Kingsoft Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Δες και το Nokia 630 (skroutz), μην σε τρομάζουν τα 512Mb Δες τις κριτικες εδω πριν το παρεις: http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_630-6232.php Παράθεση "Πολλες φορές στο Ιντερνετ, βλεπουμε πραγματα που δεν ειναι αληθινα" (Γεώργιος Καραϊσκάκης, 1824 μΧ.) 便宜不好,好的不便宜! (Γιώργος, 2014 μΧ.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Παιδιά ψαχνω κινητό με 2 GB ram και 5 ίντσες οχι πανω απο 120-130 €. Εκτός απο Coolpad F1 τι άλλες επιλογές έχω; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Παιδιά ψαχνω κινητό με 2 GB ram και 5 ίντσες οχι πανω απο 120-130 €. Εκτός απο Coolpad F1 τι άλλες επιλογές έχω; ZTE V5 από εμένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Δες και το Nokia 630 (skroutz), μην σε τρομάζουν τα 512Mb Δες τις κριτικες εδω πριν το παρεις: http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_630-6232.php Εχουμε νήμα στο MyPhone http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=388921 Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Παιδιά ψαχνω κινητό με 2 GB ram και 5 ίντσες οχι πανω απο 120-130 €. Εκτός απο Coolpad F1 τι άλλες επιλογές έχω; Με λίγα παραπάνω Lenovo a806. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kingsoft Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Παιδιά ψαχνω κινητό με 2 GB ram και 5 ίντσες οχι πανω απο 120-130 €. Εκτός απο Coolpad F1 τι άλλες επιλογές έχω; CUBOT X9 in my opinion. Παράθεση "Πολλες φορές στο Ιντερνετ, βλεπουμε πραγματα που δεν ειναι αληθινα" (Γεώργιος Καραϊσκάκης, 1824 μΧ.) 便宜不好,好的不便宜! (Γιώργος, 2014 μΧ.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Παιδιά ψαχνω κινητό με 2 GB ram και 5 ίντσες οχι πανω απο 120-130 €. Εκτός απο Coolpad F1 τι άλλες επιλογές έχω; Βασικά, πολλές! :) Προτείνω κι εγώ ένα από τα δυνατά value for money, ποιοτικό και από κορυφαίο Κινέζο κατασκευαστή, ZTE V5 με 2gb ram. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Πραγματικά νομιζω οτι είναι δυσκολη η επιλογή μεταξύ coolpad f1 και zte v5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Έχοντας πιασει zte v5 (1g ram το οποίο πηρσ για φιλη και τo coolpad f2 τωρα που πηρα για μένα, θα πρότεινα να πας στο f1.Ιδια χρήματα, περισσοτερη δυναμη και πιστεύω οτι αν είναι παρομοιας κατασκευής με το f2,δεν έχει να ζηλέψει κατι απο το zte. Γνωμη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Καμια γνωμη εχουμε για το doogee titans2 τι ειδε ενας φιλος και το θελει για την δουλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tedakos Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Καλησπερα παιδια και καλη χρονια νεο μελος στο φορυμ και εχω να πω για τους λατρεις της τεχνολογιας κινητων κτλπ πολυ καλη δουλεια!:) Εγω απο κινητα νεας γενιας ειχα ενα Vodafone 1κ παλαιοτερα και επι δυομιση χρονια ενα samsung s3 mini πιυ πλεον δεν ανταποκρινεται πολυ. :(.... Βλεπω πολλα απο ολα τα υποθεματα εδω και εχοντας βασικες γνωσεις γυρω απο ρα κινητα μαθαινω ωραια πραγματα.... Να μην πολυλογο αλλο δίχως να βιαζομαι μεσα στον επιμενο ενα εναμιση μηνα με λιγα χρηματα που μαζευω 200 περιπου ευρω θελω να παρω ενα σμαρτφονε απο την κινεζικη αγορα με οτι ρισκα εχω διαβασει ακολουθουν καθως κινητό προδιαγραφων εδω παιρνεις με μινιμυμ 350 ευρω! Δυο ερωτήσεις για εδω λοιπον... Αξιζει πλεον καποιος να παρει κινητι για τον επομενο 1.5 χρον με 2G Ram?:p Δεν θα επρεπε πλεον να συζηταμε κυριος στσκευες με 3? Εκτος και αν καποιος σκοπευει να αλλαζει πχ καθε 6 μηνες κινητα! Αν το 1 G ram δεν επαρκη πλεον το 2 μου φαινεται πολυ βραχυπροθεσμο... Εγω το κινητο το θελω για μυλτιτασκινγκ για δουλεια χωρις να κολαει να αργη αναμεσασε κλγσεις καιεμαιλ και μεσα δυκτιωσης... Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Υπάρχουν ακόμη και σήμερα συσκευές με 1Gb ram που λειτουργούν υποδειγματικά! Απ την άλλη, οι συσκευες με 3Gb ram - σημερα - ειναι ελάχιστες. Κατα την ταπεινή μου γνώμη, παρε μια επώνυμη κινεζικη με 2Gb ram και για μια 2ετιά (λογικά) δεν θα έχεις κάποιο θέμα.- Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Καμια γνωμη εχουμε για το doogee titans2 τι ειδε ενας φιλος και το θελει για την δουλεια http://www.myphone.gr/d/doogee/dg700-titans2.434/hands-on/ Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badapatra Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Καλημέρα στην παρέα. Επειδή έχω χάσει την μπάλα θέλω λίγη βοήθεια. Ψάχνω για ένα τηλέφωνο έως 100€, δίκαρτο με οθόνη 5άρα και πάνω, καλή αυτονομία, καλή κάμερα και μια νορμάλ χρήση GPS, και αν είναι και 4G δεν θα με χάλαγε καθόλου. Υπάρχει ???:confused: Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 ZTE V5, Cubot S200, αμφότερα με νήματα εδώ πέρα Με $137 (110€) παίρνεις το ZTE V5 2Gb, Πληρέστατο! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Καμια γνωμη εχουμε για το doogee titans2 τι ειδε ενας φιλος και το θελει για την δουλεια Πολύ καλό είναι. http://www.geekbuying.com/item/DOOGEE-TITANS-2-DG700-IP67-MTK6582-Quad-Core-1-3GHz-Smartphone-4-5inch-Android-4-4-1GB-8GB-5MP-2MP-3G-OTG-4000mAh--Black-337719.html Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tedakos Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Υπάρχουν ακόμη και σήμερα συσκευές με 1Gb ram που λειτουργούν υποδειγματικά! Απ την άλλη, οι συσκευες με 3Gb ram - σημερα - ειναι ελάχιστες. Κατα την ταπεινή μου γνώμη, παρε μια επώνυμη κινεζικη με 2Gb ram και για μια 2ετιά (λογικά) δεν θα έχεις κάποιο θέμα.- Δηλαδη τα 2 G ραμ κινητα που συνοδεύονται με καποιο καλο επεξεργαστη θα ειναι δυνατα σε 1.5-2 χρονια απο τωρα και το λεω αυτο διοτι η εξελιξη φοβαμαι οτι "μπουκωνει" τις ραμ γρηγορα:wacko:.... Στα περισσοτερα κινητα με φυλλ χρηση καποια στιγμη στα 2G εχω δει απο φιλους ναειναι πιασμενα τα 1.7-1.8 σε συσκευες Lg HTC. :)Αν ειναι ετσι παντως υπαρχουν καλες επιλογες σε αυτα τα δεδομενα....! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Η χρήση του ART @ Android 5 (Lollipop) βοηθάει στην διαχείριση μνήμης. Τo οτι κάποιο LG / HTC γεμίζει 1.7-1.8 Gb ram από τα 2 δεν λεει κάτι από μόνο του... ή παίρνεις δυνατό επεξεργαστή (8πυρηνο) ή 64bit αν θες αντοχή στο χρόνο (ιδανικά, με συσκευή που θα πάρει Lollipop και 2Gb ram) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tedakos Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Η χρήση του ART @ Android 5 (Lollipop) βοηθάει στην διαχείριση μνήμης. Τo οτι κάποιο LG / HTC γεμίζει 1.7-1.8 Gb ram από τα 2 δεν λεει κάτι από μόνο του... ή παίρνεις δυνατό επεξεργαστή (8πυρηνο) ή 64bit αν θες αντοχή στο χρόνο (ιδανικά, με συσκευή που θα πάρει Lollipop και 2Gb ram) Αρα αν σεκανα μηνα 1.5 που θα καωτην αγορα αν δεν εχει βγει κανα καλο φτηνο 3G ραμ οκταπυρηνο λες να παρω 2G αφοβα ε?:rolleyes: Παντως λογικα οτι το σαμσουνγκ Σ3 μινι που εχω τωρα παει πολυ αργα και κολλαει απιστευτα με 1g μου ειπαν διαφοροι φιλοι και απο οτι βλεπω απο δω μου φταει οτι και ο επεξεργαστης ειναι αργος και η Ρομ του κακη για το κινητο.... (δεν ξερω πωςνα την αλλαξω ειμαι απειρος σε αυτα) :( απο κει προκειπτει και η φοβια μου για το αργο του κινητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Δηλαδη τα 2 G ραμ κινητα που συνοδεύονται με καποιο καλο επεξεργαστη θα ειναι δυνατα σε 1.5-2 χρονια απο τωρα και το λεω αυτο διοτι η εξελιξη φοβαμαι οτι "μπουκωνει" τις ραμ γρηγορα:wacko:.... Στα περισσοτερα κινητα με φυλλ χρηση καποια στιγμη στα 2G εχω δει απο φιλους ναειναι πιασμενα τα 1.7-1.8 σε συσκευες Lg HTC. :)Αν ειναι ετσι παντως υπαρχουν καλες επιλογες σε αυτα τα δεδομενα....! :D Μα έτσι πρέπει, το λειτουργικό αξιοποιεί όλη τη RAM, για καλύτερη απόδοση. Όταν χρειαστεί ram κάποια εφαρμογή, αδειάζει όση χρειάζεται. Άρα το να βλέπεις να χρησιμοποιείται το 95% της RAM δείχνει πως το σύστημα δουλεύει σωστά. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tedakos Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Μα έτσι πρέπει, το λειτουργικό αξιοποιεί όλη τη RAM, για καλύτερη απόδοση. Όταν χρειαστεί ram κάποια εφαρμογή, αδειάζει όση χρειάζεται. Άρα το να βλέπεις να χρησιμοποιείται το 95% της RAM δείχνει πως το σύστημα δουλεύει σωστά. Χμμμ αρα με το καιρο γιατι ενα κινητο γινεται αργο και η αποκριση στην εναλλαγη εφαρμογων απελπιστικη?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Χμμμ αρα με το καιρο γιατι ενα κινητο γινεται αργο και η αποκριση στην εναλλαγη εφαρμογων απελπιστικη?:worry: Aν και δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο στα κινητά μου, μια εξήγηση είναι πως γεμίζει η εσωτερική μνήμη με πολλά προσωρινά αρχεία, που καλό είναι κατά διαστήματα να τα αδειάζεις μ εφαρμογές όπως το cleanmaster. Επίσης ανα 2 μήνες κάνω και wipe τη dalvik cache, ώστε να ξαναδημιουργηθεί απ την αρχή. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tedakos Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Aν και δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο στα κινητά μου, μια εξήγηση είναι πως γεμίζει η εσωτερική μνήμη με πολλά προσωρινά αρχεία, που καλό είναι κατά διαστήματα να τα αδειάζεις μ εφαρμογές όπως το cleanmaster. Επίσης ανα 2 μήνες κάνω και wipe τη dalvik cache, ώστε να ξαναδημιουργηθεί απ την αρχή. Ισως να φταει η ρομ που εχω στο σαμσουνγκ το μινι γτ δεν εισαι ο πρωτος πιυ μου το λεει αυτο! Οπως και να χει μεσα στο επομενο μηνα θα παρω κινγτο και θα το κρατησω σιγουρα 1.5 χρονο αν ολα πανε καλσ με την συσκευη οποτε και 2G ειναι επαρκη απο οσο μου λετε! Κοιταω διαφορες επιλογες πιυ εχουν πολλα να δωσουν οπως:D Εlephone 3000s (διαβαζω καλα σχολια στο νημα του) δικαρτο 4g Fhd οκτακορε! Lenovo A A806 (επισης καλα λογια στο νημα του με πολλες δυνατοτητες στο πειραγμα πραγμα που δεν κατεχω) Ι New V3 plus φαινεται καλο αρκετα Ulephone be One Eccoo Shinning E02 pro Coolpad Dazen F2 64 bit φαινεται καλο Πανω κατω στα 200 και κατω αυτα βλεπω με 2G ραμ και με δυνατοτητες οποιος θελει τα σχολιαζει προσθετη αφαιρει αρκει να μην παει πανω απο 200 ευρω.... :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Aν και δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο στα κινητά μου, μια εξήγηση είναι πως γεμίζει η εσωτερική μνήμη με πολλά προσωρινά αρχεία, που καλό είναι κατά διαστήματα να τα αδειάζεις μ εφαρμογές όπως το cleanmaster. Σταυρο δωσε μου σε παρακαλω τα φωτα σου. Μπαταριες build-in. Αρνητικα: Αυτο που φοβαμαι ειναι οτι μου εχει τυχει μετα απο φορτιση να μην ανοιγει το κινητο και μολις εβγαλα και εβαλα ξανα την μπαταρια σε τηλεφωνο που βγαινει η μπαταρια ανοιξε κανονικα. Σε build in αν κολλησει τι γινεται; Θελω για την γυναικα το tcl s720 87 ευρω και το μονο που με προβληματιζει ειναι αυτο. Σ ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasmix Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Aν και δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο στα κινητά μου, μια εξήγηση είναι πως γεμίζει η εσωτερική μνήμη με πολλά προσωρινά αρχεία, που καλό είναι κατά διαστήματα να τα αδειάζεις μ εφαρμογές όπως το cleanmaster. Σταυρο δωσε μου σε παρακαλω τα φωτα σου. Μπαταριες build-in. Αρνητικα: Αυτο που φοβαμαι ειναι οτι μου εχει τυχει μετα απο φορτιση να μην ανοιγει το κινητο και μολις εβγαλα και εβαλα ξανα την μπαταρια σε τηλεφωνο που βγαινει η μπαταρια ανοιξε κανονικα. Σε build in αν κολλησει τι γινεται; Θελω για την γυναικα το tcl s720 87 ευρω και το μονο που με προβληματιζει ειναι αυτο. Σ ευχαριστω. Μια λύση είναι παρατεταμενο πάτημα του power button για 20 δευτ Παράθεση Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts