Jump to content

Skype-Talk for free

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν είναι έτσι τότε ΟΚ. Μην διαγράφονται έτσι κι αλλιώς. Αλλά θα μου πείτε και να διαγράφονται... 5€ για 6 μήνες είναι ψίχουλα!

• Απαντήσεις 177
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κοίτα είναι φυσικό να τρώει "κολλήματα" με τις 56άρες με τέτοια ποιότητα που έχει... Δεν το κάνει πάντα όμως. Μερικές φορές μπορείς να μιλήσεις σαν άνθρωπος.

Thanks για την απαντηση σου, αλλα αυτο που με ανησυχησε ηταν οτι ολη την ημερα προσπαθω να μιλησω "ανθρωπινα" με ενα PC στην Αθηνα (Εγω βρισκομαι στη Ροδο) και ποτε μα ποτε δεν εφτιαξε η κατασταση ! Υπ'οψιν οτι δεν ειχα τιποτα αλλο ανοιχτο ωστε να "τρωει" bandwidth...

Τι να πω ρε γμτο; :( Βοηθηστε ρε παιδια γιατι το PC στην Αθηνα ειναι το Amore μου και ηδη εχω κ.λοχρεωσει τους λογαριασμους μου !!! :X

Υ.Γ: Ευχαριστω csk4023 για τη συνενωση του θεματος μου :)

(Εγινα ρομπα ! Μολις το ανακαλυψα εγω ενω υπαρχει εδω και μηνες :p :p :lol: )

Δυστυχώς υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τα UDP πακέτα, δες εδώ.. http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=20827

Ενδέχεται να το κάνουν και επίτηδες απο τον ΟΤΕ :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν υπαρχει δηλαδη η περιπτωση να φτιαχτει η αποδοση του skype με τη βοηθεια καποιου software;

Κοιτα να δεις που ειπα και στην κοπελα μου οτι φταιει το modemaκι της :( Που να ηξερα οτι η DSL μου φταιει... (Αυριο θα γελασουμε πολυ οταν της το πω :D :D )

Αυριο παντως θα "χτυπησω" ενα τηλεφωνημα στον πΟΤΕ για να ριξω κι εγω το δικο μου (ξε)χεσιμο να μου φυγει, γιατι μας τα εχουν κανει "ΝΑ" (με το συμπαθιο) !

Εγώ πάντως έβαλα τα 5€ στο VoIPBuster και από αύριο αρχίζω να παίρνω τηλέφωνα για δοκιμή. Για δωρεάν έχει αρκετά καλή ποιότητα. Άνοιξα και τις UDP που λέει στο FAQ αλλά δεν είδα διαφορά (έχω το UPnP απενεργοποιημένο)

Και αν παρατηρήσετε καλύτερα θα δείτε ότι VoIPBuster εχει και καλύτερες τιμές!
http://briefcase.pathfinder.gr/download/despangel/35639/476962/1/2003_9_johnnycash912.jpg R.I.P. - m8

Thanks για την απαντηση σου, αλλα αυτο που με ανησυχησε ηταν οτι ολη την ημερα προσπαθω να μιλησω "ανθρωπινα" με ενα PC στην Αθηνα (Εγω βρισκομαι στη Ροδο) και ποτε μα ποτε δεν εφτιαξε η κατασταση ! Υπ'οψιν οτι δεν ειχα τιποτα αλλο ανοιχτο ωστε να "τρωει" bandwidth...

Τι να πω ρε γμτο; :( Βοηθηστε ρε παιδια γιατι το PC στην Αθηνα ειναι το Amore μου και ηδη εχω κ.λοχρεωσει τους λογαριασμους μου !!! :X

Υ.Γ: Ευχαριστω csk4023 για τη συνενωση του θεματος μου :)

(Εγινα ρομπα ! Μολις το ανακαλυψα εγω ενω υπαρχει εδω και μηνες :p :p :lol: )

Εδώ και ένα μήνα μιλάω άψογα με το skype. Κυρίως με Αθήνα και Κρήτη. Δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι χθές που πέρναγαν μέχρι και 10 δευτερόλεπτα για να ακούσει ο άλλος τι έιχα πεί. Ελπίζω το πρόβλημα να ξεπεραστεί.

Τιποτα νεοτερο με το Skype;

Εγω ακομα αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα και εχω ξενερωσει μεχρι αηδιας :(

Το τηλεφωνημα στον πΟΤΕ ηταν μια καταστροφη !!! Μου απεδειξαν για αλλη μια φορα οτι δεν ξερουν τι τους γινετε :wacko:

• 3 weeks later...
Paides exo to Skype edo kai 5 mines kai eimai poli efxaristimenos. Milao me tin fili mou Kina kai einai poli kala. Stin agglia pou imoun eixa cable 2Mbit kai i fili mou stin kina eixe 384, alla pou kai pou kolage. Edo ellada exo isdn64 kai tin pira tilefono se kinito kina kai i klisi itan kaliteri apo agglia. Ti na po....Sigoura to isdn exei klitero ping apo adsl alla apo oti akouo apo to forum tha kathisteriso poli na balo adsl akoma....Alloste katebasa olo to internet perisi me ta 2 Mbit.Ax Ellada.....

• 2 months later...

Η νέα έκδοση 2.0 του Skype που διατέθηκε για download πριν μερικά λεπτά προσθέτει τη δυνατότητα επικοινωνίας και μέσω webcamera. :) Σίγουρα μια χρήσιμη λειτουργία που λείπει από άλλα προγράμματα Voice over IP.

Πληροφορίες download

this signature is under heavy construction

ρε παιδια το ακουω εδω και καιρο αλλα δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει.το κατεβαζεις το βαζεις και μιλας εντελως τσαμπα μεσω internet?χρεωνεσαι μονο για για την ωρα που εισαι μεσα και οχι για τα τηλεφωνα?
http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

παιδια... Voipbuster, voipcheap, voipstunt. O συνδυασμος των τριων ουσιαστικα σου προσφερει δωρεαν τηλεφωνια σε ολο τον κοσμο. μΕΧΡΙ ΚΑΙ τα κινητα της κυπρου δωρεαν βγαινουν! Και καθομαστε και μιλαμε για skype??

Δε βλέπω τί σχέση έχει το skype με τα υπόλοιπα προγράμματα που συζητάτε σε αυτό το Thread. Αν θέλετε να κάνετε σύγκριση, ανοίξτε ένα νέο vs. κι άλλωστε βλέπω ότι υπάρχει και dedicated thread στα άλλα.

Εγκατέστησα το v2 και νομίζω ότι έχει καλύτερη ποιότητα ήχου από την προηγούμενη. Με 56κ pstn (στην ουσία 44) και κλήση pc2pc προς super γρήγορη γραμμή (auth), με άκουγαν μια χαρά. Φυσικά, όταν έστειλα video, έπεφτε η κλήση. Μην τα θέλω κι όλα δικά μου. Γενικά ευχαριστημένος, αφού είχα την εντύπωση ότι δε θα σήκωνε την ομιλία στα 44κ.

• 4 weeks later...

Γινεται καποιος να αγορασει Skype Credit, με χρεωστικη καρτα?? ΟΧΙ πιστωτικη!!! Εχω χρεωστικη και θελω να μαθω αν μπορω να αγορασω "credits"" χρησιμοποιωντας την καρτα..

Ευχαριστω!

Quadra 660av

γίνεται. εγώ χρησιμοποιώ την χρεωστική electron visa της πειραιώς και βάζω credits κανονικότατα.

Τις τελευταίες βδομαδες ήταν χάλια ποιότητα αλλα υποθέτω πως θα ήταν λόγω της forthnet και όχι του προγράμματος.

Μάλιστα αγόρασα κι ένα usb telbox και χρησιμοποιώ το skype απο απλές τηλεφωνικές συσκευές. Για την ακρίβια σύνδεσα ασύρματο κι εναλλάσω τον ΟΤΕ με την γραμμή Skype πατώντας 2 φορές το αστεράκι (*).

[ f i l i p p o s ]

γίνεται. εγώ χρησιμοποιώ την χρεωστική electron visa της πειραιώς και βάζω credits κανονικότατα.

Τις τελευταίες βδομαδες ήταν χάλια ποιότητα αλλα υποθέτω πως θα ήταν λόγω της forthnet και όχι του προγράμματος.

Μάλιστα αγόρασα κι ένα usb telbox και χρησιμοποιώ το skype απο απλές τηλεφωνικές συσκευές. Για την ακρίβια σύνδεσα ασύρματο κι εναλλάσω τον ΟΤΕ με την γραμμή Skype πατώντας 2 φορές το αστεράκι (*).

Εμενα παλι γιατι μου εκανε "fail"..??

Εχω την Electron Visa απο Ταχυδρομικο ταμιευτηριο και οταν εκανα την διαδικασια, απορριφθηκε η συναλλαγη. Χρηματα υπαρχουν στην καρτα. Σκεφτομαι μηπως ειναι του ταχυδρομικου ταμιευτηριου το προβλημα και μπλοκαρει την συναλλαγη!

Επισης το ιδιο εγινε οταν πηγα να κανω account στο paypal. "denied" :-(

Με βλεπω να πηγαινω στην Πειραιως...

Quadra 660av

Σε κάποιες online συναλλαγές δεν γίνονται δεκτές οι κάρτες electron visa. Ίσως να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Nαι. Δεν γίνονται δεκτές όλες οι Electron. Απο λίγες τράπεζες γίνονται δεκτές.

Η Πειραιώς πάντως δουλεύει απροβλημάτιστα. Ακουσα και για Alpha Bank αλλα προσωπικά δεν έχω για να πω με σιγουριά.

Μόνο στο eshop.gr δεν δέχτηκαν την κάρτα μου. Σε ολες τις αλλες αγορές μου, μέχρι τώρα, δεν είχα πρόβλημα

[ f i l i p p o s ]

Εμενα παλι γιατι μου εκανε "fail"..??

Εχω την Electron Visa απο Ταχυδρομικο ταμιευτηριο και οταν εκανα την διαδικασια, απορριφθηκε η συναλλαγη. Χρηματα υπαρχουν στην καρτα. Σκεφτομαι μηπως ειναι του ταχυδρομικου ταμιευτηριου το προβλημα και μπλοκαρει την συναλλαγη!

Επισης το ιδιο εγινε οταν πηγα να κανω account στο paypal. "denied" :-(

Με βλεπω να πηγαινω στην Πειραιως...

Δοκίμασε να κάνεις λογαριασμό στο Paypal και πληρώνεις από εκεί μετά...

εγω ποτε δεν μπορεσα να μιλησω και κλαιω τα χρηματα που εδωσα εστω και 10ε με 384 dsl δεν μπορω να με ακουσουν ενω τους ακουω , γιαιτι? ασε που δεν συμφερει σε κινητα ελλαδα.
ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ...