Administrators athanaso77 Δημ. December 20, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 μια ερωτηση σε οσους ξερουν. εχω παραγγειλει ενα κινητο και ακομη δε φαινεται πουθενα (μαλον φαινεται απο 3/12 ως information receive ). αν δε παραλαβω μεχρι 2/1/14 που κλεινει ο μηνας απο τη παραγγελια κανω dispute η περιμενω τις 45 μερες; Ρίξε μια ματιά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Μάλλον υπάρχει θέμα software Εάν δεν επανέρχεται με reboot Ψάξου για κάποια άλλη rom Το αντιμετώπισα και εγώ το πρόβλημα στο tablet του μικρού και το έλυσα με αλλαγή στη rom Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barfly Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 καλημέρα, για ραδιόφωνο αυτοκινήτου ποιον κινέζο προτείνετε; Οι γνωστοί που πουλάνε κινητά δεν έχουν μεγάλη ποικιλία :wacko: Παράθεση Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 20, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 καλημέρα, για ραδιόφωνο αυτοκινήτου ποιον κινέζο προτείνετε; Οι γνωστοί που πουλάνε κινητά δεν έχουν μεγάλη ποικιλία :wacko: Είσαι εντελώς εκτός θέματος. Γράψε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=44 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_LAR Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Τελικά οι επιλογές μου είναι δυο... THL W200 ή Xiaomi Hongmi Red Rice Ποιο από τα δυο; Παράθεση BORN TO BE AEL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex82 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Φίλε μου θα σου πρότεινα γενικά να κοιτάς κ τι μπαταρία έχουν. γενικά 2500 κ επάνω. το προτείνω για να μπορέσεις να ευχαριστηθείς την συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Ψαχνω κινητο για φιλο με ταβανι τα 150€. Μιας και ειμαι εγω στη μεση, πρωτα απ'ολα θελω το κινητο να ειναι αξιοπιστο και να εχει ποιοτητα. Και μετα, μιας και ειναι το πρωτο του smartphone, να εχει καλη μπαταρια, μην το φορτιζει σαν τρελος καιμου τρελαθει. Zte? Lenovo? Να παω στο Red Rice? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Ρίξε μια ματιά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Το θέμα που με παρέπεμψε ς δε έχει καμία σχέση με τη ερώτηση που έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_LAR Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Φίλε μου θα σου πρότεινα γενικά να κοιτάς κ τι μπαταρία έχουν. γενικά 2500 κ επάνω. το προτείνω για να μπορέσεις να ευχαριστηθείς την συσκευή σου. Το θέμα μου οσον αφορά την μπαταρία είναι να βγάζει τη μέρα απροβλημάτιστα... Και με το iphone 4s το βράδυ ήθελε φόρτιση πάντα... Παράθεση BORN TO BE AEL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisosalfisti Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Παιδια μια μικρη βοηθεια παρακαλω. Αυτο το κινητο υπαρχει περιπτωση να ειναι πραγματικο η τζαμπα θα χασω τα λεφτα και την υπομονη μου? http://www.aliexpress.com/item/Original-Jiayu-G3S-G3-Quad-Core-Phone-MTK6589T-1-5GHz-Android-4-2-4-5-inch/1558313808.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Παιδια μια μικρη βοηθεια παρακαλω. Αυτο το κινητο υπαρχει περιπτωση να ειναι πραγματικο η τζαμπα θα χασω τα λεφτα και την υπομονη μου? http://www.aliexpress.com/item/Original-Jiayu-G3S-G3-Quad-Core-Phone-MTK6589T-1-5GHz-Android-4-2-4-5-inch/1558313808.html ούτε να το σκέφτεσαι.εκτός αν θέλεις να κάνεις δωράκια γιορτινά!:lol::lol::lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 ούτε να το σκέφτεσαι.εκτός αν θέλεις να κάνεις δωράκια γιορτινά!:lol::lol::lol: Δεν θα το πιστέψεις πόσοι το αγοράσανε σε 5 μέρες (από 15-20 Δεκ.) 47σελ.*8 = 376 άτομα.:lol::lol::lol: Καλές γιορτές σε όλους. Και σε αυτούς που το αγόρασαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Παιδια μια μικρη βοηθεια παρακαλω. Αυτο το κινητο υπαρχει περιπτωση να ειναι πραγματικο η τζαμπα θα χασω τα λεφτα και την υπομονη μου? http://www.aliexpress.com/item/Original-Jiayu-G3S-G3-Quad-Core-Phone-MTK6589T-1-5GHz-Android-4-2-4-5-inch/1558313808.html Πολυ χαμηλο για αληθινο. Εκτος αν θελεις να πεταξεις τα λεφτα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Τρέχω να παραγγείλω πέντε:lol::lol::lol: Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisosalfisti Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Ρε παιδια γιατι μου κοβετε τα φτερα? Ελεγα να παρω καμια 50αρια.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Δεν θα το πιστέψεις πόσοι το αγοράσανε σε 5 μέρες (από 15-20 Δεκ.) 47σελ.*8 = 376 άτομα.:lol::lol::lol: Καλές γιορτές σε όλους. Και σε αυτούς που το αγόρασαν. Και πολλοί Έλληνες ανάμεσά τους ... ελπίζω να είναι "δικοί" μας και να μας ενημερώσουν γιά το τι χρώμα ακουστικά παρέλαβαν !!! :lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Δεν θα το πιστέψεις πόσοι το αγοράσανε σε 5 μέρες (από 15-20 Δεκ.) 47σελ.*8 = 376 άτομα.:lol::lol::lol: Καλές γιορτές σε όλους. Και σε αυτούς που το αγόρασαν. Αν την πάτησαν τόσοι πολλοί,περαστικά τους!!!:X Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Αν την πάτησαν τόσοι πολλοί,περαστικά τους!!!:X Θα περάσουν μερικές μέρες και όταν δουν πως δεν έχουν νέα θα ακυρώσουν την παραγγελία και σε λίγες μέρες θα τους επιστρέψει τα λεφτά το Aliexprees στην κάρτα. Για να τσιμπήσουν όμως σε τέτοια απάτη που βγάζει μάτι σημαίνει πως πρέπει να είναι εντελώς άσχετοι και μερικοί μη ξέροντας τι να κάνουν μπορεί να κάνουν κανένα δώρο στον Κινέζο μέρες που είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kkbabis Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 lenovo Α850 η Xiaomi Hongmi ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Θα περάσουν μερικές μέρες και όταν δουν πως δεν έχουν νέα θα ακυρώσουν την παραγγελία και σε λίγες μέρες θα τους επιστρέψει τα λεφτά το Aliexprees στην κάρτα. Για να τσιμπήσουν όμως σε τέτοια απάτη που βγάζει μάτι σημαίνει πως πρέπει να είναι εντελώς άσχετοι και μερικοί μη ξέροντας τι να κάνουν μπορεί να κάνουν κανένα δώρο στον Κινέζο μέρες που είναι. η ταλαιπωρία είναι το θέμα,Λεφτά δεν χάνεις! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 lenovo Α850 η Xiaomi Hongmi ? Ανάλογα τι ζητάς. Αν θέλεις μεγαλύτερη οθόνη, λιγότερα χρήματα και χειρότερη κάμερα Lenovo. Αν θέλεις καλύτερη κάμερα και miui, Xiaomi. Σε ποιότητα κατασκευής δεν νομίζω να υπάρχουν διαφορές. Δεν έχω πιάσει το Hongmi στα χέρια μου.Πάντως το Α850 που έχω είναι κορυφαίο σε ποιότητα. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Παιδια μια μικρη βοηθεια παρακαλω. Αυτο το κινητο υπαρχει περιπτωση να ειναι πραγματικο η τζαμπα θα χασω τα λεφτα και την υπομονη μου? http://www.aliexpress.com/item/Original-Jiayu-G3S-G3-Quad-Core-Phone-MTK6589T-1-5GHz-Android-4-2-4-5-inch/1558313808.html Μόνο να συγκρίνεις τις τιμές που δίνει μια αυτές των άλλων υπάρχει τεράστια διαφορά. Το G4 το έχει 40€ και το Κ900 57€. Μακριά από αυτόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisosalfisti Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Και πιο το οφελος ρε παιδια να κανει καποιος τετοια απατη? Αφου τα λεφτα του αγοραστη, θα του επιστραφουν στην καρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 20, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Και πιο το οφελος ρε παιδια να κανει καποιος τετοια απατη? Αφου τα λεφτα του αγοραστη, θα του επιστραφουν στην καρτα? Όντως, αλλά γιατί να μπει κάποιος σε αυτή τη διαδικασία από τη στιγμή που είναι σίγουρα απάτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 παιδια εχει δοκιμασει καποιος κινητο κινεζικο με 3 καρτες σιμ με android?κατι σαν αυτο http://www.ebay.com/itm/5-0-Smartphone-Android-4-2-MTK6572-Dual-Core-3G-WIFI-GPS-Triple-SIM-Card-White-/261310435246?pt=Cell_Phones&hash=item3cd750cfae Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts