Jump to content

Honor 3

tiger30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 272
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

με την αναβαθμιση στο Β119SP εχει κανεις θεμα με το σημα η λογω wind χανω ευκολα το σημα μου?

εγω με κοσμοτε που εχω φουλ ειχα κ φουλ εχω,δοκιμασε λιγο μονο με 2g αν σου κανει τα ιδια.

• 2 weeks later...

Καλησπερα..

εχω ενα Huawei Honor 3 κινητο αγορασμενο απο Κινα.. Εχθες εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.. το rootαρισα, αφαιρεσα τις κινεζικες εφαρμογες.. κ ξεκινησα να περναω απο το play store αυτες που ηθελα.. παρατηρω ομως οτι οταν μου ερχονται μηνυματα ειτε στο viber, ειτε στο facebook, η twitter, το κινητο δε με ειδοποιει... αναρωτιεμαι τι φταιει ετσι ξαφνικα.. μηπως παιζει ρολο οτι εχω περασει τις εφαρμογες στην sd card?

εγω με κοσμοτε που εχω φουλ ειχα κ φουλ εχω,δοκιμασε λιγο μονο με 2g αν σου κανει τα ιδια.

παλι το ιδιο μου κανει.. εχω ελαφρως χειροτερο σημα σε σχεση με πριν...

αλλα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως μετα απο καποιο συγκεκριμενο διαστημα χρησης, το κινητο γινεται αργο..

εννοω οτι οι εναλλαγες στο μενου, στα παραθυρα, στις εφαρμογες, γινονται με καθυστερηση.. αν το κανω ρεσετ επανερχεται.. αλλα ξανα μετα απο μερικες μερες, παλι τα ιδια.. (ελπιζω να εδωσα να καταλαβετε τι εννοω)

παλι το ιδιο μου κανει.. εχω ελαφρως χειροτερο σημα σε σχεση με πριν...

αλλα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως μετα απο καποιο συγκεκριμενο διαστημα χρησης, το κινητο γινεται αργο..

εννοω οτι οι εναλλαγες στο μενου, στα παραθυρα, στις εφαρμογες, γινονται με καθυστερηση.. αν το κανω ρεσετ επανερχεται.. αλλα ξανα μετα απο μερικες μερες, παλι τα ιδια.. (ελπιζω να εδωσα να καταλαβετε τι εννοω)

εχεις δικιο σε αυτο κ γω το ιδιο βλεπω,μαλλον απο την αναβαθμιση θα ειναι.εχει δοκιμασει κανεις καμια custom rom?εγω δοκιμασα την miui με CWM αλλα δεν κανει δουλεια,δεν κανει wipe τιποτα,κ οταν παταω install zip from sd card κολλαει σε εκεινο το σημειο.μαλλον θα ειναι κλειδωμενο το bootloader.

σκεφτηκα μηπως ειναι προβλημα του emotionUI, κ ετσι εβαλα τον APEX αλλα κ το NOVA..αλλα δε μπορω να πω πως λυθηκε το προβλημα 100%.. ισως καπως ελαχιστα πιο γρηγορο.. αλλα παλι το εχει το θεματακι του... παντως..το emotionUI ειναι βαρυς launcher.. αυτο διαπιστωσα μιας κ οταν ξεκινω πλεον την συσκευη, εχω περισσοτερη ελευθερη ram.. Edited by varitimos84

Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω τους φιλους που κατεχουν το Honor 3, αν εχουν fm radio εγκατεστημενο και αν δουλευει το τηλεχειριστηριο ? Εχω κατεβασει την τελευταια rom B119 απο την Β113 που ειχε οταν ειρθε αλλα δεν βλεπω fm radio ακομα .

Τελικα η συσκευη μας εχει ραδιο η οχι ?.

Επισης κατεβαζοντας την Β119 εχασα το Ελληνικο μενου ,ετσι το δουλευω τωρα στην Αγγλικη γλωσσα. Δοκιμασα να εγκαταστησω το morelocale2 αλλα παντα μου γραφει οτι απετυχε η εγκατασταση .Κανενα φως ?

Επισης εχει δοκιμασει κανεις να εγκαταστησει την Android εκδοση kitkat 4.4, για να μας πει πως τα παει η ειναι ακομα πολυ νωρις ??

Ευχαριστω εκ των προταιρων για τις απαντησεις σας

Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω τους φιλους που κατεχουν το Honor 3, αν εχουν fm radio εγκατεστημενο και αν δουλευει το τηλεχειριστηριο ? Εχω κατεβασει την τελευταια rom B119 απο την Β113 που ειχε οταν ειρθε αλλα δεν βλεπω fm radio ακομα .

Επισης κατεβαζοντας την Β119 εχασα το Ελληνικο μενου ,ετσι το δουλευω τωρα στην Αγγλικη γλωσσα. Δοκιμασα να εγκαταστησω το morelocale2 αλλα παντα μου γραφει οτι απετυχε η εγκατασταση .Κανενα φως ?

Επισης εχει δοκιμασει κανεις να εγκαταστησει την Android εκδοση kitkat 4.4, για να μας πει πως τα παει η ειναι ακομα πολυ νωρις ??

1ον δεν εχει ραδιο

2ον κανε factory reset (επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων) και δοκιμασε ξανα.. λογικα θα σου πετυχει..

3ον για kitkat προσωπικα δεν ασχοληθηκα, ας απαντησει καποιος αλλος..

το τηλεχειριστηριο δουλευει απλα χρειαζεται ιντερνετ

υπαρχει εφαρμογη στο πλει στορ για ραδιο αλλα δεν το εχω δοκιμασει,λεγεται spiritfm νομιζω

οσο για κιτκατ λενε οτι θα υπαρξει αναβαθμιση μετα τις 11 απριλιου

Εμενα κανονικα δουλευει χωρις ιντερνετ ...στα κινεζικα

Εμενα κανονικα δουλευει χωρις ιντερνετ ...στα κινεζικα

εμενα παντως δεν δουλευει,μεσα στα κινεζικα ξεχωριζει το WLAN οταν παταω το +

μηπως εχεις ανοιχτα τα data?

εμενα παντως δεν δουλευει,μεσα στα κινεζικα ξεχωριζει το WLAN οταν παταω το +

μηπως εχεις ανοιχτα τα data?

oxi κανονικα μονο του

Το δικο μου

αυτο ειναι αλλο θεμα εγω μιλαω για οταν ανοιγεις την εφαρμογη,εσυ εχεις αποθηκευση εναν τυπο τηλεκοντρολ,τωρα εξηγητε το ζητημα!!

• 3 weeks later...
Καλημέρα - επειδη δεν ειχα ποτέ την εφαρμογή του τηλεχειρηστηρίου, μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να την βρώ? Μήπως την έχει κάποιος σε apk?

Καλημέρα - επειδη δεν ειχα ποτέ την εφαρμογή του τηλεχειρηστηρίου, μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να την βρώ? Μήπως την έχει κάποιος σε apk?

δικο σου http://www.firedrive.com/file/CBEC89CDA0F20363

Το Βρηκα κατω απο 100ε: http://www.aliexpress.com/item/4-7-Huawei-Honor-3-Outdoor-2-8GB-1-0-13-1MP-2230mAh-Android-4-2/1740124970.html Τι παιζει? Κανενα ξεστοκαρισμα? Αν ισχυει το παραγγελνω...

Το Βρηκα κατω απο 100ε: http://www.aliexpress.com/item/4-7-Huawei-Honor-3-Outdoor-2-8GB-1-0-13-1MP-2230mAh-Android-4-2/1740124970.html Τι παιζει? Κανενα ξεστοκαρισμα? Αν ισχυει το παραγγελνω...

Να μην το παρεις. Θες να εισαι ο πρωτος (και μοναδικος) πελατης του ? δεν νομιζω ;)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Να μην το παρεις. Θες να εισαι ο πρωτος (και μοναδικος) πελατης του ? δεν νομιζω ;)

Αφου κ αλοι προτειναν/ πηραν απο ali-xpres...

Τωρα καταλαβα... Δεν ειναι 1 μαγαζι, ειναι κατι σαν το ebay k to amazon.

Edited by Tragos13

Αφου κ αλοι προτειναν/ πηραν απο ali-xpres...

Τωρα καταλαβα... Δεν ειναι 1 μαγαζι, ειναι κατι σαν το ebay k to amazon.

εγω το πηρα απο εδω http://www.aliexpress.com/item/Huawei-honor-3-outdoor-black-white-waterproof-mobile-phone-Quad-Core-2GB-Ram-8GB-Rom-gorilla/1280980133.html ηταν αριστος σε ολα του,επικοινωνια απευθειας κ αποστολη την επομενη μερα.ναι ετσι ειναι οπως το ειπες σαν το ebay.

Για 4.4 εχει ακουσει κανεις? ποτε ?:)

στο gizchina.com εχουν πει οτι απο 11 απριλιου θα ερθουν οι αναβαθμισεις,να δουμε τι θα δουμε!για το π6 νομιζω οτι εχει βγει ηδη.

• 2 weeks later...
χρησιμοποιητε τα ντατα στο κινητο?εγω προσπαθουσα να μπω αλλα δεν εμπαινε,εχετε πειραξει καθολου τις ρυθμισεις?