Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το DHgate ειναι σαν το ebay,εχει δηλαδη διαφορους πωλητες και πολλους απατεωνες.Αποφυγε το και ψωνισε απο τα αξιοπιστα vickmall,minideal,geekbuying,to2c,1949deal,merimobiles,pandawill.

Αποφυγε τους κλωνους και δες καποιο επωνυμο απο τα πολλα που υπαρχουν στο φορουμ.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχει δουλέψει άλλη φορά τηλ. με πληκτρολόγιο με κουμπιά?

Αν έχει αρχίσει να μην βλέπει καλά , θα έχει πρόβλημα γιατί σε αυτα τα πληκτρολόγια τα στοιχεία

δεν είναι τόσο καλά φωτισμένα όσο στο virtual keyboard

και πολλές φορές τα στοιχεία πάνω στα πλήκτρα είναι πολύ μικρά.

Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

Θα μας τρελάνει η Coolpad...

Coolpad 7320

Δεν το λες κακό για $140...

:)

Περίμενε κανένα δίμηνο και θα δείς που θα πάνε οι τιμές ...

Τα κινεζόπουλα πήραν φόρα και βγάζουν πολλά και θα τους μείνουν στο ράφι !!!! :lol:

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

τι λέτε για αυτό εδώ? Super ευκαιρία?

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Πολύ "φρέσκος" μου φαίνεται ο πωλητής ..... :blink::p

Καλησπέρα σε όλους.

Αν είχατε μέχρι 200 ευρώ σήμερα και θέλατε να τα διαθέσετε σε κινητό από Κίνα ποιό θα προτιμούσατε και γιατί;:confused:

Καλησπέρα σε όλους.

Αν είχατε μέχρι 200 ευρώ σήμερα και θέλατε να τα διαθέσετε σε κινητό από Κίνα ποιό θα προτιμούσατε και γιατί;:confused:

Αυτήν ακριβώς την ερώτηση ήθελα να κάνω κι εγώ. Ποιες είναι οι ομορφότερες και αποδοτικότερες συσκευές στα 200 ευρώ; Θα ήταν καλό να έχει 2 γιγα ραμ καλή κάμερα πίσω και μπρος. Γενικά κάτι σαν το MI3.

Περίμενε κανένα δίμηνο και θα δείς που θα πάνε οι τιμές ...

Τα κινεζόπουλα πήραν φόρα και βγάζουν πολλά και θα τους μείνουν στο ράφι !!!! :lol:

Αν συνεχίσουν να βάζουν ψόφιες μπαταρίες σε κινητά με x8 επεξεργαστές και μεγάλες οθόνες, σίγουρα θα μείνουν στο ράφι. :p

Αν συνεχίσουν να βάζουν ψόφιες μπαταρίες σε κινητά με x8 επεξεργαστές και μεγάλες οθόνες, σίγουρα θα μείνουν στο ράφι. :p

Μανία με τις μπαταρίες σας έχει πιάσει ....

Μεγάλη μπαταρία σημαίνει πάχος και όλοι κοιτάζουν να τα βγάλουν όσο πιό λεπτά και κομψά μπορούν. όλα μαζί δεν γίνονται. Άλλωστε μόνο εάν είσαι στον Όλυμπο δεν μπορείς να φορτίσεις τηλέφωνο, αν και αυτό ακόμη είναι σχετικό .... :)

----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα σε όλους.

Αυτήν ακριβώς την ερώτηση ήθελα να κάνω κι εγώ. Ποιες είναι οι ομορφότερες και αποδοτικότερες συσκευές στα 200 ευρώ; Θα ήταν καλό να έχει 2 γιγα ραμ καλή κάμερα πίσω και μπρος. Γενικά κάτι σαν το MI3.

Ρίξτε μία ματιά ΚΑΙ σε αυτά ... :)

http://www.pandawill.com/lenovo-golden-warrior-s8-slim-smartphone-mtk6592-2gb-16gb-53-inch-gorilla-glass-p88976.html

http://www.pandawill.com/thl-t100-iron-man-smartphone-mtk6592-octa-core-53-inch-fhd-screen-2gb-32gb-nfc-p83925.html

http://www.minideal.net/doogee-dagger-dg550-smartphone-mtk6592-octa-core-1-7ghz-android-4-4-1g-16g-with-5-5-inch-hd-ips-screen-3g-otg.html

http://www.minideal.net/smartphone-kingzone-k1-pro-phone-5-5-inch-720p-gorilla-glass-3-screen-octa-co-white.html

Κρίμα που δεν έχει δυνατότητα Card Extend. Πιστεύω όμωσ πως ακόμα και τα 16 Gb είναι αρκετά. Όπως και η φιξαρισμένη του μπαταρία.

Μεγάλη μπαταρία σημαίνει πάχος και όλοι κοιτάζουν να τα βγάλουν όσο πιό λεπτά και κομψά μπορούν. όλα μαζί δεν γίνονται. Άλλωστε μόνο εάν είσαι στον Όλυμπο δεν μπορείς να φορτίσεις τηλέφωνο, αν και αυτό ακόμη είναι σχετικό .... :)

Εμείς οι παλιοί που φορτίζουμε ακόμα μόνο μια φορά την εβδομάδα έχουμε καλομάθει :lol:

Τι να την κάνω την εμφάνιση αν μείνω απο μπαταρία τη λάθος στιγμή; Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον με τον φορτιστή στο χέρι να ψάχνει για πρίζα σε beach bar επειδή θέλει να σημειώσει κινητό δίμετρης ξανθιάς και δεν μπορεί :lol:

Το Golden Worrior δεν είναι λίγο ακριβό για TD-SCDMA only;

Εγώ πήρα ένα power bank και δεν έχω θέματα με μπαταρία. Απορώ γιατί να κουβαλάτε πάντα ένα τούβλο, πάρα ενα power bank μόνο όταν χρειάζεται πραγματικά.

Εμείς οι παλιοί που φορτίζουμε ακόμα μόνο μια φορά την εβδομάδα έχουμε καλομάθει :lol:

Τι να την κάνω την εμφάνιση αν μείνω απο μπαταρία τη λάθος στιγμή; Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον με τον φορτιστή στο χέρι να ψάχνει για πρίζα σε beach bar επειδή θέλει να σημειώσει κινητό δίμετρης ξανθιάς και δεν μπορεί :lol:

Πάρε με 10 δολλάρια μία εξωτερική και λύθηκε το πρόβλημα ... όσο γιά την ..ξανθιά, είμαι βέβαιος ότι δεν σου χρειάζεται κινητό γιά να το σημειώσεις !!!:lol::lol:

Το Golden Worrior δεν είναι λίγο ακριβό για TD-SCDMA only;

Δεν πρόσεξα ότι είναι αυτή η έκδοση, είδα τα χαρακτηριστικά και τις γλώσσες, και απορώ τι τις χρειάζεται .... :)

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ πήρα ένα power bank και δεν έχω θέματα με μπαταρία. Απορώ γιατί να κουβαλάτε πάντα ένα τούβλο, πάρα ενα power bank μόνο όταν χρειάζεται πραγματικά.

Πες τα και εσύ γιατί βαρέθηκα όσους ασχολούνται μόνο με την μπαταρία λες και είναι βοσκοί σε βουνό ...:lol:

(Αν και γιά αυτούς ακόμη υπάρχουν άλλοι δύο φορτιστές ... :p )

Πάρε με 10 δολλάρια μία εξωτερική και λύθηκε το πρόβλημα ... όσο γιά την ..ξανθιά, είμαι βέβαιος ότι δεν σου χρειάζεται κινητό γιά να το σημειώσεις !!!:lol::lol:

Καλοκαίρι, λίγα τα ρούχα λίγες και οι τσέπες. Σιγά μην κουβαλάω κινητό, φορτιστή και power bank ή 2η μπαταρία. :p

Δεν είμαι ο Θεοδωράκης με το σακίδιο :lol:

Δεν πρόσεξα ότι είναι αυτή η έκδοση, είδα τα χαρακτηριστικά και τις γλώσσες, και απορώ τι τις χρειάζεται .... :)

Δεν το εχω βρει σε 3G έκδοση. Είναι και αυτό το χρώμα, πολύ κιτς.

Oχι, εχει πολλες πωλησεις αυτοε, και λογικα θα αργησει να σου στειλει λογω φορτου εργασιας.

Προτιμησε καποιον με λιγοτερο απο 5 πωλησεις, να ειναι ξεκουραστος.

Οταν εισαι στο δρομο, μπορεις να φορτισεις κινητο;

Οταν εχεις κινητο με μεγαλη μπαταρια, δεν γυρνας πισω σε συσκευες που μπορει και να μη σου βγαλουν την μερα.

Ακομα και σε γραφειο να δουλευεις, και μετα σπιτι η διαφορα του να το εχω αναγκαστικα σε μπριζα, με το να το εχεις ελευθερο να βοσκει και να μην ανησυχεις για τιποτα, ειναι ΧΑΩΔΗΣ

Η αλλιως:

Γιατι να κουβαλατε μια συσκευη 2-3mm παχυτερη οταν μπορειτε να κουβαλατε μια δευτερη συσκευη μαζι σας και να εχετε να φορτιζετε 2;

:lol:

----

Τωρα τι να λεμε, εχω κινητο με 2750mah που κραταει 35 ωρες με data (χωρις wifi) + μουσικη + 5-6 ωρες oθονη + 1-2 ωρες μετρό χωρις σημα.

Που να με πυροβολησεις, δεν το αλλαζω με λιγοτερο απο 3000 μπαταρια....

Αν ειχε μεγαλυτερη το coolpad F1, θα το ειχα παρει ΧΤΕΣ, αλλα αν δεν βγει κατι αξιοπρεπες με ~στοκ android, δεν το αλλαζω το Jiayu G3S ουτε με σφαιρες.

Nikchris και εγώ 2750 έχω η 3000 μπαταρία μπαίνει;;

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Nikchris και εγώ 2750 έχω η 3000 μπαταρία μπαίνει;;

Μπαίνει κανονικότατα! (το λέω γιατι το έχω κάνει)

Πρόσεξε μόνο να παραγγείλεις την 3000αρη που προορίζεται για το G3S/T και όχι για το G4, γιατί κάπου θυμάμαι που είχα δει στο thread του G4 κάποιον να λέει ότι δεν κάνει (αν και την έχω δει από κοντά -αυτήν του G4- και φαίνεται ολόιδια με τη δική μου - αλλά γιατί να το ρισκάρει κανείς...?)

Οταν εχεις κινητο με μεγαλη μπαταρια, δεν γυρνας πισω σε συσκευες που μπορει και να μη σου βγαλουν την μερα.

Ακομα και σε γραφειο να δουλευεις, και μετα σπιτι η διαφορα του να το εχω αναγκαστικα σε μπριζα, με το να το εχεις ελευθερο να βοσκει και να μην ανησυχεις για τιποτα, ειναι ΧΑΩΔΗΣ

Να είσαι καλά, το καλύτερο ανέκδοτο της δεκαετίας είναι ... :lol::lol::lol::lol:

Έχει ένα δίκιο ο nikchris. Eδώ τρομάξαμε να κάνουμε τα σταθερά ασύρματα και κοντεύουμε να κάνουμε τα κινητά ενσύρματα :p

Έχει ένα δίκιο ο nikchris. Eδώ τρομάξαμε να κάνουμε τα σταθερά ασύρματα και κοντεύουμε να κάνουμε τα κινητά ενσύρματα :p

Συμφωνώ εν μέρει, αλλά όταν θέλεις να υποστηρίξεις κάτι, χρησιμοποιείς σοβαρά επιχειρήματα .... :)

Η φορητότητα είναι σοβαρό επιχείρημα. Πες οτι έχεις τηλέφωνο με μπαταρία "ημέρας" και γυρνάς στο σπίτι το βράδυ με υπόλοιπο 15%. Τι να το κάνω τότε το κινητό αν πρέπει να είμαι κολλημένος στην καρέκλα δίπλα στην πρίζα για να μιλήσω;

Η φορητότητα είναι σοβαρό επιχείρημα. Πες οτι έχεις τηλέφωνο με μπαταρία "ημέρας" και γυρνάς στο σπίτι το βράδυ με υπόλοιπο 15%. Τι να το κάνω τότε το κινητό αν πρέπει να είμαι κολλημένος στην καρέκλα δίπλα στην πρίζα για να μιλήσω;

Γιά να μην είσαι δίπλα στην μπρίζα ... http://www.ebay.com/itm/Universal-10Ft-3M-Extra-Long-USB-2-0-A-Male-to-Micro-B-data-Sync-Charger-Cable-/141074907603?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cables_Adapters&hash=item20d8b841d3

... και γιά να το φορτίζει ο nikchris όταν περπατάει ... http://www.enikos.gr/various/62995,Papoytsi_fortisths.html

http://i225.photobucket.com/albums/dd168/evansp1/SMILIES/th_aaxa.gifhttp://i225.photobucket.com/albums/dd168/evansp1/SMILIES/th_aaxa.gifhttp://i225.photobucket.com/albums/dd168/evansp1/SMILIES/th_aaxa.gif