Jump to content

ΑΘΗΝΑ 2004: Σήριαλ η υπόθεση Κεντέρη-Θάνου

21century
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οταν καποιος αθλητης κερδισει μετάλλιο,αμεσως μετα δεν γινεται ελεγχος για ντοπινγκ?

Νομιζω οτι πολλους τελικα δεν τους πειραξε τοσο το οτι εμαθαν οτι οι αθλητες μας ντοπαρονται,αλλα το οτι το εμαθε ο υπολοιπος κοσμος...:o

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

• Απαντήσεις 814
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος foktser (16 Αύγ. 2004 , 12:57)

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ Ο ΚΕΝΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΝΟΥ . ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ . ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΑΛΙΔΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ ΟΤΑΝ ΕΤΡΕΧΕ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΥΧΕΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΜΕΤΑΛΙΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ . ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ .

Άλλο συμπληρώματα άλλο αναβολικά. Δεν βρίσαμε κανέναν και δεν πιστεύω να κριτικάρουμε κανέναν. Είναι κακό που θέλουμε να ξέρουμε την αλήθεια? Όπως είπες και εσύ μας έχουν δώσει πάρα πολλά οι συγκεκριμένοι 2 αθλητές. Όταν όμως κινούνται ύποπτα, και αυτοί και οι προπονητική τους ομάδα, σε μια τόσο μεγάλη και σημαντική στιγμή για την Ελλάδα και για τον ελληνικό αθλητισμό και για την τιμή της χώρας της ίδιας, νομίζω πως καλά κάνουμε και το ξεψειρίζουμε τόσο έντονα το θέμα. Είτε θέλουμε καθαρές απαντήσεις είτε εθελοτυφλούμε.

Την Τετάρτη πιστεύω πως αξίζουν όλοι όσοι έχουν πιστέψει σε αυτούς τους ανθρώπους μια σωστή και καθαρή εξήγηση, είτε είναι ντοπαρισμένοι είτε όχι. Να μιλήσουν μόνο αυτοί και κανένας δικηγόρος ή προπονητής για αυτούς.

Namaste!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος foktser (16 Αύγ. 2004 , 12:57)

ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΥΧΕΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΜΕΤΑΛΙΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ . ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ .

Αυτοί τρέχουν? Ή μήπως τους θεοποιήσαμε τζάμπα? "Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ" τον αποκαλέσανε. Χαχα ας γελάσω Ποιοι τον ανεβάσανε? Εμείς. Εσύ, εγώ ο δίπλα και ο παραδίπλα. Εμείς που τώρα δηλώνουμε και καλά.... ότι ξέραμε πως πέρνανε υποκατάστατα και δεν ξέρω και γω τι άλλο. Βρε δεν πάνε να γαργαληθούν όλοι τους? Μα όλοι τους? :mad:

Όπως είπε και ένα φίλος ποιο πάνω. Ε ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΑΛΕΙΑ (ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ).

Don't criticize... what you can't understand...!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet (16 Αύγ. 2004 , 15:34)

Αυτοί τρέχουν? Ή μήπως τους θεοποιήσαμε τζάμπα? "Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ" τον αποκαλέσανε. Χαχα ας γελάσω Ποιοι τον ανεβάσανε? Εμείς. Εσύ, εγώ ο δίπλα και ο παραδίπλα. Εμείς που τώρα δηλώνουμε και καλά.... ότι ξέραμε πως πέρνανε υποκατάστατα και δεν ξέρω και γω τι άλλο. Βρε δεν πάνε να γαργαληθούν όλοι τους? Μα όλοι τους? :mad:

Όπως είπε και ένα φίλος ποιο πάνω. Ε ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΑΛΕΙΑ (ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ).

Συγγνώμη βρε supernet,και εισαι και φίλος(βλέπε VIDEOMIX ;) ),οι υπόλοιποι του συναγωνισμού, ειναι καθαροί έχεις την εντύπωση; Ολοι φαρμακωμένοι ειναι και το ξέρουν οι πάντες απο τους εμπλεκωμένους. Μην βλέπεις την βιτρίνα μόνο που μας δείχνουν.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Xourxoulitsos (16 Αύγ. 2004 , 15:20)

Οταν καποιος αθλητης κερδισει μετάλλιο,αμεσως μετα δεν γινεται ελεγχος για ντοπινγκ?

Νομιζω οτι πολλους τελικα δεν τους πειραξε τοσο το οτι εμαθαν οτι οι αθλητες μας ντοπαρονται,αλλα το οτι το εμαθε ο υπολοιπος κοσμος...:o

Όπως είπε και κάποιος νωρίτερα, τα σύγχρονα αναβολικά αποβάλλονται σιγά-σιγά από τον οργανισμό (μέσα σε ώρες ή ημέρες) ώστε να μην είναι ανιχνεύσιμα. Και όπως διάβασα, υπάρχουν τρόποι (αντίστοιχοι της αιμοκάθαρσης) που μπορούν να αφαιρέσουν τα οποιαδήποτε ίχνη ακόμα πιο γρήγορα (με αρκετά πιο επώδυνο τρόπο βέβαια...). Σε κάθε περίπτωση όμως ο σκοπός έχει ήδη επιτελεστεί.

Γι' αυτό και με το να βγει καθαρός ένας αθλητής μετά από μετάλλιο δεν λέει από μόνο του τίποτε. Και γι' αυτό και για όλους τους αθλητές γίνονται αιφνιδιαστικοί έλεγχοι καθόλη την διάρκεια του χρόνου (WADA).

Όπως και να 'χει άλλο είναι να συμβαίνει κάτι και να το ξέρεις μόνο εσύ, και άλλο να γίνεσαι ρόμπα σε όλον τον κόσμο. Δεν αλλάζει κάτι επί της ουσίας, αλλά τι να κάνουμε... πονάει περισσότερο... :o

Και όπως διάβασα, υπάρχουν τρόποι (αντίστοιχοι της αιμοκάθαρσης) που μπορούν να αφαιρέσουν τα οποιαδήποτε ίχνη ακόμα πιο γρήγορα (με αρκετά πιο επώδυνο τρόπο βέβαια...).

Ωχ; Λες δλδ τόσες μέρες στο ΚΑΤ να δουλεύει στο FULL το φίλτρο ντόπας; Ερε ρεζίλια, που είσαι Λούη να δεις τα καμάρια μας.

Αυτό το «ο Κεντέρης είναι ο ίδιος που ήταν το Σύδνεϊ» είναι καλό ή κακό;

Μέχρι πριν από την Πέμπτη καλό. Μετά από την Πέμπτη κακό. Προσωπικά, νομίζω ότι μειώνει την αξία του ήδη κερδισμένου μεταλείου.

Λέτε να ήθελαν να συμβεί ό,τι συνέβη και να ντροπιαστούν έτσι οι ίδιοι και όλοι οι Έλληνες;

Αυτά τα πράματα είναι μονόδρομος. Τόσο μακρυά που πήγε η βαλίτσα, οι ολυμπιονήκες μας δρούσαν πιο πολύ ως businessmen και λίγο τους ενδιέφερε το χρώμα του διαβατηρίου τους / σημαίας τους.

Μακάρι σε τέτοιες καταστάσεις, να δίνονται άμεσες απαντήσεις. Το πιο λογικό σε τέτοια περίοδο (Ολυμπιακών στην χώρα μας!)

Συμφωνώ. Οι αρμόδιοι από ελληνικής πλευράς θα έπρεπε σε λίγες ώρες να έχουν δώσει μια λύση ΟΡΙΣΤΙΚΗ. Δε ξέρω γιατί στην Ελλάδα νομίζουμε ότι όταν το πράμα βρίσκεται στο περίμενε, ο κόσμος σταματάει. ΔΕΝ είναι έτσι. Μη παίρνοντας αποφάσεις "σπαθί", αφήνεις τα ΜΜΕ και τη φαντασία του κόσμου να οργιάζει.

5. Ποιος φέρει τελικά την κύρια ευθύνη για όλα αυτά; - Οι κυβερνήσεις, το κράτος, που εγκαθίδρυσε ανατολικού τύπου κρατικό πρωταθλητισμό με ακαταμάχητα κίνητρα (200.000 ευρώ, ένταξη στις ένοπλες δυνάμεις ή τα σώματα ασφαλείας, συντάξεις) και πολλές άλλες παροχές για την κατάκτηση χρυσών ή άλλων μεταλλίων. Λες και δεν ήξεραν ότι τα αθλητικά κατορθώματα που ζητούσαν μπορούσαν να επιτευχθούν μόνο με τη χρήση απαγορευμένων ουσιών και μεθόδων. Απ' την άποψη αυτή, το κράτος μπορεί να κατηγορηθεί ως μέγας ηθικός αυτουργός της φαρμακοδιέγερσης και κατ' επέκτασιν ως κύριος υπεύθυνος για την άδοξη εξέλιξη της μεγάλης ολυμπιακής γιορτής, για την οποία δαπανήθηκαν περίπου 10 δισ. ευρώ.

