manolisg10 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Ας μην επαναλαμβανόμαστε. Έχεις ήδη απευθυνθεί στο θεμα της συσκευής, νομίζω ότι αρκεί. Οk athanasio 77 το έγραψα και εδώ μήπως και δεν διαβάζουν όλοι το άλλο νήμα ευχαριστώ για την ανταπόκριση πάντως εκεί από εσένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slekkas Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Σκέφτομαι να πάρω το THL t100s. Μπορεί να μου πει κανείς πληροφορίες; είναι καλή εταιρία η THL; Υπάρχει υποστήριξη σε rom για τη συγκεκριμένη συσκευή; αν κάποιος έχει κάποιο link για τη συσκευή εδώ η κάποιο καλό review ας μου στείλει. Ευχαριστώ. Δεν μου απάντησε κανείς αλλά τελικά το παράγγειλα το thl t100s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsalakwtos Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 (edited) Ιδού το δίλημμα τώρα με εμένα. Από τη μία Ulefone N9599T 5.7'', 6589T, απλή Flip χωρίς παραθυράκι, γραφίδα, 3800mah, 13 Mpixel, υποδοχές για 2 κανονικές SIM (ευκολία), σχεδιασμός κλασικούρα α αλα Note. Από την άλλη Ulefone P6 6.0'', 6582 , Smart Flip με παραθυράκι(και πανέμορφη),χωρίς γραφίδα, μόλις 2800mah, 8 Mpixel, 2 SIM αλλά η δεύτερη micro,σχεδιασμός πανέμορφος Και τα δύο με HD οθόνη, OGT , Air Gesture , και τα δύο παίζουν εκεί γύρω στα 190 δολλάρια από το Pandawill, παραπάνω δε θέλω να διαθέσω. Τι να προτιμήσω , επιδόσεις ή λιγότερες επιδόσεις αλλά πολύ ομορφότερη εμφάνιση; Edited January 9, 2014 by atsalakwtos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Ιδού το δίλημμα τώρα με εμένα. Από τη μία Ulefone N9599T 5.7'', 6589T, απλή Flip χωρίς παραθυράκι, γραφίδα, 3800mah, 13 Mpixel, υποδοχές για 2 κανονικές SIM (ευκολία), σχεδιασμός κλασικούρα α αλα Note. Από την άλλη Ulefone P6 6.0'', 6582 , Smart Flip με παραθυράκι(και πανέμορφη),χωρίς γραφίδα, μόλις 2800mah, 8 Mpixel, 2 SIM αλλά η δεύτερη micro,σχεδιασμός πανέμορφος Και τα δύο με HD οθόνη, OGT , Air Gesture , και τα δύο παίζουν εκεί γύρω στα 190 δολλάρια από το Pandawill, παραπάνω δε θέλω να διαθέσω. Τι να προτιμήσω , επιδόσεις ή λιγότερες επιδόσεις αλλά πολύ ομορφότερη εμφάνιση; ...και σε επίπεδο επεξεργαστή-γραφικών πάντως, το δεύτερο είναι ανώτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Με την καμία όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Με την καμία όμως... Συγγνώμη γιά την ερώτηση, αλλά τι σημαίνει "με την καμμία" ;;;;:worry: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Ότι ούτε σε επεξεργαστή, ούτε σε γραφικά είναι καλύτερος ο 6582 από τον 6589Τ. Τρέξε Antutu 3D (όχι το απλό) και θα δεις ότι ο 6589Τ είναι 30% πιό γρήγορος από τον 6582, το έτρεξα προχτές και έβγαλε 3000 έναντι 1970. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Δεν μου απάντησε κανείς αλλά τελικά το παράγγειλα το thl t100s. Πολύ καλά έκανες.... Έχει πάρει έγκριση από γνώστες.... Μου το χαν προτείνει αλλά ανέβηκα μισή κατηγορία και προτίμησα κάτι άλλο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsalakwtos Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 (edited) Ο Mali 400 του 6582 νόμιζα οτι είναι ανεπαίσθητα "ανώτερος" του SGX544 του 5689Τ . Πάντως στα περισσότερα Antutu σε μοντέλα κινητών που φοράνε κι απ τις δυο περιπτώσεις ο 5689Τ είναι ελαφρά καλυτερος. Πχ 14ΧΧΧ ο 6582 , 15ΧΧΧ ο 6589Τ. Ίσως είναι τα παραπάνω MHz του δεύτερου; Πάντως δεν δίνω ιδιαίτερη βάση στα γραφικά γιατί δεν παίζω παιχνίδια. Με αυτό σας δεδομένα εσείς ποιο κινητό θα διαλέγατε από τα δύο; Edited January 9, 2014 by atsalakwtos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slekkas Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Πολύ καλά έκανες.... Έχει πάρει έγκριση από γνώστες.... Μου το χαν προτείνει αλλά ανέβηκα μισή κατηγορία και προτίμησα κάτι άλλο. ;) Έτσι από περιέργεια πιο πήρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 (edited) Ότι ούτε σε επεξεργαστή, ούτε σε γραφικά είναι καλύτερος ο 6582 από τον 6589Τ. Τρέξε Antutu 3D (όχι το απλό) και θα δεις ότι ο 6589Τ είναι 30% πιό γρήγορος από τον 6582, το έτρεξα προχτές και έβγαλε 3000 έναντι 1970. ...έχεις δίκιο όσον αφορά τον επεξεργαστή (μεγαλύτερη συχνότητα και L2 cache), αν και θα περίμενα καλύτερη απόδοση στον υψηλότερα χρονισμένο Mali. Παίζουν και άλλα ρόλο πιστεύω όπως η LPDDR(2 ή 3) RAM. Ο Mali 400 του 6582 νόμιζα οτι είναι ανεπαίσθητα "ανώτερος" του SGX544 του 5689Τ . Πάντως στα περισσότερα Antutu σε μοντέλα κινητών που φοράνε κι απ τις δυο περιπτώσεις ο 5689Τ είναι ελαφρά καλυτερος. Πχ 14ΧΧΧ ο 6582 , 15ΧΧΧ ο 6589Τ. Ίσως είναι τα παραπάνω MHz του δεύτερου; Πάντως δεν δίνω ιδιαίτερη βάση στα γραφικά γιατί δεν παίζω παιχνίδια. Με αυτό σας δεδομένα εσείς ποιο κινητό θα διαλέγατε από τα δύο; ...νομίζω σε όρους κατανάλωσης/απόδοσης ίσως ο 6582 υπερτερεί. Αλλά είναι σχετικά καινούριος και μένει να αποδειχθεί. Edited January 9, 2014 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsalakwtos Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 ...νομίζω σε όρους κατανάλωσης/απόδοσης ίσως ο 6582 υπερτερεί. Αλλά είναι σχετικά καινούριος και μένει να αποδειχθεί. ¨Ελα όμως που το Ν9599Τ έρχεται με 2 μπαταρίες 3800mah ,ενώ το 6ιντσο P6 έρχεται με 2 των 2800mah. Δηλαδή πιστεύω σε αυτονομία όπως και να το κάνουμε οι 3800 δεν παίζονται. Για άλλο ένα πράγμα στη ζωή πρέπει να διαλέξω μεταξύ μόστρας και ουσίας :) . Καλά εντάξει όχι μόνο μόστρας ,το P6 είναι κι αυτό δυνατό κομματι για τα λεφτά του.Αν ειχε μεγαλύτερες μπαταρίες θα το θεωρούσα φαβορί, τωρα αμφιταλαντεύομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 ¨Ελα όμως που το Ν9599Τ έρχεται με 2 μπαταρίες 3800mah ,ενώ το 6ιντσο P6 έρχεται με 2 των 2800mah. Δηλαδή πιστεύω σε αυτονομία όπως και να το κάνουμε οι 3800 δεν παίζονται. Για άλλο ένα πράγμα στη ζωή πρέπει να διαλέξω μεταξύ μόστρας και ουσίας :) . Καλά εντάξει όχι μόνο μόστρας ,το P6 είναι κι αυτό δυνατό κομματι για τα λεφτά του.Αν ειχε μεγαλύτερες μπαταρίες θα το θεωρούσα φαβορί, τωρα αμφιταλαντεύομαι. ...σίγουρα η μπαταρία παίζει ρόλο, χωρίς ωστόσο η 2800 να προβληματίζει και ιδιαίτερα (ειδικά εις διπλούν). Μιλάμε και για ογκώδη κινητά εξαιτίας των χαρακτηριστικών αυτών. Εσύ αποφασίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 O 6582 φοράει την Mali400-MP2 που είναι διπύρηνη στα 500MHz. Ο 6589Τ φοράει την τετραπύρηνη PowerVR SX544MP στα 357MHz... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 O 6582 φοράει την Mali400-MP2 που είναι διπύρηνη στα 500MHz. Ο 6589Τ φοράει την τετραπύρηνη PowerVR SX544MP στα 357MHz... ...έτσι είναι. Σε raw επιδόσεις ο PowerVR θα υπερτερεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Μετά απο 5 μήνες εξαιρετικής συμβίωσης με το jiayu g3s μου, είπα να αλλάξω κινητό και να ανεβώ λίγο κατηγορία. Διάβασα τον εξής οδηγό http://www.chinasmartphonereview.com/2013-in-review-a-compilation-of-the-best-smartphones-5-0-inch-below-and-under-250/ και σκέφτηκα να πάρω το NEO N003. Το λέτε αξίζει η αλλαγή η έχετε να νου προτεινετε κάτι άλλο? Υπ'οψιν ψάχνω για κινητό στις 5 ιντσες με όσο το δυνατόν καλύτερη κατασκευή μέχρι 250 δολλαρια περίπου. Υπάρχει και Αυτό , αλλά είναι καινούριο , δεν το έχει πάρει κανείς από το φόρουμ , ότι μαρτυρίες υπάρχουν είναι από το εξωτερικό αλλά δείχνει πολύ γρήγορο και η τιμή του είναι καλή για αυτά που λέει ότι προσφέρει. Το ζαχαρώνω και εγώ αλλά θα περιμένω να το αγοράσετε εσείς πρώτα...:lol: Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsalakwtos Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 (edited) O 6582 φοράει την Mali400-MP2 που είναι διπύρηνη στα 500MHz. Ο 6589Τ φοράει την τετραπύρηνη PowerVR SX544MP στα 357MHz... Και τα δύο μονοπύρηνες GPU δεν φοράνε; Ο Μαλι παίζει έως 400MHz ενώ ο SGX έως 360 (κάπου εκεί τελος πάντων) όταν συνοδεύει τον 6589Τ. Στον απλό 6589 πάιζει ως τα 256. Θα το έγραφαν αν ήταν διπύρηνα Asterisd, είναι μεγάλο προσόν για να το φυλάνε κρυφό. Edited January 9, 2014 by atsalakwtos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Υπάρχει και Αυτό , αλλά είναι καινούριο , δεν το έχει πάρει κανείς από το φόρουμ , ότι μαρτυρίες υπάρχουν είναι από το εξωτερικό αλλά δείχνει πολύ γρήγορο και η τιμή του είναι καλή για αυτά που λέει ότι προσφέρει. Το ζαχαρώνω και εγώ αλλά θα περιμένω να το αγοράσετε εσείς πρώτα...:lol: ...πολλοί το ζαχαρώνουμε, υπόψιν όμως είναι μονόκαρτο με Intel ολοκληρωμένο. Και τα δύο μονοπύρηνα δεν φοράνε; Ο Μαλι παίζει έως 400MHz ενώ ο SGX έως 360 (κάπου εκεί τελος πάντων) όταν συνοδεύει τον 6589Τ. Στον απλό 6589 πάιζει ως τα 256. Θα το έγραφαν αν ήταν διπύρηνα Asterisd, είναι μεγάλο προσόν για να το φυλάνε κρυφό. ...όπως τα είπε ο Asterisd είναι λογικά. Δες και εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/MediaTek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 ¨Ελα όμως που το Ν9599Τ έρχεται με 2 μπαταρίες 3800mah ,ενώ το 6ιντσο P6 έρχεται με 2 των 2800mah. Δηλαδή πιστεύω σε αυτονομία όπως και να το κάνουμε οι 3800 δεν παίζονται. Για άλλο ένα πράγμα στη ζωή πρέπει να διαλέξω μεταξύ μόστρας και ουσίας :) . Καλά εντάξει όχι μόνο μόστρας ,το P6 είναι κι αυτό δυνατό κομματι για τα λεφτά του.Αν ειχε μεγαλύτερες μπαταρίες θα το θεωρούσα φαβορί, τωρα αμφιταλαντεύομαι. Επειδή γράφει 3800mah δε σημαίνει κιόλας ότι θα ειναι πραγματικά 3800mah.Οι κινέζοι ειδικά οι πιο άγνωστες εταιρίες έχουν την τάση να υπερβάλλουν.π.χ. Και το δικό μου blackview jk809 γράφει 3000mah αλλά με 9.25wh που πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η μπαταρία είναι κοντά στα 2400mah πραγματικά κάτι που άλλωστε φαίνεται και απο τον χρόνο που κάνει να φορτίσει σε εξωτερικό φορτιστή αλλά και από το γεγονός ότι άλλες 2500mah μπαταρίες πχ του zte v967/987 γράφει ότι ειναι 2500mah -9.5wh και στον εξωτερικό φορτιστή κάνει περισσότερη ώρα (περίπου 20 λεπτά παραπάνω) να φορτίσει απο την 3000mah του jk809. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsalakwtos Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 (edited) Επειδή γράφει 3800mah δε σημαίνει κιόλας ότι θα ειναι πραγματικά 3800mah.Οι κινέζοι ειδικά οι πιο άγνωστες εταιρίες έχουν την τάση να υπερβάλλουν.π.χ. Και το δικό μου blackview jk809 γράφει 3000mah αλλά με 9.25wh που πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η μπαταρία είναι κοντά στα 2400mah πραγματικά κάτι που άλλωστε φαίνεται και απο τον χρόνο που κάνει να φορτίσει σε εξωτερικό φορτιστή αλλά και από το γεγονός ότι άλλες 2500mah μπαταρίες πχ του zte v967/987 γράφει ότι ειναι 2500mah -9.5wh και στον εξωτερικό φορτιστή κάνει περισσότερη ώρα (περίπου 20 λεπτά παραπάνω) να φορτίσει απο την 3000mah του jk809. Πάντως όπως και να το δεις το 5,7 ιντσών με την 3800 ζυγίζει 217 γραμμάρια, ενώ το 6 ιντσών με την 2800 ζυγίζει 180 γραμμάρια. Ακόμα και υπερβολή να λένε οι Κινέζοι, στην προκειμένη περίπτωση η μπαταρία στο πρώτο εκπέμπει βαρβατίλα:p EDIT: σχολιάζω αποκλειστικά για τα κινητά που έγραψα να μου πέιτε τη γνώμη σας,δε μιλάω γι'αυτά που ανέφερες.Μιας και το λες,δεν ξέρω αν είναι σχετικό ,αλλά στο τοπικ για το JK809 όλοι παραπονιούνται για τις ταρζανιές στην ένδειξη της μπαταρίας, και νομίζω δεν το έλυσαν ακόμα το πρόβλημα. ϊσως και η αλλαντάλλα ένδειξη να σχετίζεται με ελλατωματικές μπαταρίες,δεν ξέρω, ή μήπως έχουν κάποιο ρυθμιστή που επηρεάζει τη φόρτιση και τη συμπεριφορά τους γενικά,δεν το γνωρίζω, εικάζω μόνο. Edited January 9, 2014 by atsalakwtos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 (edited) Έτσι από περιέργεια πιο πήρες; jiayu G4...καλή παρτίδα (έχει σημασία αυτό ;) ). Έχει ένα thin με μπαταρία 1850mAh και ένα huge με μπαταρία 3000mAh. Εγώ προτίμησα το 3000mAh με rom 4GB, ram 1GB και cpu 6589T quad qore 1.5ghz μόλις με 150 γιούρα από το to2c. Βλέπω στο site, αυτή τη στιγμή που μιλάμε (γράφουμε) έπεσε και άλλο η τιμή. Η οθόνη απίθανη, η ταχύτητα ασύλληπτη (για τα δικά μου δεδομένα), η τελευταία ρομ που του πέρασα καταπληκτική και για τη μπαταρία....απλά δεν έχω λόγια!! Το προτίμησα και λόγω μεγαλύτερη οθόνης (4,7") αλλά με όχι πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις συνολικά σαν συσκευή από το thl, τον επεξεργαστή και τη μπαταρία. Το είδαν κάποιοι και χάζεψαν...και εγώ επίσης :lol: :lol: Προλαβαίνεις να αλλάξεις την παραγγελία???? :lol: :p @@Χρήστο μήπως έχει έρθει η ώρα να αλλάξεις την υπογραφή σου???? :p Εγώ την ενημερώνω συχνά, αλλά βλέπω ο Λάζαρος είναι ώρα σιγά σιγά να αποχωρεί απ' το προσκήνιο!! Edited January 9, 2014 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsalakwtos Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 (edited) ...όπως τα είπε ο Asterisd είναι λογικά. Δες και εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/MediaTek Τελικά φαίνεται οτι είναι όπως τα έλεγα στην αρχή εγώ . Δεν το λέω εγωιστικά, κι εγώ μόλις τώρα το αποσαφήνισα. Αργεί να φορτώσει λίγο. Παρατήρησε τι απάντά ο ειδικός κάτω στα σχόλια. Κάποιος τον ρωτά ειδικά για το THL W8. "peterian • 2 months ago I have a THL W8s phone that has Power VR SGX 544MP but it doesn't say how many cores does it actually have? Reply Alexandru Voica Mod peterian The PowerVR SGX544MP1 GPU has one core with four pipelines." http://withimagination.imgtec.com/index.php/powervr/the-powervr-sgx544mp-a-modern-gpu-for-todays-leading-platforms Οπότε αφού το W8 με τον 6589 έχει SGX544MP1 ,με 1 πυρήνα δηλαδή, το ίδιο θα έχουν όλα τα κινητά αυτά . Με μόνη διαφορά την άυξηση του χρονισμού όταν τον χρησιμοποιούν οι εταιρείες σε συνδυασμό με την turbo έκδοση 6589Τ Edited January 9, 2014 by atsalakwtos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Τελικά φαίνεται οτι είναι όπως τα έλεγα στην αρχή εγώ . Δεν το λέω εγωιστικά, κι εγώ μόλις τώρα το αποσαφήνισα. Αργεί να φορτώσει λίγο. Παρατήρησε τι απάντά ο ειδικός κάτω στα σχόλια. Κάποιος τον ρωτά ειδικά για το THL W8. "peterian • 2 months ago I have a THL W8s phone that has Power VR SGX 544MP but it doesn't say how many cores does it actually have? Reply Alexandru Voica Mod peterian The PowerVR SGX544MP1 GPU has one core with four pipelines." http://withimagination.imgtec.com/index.php/powervr/the-powervr-sgx544mp-a-modern-gpu-for-todays-leading-platforms Οπότε αφού το W8 με τον 6589 έχει SGX544MP1 ,με 1 πυρήνα δηλαδή, το ίδιο θα έχουν όλα τα κινητά αυτά . Με μόνη διαφορά την άυξηση του χρονισμού όταν τον χρησιμοποιούν οι εταιρείες σε συνδυασμό με την turbo έκδοση 6589Τ ...όπως το καταλαβαίνω εγώ, ο PowerVR SGX544 μπορεί να έχει από 1-16 cores αναλόγως την υλοποίηση. Λογικά SGX544MP είναι ένας πυρήνας, SGX544MP2 δύο και ούτω καθ' εξής. Οπότε αν μιλάμε για SGX544MP στον 6589Τ, τότε συγκρίνουμε έναν πυρήνα με δύο του Mali-400MP2 που είναι και υψηλότερα χρονισμένος; Φυσικά το όλον ολοκληρωμένο παίζει σημαντικότατο ρόλο στις επιδόσεις συνολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsalakwtos Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 ...όπως το καταλαβαίνω εγώ, ο PowerVR SGX544 μπορεί να έχει από 1-16 cores αναλόγως την υλοποίηση. Λογικά SGX544MP είναι ένας πυρήνας, SGX544MP2 δύο και ούτω καθ' εξής. Οπότε αν μιλάμε για SGX544MP στον 6589Τ, τότε συγκρίνουμε έναν πυρήνα με δύο του Mali-400MP2 που είναι και υψηλότερα χρονισμένος; Φυσικά το όλον ολοκληρωμένο παίζει σημαντικότατο ρόλο στις επιδόσεις συνολικά. Μα ούτε ο Μαλι 400 ο διπύρηνος θεωρείται ένα απλό στανταράκι. Μαλι 400 φοράνε οι 6582,αλλά κι αυτός μονοπύρηνος, όπως ο SGX544 στα 5689. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Μα ούτε ο Μαλι 400 ο διπύρηνος θεωρείται ένα απλό στανταράκι. Μαλι 400 φοράνε οι 6582,αλλά κι αυτός μονοπύρηνος, όπως ο SGX544 στα 5689. ...γενικά στάνταρ δεν είναι ο MP2, αλλά για τον 6582 τουλάχιστον δεν αναφέρεται παντού ως MP2 στα 500Mhz; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts