Jump to content

Skype-Talk for free

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 177
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εκτος εαν αγορασεις χρονο ομιλιας απο 1 εως 10 ευρω. Εαν αγορασεις, δεν εχει οριο η κληση. Μιλας οσο θελεις. Δοκιμασμενα παντα ομως, κλεινει παντα στην μια ωρα!

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Swiffer δεν μου είπες αν ισχύει και για κλήσεις στην επαρχία.:geek:

Επίσης,με 1€ πόσο χρόνο ομιλίας αγοράζεις;

Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 και μέχρι 16Κ.

Ισχυει για ολα τα σταθερα, ανεξαρτητως περιοχη. Με 1 ευρω αγοραζεις χρονο ομιλιας 1 ευρω!

• 1 month later...
Παιδιά, ποιο νομίζεται ότι είναι πιο αξιόπιστο με καλύτερη ποιότητα επικοινωνίας το Skype ή το VoipBuster???
Nokia 6150 => Alcatel One Touch 701 => Motorola V66 => Motorola U6 Pebble => Samsung G810 => Sony Ericsson K800i

Προφανως επειδη δεν ειναι δωρεαν. Φαντασου να πληρωνες και να μην ειχε και καλη ποιοτητα ηχου.

Απλα επειδη το VoipBuster συνεχιζει να εχει αριστη ποιοτητα ηχου, μερικοι απο εμας, δε λενε να το αλλαξουν...

Ρε παιδιά αν βάλω credit στο VoIPBuster θα διαρκεί η κλήση μία ώρα και δεν θα με χρεώνει τίποτα, ή θα χρεώνει μετά το 1 λεπτό;

Θα εχεις απεριοριστες κλησεις, με διαρκεια μεχρι μια ωρα η καθεμια.

Δε θα σε χρεωσει σε καμια περιπτωση εαν καλεσεις σταθερο αριθμο που ανηκει στην κατηγορια των δωρεαν κλησεων.

Θα εχεις απεριοριστες κλησεις, με διαρκεια μεχρι μια ωρα η καθεμια.

Δε θα σε χρεωσει σε καμια περιπτωση εαν καλεσεις σταθερο αριθμο που ανηκει στην κατηγορια των δωρεαν κλησεων.

Έχεις αγοράσει χρόνο απ' ότι έχω καταλάβει. Πόσα σε χρέωσε συνολικά στην πιστωτική; Διότι όταν σου λέει να βάλεις τα στοιχεία της πιστωτικής σου δεν σου λέει το ποσόν που θα σε χρεώσει και δεν το προχώρησα.

Έχεις αγοράσει χρόνο απ' ότι έχω καταλάβει. Πόσα σε χρέωσε συνολικά στην πιστωτική; Διότι όταν σου λέει να βάλεις τα στοιχεία της πιστωτικής σου δεν σου λέει το ποσόν που θα σε χρεώσει και δεν το προχώρησα.

1 Euro χρεωνει, τιποτε παραπανω. Μπορεις να κανεις καταθεση και με paypal.

1 Euro χρεωνει, τιποτε παραπανω. Μπορεις να κανεις καταθεση και με paypal.

Το έχεις κάνει με paypal; Δεν μου αρέσει που λέει να ξαναβάλω τον αριθμό της πιστωτικής μου στην φόρμα του Paypal ενώ συνήθως σε άλλες αγορές που κάνω δεν το ζητάει.

Το έχεις κάνει με paypal; Δεν μου αρέσει που λέει να ξαναβάλω τον αριθμό της πιστωτικής μου στην φόρμα του Paypal ενώ συνήθως σε άλλες αγορές που κάνω δεν το ζητάει.

Οχι, το εχω κανει κανονικα χωρις το paypal. Οταν πατησεις πανω στο paypal και ανοιξει η σελιδα απλα κανε login με το λογαριασμο σου στο paypal. Πανω πανω λεει If you already have a PayPal account: Login

Οχι, το εχω κανει κανονικα χωρις το paypal. Οταν πατησεις πανω στο paypal και ανοιξει η σελιδα απλα κανε login με το λογαριασμο σου στο paypal. Πανω πανω λεει If you already have a PayPal account: Login

Ναι έχεις δίκιο, δεν το πρόσεξα. Thanks. ;)

Αγόρασα credits 5euro στο VoIPBuster, έβαλα κανονικά την κάρτα μου, αλλα μου λέει οτι θέλει έναν αριθμό επαλήθευσης που θα μου τον έστελναν στο e-mail. δεν έλαβα ποτέ e-mail και δεν ξέρω άν χρέωσαν την κάρτα μου. Δεν χρησιμοποίησα paypal

Αγόρασα credits 5euro στο VoIPBuster, έβαλα κανονικά την κάρτα μου, αλλα μου λέει οτι θέλει έναν αριθμό επαλήθευσης που θα μου τον έστελναν στο e-mail. δεν έλαβα ποτέ e-mail και δεν ξέρω άν χρέωσαν την κάρτα μου. Δεν χρησιμοποίησα paypal

Καλύτερα σε τέτοιες περιπτώσεις να χρησιμοποιείς Paypal... Δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει αν δώσεις τον αριθμό της πιστωτικής!

• 2 weeks later...

Χθες μολις ανακαλυψα την υπαρξη του Skype που επιτρεπει δωρεαν τηλεφωνηματα απο PC σε PC και εμεινα "να μην πω την λεξη απο Μ...... !!!

Αμεσως το δοκιμασα αλλα τελικα με απογοητευσε το γεγονος οτι σε "τηλεφωνημα" που εκανα σε PC με 56αρι Modem (Εγω εχω DSL 364), η φωνη μου καθυστερουσε να φτασει στα ακουστικα του αλλου PC σε τετοιο βαθμο που η συζητηση ηταν τραγικη και αδυνατη !!!

Εχει καποιος το ιδιο προβλημα; Ειναι γενικο προβλημα ή μηπως δεν εχω κανει σωστα τις ρυθμισεις;

Υ.Γ: Εκανα αναζητηση αλλα δεν ειδα πουθενα καποιο θεμα για το Skype γι αυτο και ανοιξα ενα εδω (Αφου εχει να κανει με PC και Internet ). Ζητω συγνωμη απο τους mods αν υπαρχει ηδη.

Moderator's note: μάλλον κάτι δεν πήγε καλά στην αναζήτησή σου. Θέμα για το Skype φυσικά και υπήρχε γι'αυτό και έγινε η συνένωση του δικού σου με αυτό...

csk4023

Κοίτα είναι φυσικό να τρώει "κολλήματα" με τις 56άρες με τέτοια ποιότητα που έχει... Δεν το κάνει πάντα όμως. Μερικές φορές μπορείς να μιλήσεις σαν άνθρωπος.

Ερώτηση: Αν βάλω 5€ στο VoIPBuster θα μείνουν εκεί μέσα για πάντα αν κάνω δωρεάν κλήσεις; Γιατί βρήκα κάτι που μου φαίνεται λίγο περίεργο http://www.voipbuster.com/en/faq.html#25

Κοίτα είναι φυσικό να τρώει "κολλήματα" με τις 56άρες με τέτοια ποιότητα που έχει... Δεν το κάνει πάντα όμως. Μερικές φορές μπορείς να μιλήσεις σαν άνθρωπος.

Ερώτηση: Αν βάλω 5€ στο VoIPBuster θα μείνουν εκεί μέσα για πάντα αν κάνω δωρεάν κλήσεις; Γιατί βρήκα κάτι που μου φαίνεται λίγο περίεργο http://www.voipbuster.com/en/faq.html#25

Credit balances on accounts with no activity during a 180 day period will be lost.

Λογικα τα credits διαγραφονται αν δεν κανεις καμια κληση για 180 μερες.