Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

τι στο καλό τόσο μοναδικό έχει αυτό το coolpad και το έχουν βγάλει κινεζικο της χρονιας δε μπορώ να καταλάβω..

Και εγώ απορία το έχω... 12000 posts γι' αυτή τη συσκευή, κάτι καλό θα έχει σκέφτηκα και το συζητάνε τόσο! Γι' αυτό και όταν μου ζήτησαν ένας θείος και ένας φίλος του κινητό γύρω στα 150 τους παράγγειλα από ένα και τα περιμένω τις επόμενες μέρες. Ίσως επειδή έχει τόσο μεγάλη υποστήριξη να βγάζει μια περισσότερη σιγουριά! Και η αλήθεια είναι ότι το προτίμησα και από το F2 και από το F1 Plus που είναι νεότερα... ;)

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

http://www.vickmall.com/jiayu-f2-smartphone-mtk6732-quad-core-4g-lte-1-5-ghz-android-4-4-2gb-ram-16gb-rom-5-0-inch-hd-gorilla-glass-ogs-screen.html

http://www.minideal.net/zte-v5-red-bull-3g-smartphone-snapdragon-msm8226-quad-core-2gb-8gb-13-0mp-android-4-2-wcdma.html

Αν μπορεις να τα δωσεις τα 5$ παραπανω,αξιζουν και ανεβαινεις σε αλλο επιπεδο.

Αλλιως,Cubot S200,Leagoo Lead 5,Ulefone Be X,Μlais M9.

Επισης το Doogee DG750 φαινεται ενδιαφερον

http://www.vickmall.com/doogee-iron-bone-dg750-smartphone-android-4-4-mtk6592m-octa-core-1gb-8gb-4-7-inch-3g-8mp-camera.html.

Τελος απο Γερμανια με κουπονι CLEARANCECC απο efox το εξαιρετικο Ιοcean X7S 2015 με πολυ καλη καμερα αλλα χωρις αυτονομια,στα 104 Ευρω.

σ'ευχαριστώ πολύ. Δεν μπορώ ν'ανέβω πιο πάνω οπότε μάλλον για το Cubot S200 με βλέπω.. Μ'αρέσει και το iocean x7s και είδα ότι παίρνει και μεγαλύτερη μπαταρία, ισχύει?

καλό φαίνεται και το kingzone N3 που λέει κι ο φίλος...

Τι να κάνω τελικά....?

:cool:

I want to be,

what i was,

when i wanted to be,

what i am now!!!

Παιδια τι λετε για το THL 2015 ??? σκεφτομαι να το παρω.Αν το εχει καποιος σταχερια του ας πει την γνωμη του.

Υπερβολικά χοντροκομμένο φίλε.. Υπάρχουν τόσες προτάσεις σε αυτή την κατηγορία, καλύτερη κατά την άποψη μου το Meizu M1 Note..

Υπερβολικά χοντροκομμένο φίλε.. Υπάρχουν τόσες προτάσεις σε αυτή την κατηγορία, καλύτερη κατά την άποψη μου το Meizu M1 Note..

Ειχα 5,5 φιλε και το πουλησα λογω μεγεθους.Δεν με βολευε.Απλα επειδη εψαχνα ενα 5αρι με 4G γυρω στα 200 με 220 μου αρεσε αυτο.

Ειχα 5,5 φιλε και το πουλησα λογω μεγεθους.Δεν με βολευε.Απλα επειδη εψαχνα ενα 5αρι με 4G γυρω στα 200 με 220 μου αρεσε αυτο.

Και πάλι νομίζω θα υπάρχουν κι άλλες πολλές εναλλακτικές..Τα παιδιά εδώ μέσα θα σε βοηθήσουν..με μια γρήγορη ματιά από μένα:

a)http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-kingzone-n3-plus

b)http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-lenovo-vibe-x2

Εννοείται Meizu M1.

Μπαταρία, design και αξιοπιστία

To MEIZU M1 2GB κάνει όσο το JIAYU S3 με 3GB.

Επίσης το MEIZU δεν έχει SD card slot :/

Μεγάλο δίλημα... :/

To MEIZU M1 2GB κάνει όσο το JIAYU S3 με 3GB.

Επίσης το MEIZU δεν έχει SD card slot :/

Μεγάλο δίλημα... :/

Και εγώ τα ίδια σκεφτόμουν, αλλά για τους λόγους που σου είπα πήγα στο M1 note 32 gb.

Βέβαια μετράει τι αρέσει στον καθένα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά καλημέρα, ποιο από τα cubot s200 kai zte red bull 1gb 4 gb θα διαλέγατε.

Παιζει καμια προσφορά σε αυτά σε κάποιο κατάστημα;

Ευχαριστώ.

Δεν θέλω rootαρίσματα αλλαγές ρομς κλπ.

ZTE για 'μένα.

Με την ευκαιρία, τί υπάρχει από λεπτά κινητά στις 5 και 5,5 ίντσες; Να έχει ελληνικά στην μανήσια ρομ και τιμή 130-140 ευρώ.

Κοιτάω το Cubot Χ9, αλλά δεν την έχω πολύ σε εκτίμηση.

Επεξεργασία: Κάποιος με το ΖΤΕ V5S, μπορεί να πει αν έχει ελληνικά η αυθεντική ρομ;

Edited by talos_2002

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

ZTE για 'μένα.

Με την ευκαιρία, τί υπάρχει από λεπτά κινητά στις 5 και 5,5 ίντσες; Να έχει ελληνικά στην μανήσια ρομ και τιμή 130-140 ευρώ.

cubot X9 !!!!!!!

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κινητό για δώρο μέχρι 110$, 5" max, με προσανατολισμό στη μπαταρία και στην ποιότητα/κατασκευή λόγω χρήσης στην εργασία. Τι προτείνετε;

I want to be,

what i was,

when i wanted to be,

what i am now!!!

Για σας παιδιά,για το ΗΜΙ C1 τι λέτε? θέλω να πάρω κινητό από γερμανία efox για να έρθει γρήγορα, διαθέτω μέχρι 130euro,αν έχετε να προτείνεται κάτι άλλο ευπροδεκτο με 5-5.5 inch να ειναι.

Να ρωτισω κι εγω κατι:

Η αδερφή μου θέλει τηλέφωνο 5'5, καλη μπαταρία, 13αρα κάμερα, 2g ραμ, και ολα αυτα με ανοτατο τα 140 ευρό, υπάρχει τιποτα ;;;;

Αν δεν εχει ας ειναι και με 1g ραμ

Οποιος ξερει ας μου πει

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

Να ρωτισω κι εγω κατι:

Η αδερφή μου θέλει τηλέφωνο 5'5, καλη μπαταρία, 13αρα κάμερα, 2g ραμ, και ολα αυτα με ανοτατο τα 140 ευρό, υπάρχει τιποτα ;;;;

Οποιος ξερει ας μου πει

Δωσε και εσυ 10-15€ :p και παρε το xiaomi redmi note 4g πολυ καλο για τις 5,5" που θελει

Δωσε και εσυ 10-15€ :p και παρε το xiaomi redmi note 4g πολυ καλο για τις 5,5" που θελει

...οι τιμές έχουν αλλάξει και η ισοτιμία δε βοηθάει. Με 150-155 ευρώ, χλωμό το συγκεκριμένο. Πλέον παίζει στα 185-190$, οπότε σε αυτή την τιμή το JIAYU S3 φαντάζει ελκυστικότερο. Μέχρι τα 150-155 ευρώ, το 100+ V6 είναι μία επιλογή αν ανέχεσαι Android 4.2.

Edited by emxa2k

...επίσης θα σου έλεγα να εξετάσεις το Lenovo Golden Warrior A936 (αν και 6 ίντσες), που το Geekbuying π.χ. το έχει σε πολύ καλή τιμή (166$), αν σε ενδιαφέρει η ισχύς του MTK6752. Edited by emxa2k

Κινητό για δώρο μέχρι 110$, 5" max, με προσανατολισμό στη μπαταρία και στην ποιότητα/κατασκευή λόγω χρήσης στην εργασία. Τι προτείνετε;

ξέρετε εάν παίζει κάποιο κουπόνι για το THL 4000;

θα ήθελα κάποιο με gorilla glass και καλή μπαταρία αλλά δεν ξέρω κάποιο μέχρι 100€.

I want to be,

what i was,

when i wanted to be,

what i am now!!!

Cubot s200

Cubot s200

αυτό το παρήγγειλα για τη νύφη μου και θέλει τώρα να πάρει ένα για τον άντρα της που να αντέχει λίγο στις κακουχίες. (δεν θέλει να έχουν το ίδιο)

I want to be,

what i was,

when i wanted to be,

what i am now!!!

Το Cubot s200 εχει γινει αναρπαστο, βλεπει ο ενας του αλλου και ζητανε ολοι, εχω παρει 3..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

συμφωνώ αλλά τι παίρνω τώρα για τον αδελφό μου εκτός από S200;

I want to be,

what i was,

when i wanted to be,

what i am now!!!

Να ρωτισω κι εγω κατι:

Οποιος ξερει ας μου πει

Ulefone Be Pro στο GearBest, με κουπόνι "BEPRO" βγαίνει στα $143.99.

Στα λεφτά αυτά, απλώς εξαιρετική περίπτωση, θεωρώ...