-with-5-0-inch-fhd-ogs-screen-nfc-otg-black.html

που και δεν το βλεπω :O

----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και στον hongmi που εχω με mtk ειναι υποδιεγματικο...

Νομιζω εχει να κανει περισσοτερο με την ποιοτητα και την τοποθεσια της κεραιας

τελικα μαλλον αυτο πρεπει να ειναι η ποιοτητα της κεραιας gps

http://www.minideal.net/xiaomi-m3-smartphone-snapdragon-800-quad-core-2-3ghz-2gb-16gb-with-5-0-inch-fhd-ogs-screen-nfc-otg-black.html

----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τελικα μαλλον αυτο πρεπει να ειναι η ποιοτητα της κεραιας gps

Το λεει δεξια που εχει κατι checkboxes,αλλα και να μην το επιλεξεις μπορεις να το βαλεις μετα πανευκολα.

Σκεψου οτι με τα 120 δεν θα παρεις μονο καλυτερο gps βεβαια,αλλα κανονικη ναυαρχιδα που χτυπαει στα ισια S4,G2 κλπ

πιο πανω απο απο το σημα του παυπαλ, και την τιμη

Τικαρεις αυτο

πιο πανω απο απο το σημα του παυπαλ, και την τιμη

Το λεει δεξια που εχει κατι checkboxes,αλλα και να μην το επιλεξεις μπορεις να το βαλεις μετα πανευκολα.

Σκεψου οτι με τα 120 δεν θα παρεις μονο καλυτερο gps βεβαια,αλλα κανονικη ναυαρχιδα που χτυπαει στα ισια S4,G2 κλπ

ενταξει το ειδα!στραβωμαρα!

εαν δεν ζητησω να μου το κανουν αυτοι ρουτ,γινεται τοσο ευκολα οσο με το framaroot?αναβαθμισεις παιρνει?και τι αναβαθμισεις της miui η του android πχ 4.3 η 4.4?ΟΤΑ η απο καποιο σαιτ?

ενταξει το ειδα!στραβωμαρα!

εαν δεν ζητησω να μου το κανουν αυτοι ρουτ,γινεται τοσο ευκολα οσο με το framaroot?αναβαθμισεις παιρνει?και τι αναβαθμισεις της miui η του android πχ 4.3 η 4.4?ΟΤΑ η απο καποιο σαιτ?

Το root γινεται κατευθειαν μεσα απο την MIUI αν χρησιμοποιεις την dev ROM http://en.miui.com/download-101.html , εχει μεσα permission manager

Updates παιρνεις καθε Παρασκευη ΟΤΑ,το κινητο τωρα ειναι σε 4.3 based,και οταν βγει η MIUI V6(στον επομενο μηνα λογικα) θα παει σε kitkat κατα 99,9%

Πιστεψε με σε ενδιαφέρουν περισσότερο οι αναβαθμίσεις της miui. Παρολα αυτά λόγω επεξεργαστή σιγουρα θα πάρει και update του os..τα update θα σου έρχονται οτα

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

κατσε δηλαδη οτι καλυτερο υπαρχει θα το παιρνει οτα απο την miui?απο minideal ετσι οπως θα ερθει οποια και να εχει πανω θα παρει την επομενη ΟΤΑ οταν βγαινει?

ετσι οπως θα ερθει θα μπορω μεσα απο το μενου να το κανω μονος μου ρουτ?

Αν φοράει την multi που αν δεν κάνω λάθος θεωρείται η developer edition rom θα μπορείς να ενεργοποιήσεις τα root permisions της miui.

Στην αγγλοκινεζικη νομίζω πρέπει να ρουταρεις με τους γνωστούς τρόπους.

Οτα θα παίρνεις όπως και να χει..

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Αν φοράει την multi που αν δεν κάνω λάθος θεωρείται η developer edition rom θα μπορείς να ενεργοποιήσεις τα root permisions της miui.

Στην αγγλοκινεζικη νομίζω πρέπει να ρουταρεις με τους γνωστούς τρόπους.

Οτα θα παίρνεις όπως και να χει..

οταν λες αγγλοκινεζικη δηλαδη εχει μονο αγγλικα η ελληνικα η κατι αλλο εννοεις?γιατι αυτη του minideal λεει εχει παρα πολλές γλωσσες!

παιδια σορυ για τις πολλες ερωτησεις!

Edited by fuorigioco1981

Τα xiaomi εγώ 2 είδη ρομ. Η μια είναι η επίσημη αγγλοκινεζικη, όπως βγαίνει το τηλέφωνο από την xiaomi με γλώσσες μόνο αγγλικά και κινέζικα.

Υπάρχει και η multi rom που έχει όλες τις γλώσσες και είναι και αυτη επίσημη μιας και είναι μεταφράση της επίσημης αγγλοκινεζικης..

- Oneplus 12

Τα xiaomi εγώ 2 είδη ρομ. Η μια είναι η επίσημη αγγλοκινεζικη, όπως βγαίνει το τηλέφωνο από την xiaomi με γλώσσες μόνο αγγλικά και κινέζικα.

Υπάρχει και η multi rom που έχει όλες τις γλώσσες και είναι και αυτη επίσημη μιας και είναι μεταφράση της επίσημης αγγλοκινεζικης..

άρα του minideal είναι η multi μάλλον

Γίνεται χαμός στις τιμές. Άρχισαν να παίζουν στο δολάριο...!!!! :confused: :confused: :confused:

418.99$ - to2c με τελική 441,98$

419.99$ - minideal με τελική 444,04$

424.99 - spemall με τελική 443,61$

τελικά από που να πάρω!? :wacko: :wacko: :wacko:

Και το ρωτας? Οπού σου βγαίνει πιο φθηνά..

- Oneplus 12

Και το ρωτας? Οπού σου βγαίνει πιο φθηνά..

Επειδή άλλος μου το πληρώνει.... ;), είπα minideal :p