Vags Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Αν και ομολογουμένως δύσκολη η επιλογή DjHoulio και απο εμένα Η ΤΥΧΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kingminos Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Ψηφίζω τον BestMan. Nokia 7610 - Nokia N70 - Nokia N82 - Nokia Lumia 925 Κουρείο η σταθερότης-Δημήτρης Τρεμουλοχέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 ψηφιζω το μελος : Vegetto Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST7250 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Ψηφίζω το μέλος: Moralas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 (edited) Εξαιρετική και δύσκολη η φωτο του. Ψηφίζω Moralas ***** Edited September 8, 2013 by Jig ***** ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 ψηφίζω τον Vegetto Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 dimitrissa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozi Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 (edited) Δύσκολη επιλογή!Ανάμεσα σε 3 pics ήμουν, διάλεξα του kokkinakisd. Gl σε όλους και καλό ..επόμενο καλοκαίρι:) Edited September 8, 2013 by ozi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisPA Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 kokkinakisd Windowsphone Ευκολία για τους όχι και τόσο σχετικούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Αν και είμαι σε δίλλημα, ρίχνω την ψήφο μου στον kokkinakisd Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Ψηφίζω DjHoulio!!! --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Ψηφίζω την φωτογραφία του ktlk!:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 pngsk από μένα. :) Υ.Γ. Respect στον γερόλυκο. ;) [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 kokkinakisd από εμένα Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Ψηφίζω το μέλος kokkinakisd. Ευχαριστώ τα παιδιά που με ψήφισαν και καλό χειμώνα να έχουμε. gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 cs_gorjos από μένα για 2 λόγους. Δεν μου αρέσουν οι επεξεργασμένες φωτογραφίες,ειδικά κάποιες είναι υπερβολικές. Και δεύτερον...πριν 1 μήνα σαν αύριο έχασα την γυναίκα της Ζωής μου,την μανούλα μου.τα πουλιά στον ουρανό είναι αυτό πού προτιμώ,γιατί εκεί ψηλά είναι και η μάνα μου. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides75 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Συλληπητηραι φιλε ταξιδιωτη..ψηφιζω cs_gorjos απιστευτα φυσικη φωτογραφια με αγγιξε απο την πρωτη στιγμη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dieggito Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 majestus -για το χρώμα "Αυτά τα κάνει ο Ζιοβάνι... και πριν από τριαντά χρόνια ο Πελέ...!" Χελάκης (Ολυμπιακός - Γαλατά 3-0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 ψηφίζω DjHoulio. καταπληκτική φωτογραφία! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAKISD Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 στον c0rpse_grinder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 pngsk :D :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 syngi ψηφιζω, καθως το ηλιοβασιλεμα στην πλαζ Πάτρας ειναι πραγματικα απιθανο... (ξεχασα δυστυχως να στειλω συμμετοχη στον διαγωνισμο') καλη επιτυχια στους φωτογραφους. Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Syngi Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Ψηφιζω την φωτογραφία του DjHoulio ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros_92 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Απίστευτες οι περισσοτερες φωτογραφιες, αλλα του dimitrissa νομιζω ειναι η καλυτερη για μενα. "Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 DjHoulio Καταπληκτικη φωτογραφια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts