Jump to content

ΑΘΗΝΑ 2004: Σήριαλ η υπόθεση Κεντέρη-Θάνου

21century
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το θέμα είναι ότι είναι ΠΟΛΥ μεγάλος για να αγωνίζεται σε Ολυμπιάδα ο Πύρρος.

Δυστυχώς ο Ιακώβου ή δεν έχει ψάξει να βρει αντικαταστάτες για την παλιά φρουρά ή έχει βρει αλλά θέλησε να της δώσει άλλη μια ευκαιρία ως ανταμοιβή για τις παλιές επιτυχίες.

Ελπίζω να ιχύει το δεύτερο, αλλιώς έρχονται άσχημες μέρες για την άρση βαρών...

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 814
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καταρχην ο Δημας ειναι οκ,θα αγωνιστει κανονικα το Σαββατο.

Για τους Κεντερη-Θανου αυτο που μας πειραξε τοσο πιστευω,δεν ειναι οτι ανακαλυψαμε οτι παιρνουν αναβολικα αλλα το οτι αυτο εγινε την παραμονη της μεγαλης γιορτης την παραμονη της εναρξης των αγωνων που τοσα χρονια περιμεναμε.Αν γινοταν 1 χρονο πριν νομιζω δεν θα ειχαμε ουτε το 20% του ντορου που εγινε τωρα.Αλλα ο χρονος αλλα και ο τροπος που εγινε ολο αυτο μας πικρανε παρα πολυ.

---------------------

Τζέκος: "Λάθος συνεννόηση"

Μετά από αρκετές μέρες, ο Χρήστος Τζέκος αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του και μίλησε σε δελτίο ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού, αναφερόμενος στην υπόθεση Κώστα Κεντέρη και Κατερίνας Θάνου.

Ο προπονητής των δύο πρωταθλητών, τόνισε ότι δεν υπάρχει θέμα ντόπινγκ και πως την προσεχή Τετάρτη θα είναι στη διάθεση της WADA για να υποβληθούν σε αντι-ντόπινγκ κοντρόλ. Απέδωσε μάλιστα το όλο θέμα που έχει ξεσπάσει, σε λάθος συνεννόηση.

"Δεν υπάρχει θέμα για το αν είναι καθαροί. Δεν μπορώ να το συζητήσω. Δεν υπάρχει θέμα ντόπινγκ. Απλά, υπήρξε λάθος συνεννόηση . Οσο για το τι θα γίνει με τη ΔΟΕ, το θέμα είναι διαδικαστικό " ήταν τα λόγια του κ. Τζέκου, που συμπλήρωσε:

"Την Τετάρτη είναι de facto ότι ενώπιον της Επιτροπής, ο Κώστας και η Κατερίνα θα δεχθούν να υποβληθούν σε έλεγχο ντόπινγκ". Το θέμα βέβαια, είναι πως βάσει νόμου οι δύο αθλητές δεν έχουν πλέον δικαίωμα να ζητήσουν να υποβληθούν σε έλεγχο και αυτό, λογικά, πρέπει να το γνωρίζει ο κ. Τζέκος.

Σε ερώτηση για το τι έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής για να καταλήξουμε σε αυτό το ατύχημα, απάντησε:

"Εμείς μάθαμε στις 23:15 ότι πρέπει να υποβληθούν οι δύο αθλητές σε έλεγχο. Δεν κατέστη δυνατό να βρεθούν ο Κώστας και η Κατερίνα γιατί τα τηλέφωνα τους τα γνωρίζουν ελάχιστα άτομα, ενώ το δικό μου είναι σε silence εδώ και μέρες, γιατί αυτή την περίοδο δε θέλω να μιλάω αλλά να δουλεύω".

Οσο για το ατύχημα, παραδέχθηκε πως το μεγάλο του λάθος ήταν πως τους άφησε να πάρουν τη μηχανή του, με συνέπεια να υπάρξει αυτή η εξέλιξη:

"Ναι, έκανα λάθος που τους άφησαν να πάρουν τη μηχανή μου" τόνισε χαρακτηριστικά .

Οσο για το μυστήριο ταξίδι στο Κατάρ, ο κ. Τζέκος είπε:

"Στο Κατάρ πήγαμε για εκδρομή. Είναι κάτι που κάνουμε πολλές φορές και δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτός ο θόρυβος".

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος redcon (16 Αύγ. 2004 , 23:48)

Ενας ενας την κανει με πλαγια πηδηματακια. 4 χρονια τους πληρωναμε για να την κανουν τωρα κοπανα? Ντροπη και αηδια. Τα παιδια των καταδυσεων ειναι αθλητες με Α κεφαλαιο. Οχι οι καραντοπαρισμενοι. Ουστ απο δω.

To κάθε άθλημα έχει τις απαιτήσεις του. Μη συγκρίνεις το σώβρακο με τη γραβάτα. (χωρίς να υποτιμώ κανένα από τα 2)..

Περιμένετε λίγο να δούμε τι γίνεται.

Υπόψιν οι ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ μας, κατηγορούνται γιατί δεν προσήλθαν για ντόπινκ κοντρόλ, όχι γιατί πιάστηκαν ντοπαρισμένοι...

Βγάλαμε την ετυμηγορία όλοι μας αμέσως. Έστω και μια στις 100.000 να λένε αλήθεια να δω που θα κρυφτούνε μερικοί..

Ηρεμήστε. :o

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (16 Αύγ. 2004 , 23:57)

Το θέμα είναι ότι είναι ΠΟΛΥ μεγάλος για να αγωνίζεται σε Ολυμπιάδα ο Πύρρος.

Δυστυχώς ο Ιακώβου ή δεν έχει ψάξει να βρει αντικαταστάτες για την παλιά φρουρά ή έχει βρει αλλά θέλησε να της δώσει άλλη μια ευκαιρία ως ανταμοιβή για τις παλιές επιτυχίες.

Ελπίζω να ιχύει το δεύτερο, αλλιώς έρχονται άσχημες μέρες για την άρση βαρών...

Mα νομίζω τόσο στην κατηγορία του Πύρρου όσο και του Κάχι αγωνίζονται αντίστοιχα από ένας νεαρός αρσιβαρίστας μας! WTF? Δεν μπορεί, όλο και κάποιο φυντάνι θα αναδειχθεί!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος texas4444 (16 Αύγ. 2004 , 13:06)

Δεν τα γουστάρω "τέτοια" μετάλλια...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kinitoneidimonas (16 Αύγ. 2004 , 22:11)

Κάποιος άλλος είπε ότι τέτοια μετάλλια δεν τα θέλει..Οπότε Δεν θέλει ΚΑΘΟΛΟΥ μετάλια,γιατί όλα εχουν χημική υπόστρωση,όσο και αν είναι δύσκολο να το παραδεχτείς φίλε μου,όλων των χωρών...

Καθόλου δύσκολο... Που είδες να γράφω ότι είναι δύσκολο ?

Τον σκηνοθέτη όμως τον ξέρουμε.Είναι ο Τσέκος.Αυτά όμως είναι τα παιδιά μας.

Τα παιδιά μας (!) είναι 30 χρονών και έχουν εξαφανιστεί....

Υπόψιν οι ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ μας, κατηγορούνται γιατί δεν προσήλθαν για ντόπινκ κοντρόλ, όχι γιατί πιάστηκαν ντοπαρισμένοι...

Βγάλαμε την ετυμηγορία όλοι μας αμέσως. Έστω και μια στις 100.000 να λένε αλήθεια να δω που θα κρυφτούνε μερικοί..

Ηρεμήστε. :o

Προσωπικά, πουθενά δε θα κρυφτώ. Για μένα, κοντρόλ την Παρασκευή δεν είναι το ίδιο με κοντρόλ την επόμενη Τετάρτη. Αν μερικοί θέλουν να πιστεύουν ότι είναι το ίδιο και το αυτό, μαγκιά τους.

Δε λιθοβολούμε "τα παιδιά μας". Λιθοβολούμε τη δόξα και τη φούσκα που εμείς οι ίδιοι τους στήσαμε. Δε ξέρω πως μεγαλώσανε μερικοί μερικοί, αλλά όταν έκανα κάτι λάθος, πάντα πλήρωνα τις συνέπειες. Οι εθνικοί μας Κεντέρηδες, γιατί πρέπει να είναι εξαίρεση στον κανόνα; Αν αυτό θεωρείται ως "Ελληνάρας", τότε είμαι μια μερίδα από αυτό.

There is no host like http://localhost .

Σύνθημά μας: "Try SCE to AUX!". Αν δε πιάσει, δοκιμάστε SCE2AUX @ danaus .NET

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (16 Αύγ. 2004 , 22:19)

Πραγματικά θα ένιωθα πολύ "λίγος" μπροστά στον Κώστα Κεντέρη και την Κατερίνα Θάνου για να ειρωνεύομαι και να συνομοσιολογώ ενώ δε μπορώ να ξέρω ακριβώς τι έγινε.

Εύγε σας Ελληναράδες μου! Πάντα βγάζουμε με τα δικά μας χέρια τα μάτια μας :!:

Σου φάνηκε να ειρονέυομαι Ελληνάρα μου! :mad: Μια ερώτηση έκανα. Αν γνωρίζεις να απαντήσεις, καλώς.

Ευχαριστώ.

Don't criticize... what you can't understand...!

επαναλαμβάνω ΚΑΘΕΤΑ από άμεση ενδότερη γνώση ότι ΌΛΟΙ μα ΟΛΟΙ παίρνουν χημικά βοηθήματα.

Δηλαδή πιστεύεις ότι ΟΛΟΙ οι αθλητές της Ολυμπιάδας παίρνουν παράνομα χημικά βοηθήματα; Γιατί βοήθημα από βοήθημα διαφέρει. Και αφού παίρνουν ΟΛΟΙ, γιατί δεν τους πιάνουν ΟΛΟΥΣ στα τεστ; Τόσο καλά κρύβονται ΟΛΟΙ;

Νομίζω ότι πίσω από αυτό το ΟΛΟΙ προσπαθούμε να σκορπίσουμε τις ευθύνες γιατί μας πονάει να τις αποδώσουμε εκεί που πρέπει. Όπως είπα και σε προηγούμενο post, ναι μπορεί να παίρνουν παράνομα βοηθήματα όλοι όσοι τρέχουν 100άρια και 200άρια σε επίπεδο ολυμπιακού χρυσού, αλλά όχι όλοι οι αθλητές.

Αλλά και έτσι να είναι, θεωρείς ότι πρέπει απλώς να το αποδεχτούμε; Και ακόμα και όταν κάποιος πιάνεται ντοπέ να κάνουμε τα στραβά μάτια; Μήπως πρέπει να καταργήσουμε και τα τεστ τελείως;

Προσωπικά, δεν θέλω τέτοια μετάλεια. Ναι χάρηκα πολύ για τα χρυσά που μας έφεραν, αλλά όχι με τέτοιο τρόπο. Προτιμούσα να λέω ότι το 100στάρι το παίρνουν οι Αμερικανοί πάντα επειδή είναι ντοπέ, παρά να γίνουμε κι εμείς μια από τα ίδια.

Υ.Γ. Δεν διαφωνώ γενικώς με το post σου kinitoneidimonas. Ναι ίσως είμαστε πολύ σκληροί με τα παιδιά. Αλλά ρε γαμώτο, όταν συνεχίζουν να σε δουλεύουν (όχι τα παιδιά, όλο το σύστημα) τόσες μέρες και πάνε να βγούνε και από πάνω, δεν μπορείς να το κάνεις γαργάρα τόσο εύκολα...

Βλέποντας το alpha (rik 1 που γίνεται και ερτ1 (διακοπήσήματος) και ερτ3 Ολύμπιακοι βλέπετε) τ΄ωρα με τον τζέκο να μίλαει και οι άλλοι εκεί αλλά και εμείς στην συνείδηση μας να τον τρώμε.

Έχω βγάλει τα ακόλουθα σύμπεράσματα :

α ) ο Τζέκος σίγουρα έδωσε ντόπινγκ ούσιες στον Κέντερη (κάτι στην σύνείδηση μου βγάζει κάθαρη την θάνου) άραγε από την δίκη του εταιρία

β) Μέτα από ένα χρόνικο δίαστιμα ή και αμέσως γνώριζε και ο Κέντερης

τι ούσιες 'επαιρνε και πως ήταν πάρανομο και αλλάζαν πρόορισμους ΣΥΝΕΧΙΑ .

γ) 10 αυγούστου ήτανε στην Γέρμανια και έξεταζονταν όχι για ντόπινγκ.

Το ερώτημα τώρα είναι αν ο Τζέκος όταν έδωσε αυτές τις ούσιες στον Κέντερη πρίν μάθει πως είναι ντόπινγκ (ο Κεντέρης αφού ξέφευγε από τους ελέγχους) γνώριζέ τι ούσσιες του έδινεή αν μετά το έμαθε. Ο τζέκος μπορεί να του είπε πως είναι σύσκευασματά και όχι ντόπινγκ ουσίες.

Ο Τζέκος είναι ένοχος , ό Κέντερης έκανε λάθος στην πόρεια ή όχι στην πορεία , πάντως τον πάρασηρε ο Τζέκος και η σύνειδηση μου δεν μου λέει

τίποτε για την Θάνου.

Πάντως εγώ λέω να φάνε τον Τζέκο ο οποίος έκανε και πρίν ότι κάνει τώρα και κατέστρεψε άλλους άθλητες και να συνγχώρησουν με μια ελάφρια ποινή τον Κέντερη ενώ θα έχει πέρισσοτερους ελέγχους για ντόπινγκ από τους άλλους άθλητες (εγώ λέω να το κάμουμε νόμο για ούλους τους ντοπάρισμενουν) .Θα μου πείτε η εικόνα της Ελλάδας. Εγώ θα σας πω πως πρέπει να πράξουμε το σώστο. Αλίως πρέπει να κάταδικασουμε και τους φρούρους λόγο δημόσιευματων . Αυτό που λέω

η είκονα της Ελλάδας αν είναι να είναι ωραία λόγο της αδίκιας τότε καλύττερα να πράξουν σώστα και να έχει άσχημη είκονα. Γίατι ακόμα και αν παίρνει ντόπινγκ ούσιες είναι λάθος να τον κάταστρεψουν . Εγώ πίστευω πως είναι ανήθικο το ντόπινγκ και πρέπει να στάματησει αλλά δεν φταίει μόνον ο Κεντέρης ή όπως εγώ λαλό βούτουν πολλοί με στην λάσπη . Να τίμωρήσουμε τον Κέντερη αλλά να μην τον Κάταστρεψουμε.

ΝΑ ένας έψηπνος που σκέφτηκα όποτε υπάρχει μια υπόψια να διπλάσιαζονται οι ελέγχοι ή αν κάποιος βγεί ντόπαρισμενος γιατί πιστέυω πως πρέπει πάντα να βελιωνόμαστε εκέι πρέπιε να παλέβουμε για την κοίνωνια και όχι στην τίμωρια (εκτός αν αυτόβελτιώνεσαι από αυτή )

Ας πράξουμε δίκαια λοιπόν :cool:

Παιδιά για το θέμα Κεντέρη-Θάνου πάνω απ΄όλα φταίμε εμείς. Εμείς που τόσα χρόνια κλείναμε τα μάτια σε πασιφανείς γεγονότα και αποφεύγαμε να δούμε την αλήθεια.

1. Η ομάδα του Τζέκου Παπαδιάς, Παυλακάκης, Κόφα αρνείται έλεγχο ντόπινγκ σε μίτινγκ πριν από 6-7 χρόνια και τιμωρείται με 1-2 (δεν θυμάμαι ακριβώς) χρόνια αποκλεισμό. Εμείς τι κάναμε??? Κλείσαμε τα μάτια.

2. Ο Τζέκος πάει στην ΑΕΚ. Τον τσακώνουν να κάνει ενέσεις και τον διώχνουν αμέσως. Εμείς τι κάναμε??? Κλεισαμε τα μάτια.

3. Ο Κεντέρης είναι δύο χρόνια τραυματισμένος σακάτης. Μέσα σε ένα χρόνο αλλάζει κατηγορία (περνάει από τα 400 στα 200) και γίνεται χρυσός ολυμπιονίκης. Όλοι όσοι έχουν ασχοληθεί με στίβο ξέρουν ότι είναι αθλητικώς αδύνατο. Εμείς τι κάνουμε??? Κλείνουμε τα μάτια και τον θεοποιούμε!!!

4. Κεντέρης και Θάνου αποφεύγουν τα μίτινγκ (και κατα συνέπεια τους ελέγχους αντιντόπινγκ) όπως ο διάολος το λιβάνι. Εμείς τι κάνουμε??? Κλείνουμε τα μάτια.

5. Κεντέρης και Θάνου κάνουν τον γύρο του κόσμου προκειμένου να αποφύγουν ελέγχους (συμπεριλαμβανομένου εκδρομούλα Κρήτη-Κατάρ). Εμείς τι κάνουμε??? Κλείνουμε τα μάτια.

6.Όλες οι ξένες εφημερίδες βουίζουν εδώ και χρόνια με το παιχνιδάκι "Εδώ Κεντέρης, εκεί Κεντέρης, που κρύβεται ο Κεντέρης?" Εμείς τι κάνουμε??? Κλείνουμε τα μάτια και λέμε ότι ζηλεύουν γι'αυτό τα λένε.

7.Σκάνδαλο αμερικανικού εργαστηρίου ντόπας. Τεράστιες παραγγελίες Έλληνα προπονητή. Εμείς τι κάνουμε??? Κλείνουμε τα μάτια.

Σίγουρα δεν φταίνε μόνο αυτοί οι τρεις. Σίγουρα τους καλύπτουν από ψηλά γιατί τέτοια κονδύλια και τέτοια οργάνωση μόνοι δεν μπορούν να την κάνουν. Κάθαρση εδώ και τώρα. Πρέπει να κοπούν κεφάλια όσο ψηλά και αν βρίσκονται. Μας κορόιδευαν τόσα χρόνια εμάς τους ηλίθιους και μας κοροιδεύουν ακόμα ( πήγαν να πάρουν προσωπικά αντικείμενα, είχαν κλειστά τα κινητά τους, η Θάνου μαγείρευε, μετακίνηση με μοτοσυκλέτα, λάδια και νερά στο δρόμο, τραυματισμένοι στο ΚΑΤ,...). Τέρμα πια η κοροιδία. Ούτε ο Φώσκολος δεν βγάζει τέτοια πλοκή. Είναι σε καραντίνα λόγω τραυματισμού εδώ και 4 ημέρες. Αλήθεια, πόσο χρειάζεται η ντόπα για να μην είναι πια ανιχνεύσιμη στο αίμα??? 4 ημέρες??? Θέλουν να κάνουν έλεγχο αντιντόπινγκ μόλις βγουν. Πόσο κουτόχορτο θα μας ταίσουν ακόμα. Μας περνάνε για μ@λ@κες. Ότι είμαστε μ@λ@κες, είμαστε. Αλλά όχι και τόσο. Η αγανάκτησή μου έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Επισκίασαν τέτοιο γεγονός (Ολυμπιάδα) και μας έχουν κάνει ρεζίλι σε όλο τον κόσμο...

-iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product]

-iPhone 3G 16GB black

-MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB

Τις απόψεις μου για το show που θρασύτατα αποκαλείται "Σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες" τις έχω διατυπώσει και αλλού. Ωστόσο δεν μπορώ να παρά να σταθώ σε δυο πράγματα:

1. Ο κόσμος μπορεί να νομίζει ότι η ντόπα είναι σαν το blue pill του matrix αλλά δεν είναι καθόλου έτσι. Χωρίς σκληρό μόχθο, προπονήσεις μέχρι τελικής πτώσης, στερήσεις και θυσίες δε γίνεται τίποτα ακόμα και αν αντί για αίμα στις φλέβες σου κυλάει ντοπαμίνη.

2. Πριν 1971 χρόνια, μια κυριακή, Κάποιος έμπαινε καβάλα σ'ένα γαϊδουράκι σε μια πόλη και ο κόσμος τον αποθέωνε. Ο ίδιος κόσμος που λίγες μέρες αργότερα Τον καταδίκασε. Και φυσικά δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ αθλητών και Ιησού παρά μόνο σε σημειολογικό επίπεδο. Κοινός παρανομαστής, το κατευθυνόμενο κοπάδι των προβάτων που αλλάζει διάθεση σε dt και που είναι πρόθυμο να σταυρώσει αυτόν που πριν λίγο αποθέωνε. Homo homini lupus.

Έχουν ευθύνες; Φυσικά και έχουν. Και ό,τι τους συμβεί αυτοί θα το πληρώσουν. Αυτοί και κανένας άλλος. Πολύ λιγότερο δε ο τηλε-ορασο-κατευθυνόμενος όχλος που διψάει για αίμα και σπέρμα. Και αν πιαστήκαμε κορόιδα από ένα καρχαρία που κάνει τον προπονητή, από ένα σύστημα που τρώει τα παιδιά του για κολατσιό φταίμε εμείς και κανείς άλλος.

Εμείς και μόνο εμείς.

Αφήστε τα παιδιά μόνα τους να τραβήξουν το Γολγοθά τους.

Εμείς... εμείς ας κοιτάξουμε τα δικά μας χάλια, τη δική μας τύφλα που όσο την έχουμε θα στέλνουμε κόσμο στο Γολγοθά του γιατί εμείς αποφεύγουμε να πάμε στο δικό μας.

Μαϊμούδαρχος

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kpartsi (17 Αύγ. 2004 , 10:15)

Παιδιά για το θέμα Κεντέρη-Θάνου πάνω απ΄όλα φταίμε εμείς. Εμείς που τόσα χρόνια κλείναμε τα μάτια σε πασιφανείς γεγονότα και αποφεύγαμε να δούμε την αλήθεια.

.

.

.

Θέλουν να κάνουν έλεγχο αντιντόπινγκ μόλις βγουν. Πόσο κουτόχορτο θα μας ταίσουν ακόμα. Μας περνάνε για μ@λ@κες. Ότι είμαστε μ@λ@κες, είμαστε. Αλλά όχι και τόσο. Η αγανάκτησή μου έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Επισκίασαν τέτοιο γεγονός (Ολυμπιάδα) και μας έχουν κάνει ρεζίλι σε όλο τον κόσμο...

Μπράβο φίλε! Έτσι για να λέγονται κάποια πράγματα έξω από τα δόντια.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menes (17 Αύγ. 2004 , 10:40)

1. Ο κόσμος μπορεί να νομίζει ότι η ντόπα είναι σαν το blue pill του matrix αλλά δεν είναι καθόλου έτσι. Χωρίς σκληρό μόχθο, προπονήσεις μέχρι τελικής πτώσης, στερήσεις και θυσίες δε γίνεται τίποτα ακόμα και αν αντί για αίμα στις φλέβες σου κυλάει ντοπαμίνη.

Καμία αντίρρηση, αλλά υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι παρότι ξεσκίζονται στην προπόνηση, δεν παίρνουν την ντόπα, και φυσικά ούτε ολυμπιακά χρυσά στους αγώνες ταχύτητας, ούτε δόξα, ούτε τα αμέτρητα λεφτά των χορηγών. Παίρνουν την 7 και 8 θέση, ή ίσως δεν προκρίνονται καν στους τελικούς, αλλά ότι κάνουν το κάνουν ΤΙΜΙΑ.

2. Πριν 1971 χρόνια, μια κυριακή, Κάποιος έμπαινε καβάλα σ'ένα γαϊδουράκι σε μια πόλη και ο κόσμος τον αποθέωνε. Ο ίδιος κόσμος που λίγες μέρες αργότερα Τον καταδίκασε. Και φυσικά δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ αθλητών και Ιησού παρά μόνο σε σημειολογικό επίπεδο. Κοινός παρανομαστής, το κατευθυνόμενο κοπάδι των προβάτων που αλλάζει διάθεση σε dt και που είναι πρόθυμο να σταυρώσει αυτόν που πριν λίγο αποθέωνε. Homo homini lupus.

Χωρίς να διαφωνώ με τα περί "κατευθυνόμενων κοπαδιών" (δεν πιστεύω ότι μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι μένει ανεπηρέαστος από τα πάντα), δεν νομίζω ότι το να φέρνεις χρυσά μετάλεια στην πατρίδα σου σε βάζει υπεράνω του "νόμου". Ούτε σου δίνει ασυλία. Ειδικά όταν με την πράξη σου, δεν κάνεις απλώς κακό στον εαυτό σου, αλλά γκρεμίζεις τα όνειρα-ελπίδες-προσδοκίες-αυταπάτες ενός ολόκληρου λαού...

«Είναι μεγάλη ντροπή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που διοργανώνει η Ελλάδα. Πολλές φορές εμείς οι ίδιοι στιγματίζουμε με τις πράξεις μας τη χώρα μας» ο Πρόεδρος της Eλληνικής Δημοκρατίας :blink:

Είπα να κάνω μια τσάρκα, στο Internet να δω τι ακούγεται (πέρα από τις εφημερίδες και τα κανάλια). Ιδού ορισμένα σημαντικά σημεία, της υπόθεσης.

Μανώλης Κολυμπάδης (υπαρχηγός της ελληνικής αποστολής): «Στις 4.15 το μεσημέρι της Πέμπτης, πήρα με το αυτοκίνητό μου τους Τζέκο, Κεντέρη και Θάνου από την είσοδο του Ολυμπιακού Χωριού. Τους είπα ότι θα ζητήσουν να περάσουν από έλεγχο, κάποια στιγμή, μόλις μπουν στο Χωριό.

Ηρθαν με τρία διαφορετικά αυτοκίνητα. Ηταν σαν τρομαγμένα περιστέρια . Είχαν κατεβασμένα τα κασκέτα. Ηταν πολύ φοβισμένοι. Πολλοί εθελοντές ήθελαν αυτόγραφα, αλλά εκείνοι πήγαν κατευθείαν στα δωμάτιά τους. Εγώ τους έδειξα το χώρο που θα μείνουν και τους έδωσα τα κλειδιά. Η Θάνου έτρεμε ολόκληρη . Οταν τη ρώτησα "γιατί τρέμεις" μου απάντησε "γιατί μας κυνηγάνε, τι θέλουν επιτέλους από εμάς;" :blink:

============================================

Οι δύο Ελληνες ολυμπιονίκες κινδυνεύουν με διετή αποκλεισμό από κάθε διοργάνωση. Κι αυτό διότι αν ένας αθλητής δεν περάσει προγραμματισμένο ντόπινγκ κοντρόλ, η ΔΟΕ του επιβάλλει ποινή σαν να έχει πιαστεί ντοπαρισμένος

Aντιγράφω από "ΤΑ ΝΕΑ". Διαβάστε: :mad:

Ένα μήνυμα που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον σχετίζεται με την ιστοσελίδα της Κατερίνας Θάνου. Το μήνυμα αυτό το υπογράφει ο Σπύρος Μακροζωνάρης, πατέρας του Νίκου Μακροζωνάρη, αθλητή του στίβου ο οποίος αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας με τα χρώματα του Καναδά.

Το μήνυμα του Σπύρου Μακροζωνάρη αρχίζει χαρακτηρίζοντας αποκαλώντας τον Χρήστο Τζέκο «λαδιάρη» και ρωτά την Κατερίνα Θάνου αν γνώριζε ή αν δεν γνώριζε το γεγονός αυτό, για να της αναφέρει στη συνέχεια το περιστατικό της γνωριμίας του με τον Χρήστο Τζέκο στο οποίο, σύμφωνα με τον μήνυμά του, ήταν παρούσα και η Κατερίνα Θάνου.

«Ήταν το 2000 στο ξενοδοχείο "Κάραβελ"» αρχίζει η εξιστόρηση του κ. Μακροζωνάρη και συνεχίζει: «Στη συνέντευξη Τύπου που δώσατε μερικές ώρες πριν από την έναρξη του Gran Prix κλειστού στίβου στην Αθήνα το 2000. Τότε είχε λάβει μέρος και ο γιος μου για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Όταν ο κ. Παπατώλης μάς σύστησε τον κ. Τζέκο, αντί να συγχαρεί το παιδί μου ή να του σφίξει το χέρι τον έπιασε από το μπράτσο και κουνώντας τον με κοίταξε στα μάτια με μια έκφραση προπονητή μάγκα και μου είπε: "Τι είναι αυτό; Φέρε το παιδί στην Ελλάδα να του δώσουμε τις βιταμίνες του". Αυτή η κουβέντα τα λέει όλα, Κατερίνα μου. Αυτός είναι ο προπονητής σου». Το μήνυμα του Σπύρου Μακροζωνάρη τελειώνει με λίγες ακόμη γραμμές, στις οποίες συνεχίζει να αφήνει αιχμές για τον Χρήστο Τζέκο.

:whistle:

δεν ξέρω αν άκουσε κανείς χθες το βράδυ στο δελτίο ειδήσεων του alter τον Χελάκη. Ο άνθρωπος έγραψε πάλι χθες συμφωνώ απόλυτα με όσα είπε. Το πιο αξιοπρέπες που μπορούσε να κάνει η ΕΟΕ ήταν να αποκλείσει από μόνη της Κεντέρη - Θάνου γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχουν και πολλοί που πιστεύω την όλη ιστορία με το τροχαίο και ότι είναι καθαροί και όλα ήταν μια ατυχής σύμπτωση.... Ρεζιευόμαστε με αυτά τα καραγκιοζιλίκια... άντι να λένε οι ξένοι με πχ την τελετή έναρξης που ήταν απίστευτη μας την λένε για αυτούς τους 2...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet (17 Αύγ. 2004 , 11:03)

Μανώλης Κολυμπάδης (υπαρχηγός της ελληνικής αποστολής): «Στις 4.15 το μεσημέρι της Πέμπτης, πήρα με το αυτοκίνητό μου τους Τζέκο, Κεντέρη και Θάνου από την είσοδο του Ολυμπιακού Χωριού. Τους είπα ότι θα ζητήσουν να περάσουν από έλεγχο, κάποια στιγμή, μόλις μπουν στο Χωριό.

Ηρθαν με τρία διαφορετικά αυτοκίνητα. Ηταν σαν τρομαγμένα περιστέρια . Είχαν κατεβασμένα τα κασκέτα. Ηταν πολύ φοβισμένοι. Πολλοί εθελοντές ήθελαν αυτόγραφα, αλλά εκείνοι πήγαν κατευθείαν στα δωμάτιά τους. Εγώ τους έδειξα το χώρο που θα μείνουν και τους έδωσα τα κλειδιά. Η Θάνου έτρεμε ολόκληρη . Οταν τη ρώτησα "γιατί τρέμεις" μου απάντησε "γιατί μας κυνηγάνε, τι θέλουν επιτέλους από εμάς;" :blink:

Εγώ πάντως, παρότι τα έχω πάρει με Τσέκο-Κεντέρη-Θάνου, αυτόν τον Κολυμπάδη θα τον έστελνα σπίτι του.

"Υπαρχηγός Ελληνικής Αποστολής" :confused: :wacko: :mad: . Δεν μου βγάζετε από το μυαλό, ότι αυτός για να λέει τέτοιες μα***ιες, ή είναι βαλτός ή κάπου έχει λερωμένη τη φωλιά του.

Κάποια στιγμή όλα τα σοβαρά ζητήματα, παύουν να είναι θέματα προς συζήτηση και πρέπει να γίνονται θέματα προς επίλυση.

Η συγκεκριμένη περίπτωση αυτό το νόημα έχει. Βγάζει κάποια πράγματα στην φόρα και τα οποία έφεραν την χώρα σε δύσκολη θέση. Ξέρεις τι είναι να τελειώσουν οι Ολυμπιακοί και να μιλάνε για εμάς με τα χειρότερα λόγια στο εξωτερικό;

Θα έχουμε να πληρώνουμε δεν ξέρω και εγώ πόσα χρόνια ακόμα αυτούς τους Ολυμπιακούς και το μόνο που δεν μου χρειάζεται, είναι να πληρώνω και να με δουλεύει και όλος ο πλανήτης.

Αυτό έπρεπε να αποφύγουν οι υπεύθυνοι της υπόθεσης. Εγώ τι στο καλό μπορούσα να κάνω; Μόνο να ενδιαφέρομαι και να περιμένω απαντήσεις. Να κρυφτώ δεν μπορώ!

Εδώ λέμε τώρα για το τι έγινε και για το ότι πρέπει να τιμωρηθούν όσοι φταίνε. Ε τώρα αν το ρίξουμε στο συναίσθημα (καλοπροαίρετα το λέω), δεν πρόκειται να βγει τίποτα ουσιαστικό.

Οκ, δεν είσαι ντοπαρισμένος μέχρι την στιγμή που θα σε πιάσουν (το δέχομαι γιατί δεν ξέρω και δεν άκουσα – απλό). Αλλά αν σε πιάσουν ή γίνει ότι έγινε με την συγκεκριμένη περίπτωση, πάλι δεν τρέχει τίποτα;

Λυπάμαι που τα λέω έτσι αλλά έτσι είναι. Η Γιάννα έχει την δύναμη να βάλει φωτιά (χωρίς να την βάζει η ίδια βέβαια αλλά καταλαβαίνετε πιστεύω πως το εννοώ) και να λέει ότι θα το φτιάξω εγώ το δάσος πάλι. Οικονομική ευχέρεια. Έχει τα χρήματα από πολλούς δρόμους να έρχονται στα χέρια της. Μην ακούσω όμως να λέει κανείς, ότι έφαγε από τους Ολυμπιακούς αγώνες χρήματα. Γιατί αν έφαγε και το ξέρουμε, γιατί δεν έκανε κανείς τίποτα ή ακόμα καλύτερα, γιατί δεν είπε κανείς τίποτα. Την οικονομική ευχέρεια του να κάνει ότι θέλει, εμείς την δώσαμε με το να λέμε ότι «έτσι είναι και δεν τους πιάνεις αυτούς».

Αν βγει ένας δημοσιογράφος και βγάλει στην φόρα μια απάτη από μέρους της, τότε εγώ πρέπει να κλείσω τα μάτια και να μην δω και να μην ακούσω τίποτα γιατί η Γιάννα είναι Ελληνίδα και έκανε ότι έκανε με την συνεισφορά της στους Ολυμπιακούς. Γίνεται και έτσι και κανένα πρόβλημα.

Είπαμε, κάποια στιγμή όλα τα σοβαρά ζητήματα, παύουν να είναι θέματα προς συζήτηση (για να πιούμε τον καφέ μας) και πρέπει να γίνονται θέματα προς επίλυση με την πρώτη ευκαιρία «που θα μας δοθεί». Γιατί αν περιμένουμε από μόνοι μας να ανακαλύψουμε το πρόβλημα και να το διορθώσουμε… μάλλον ποτέ δεν θα λυθεί τίποτα.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Ολοι λιγο πολυ γνωριζαμε η υποψιαζομασταν αν θελετε οτι ο Κεντερης και η Θανου απο τη στιγμη που επεσαν στα χερια του <<Mr χημεια>>,κατι δεν πηγαινε καλα.

Ολοι μας ομως τους χειροκροτησαμε και συγκινηθηκαμε απο τις νικες που μας προσφεραν ολα αυτα τα χρονια απεναντι σε μεγαθηρια του παγκοσμιου στιβου.

Αληθεια οταν συνεβαιναν ολα αυτα κανεις μας δεν αναρωτηθηκε πως μπορει να ηρθαν αυτες οι επιτυχιες;

Και μη μου πειτε οτι ολα αυτα εγιναν με σκληρη προπονηση και πινοντας νερακι του θεου γιατι οποιος ισχυριστει κατι τετοιο μαλλον ζει σε αλλη εποχη.

Η ουσια ειναι οτι οι αθλητες μας μπηκαν στο νοσοκομειο για να ξεχαρμανιασουν και αυριο το πρωι θα παρουσιαστουν ως αθωες περιστερες μπροστα στα μελη της ΔΟΕ για να απολογηθουν οχι βεβαια γιατι βρεθηκαν ντοπε αλλα γιατι δεν πηγαν στον ελεγχο την προκαθορισμενη στιγμη που τους ζητηθηκε.

Και μη σας φανει καθολου παραξενο αν τη γλιτωσουν με καμια επιπληξη.

Και τοτε δηλαδη τι θα γινει;Αυτοματα θα καταρευσουν ολες οι υποψιες εναντιον τους;

Και αν,λεω εγω τωρα αυριο το πρωι αγωνιστουν και κερδισουν παλι κανα μεταλλιο ολοι αυτοι που σημερα τους κραζουν τι θα κανουν,θα αρχισουν και παλι να τους εξυμνουν;

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος digeorgeous (17 Αύγ. 2004 , 11:01)

Καμία αντίρρηση, αλλά υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι παρότι ξεσκίζονται στην προπόνηση, δεν παίρνουν την ντόπα, και φυσικά ούτε ολυμπιακά χρυσά στους αγώνες ταχύτητας, ούτε δόξα, ούτε τα αμέτρητα λεφτά των χορηγών. Παίρνουν την 7 και 8 θέση, ή ίσως δεν προκρίνονται καν στους τελικούς, αλλά ότι κάνουν το κάνουν ΤΙΜΙΑ.

Δε διαφωνώ φίλε μου. Έχεις απόλυτο δίκιο. Αλλά υπάρχει μια εσφαλμένη εικόνα στον πολύ κόσμο ότι Κεντέρης και Θάνου έπαιρναν τακτικά τα χαπάκια και αυτό αρκούσε. Χωρίς να δικαιολογώ σε καμία περίπτωση τα χαπάκια - ΑΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ - δε σημαίνει ότι δεν κουράστηκαν ή δεν στερήθηκαν ή οτιδήποτε. ΑΝ είναι ντοπαρισμένοι τους συναθλητές τους που δεν ήταν, "έκλεψαν", όχι εμάς.

Χωρίς να διαφωνώ με τα περί "κατευθυνόμενων κοπαδιών" (δεν πιστεύω ότι μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι μένει ανεπηρέαστος από τα πάντα), δεν νομίζω ότι το να φέρνεις χρυσά μετάλεια στην πατρίδα σου σε βάζει υπεράνω του "νόμου". Ούτε σου δίνει ασυλία. Ειδικά όταν με την πράξη σου, δεν κάνεις απλώς κακό στον εαυτό σου, αλλά γκρεμίζεις τα όνειρα-ελπίδες-προσδοκίες-αυταπάτες ενός ολόκληρου λαού...

Φυσικά και δεν τους βάζει υπεράνω του "νόμου". ΑΝ είναι ΝΤΟΠΕ θα αποκλειστούν, αυτός είναι ο νόμος. Όσον αφορά τα όνειρα του λαού, μόνος του τα έκανε (δηλαδή κάθησε και έφαγε την προπαγάνδα κατακέφαλα λέγοντας μπεεεεε) μόνος του να τα θρηνήσει.

Μαϊμούδαρχος

Σε σχέση με τα μέχρι τώρα ακούσματα (γενικά, όχι μόνο σε αυτό το thread) διαφωνώ με δύο πράγματα:

1) "Τα παιδιά μας δεν φταίνε... παρασύρθηκαν".

Για να συμφωνήσω θα ήθελα να δω έστω μία περίπτωση στην οποία ένας πολιτικός μηχανικός 30 ετών θα χτίσει κάτι που θα πέσει και θα πει η κοινή γνώμη: "Δε φταίει το παιδί, φταίει η Χαλυβουργική ή η ΤΙΤΑΝ που τον έπεισε να βάλει λιγότερα σίδερα!!!..." :alien: Θα με έπειθε επίσης και αν κάποιος μου έδειχνε έστω μία περίπτωση που στα χέρια γιατρού 30 ετών πεθάνει κάποιος και η κοινή γνώμη πει: "Δε φταίει το παιδί μας, η φαρμακοβιομηχανία που τον έπεισε να χρησιμοποιήσει λάθος αναισθητικό ή φάρμακο φταίει!!..." :alien:

2) "Δεν έχει αποδειχθεί ότι ήταν ντοπαρισμένοι, απλά δεν πέρασαν από έλεγχο".

Θα ήθελα να μου πουν όσοι το λένε αυτό τι θα σκεφτεί ο κάθε άνθρωπος εάν εμένα με φωνάξει η εφορία για έλεγχο και εγώ φύγω για Βραζιλία μαζί με τα όποια αποδεικτικά.... Θα πει κανείς: "Δεν είναι φοροφυγάς ο Ζοο, απλά είχε κάτι επείγουσες υποχρεώσεις στη Βραζιλία. Μόλις καλύψει τις υποχρεώσεις του (και προλάβει να διορθώσει και τα θεωρημένα βιβλία) θα γυρίσει το παιδί και θα μας εξηγήσει τη στάση του!..."

Μήπως είμαστε πολύ ελαστικοί και συναισθηματικοί και γι' αυτό μας κοροϊδεύουν κανονικά; Κατα τη δική μου γνώμη: 1) μετά τα 18 δεν είσαι παιδί και αν παρασυρθείς είσαι υπόλογος! 2) Αποφυγή ελέγχου οδηγεί συνειρμικά ΠΑΝΤΑ σε ενοχή!

Κι όπως πολύ σωστά γράφει ο florinaperis. το θέμα πρέπει πλέον ΝΑ ΛΥΘΕΙ και όχι να το κουβεντιάζουμε για μήνες και μήνες!! Έχουμε ολυμπιακούς αγώνες και τους αγνοούμε για να κουβεντιάσουμε για "τα παιδιά που παρασύρθηκαν και διασύρονται αδίκως!..." Φτάνει! Ώρα για λύσεις και αποφάσεις!

Για μένα φίλε bel δεν θα μετρήσει ότι και να κάνουν πλέον! Όσο ξεγραμμένος θα είμαι εγώ αν με φωνάξει η εφορία και φύγω Βραζιλία, τόσο ξεγραμμένοι και αθώοι είναι και αυτοί οι δύο στο μυαλό μου!

"........Εγώ πάντως, παρότι τα έχω πάρει με Τσέκο-Κεντέρη-Θάνου, αυτόν τον Κολυμπάδη θα τον έστελνα σπίτι του......"

Για όσους παρακολουθούν χρόνια τα τεκταινόμενα, ο κ. Κολυμπάδης είναι ο απίθανος πρόεδρος της απίθανης εκείνης ΔΕΚΑΒ και μετέπειτα ΔΕΚΒ (Επιτροπής Καταπολέμησης της Βίας) :lol: :lol: :lol:

Είναι αλήστου μνήμης τα περιστατικά εκέινς της εποχής με τον εν λόγω...

Σημείωση: με το κ. πριν το Κολυμπάδης δεν εννοώ "κύριος" αλλά "καρα...ζης"

Α!! και μέσα σε όλα τα άλλα ξανα-ματα-εμφανίστηκε και ο Μολυβάς!!!! :blink: :blink: :wacko:

Σημειώστε μια υποψία μου.... Το θέμα πάει καρφί για πολιτική αντιπαράθεση... που θα ανάγεται στην τελευταία 8-ετία και όχι στην τελευταία εβδομάδα.... Και η υποψία προέρχεται από τις κοινές γραμμές στις οποίες συντάσονται ομάδες καναλιών, δημοσιογράφων, πολιτικών, παραγόντων κλπ...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zoo (17 Αύγ. 2004 , 11:45)

2) "Δεν έχει αποδειχθεί ότι ήταν ντοπαρισμένοι, απλά δεν πέρασαν από έλεγχο".

Θα ήθελα να μου πουν όσοι το λένε αυτό τι θα σκεφτεί ο κάθε άνθρωπος εάν εμένα με φωνάξει η εφορία για έλεγχο και εγώ φύγω για Βραζιλία μαζί με τα όποια αποδεικτικά.... Θα πει κανείς: "Δεν είναι φοροφυγάς ο Ζοο, απλά είχε κάτι επείγουσες υποχρεώσεις στη Βραζιλία. Μόλις καλύψει τις υποχρεώσεις του (και προλάβει να διορθώσει και τα θεωρημένα βιβλία) θα γυρίσει το παιδί και θα μας εξηγήσει τη στάση του!..."

Και αυτό το προβλέπει ο σοφός νομοθέτης ;)

Ο νόμος 2725/99 στο άρθρο 128Θ παρ.1 λέει: «Οποιος χορηγεί σε αθλητές φυσική, χημική ουσία ή βιολογικό ή βιοτεχνολογικό υλικό ή εφαρμόζει σε αυτούς μεθόδους που απαγορεύονται με σκοπό τη βελτίωση της αγωνιστικής τους ικανότητας, διάθεσης και απόδοσης κατά τη διάρκεια αθλητικών γεγονότων ή ενόψει της συμμετοχής τους σε αυτά τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον 2 ετών και χρηματική ποινή. Σε αυτόν που καταδικάστηκε απαγορεύεται η άσκηση επαγγέλματος (προπονητή) για χρονικό διάστημα ίδιο με την ποινή που του επιβλήθηκε».

Στην παράγραφο 2 το άρθρο αναφέρει ότι «ο αθλητής που χρησιμοποποιεί.... ή επιτρέπει την εφαρμογή σε αυτόν μεθόδων που απαγορεύονται.... τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι 2 ετών...». Ενώ στην παράγραφο 6 είναι σαφές ότι ουδείς μπορεί να παρεμποδίσει την άσκηση ελέγχου καθώς τιμωρείται ποινικά: «Οποιος παρακωλύει τους αρμόδιους φορείς για έλεγχο ντόπινγκ τιμωρείται με φυλάκιση έως 1 έτους». Το νομικό πλαίσιο λοιπόν υφίσταται, μένει πλέον να διαπιστώσει ο εισαγγελέας αν υπάρχει ένδειξη παραβίασής του για να παρέμβη.

Ααα! Και κάτι που πήρε το μάτι μου, σχετικά με τον Τζέκο και τις παράλληλες δραστηριότητες του.

Από τον Οκτώβριο του 2002 ο νόμος ορίζει το ασυμβίβαστο της ταυτόχρονης άσκησης του επαγγέλματος του προπονητή με αυτό της οποιαδήποτε επαγγελματικής δραστηριότητας που σχετίζεται με την παραγωγή, εισαγωγή, διαφήμιση και εμπορία σκευασμάτων.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet (17 Αύγ. 2004 , 11:03)

Οι δύο Ελληνες ολυμπιονίκες κινδυνεύουν με διετή αποκλεισμό από κάθε διοργάνωση. Κι αυτό διότι αν ένας αθλητής δεν περάσει προγραμματισμένο ντόπινγκ κοντρόλ, η ΔΟΕ του επιβάλλει ποινή σαν να έχει πιαστεί ντοπαρισμένος

Για να τιμωρηθούν από την ΟΕ πρέπει να έχουν 2 no show. Ο Κεντέρης έχει 1, η Θάνου δεν έχει κανένα.

Για να τιμωρηθούν από την IAAF πρέπει να συμπληρώσουν 3 no show.

Απόσπασμα από το http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=559165&lngDtrID=244 που μας πρότεινε ένας φίλος παραπάνω:

Oι γιατροί που υπογράφουν είναι η Ελένη Ιωαννίδου (υπεύθυνη του ΚΑΤ για ολυμπιακά ζητήματα και διευθύντρια της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας) και οι Π.Πανούσης (διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας), Α.Μπελδέκος (διευθυντής του 6ου Oρθοπεδικού Τμήματος), Π.Βαλιανάτος (διευθυντής του Τμήματος Αθλητικών Κακώσεων), Ι.Δρακόπουλος (διευθυντής του Βιοχημικού Εργαστηρίου), Σ.Ζέρβας (επιμελητής Α' του Νευροχειρουργικού Τμήματος) και Β.Μπουκουβάλας (επιμελητής Α' του Παθολογικού Τμήματος).

Ναι ναι, πουλάκια μου, υπογράφτε ο ένας πίσω από τον άλλο και μετά να δω πως θα τη βγάλετε καθαρή όταν το ΚΑΤ ΚΑΤηγορηθεί και αυτό εν μέρει για το ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ που επι πόσες μέρες επικρατεί!

Αισχος

Κόσμος ψοφάει γιατί κανένα νοσοκομείο δε τους δέχεται και το ΚΑΤ φυγαδεύει ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ με τα λεφτά του Μ@Λ@ΚΑ του φορολογούμενου πολίτη. :mad:

Ολα σκατάααααααααααααα θα μας πάαααανεεεεεεεεεεεε! Για μια ακόμη φορά ρεζίλι ΔΙΕΘΝΩΣ, ΓΟΥΣΤΑΑΑΑΑΡΡΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!

There is no host like http://localhost .

Σύνθημά μας: "Try SCE to AUX!". Αν δε πιάσει, δοκιμάστε SCE2AUX @ danaus .NET