Αναμφησβήτητα, εμείς φταίμε. Τους κάναμε θεούς και ζητούμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ για το 2004. (μόλις είδα ότι και αυτό ειπώθηκε, αλλά είναι σημαντικό να τονιστεί)

Ο Κεντέρης και η Θάνου είναι μεγάλοι αθλητές, ανεξάρτητα με όλα τα υπόλοιπα.. Αυτό που με στενοχωρεί είναι πως αν τελειώσει τώρα η καριέρα τους θα τελειώσει τελείως άδοξα και ειλικρινά δεν τους αξίζει..

Μετά από τέτοιο καπέλωμα που έκαναν στους Ολυμπιακούς μας αγώνες νομίζω ότι θα τους άξιζε. Σε μερικές ώρες πετάξανε στα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ένα έργο που κανείς δε περίμενε από την ψαροκώσταινα. Αν μη τι άλλο, λίγος σεβασμός στο φορολογούμενο που για πάρα πολλά χρόνια θα ξεχρεώνει αυτη τη διοργάνωση δε βλάπτει.

Κλασικοί Ελληνάρες!

Δε σημαίνει ότι επειδή στο πρώτο 3μηνο ο καθηγητής μου έβαλε 17, ότι δεν έχει το δικαίωμα να μου βάλει 9 στο 2ο ή 3ο τρίμηνο. Αν κάνω σαχλαμάρες, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να με τιμωρήσει.

Βγήκαμε φωτογραφίες, τους κάναμε θεούς, ΔΕΝ το αρνούμαι. Μας κάνανε ρόμπες. Γιατί να μη τους αποδοκιμάσουμε; Προς την αρχή του thread, κάποιος είπε "κάνε Rogue ότι μπαίνεις στο στάδιο, να δεις τι γιουχάρισμα θα φας!". Λες και οι Κεντέρηδες θα χειροκροτηθούν!

Μερικοί λένε: "μην βγάζετε συμπεράσματα αν δεν ακούσετε όλες τις απόψεις και κυρίως των Κεντέρηδων". Δεν συμφωνώ. Οπως είπα και πριν, η σιωπή τους ενισχύει τα μέσα να γράφουν πολλά και διάφορα. Για εμένα, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. Τι διάολο; Τόσο χάλια είναι και δε μπορούν να μιλήσουν σε ένα μικρόφωνο;

Αναβολή λοιπόν μέχρι την Τετάρτη. Προσέξατε όμως στο πέρασμα ότι "αναβολή" και "αναβολικά" έχουν την ίδια ρίζα.

Η όλη υπόθεση ας χρησιμεύσει τουλάχιστον ως μάθημα:

-ΚΑΙ για τους φιλάθλους που ανυψώνουν τους αθλητές στα σύννεφα, τους χώνουν και από ένα μισθό, σύνταξη, κόκκινο αυτοκίνητο με σήμα το αλογάκι και με σειραϊκό σαζμάν για να φάνε στο τέλος μια ΜΟΥΤΖΑ ως αντάλλαγμα αλλά

-ΚΑΙ στους αθλητές, οι οποίοι δε πρέπει να ξεχνάνε ότι πρέπει να υπάρχει και ένα ΣΤΟΠ στην κούρσα της ντόπας.

Υ.Γ. Ιδέα για δημοψήφισμα: Τι θα προτιμούσατε; Το τωρινό ΦΙΑΣΚΟ, ή βομβιστική επίθεσις; Η πάλι μήμπως... ΚΑΙ ΤΑ 2;

There is no host like http://localhost .

Σύνθημά μας: "Try SCE to AUX!". Αν δε πιάσει, δοκιμάστε SCE2AUX @ danaus .NET

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (16 Αύγ. 2004 , 15:37)

Έχουν και forums τα παιδιά

http://www.kenteris.gr/forum.htm

http://www.thanou.gr/forum/default.asp

pou phge h timh?

Andreas O Keratsinios 8/16/2004 2:14:53 PM

Ξυπνώντας κάθε πρωί νιώθω υπερηφάνεια που είμαι Έλληνας. Νιώθω υπερηφάνεια που ότι καταφέρνω στη προσωπική μου ζωή το καταφέρνω με τον δικό μου κόπο και αγώνα αλλά πάντα χρησιμοποιώντας δίκαιο τρόπο.

Είμαι μόλις 20 ετών και είμαι τελειόφοιτος του τμήματος μαθηματικών. Πότε στη ζωή μου δεν αντέγραψα, ποτέ δεν έκανα ‘’σκονάκι’’ , ποτέ δε χρησιμοποίησα θέματα που αν ήμουν πρόθυμος λάβαινα υπ’ όψιν μου. Όλα αυτά δεν τα έκανα γιατί ήθελά να είμαι αξιοπρεπής απέναντι στον εαυτό μου και στους ΄΄συναγωνιστές’’ – συμμαθητές – συμφοιτητές- συμπολίτες μου.

Η συμπεριφορά σας όμως υπονοεί ότι εσείς το κάνατε, αλλά ακόμα και αν δεν το κάνατε , δηλαδή δεν χρησιμοποιήσατε ουσίες για να εξαπατήσετε πρώτα την ίδια τη προσωπικότητα σας , ύστερα τους συναθλητές σας και τέλος τους Έλληνες , ο τρόπος με τον οποίο αφήνετε να διαφανούν τα γεγονότα υποβαθμίζουν την αντίληψη μου και με ωθούν το πρωί που ξυπνώ να έχω ένα αρνητικό ψεγάδι στο αίσθημα της περηφάνιας που νιώθω.

Αν θέλει κάποιος να τον θυμούνται οι επόμενες γενιές έχει δύο τρόπους στη διάθεση του να επιλέξει για τον τρόπο που θα το πραγματοποιήσει , είτε προσφέροντας πραγματικό έργο στην κοινωνία και στην ανθρωπότητα, είτε υποθάλποντας τον ανθρώπινο πολιτισμό του.

Όλοι μας θυμόμαστε τους 300 του Λεωνίδα και όλοι μας θυμόμαστε τον Εφιάλτη.

Ο καθένας μας επιλέγει αν θέλει να ανήκει στους 300 ή να είναι κλώνος του Εφιάλτη.

Κρίμα γιατί τώρα ξέρω που να σας κατατάξω…………………..

Με τιμή ,

Ανδρέας

RE: pou phge h timh?

bbq 8/16/2004 2:19:09 PM

Andrea, vres kamia gkomena vre agori mou na kselampikareis...

RE: pou phge h timh?

Andreas o keratsinios 8/16/2004 2:50:39 PM

eytyxws poy oi yposthriktes toys deixnoyn xarakthra

:whistle: :happy: :rolleyes:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SakisPlayer (16 Αύγ. 2004 , 15:42)

Συγγνώμη βρε supernet,και εισαι και φίλος(βλέπε VIDEOMIX ;) ),οι υπόλοιποι του συναγωνισμού, ειναι καθαροί έχεις την εντύπωση; Ολοι φαρμακωμένοι ειναι και το ξέρουν οι πάντες απο τους εμπλεκωμένους. Μην βλέπεις την βιτρίνα μόνο που μας δείχνουν.

Προς Θεού :eek: αυτό το συμπέρασμα βγήκε από το μήνυμα μου? Όχι. Φαντάζομαι ότι το ίδιο γίνεται και με πολλούς άλλους. Και όχι αναγκαστικά ΜΟΝΟ του στίβου (Αχμ! :p ) Εξ'ου και η υπογραφή μου. Αφιερωμένη σε όλους αυτούς. :rolleyes:

Απλά το ανέφερα, με αφορμή μια και μόνο φράση, στο μήνυμα του foktser, και το οποίο έκανα quote. Την φράση: "ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΜΕΤΑΛΙΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ" :blink: Και πρόσθεσα το "ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ" στο μήνυμα μου.

Αυτααααααά! :)

Υ.Γ. Down και το forum του Aiolos-Kenteris

Εγώ πάντως τα λυπάμαι τα παιδιά.

Πώς μπορεί να είχαμε σαν έθνος την απαίτηση να μας φέρουν τα χρυσά μετάλλια χωρίς όμως να ντοπάρονται τη στιγμή που ΟΛΟΙ ντοπάρονται στο στοίβο;

Έχετε νιώσει την μέγιστη υποκρισία που βιώνουμε αυτές τις μέρες;

Ή μήπως κάποιοι από σας πιστεύετε ότι παίρνοντας αναβολικά γίνεσαι τούρμπο και δε χρειάζεσαι δουλειά, σκληρή προπόνηση, θυσίες και στερήσεις;

Τα αναβολικά φαίνεται κάποιοι τα μπερδεύουν με το μαγικό ζωμό του Αστερίξ και του Οβελίξ (αλήθεια πού χάθηκε αυτή η ψυχή; :worry: )

:rolleyes: Να δείτε που θα σκεπαστεί το όλο θέμα (το κακό είναι ότι θα σκεπαστεί το θέμα περισσότερο με το ντόπινγκ σαν μάστιγα).

Θα ακουστεί ότι δεν φταίνε τα παιδιά (ποιός φταίει τότε και γιατί δεν πήραν θέση τα παιδιά όταν έπρεπε).

Λένε ότι θα δεχτούν να τους κάνουν εξέταση για το αν πήραν φάρμακα, την Τετάρτη που έρχεται π.χ.

:blink: Τι να το κάνω μια εβδμάδα μετά;

:confused: Αφού θα έχουν καθαρίσει.

:( Το ατύχημα ήταν τόσο σοβαρό που δεν μπορούσε να πει κανένας αθλητής έστω και μια κουβέντα σε έναν δημοσιογράφο; Εδώ μεγάλα ατυχήματα, έχουν διευθετηθεί μέσα σε λίγες ώρες, από τους καλύτερους γιατρούς, όταν μιλάμε για σημαντικά πρόσωπα. "Νεκρούς" έχουν αναστήσει σε τέτοιες περιπτώσεις οι γιατροί.

:wacko: Τι λέμε ρε παιδιά τώρα;

Από την αρχή αν το πιάσουμε πάλι το θέμα και πούμε τα πράγματα όπως είχαν γίνει, το ίδιο συμπέρασμα θα βγάλουμε. Έχουμε πει τόσες σκέψεις σε αυτό το thread και δεν μπορούμε να σιγουρευτούμε για αυτό που είμαστε σίγουροι ότι έγινε. (πάντα λέμε ότι μπορεί και να μην έχει γίνει, αλλά αυτό δυστυχώς, νομίζω ότι το λέμε, για να το λέμε) :cry:

Ρωτάει ο Ευαγγελάτος: "Είναι καθαροί;"

:eek: Ε τι θέλεις να σου πει ο προπονητής τους;

Μετά από μια εβδομάδα, θα δώσουμε έτσι απλά μια λύση;

Αφού ήταν τόσο ξεκάθαρο το πρόβλημα, γιατί δεν λύθηκε, επίσης τόσο απλά, εκείνες τις ώρες; :!:

Τώρα θα βαρεθώ να βλέπω τις ειδήσεις. Θα λένε για να λένε.

Στο τέλος κάποιοι θα θέλουν να μας (με) κάνουμε να σκεφτούμε, ότι λάθος μας ήταν που βγάλαμε συμπεράσματα, σύμφωνα με τα γεγονότα. "Δεν ξέραμε ακριβώς τι έγινε" - "Δεν ξέρανε ακριβώς τι έγινε". Κανείς πάλι δεν ήξερε τελικά τι έγινε. Φάκελος X: closed.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

H αμφιβολία θα παραμένει πάντα. Μια ζωή. Και 10 χρυσά να φέρουν...

Αν ήμουν Κεντέρης, ήμουν καθαρός και ΜΑΓΚΑΣ... θα έλεγα εκεί στο κρεββάτι του ΚΑΤ όταν με πήγανε... Πάρτε μου αίμα ΤΩΡΑ και στείλτε το στους Αθάνατους... Μετά θα καθόμουν μέσα στο ΚΑΤ και θα έτρωγα μπριζόλες... και θα γέλαγα με όλους τους ιππόκαμπους της ελληνικής τηλεόρασης.

Τώρα ότι και να γίνει, ότι και να πουν... στα μάτια του κόσμου υπάρχει αμφιβολία. Υπάρχει ΜΟΝΟ ο λόγος τους οτι ήταν καθαροί. ΚΑΜΙΑ απόδειξη... :(

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mythozz (16 Αύγ. 2004 , 19:48)

Αν ήμουν Κεντέρης, ήμουν καθαρός και ΜΑΓΚΑΣ... θα έλεγα εκεί στο κρεββάτι του ΚΑΤ όταν με πήγανε... Πάρτε μου αίμα ΤΩΡΑ και στείλτε το στους Αθάνατους... Μετά θα καθόμουν μέσα στο ΚΑΤ και θα έτρωγα μπριζόλες... και θα γέλαγα με όλους τους ιππόκαμπους της ελληνικής τηλεόρασης.

Έτσι έπρεπε να γίνει. Πέρασαν πολλές ημέρες από την στιγμή που άρχισε το πρόβλημα και δυστυχώς, η φύση του προβλήματος είναι τέτοια που χρειαζόντουσαν γρήγορες κινήσεις και άμεσες απαντήσεις.

Όντως, όπως λέει και ο supernet παραπάνω, το site δεν λειτουργεί. Πρώτα σταμάτησε του προπονητή να λειτουργεί και τώρα αυτό. Έκανε ρεπορτάζ το Άλτερ σχετικά με τα μηνύματα που αφήνουν επισκέπτες στο site του Κεντέρη και της Θάνου.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος florinaperis (16 Αύγ. 2004 , 19:41)

Φάκελος X: closed.

Κάτι τέτοιες στιγμές, μας χρειάζεται ο Τριανταφυλλόπουλος. Γιατί οι άλλοι, την κάνουν γαργάρα.

Θέλει κανείς επεξήγηση, για το "γαργάρα"?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mythozz (16 Αύγ. 2004 , 19:48)

Έχω μια απορία ρε παιδιά :confused: Γιατί τον έχουν μέσα στο θάλαμο, τον Κεντέρη, με ένα σεντόνι έως το λαιμό? Και φαίνεται μόνο το κεφάλι του!?!?!?! Ούτε εγκαύματα να είχε πάθει :o

Έτσι έπρεπε να γίνει. Πέρασαν πολλές ημέρες από την στιγμή που άρχισε το πρόβλημα και δυστυχώς, η φύση του προβλήματος είναι τέτοια που χρειαζόντουσαν γρήγορες κινήσεις και άμεσες απαντήσεις.

Αφ'ενός χρειάζεται χρόνος για να ξεκαπνίσουν τα τούρμπο τα εθνικά μας και από την άλλη χρειάζεται ΑΜΕΣΟ ΜΑΧΑΙΡΙ για να σταματήσει αυτό το μαύρισμα των αγώνων μας. Εξ'ού και η αντίθεσις...

Οι γιατροί που τα ξέρουν: όταν παθαίνεις ατύχημα δε σου παίρνουν αίμα για εξέταση για να δουν τι μέρος του λόγου είσαι, τι καπνό φουμάρεις και για να "στήσουν" την ανάλογη περίθαλψη; Αφού το ατύχημα των εθνικών Κεντέρηδών μας ήταν ΚΑΙ σοβαρό ΚΑΙ ασόβαρο, δεν πήραμε αίμα για εξέταση; Το ίδιο αίμα δε μπορει να χρησιμοποιηθεί για κοντρόλ; Η μήμπως δίνουμε κονσέρβα για το κοντρόλ; Καταλαβαίνω ότι χωρίς τη συναίνεση του αθλητή δε μπορείς να κάνεις τπτ, αλλά...

Αλλο θέμα. Οι κοινοί θνητοί όταν μπαίνουμε στα νοσοκομεία, οι γιατροί κάνουν αμήν και πως για να μας ξαποστείλουν. Οι εθνικοί μας Κεντέρηδες όμως καταλαβαίνω ΟΤΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ για την πλάκα τους στο ΚΑΤ. Διευθυντή του ΚΑΤ, ΚΑΤσε καλά! Δε το βλέπω καλά το κεφάλι σου... Μήμπως έχεις πονοκεφαλάκι;

There is no host like http://localhost .

Σύνθημά μας: "Try SCE to AUX!". Αν δε πιάσει, δοκιμάστε SCE2AUX @ danaus .NET

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος florinaperis (16 Αύγ. 2004 , 19:41)

Λένε ότι θα δεχτούν να τους κάνουν εξέταση για το αν πήραν φάρμακα, την Τετάρτη που έρχεται π.χ.

:blink: Τι να το κάνω μια εβδμάδα μετά;

:confused: Αφού θα έχουν καθαρίσει.

:( Το ατύχημα ήταν τόσο σοβαρό που δεν μπορούσε να πει κανένας αθλητής έστω και μια κουβέντα σε έναν δημοσιογράφο; Εδώ μεγάλα ατυχήματα, έχουν διευθετηθεί μέσα σε λίγες ώρες, από τους καλύτερους γιατρούς, όταν μιλάμε για σημαντικά πρόσωπα. "Νεκρούς" έχουν αναστήσει σε τέτοιες περιπτώσεις οι γιατροί.

:wacko: Τι λέμε ρε παιδιά τώρα;

Θα το προτείνουν οι αθλητές αλλα ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να δεχθεί κάτι τέτοιο η πειθαρχική επιτροπή. Κοινώς δεν πρόκειται να περάσουν ντόπινγκ κοντρόλ τώρα. :blink:

Επανέρχομαι και πάλι να γράψω 2 κουβέντες,γιατί πιστεύω ότι είναι πολύ εύκολο να κρίνει κανείς από τη καρ'εκλα του σπιτιού ή του γραφείου γράφοντας στον υπολογιστή.Ακολουθώντας τα λίνκ για τα φόρουμ των παιδιών,βρήκα ένα πόστ μιας κοπέλας στο φόρουμ της Θάνου που με συγκίνησε και με καλύπτει.<Οι γονείς δεν διώχνουν τα παιδιά από το σπίτι τους>

Ανεξάρτητα με το αν αυτά τα παιδιά είναι υπόλογα για το πως χειρίστηκαν την όλη υπόθεση,και αν έκαναν πως δεν άκουσαν το ντόπιγκ κοντρόλ γιατί θα έβγαιναν θετικοί(προσωπικά πιστεύω πως ΝΑΙ ήταν χάλια και γιαυτό έγινε ότι έγινε)ΔΕΝ πρέπει να ξεχνάμε πως είναι δικά μας παιδιά .Και να υποπέσαν σε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ σφάλμα όπως αυτό της ντόπας ή ακόμα χειρότερα του χειρισμού της καταστάσεως,ΔΕΝ πρέπει να ξεχνάμε ότι έδωσαν όλη τους την ζω΄ή μέσα στις στερήσεις εως τώρα και τις προπονήσεις ,και τουλάχιστον στην αρχή πιστεύω όχι μόνο για την κονόμα τους.ΧΩΡΙΣ αυτό να σημαίνει πως μου αρέσει και το επικροτώ,επαναλαμβάνω ΚΑΘΕΤΑ από άμεση ενδότερη γνώση ότι ΌΛΟΙ μα ΟΛΟΙ παίρνουν χημικά βοηθήματα.Οπως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ έγραψε ένας φίλος παραπάνω,τα χημικά ΔΕΝ είναι σουπερμαντολίνη(όποιος θυμάται την ταινία του Βουτσά)που σε μεταμορφώνουν από χλέπι σε υπεράνθρωπο,αλλά ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ_ΑΥΞΗΤΙΚΑ!χρειάζονται διατροφή σκληρή,προπόνηση επί μακρού και σκληρή,στερήσεις κλπ,κλπ.Οπότε απλά οπως έιπα και παραπάνω αγωνιζόντουσαν με ίσους όρους με τους άλλους,ιδίως Αμερικάνους-Αγγλους(αλήθεια ο Γκρήν ακόμα στην Σουδα κρύβεται?)και τους πατάγανε κάτω.

ΑΔΥΝΑΤΩ ΚΑΙ ΘΛΙΒΟΜΑΙ να βλέπω 2 τέτοια ινδάλματα από κει που όλοι τους θέλαν για συνέντευξη,χορηγίες κλπ,να είναι ΜΟΝΟΙ τους εναντίον όλων.Ηταν καλοί όταν δόξαζαν την Ελλάδα και σκύλιαζαν το κατεστημένο χορηγών και αγγλοαμερικανικό άξονα(που παρεπιπτόντως δέστε πόσο ωμά και απροκάλυπτα πέταξε τον Μάρα στην ενόργανη με τόσο καλό πρόγραμμα έξω)και τώρα ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ<ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ????? :mad: Εξάλλου ο Χριστός είχε πεί:Ο πρώτος αναμάρτητος τον λίθω βαλέτω...Ποιός από τους επικριτές κάνει τα πάντα νόμιμα??

ΔΕΝ πιστεύω τον φίλο παραπάνω που έλεγε ότι επειδή είχε καταλάβει από το 2000 ότι το ρεκόρ του Κεντέρη ήταν από ντόπα και δεν τον χειροκρότησε....Και έτσι να έιναι..οι σύγχρονοι όμως Φαρισαίοι όντας στον χώρο,δεν γνωριζαν τότε και χειροκροτούσαν,κόλαγαν δίπλα ,φωτογραφίζονταν,καπηλευόντουσαν την δόξα μπάς και αρπάξουν ένα κοκαλάκι από αυτήν?? Κάποιος άλλος είπε ότι τέτοια μετάλλια δεν τα θέλει..Οπότε Δεν θέλει ΚΑΘΟΛΟΥ μετάλια,γιατί όλα εχουν χημική υπόστρωση,όσο και αν είναι δύσκολο να το παραδεχτείς φίλε μου,όλων των χωρών...

Σίγουρα,ο χειρισμός- ιδίως αν αποδειχτεί κατόπιν της επέμβασης του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ότι το ατύχημα ήταν μούφα-,ήταν εξαιρετικά χαζός και επιζήμιος για την εικόνα της Ελλάδος και των παιδιών.Τον σκηνοθέτη όμως τον ξέρουμε.Είναι ο Τσέκος.Αυτά όμως είναι τα παιδιά μας!!Αν αυτά κάνουν κάποια βλακεία τα παρατάμε και τα δίνουμε προς απαγχονισμό??Ποιός γονέας το κάνει??Για μένα ό,τι και να έχει γίνει,ναι πρέπει να τραβήξουμε το αυτί τους,να τους τιμωρήσουμε,ΟΜΩΣ πρέπει να σταθούμε μαζί τους και αφού αναλάβουν τις ευθύνες τους και την τιμωρία που συνεπάγεται,να μπορέσουν να ξανατρέξουν γιατί είναι σπουδαίοι αθλητές!!

Γιαυτό ΜΗΝ τους πετροβολάτε έτσι ελαφρά την καρδία.Είναι και αυτοί μέρος ενός συστήματος που ΔΕΝ το δημιουργησαν! :!:

<Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ.....

Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet (16 Αύγ. 2004 , 20:33)

Έχω μια απορία ρε παιδιά :confused: Γιατί τον έχουν μέσα στο θάλαμο, τον Κεντέρη, με ένα σεντόνι έως το λαιμό? Και φαίνεται μόνο το κεφάλι του!?!?!?! Ούτε εγκαύματα να είχε πάθει :o

Πραγματικά θα ένιωθα πολύ "λίγος" μπροστά στον Κώστα Κεντέρη και την Κατερίνα Θάνου για να ειρωνεύομαι και να συνομοσιολογώ ενώ δε μπορώ να ξέρω ακριβώς τι έγινε.

Εύγε σας Ελληναράδες μου! Πάντα βγάζουμε με τα δικά μας χέρια τα μάτια μας :!:

Η αληθεια θα λαμψει αργα ή γρηγορα αλλα οπως ειδατε σημερα υπαρχουν ακομα σκοτεινα σημεια στην υποθεση., Ειπα απο την αρχη οτι καποιο λακο εχει η...φαβα...

na pw kai egw kati twra....H alh8eia einai oti akoma kai na to kanane mallon re paidia aksizoun mia deuterh eykairia...o ka8enas aksizei mia 2 eukairia etsi den einai?poso mallon auth pou mas exoun dwsei toses xares.Den 8a pw ok den peirazei giati peirazei pws na to kanoume...Apla 8a pw ok file kwsta ekanes 1 la8os loipwn apodeikse twra ston lao pou se agapa kai se stirizei toso kairo oti mporeis,emeis 8eloume ka8arous a8lhtes kai as bgenoun kai teleuteoi,giati kaka ta psemata pedia oloi perimenoun kati yperan8rwpo apo auta ta pedia kai akoma kai an egine auto pou oloi fobomaste,mhn ksexname thn piesh pou dexonte apo pantou,kai polles fores h piesh fernei synxhsh kai isws paniko kai mporeis na kaneis xontres m@l@kies,Pisteuw twra pia oti aksizoun mia eukairia akoma kai an to ekanan.OMWS an piastoun ksana tote tous aksizei li8obolismos auto exw na pw.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

δεν εχετε γινει λιγο δυσπιστοι πια; Εγω οταν ακουσα για τον τραυματισμο του Δημα ειπα "ωχ την κανουνε σιγα σιγα, ενας ενας". Τουλαχιστον πηραμε το χαλκινο με το Σαμπανηπαλι καλα.... Και μαλλον μας εχουν κυρηξει κι οι κριτες τον πολεμο;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Ενας ενας την κανει με πλαγια πηδηματακια. 4 χρονια τους πληρωναμε για να την κανουν τωρα κοπανα? Ντροπη και αηδια. Τα παιδια των καταδυσεων ειναι αθλητες με Α κεφαλαιο. Οχι οι καραντοπαρισμενοι. Ουστ απο δω.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος redcon (16 Αύγ. 2004 , 23:48)

Ενας ενας την κανει με πλαγια πηδηματακια. 4 χρονια τους πληρωναμε για να την κανουν τωρα κοπανα? Ντροπη και αηδια. Τα παιδια των καταδυσεων ειναι αθλητες με Α κεφαλαιο. Οχι οι καραντοπαρισμενοι. Ουστ απο δω.

ενταξει μην τον κρεμασουμε τον ανθρωπο δεν την εκανε (ακομα). Το θεμα ειναι οτι ως ελληνες γινομαστε καχυποπτοι... εκεινο το αγνο πανηγυρι που καναμε πηγε περιπατο... Ακους για τραυματισμο και δε λες τι επαθε λες "α, καλαααααα"....

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am