salazar_ Δημοσιεύτηκε September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 5, 2013 (edited) http://en.miui.com/thread-7486-1-1.html Βασικά Χαρακτηριστικά: GENERAL 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 3G Network HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 SIM Micro-SIM Announced 2013, September Status Coming soon. Exp. release 2013, October BODY Dimensions 144 x 73.6 x 8.1 mm (5.67 x 2.90 x 0.32 in) Weight 145 g (5.11 oz) DISPLAY Type IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors Size 1080 x 1920 pixels, 5.0 inches (~441 ppi pixel density) Multitouch Yes SOUND Alert types Vibration; MP3, WAV ringtones Loudspeaker Yes 3.5mm jack Yes MEMORY Card slot No Internal 16/64 GB, 2 GB RAM DATA GPRS Yes EDGE Yes Speed DC-HSDPA, 42 Mbps; HSDPA, 21 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot Bluetooth Yes, v4.0 with A2DP NFC Yes USB Yes, microUSB v2.0 (MHL), USB On-the-go CAMERA Primary 13 MP, 4128 x 3096 pixels, autofocus, dual-LED flash Features Geo-tagging, touch focus, face and smile detection, image stabilization, HDR Video Yes, 1080p@30fps, HDR Secondary Yes, 2 MP, 1080p@30fps FEATURES OS Android OS, v4.2.1 (Jelly Bean) Chipset Qualcomm MSM8974AB Snapdragon 800 CPU Quad-core 2.3 GHz Krait 400 GPU Adreno 330 Sensors Accelerometer, gyro, proximity, compass, barometer Messaging SMS(threaded view), MMS, Email, Push Mail, IM, RSS Browser HTML5 Radio FM radio GPS Yes, with A-GPS support and GLONASS Java Yes, via Java MIDP emulator Colors Various - Active noise cancellation with dedicated mic - TV-out (via MHL A/V link) - SNS integration - MP4/DivX/XviD/WMV/H.264/H.263 player - MP3/WAV/eAAC+/AC3/FLAC player - Organizer - Image/video editor - Document viewer (Word, Excel, PowerPoint, PDF) - Google Search, Maps, Gmail, YouTube, Calendar, Google Talk, Picasa - Voice memo/dial/commands - Predictive text input (Swype) BATTERY:Non-removable Li-Ion 3050 mAh battery Χρήσιμα: Οδηγός εγκατάστασης rom (by spiderman3) [MOD] stock Mms.apk με 160 χαρακτήρες χωρητικότητα Edited December 31, 2014 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Price of Xiaomi Mi3: 16GB RMB1999 ($324)/64GB RMB2499 ($405) Dual Platform - Nvidia Tegra4 quad-core processors (1.8GHz A15 + A15) with 72 GeForce GPU cores + Qualcomm Snapdragon 800 (8974AB quad-core 2.3GHz + 28nm HPM)). MiPhone 3’s overall performance increased 40% (compare to MiPhone 2S). Screen – Sharp and LG 5-inch 1080P IPS display with ultra-sensitive touch. It works even when your figures are wet. You can set to recognize your figures even wearing gloves; Memory - 2GB LPDDR3 RAM+16GB eMMC4.5 flash Battery - 3050mAh battery; Camera - SONY 13 MP Exmor RS CMOS back camera, 2MP BSI front camera Supports NFC & 2.4/5G WiFi Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. September 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 (edited) Το μόνο κακό..δεν έχει 4G.Πώς θα χρησιμοποιώ το 4G της Cosmote τώρα??:lol: Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 36000 Antutu score(για τους αριθμολάγνους) Edited September 5, 2013 by salazar_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Ήρθε η ώρα να αλλάξω το mi2 μου :) Θα κάνω παραγγελία αύριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 original_xiaomi_m3_smart_phone_snapdragon_800_tegra4_quad_core_android_4_2_5_inch_2gb_ram_32gb_13_0mp 315 ευρω το 16αρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 16 & 64gb version βλέπω, όχι 32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. September 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Ρε παιδια το λογικο δεν ειναι η τιμη του ΜΙ2S να πεσει στα 300 ντολαρς περιπου??Γιατι το καινουριο θα κανει γυρω στα 400-415 απο τα γνωστα μαγαζια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 καλως μας ηρθε! τερας απο θεμα χαρακτηριστικων, αλλα απο εμφανιση δε λεει και πολλα κατα τη γνωμη μου οι πρωτες τιμες ειναι οι εξης: - $416 το 16GB - $500 το 64GB http://www.ibuygou.com/p-original_xiaomi_m3_smart_phone_snapdragon_800_tegra4_quad_core_android_4_2_5_inch_2gb_ram_32gb_13_0mp-5517-usd.html http://www.ibuygou.com/p-original_xiaomi_m3_smart_phone_snapdragon_800__tegra4_quad_core_android_4_2_5_inch_2_3ghz_2gb_ram_64gb_rom_13_0mp-5519-usd.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 (edited) πολλες καινοτομιες...δεν βλεπω κινητο android να εχει αυτην την ποιοτητα την δυναμη και την υποστιριξη σε λογισμικο... ΠΛΗΡΕΣ ΣΕ ΟΛΑ. και κορυφαια μπαταρια. και μην ξεχναμε την τιμη! Edited September 5, 2013 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Ξέρουμε αν υποστηρίζει κάρτες sd για να αυξήσουμε την μνήμη? Η μόνο 16gb και 64gb ενσωματωμένη? Όπως και να έχει μόλις κυκλοφορήσει θα το πάρω σίγουρα! Τώρα προς το παρόν βολεύομαι με το απροβληματιστο umi x2 turbo 2gb/32gb. Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzistsam Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Σκέτη αρρώστια είναι το άτιμο λέμε. Θα πουλήσει μάλλον τρελά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Αν ακολουθήσουν και αυτοί την τακτική που ξεκίνησε η Oppo με το να δίνει την δυνατότητα ΚΑΙ για AOSP android τότε βουρ..:rolleyes: Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 κατι ηξερα και περιμενα...υπομονη λιγο ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Το μηκος του καλο αλλα το φαρδος? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Αν ακολουθήσουν και αυτοί την τακτική που ξεκίνησε η Oppo με το να δίνει την δυνατότητα ΚΑΙ για AOSP android τότε βουρ..:rolleyes: Δεν προβλέπω να γίνετε αυτό μετά από αυτό που είδα. Απ' ότι κατάλαβα αυτοί προωθούν το λειτουργικό miui μέσω των συσκευών τους. http://www.youtube.com/watch?v=KqrCPTnlvnk δες στο 1.30 Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Φίλε salazar_ επειδή βλέπω ότι πρόλαβες και άνοιξες το θέμα, θα σε παρακαλούσα αν μπορείς να το παρακολουθείς και να ποστάρεις στο πρώτο post κάθε φορά τα βασικά και χρήσιμα πράγματα που λέγονται για να βοηθηθούμε όλοι που θα το πάρουμε και να μην ψάχνουμε. By the way μολις χτύπησα ένα 64Gb! :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Φίλε salazar_ επειδή βλέπω ότι πρόλαβες και άνοιξες το θέμα, θα σε παρακαλούσα αν μπορείς να το παρακολουθείς και να ποστάρεις στο πρώτο post κάθε φορά τα βασικά και χρήσιμα πράγματα που λέγονται για να βοηθηθούμε όλοι που θα το πάρουμε και να μην ψάχνουμε. By the way μολις χτύπησα ένα 64Gb! :D :D :D μόλις έρθει εννοείται περιμένουμε αναλυτικό review!! :) Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Και στα Αγγλικά: http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=en&rurl=translate.google.com&sl=zh-CN&tl=en&u=http://www.xiaomi.com/mi3&usg=ALkJrhhFJHSPvntBPdwjcSeO45fdfCgiGA 50 ώρες μουσική; :O :D Το Mi2S μου ούτε 20 δεν κρατάει... Και με αυτό http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=en&rurl=translate.google.com&sl=zh-CN&tl=en&u=http://huosai.xiaomi.com/&usg=ALkJrhjbaiuGcw6tDsepW772IqJCXxBBVg είναι ένας καλός συνδυασμός... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. September 6, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Φίλε salazar_ επειδή βλέπω ότι πρόλαβες και άνοιξες το θέμα, θα σε παρακαλούσα αν μπορείς να το παρακολουθείς και να ποστάρεις στο πρώτο post κάθε φορά τα βασικά και χρήσιμα πράγματα που λέγονται για να βοηθηθούμε όλοι που θα το πάρουμε και να μην ψάχνουμε. By the way μολις χτύπησα ένα 64Gb! :D :D :D Έχεις δίκιο φίλε μου.Άλλαξα το πρώτο post ήδη.Περιμένουμε review όταν παραλάβεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibanezman192 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 (edited) Το τηλέφωνο δυστυχώς ΔΕΝ υποστηρίζει 4G. Οι τιμή του ξεκινάει από 343 ευρά (16 GB).Πιστεύω για τα λεφτά του,απλά δεν έχει ανταγωνιστή! Εάν δεν υπάρξει κάποια άλλη εναλλακτική μέχρι τον Οκτώβριο θα το τσιμπήσουμε με ένα φιλαράκι :) Edited September 6, 2013 by ibanezman192 I like turtles Παράθεση Nokia 5210 -> Motorola V535 -> SE W710i -> LG KS20 -> LG GM750 -> ZTE Blade -> Samsung Galaxy Note ->LG Nexus 5 -> LG Nexus 5X-> Nokia 8 ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 (edited) Το τηλέφωνο δυστυχώς ΔΕΝ υποστηρίζει 4G. Οι τιμή του ξεκινάει από 343 ευρά (16 GB).Πιστεύω για τα λεφτά του,απλά δεν έχει ανταγωνιστή! Εάν δεν υπάρξει κάποια άλλη εναλλακτική μέχρι τον Οκτώβριο θα το τσιμπήσουμε με ένα φιλαράκι :) Φίλε μου εκτός και αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις πάνω από 2 τουλάχιστον χρόνια, δεν νομίζω ότι θα έχει και μεγάλη σημασία το 4G. Προς το παρόν η υπηρεσία συνολικά είναι γτπ και επειδή είμαστε και στο ελλαδιστάν δεν παίζει να στρώσει και πολύ σύντομα. //edit: Καλά έχουν ξεφύγει στο ibuygou... :shock: Δεν φτάνει που ανέβασαν την τιμή και άλλο στα 510$ (πάνω από μια κατοστάρα πάνω από την κανονική τιμή του κινητού κέρδος) αφού έκανα την παραγγελία και επέλεξα τον δωρεάν τρόπο αποστολής που δεν έχει tracking (στα @@ μου αν χαθεί, paypal) μου έστειλαν email να δώσω έξτρα φράγκα τουλάχιστον 16$) για να μπορέσουν να μου το στείλουν με tracking αντί να το απορροφήσουν το κόστος μεταφοράς αυτοί (το οποίο και είναι σαφώς μικρότερο από τις τιμές του site)... Βρε ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!! Μην αγοράσει κανείς από το ibuygou. :mad: Μόλις βγει σε presell από την Xiaomi θα το βγάλει και Minideal (στα κομμάτια που θα έχει όντως πάρει) το οποίο δίνει συνήθως πολύ καλύτερες τιμές και δωρεάν αποστολή με tracking και υπάρχει και κουπόνι για 5% έκπτωση από το MIUI.gr Edited September 7, 2013 by margomenos13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKako Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 (edited) Αν και σε θεωρώ λίγο υπερβολικό με αυτά που γράφεις για το ibuygou,όντως πάνε να αρπάξουν ότι μπορέσουν με το preorder. 250€ και 300€ το τηλεφωνο στην Κίνα και οι resellers το κοπανάνε 350€ και 400€ αντίστοιχα. Και ψάχνουν να βγάλουν από την μύγα ξίγκι με τα μεταφορικά ή ότι άλλο. "Κάτσε ρε φίλε, σου σκάω ένα 500άρικο και επειδή αυτή την περίοδο τα china post δεν δέχονται δέματα με μπαταρίες μου ζητάς 5-10$ για να μου το στείλεις με singapore και hong kong post;" Το αναφέρω σαν παράδειγμα αλλά δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα που σου συνέβει. Οντως είναι ψιλοκατάντια, αλλά όλοι οι resellers τα ίδια κάνουν.Που να σου χαλάσει,εκεί να δεις συμπεριφορά με τα έξοδα αποστολής. Προσωπικά δεν βάζω pre-order πριν ηρεμήσει λίγο η υστερία που επικρατεί με το εν λόγω μοντέλο. Edited September 7, 2013 by GKako Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Στα 500 δολλαρια ειναι το 64αρι και στα 439 ολλαρια το 16αρι δεν αλλαξε κατι απο οτι ειδα εκτος αν κανω λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Αν και σε θεωρώ λίγο υπερβολικό με αυτά που γράφεις για το ibuygou,όντως πάνε να αρπάξουν ότι μπορέσουν με το preorder. 250€ και 300€ το τηλεφωνο στην Κίνα και οι resellers το κοπανάνε 350€ και 400€ αντίστοιχα. Και ψάχνουν να βγάλουν από την μύγα ξίγκι με τα μεταφορικά ή ότι άλλο. "Κάτσε ρε φίλε, σου σκάω ένα 500άρικο και επειδή αυτή την περίοδο τα china post δεν δέχονται δέματα με μπαταρίες μου ζητάς 5-10$ για να μου το στείλεις με singapore και hong kong post;" Το αναφέρω σαν παράδειγμα αλλά δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα που σου συνέβει. Οντως είναι ψιλοκατάντια, αλλά όλοι οι resellers τα ίδια κάνουν.Που να σου χαλάσει,εκεί να δεις συμπεριφορά με τα έξοδα αποστολής. Προσωπικά δεν βάζω pre-order πριν ηρεμήσει λίγο η υστερία που επικρατεί με το εν λόγω μοντέλο. Αν και βγαίνω off topic, δεν είναι η πρώτη φορά που μου κάνουν μ@λ@κία. Με το Mi2 μου το στείλανε με λάθος στοιχεία παραλήπτη/διεύθυνση και έτρεχα να βγάλω άκρη με τα ΕΛΤΑ (πόσο δύσκολο να κάνεις αντιγραφή επικόλληση από το paypal...). Με το Mi2S μου κάνανε ακριβώς το ίδιο με τα μεταφορικά. Οπότε η αντίδραση μου είναι απολύτως λογική... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts